Kjærlighet i luften

God ettermiddag lesere!

Nå ligger lillefrøkna å sover luren sin, og de to andre koser seg og ser på film. Vi har ingen store planer i dag, forutenom å åpne et drøss av julegaver, og så får vi besøk av Emmas pappa om litt. Det er så herlig å se kjærligheten mellom de små. Sienna er ganske vant med å bli raset med, og har vel vært det så lenge hun har levd. Så her går det i hundreogførti, og hun er heeelt med. Det var et skikkelig gledelig gjensyn for alles del i går! Og siden hun begynner å bli stor nå, så leker de faktisk sammen, og krangler selvfølgelig også sammen. Haha.. Det hører med! 

Det første Nathaniel spurte om da jeg hentet han, var om Sienna hadde lært seg noe nytt mens han var borte. Det er storebroren sin det! Jeg hadde nesten glemt hvor hektisk livet mitt faktisk er, etter nesten en hel uke med bare èn. Men jeg vet at disse små kommer til å ha så mye glede av hverandre, og få et veldig nært forhold, ettersom de er så nære i alder og tilbringer mye tid sammen, både hjemme og i barnehagen. Det varmer et mammahjerte å se!

Se som de koser seg! Sienna fikk denne marihøne-bilen i bursdagsgave, og den har blitt veldig populær! Hun greier enda ikke å dytte seg selv på den, og da er det jo greit å ha to storesøsken som mer enn gjerne gjør det for henne! Fine, fine barna mine!

Ønsker dere en fantastisk fredag og nyttårshelg videre! ♥

15 kommentarer

casss

30.12.2016 kl.14:56

Så søte de er. :D

Kritel

30.12.2016 kl.15:51

Søtingene :-)

Ida

30.12.2016 kl.16:48

De er så fine!

ane

30.12.2016 kl.22:47

så herlige <3

30.12.2016 kl.23:15

gutten i kjole 😂
Anonym: Han hadde lyst til å kle seg ut som prinsesse, så da fikk han det :)

G

30.12.2016 kl.23:43

Klart han skal få ha på kjole i lek om han vil det. Skada menneske som bryr seg så mye om kjønnsroller

31.12.2016 kl.02:07

Er vel heller skada å legge ut bilder av sønnen sin i jenteklær på nettet, sikkert sykt fett for han å se når han blir 15

31.12.2016 kl.08:50

Anonym, det er da ikke skadelig! Gutten er 5 år gammel, og barn er barn... Er mer skadelig å nekte han å kle seg ut, og når han blir tenåring så blir han kanskje småflau, eller så synes han det er hysterisk morsomt. Man vet aldri. Himmel og hav, blir satt ut av slike kommentarer fra nett-troll som tror de vet best!

S

31.12.2016 kl.10:10

08.50

Er argumentet ditt at rannveig burde få lov til å poste bildet av han på nettet fordi det er mer skadelig og ikke la han få kle seg ut? Det henger jo ikke på greip. Poenget er at selvfølgelig burde han få lov til å kle seg ut, men det er faktisk ikke alle som mener at det er riktig at mammaen hans tar den avgjørelsen når hun fremmer sin egen blogg som hun blant annet lever av med å legge ut bilder som mange ville synes var kjempeflaut å finne som 15-åring. Det er ikke sikkert han synes det, men det er ganske sykt at foreldre får lov å ta en sånn avgjørelse.

Men det er mange som gjør det (og legger ut mye verre bilder). Dette er egentlig ikke et personangrep på Rannveig, jeg synes bare det er hårreisende at reglene i Norge tillater det. (Og kommentaren over her er helt tåpelig, så jeg måtte kommentere)

Maria

31.12.2016 kl.12:39

Det er ikke bildet med utkledning i kjole som er skadelig for et barn. Og en 15åring ville nok ikke brydd seg så mye om klærne han gikk med som 5åring. Da er det nok verre i 7-8 årsalderen hvis klassekamerater finner ut av det og vil erte. Men man bør faktisk lære barn hva som er viktig og riktig i livet (sier bør, fordi det dessverre ikke er en selvfølge). Min gutt ble ertet for å ha med kosedyr på lekedagen fordi det var det bare jenter som hadde. Han var da 8 år. Han ble lei seg og flau først, men vi snakket om det hjemme og det endte med at han hevet seg over det, og at faktisk han og et par andre gutter alle tok med seg kosedyrene sine og lekte med jentene. DA var jeg stolt! Man skal aldri oppfordre barn til å forandre eller begrense seg for andres oppfatninger. Når det gjelder å legge ut bilder på nett er det en annen sak, men tror nok det er mange andre innlegg som vil overskygge dette koselige og uskyldige bildet..

Linn- Therese

31.12.2016 kl.13:12

Fine barn du har Rannveig :) Nett-trollene måtte selvfølgelig kommentere noe negativt igjen, jeg ser ingenting galt i å la ungene gjøre noe så uskyldig som å faktisk få kle seg i det han selv vil :) Stakkar ungene til de idiotene som kommenterte mot det, tipper det er bra strenge krav i de hjemmene der!! :O å DET er ikke bra!

Godt nyttår til deg og småtassene dine, Rannveig :-*

Katinka Schultz

31.12.2016 kl.15:41

Så søte unger du har! Ønsker deg å dine et fantastisk godt nyttår! Ikke bry deg om nett trollene, de har ikke mer i mellom øra!

Linda

31.12.2016 kl.21:21

For en fantastisk storebror Nathaniel er❤️

Andrea

01.01.2017 kl.20:57

Så kjekt de har det! Du er kjempeflink :-)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign av RRH Webdesign
hits