Jeg glemte av navnefesten til min beste venninne!

Tidligere i kveld ringte en av mine beste venninner meg, og spurte om jeg var død.

Når sant skal sies, så kan det kanskje virke veldig slik om hun ikke har fulgt med på bloggen min siden sist vi snakket sammen, noe de fleste av mine nære venner ikke gjør, for jeg er fryktelig dårlig til å ta kontakt til tider. Jeg er FOR stressa. FOR mange baller i lufta.

Så kan dere jo sikkert lure på hvorfor jeg er så stressa. Vel, det har sine gode grunner. For det første, er jeg alenemor for tre barn, hvor jeg har to av de ett hundre prosent av tiden, forutenom en helg en sjelden gang hvor størstemann er hos sin pappa.

Det innebærer også ett hundre prosent oppfølging av alt som skal følges opp. Nå er vi inne i en ny, og ganske uvant situasjon. Det er ikke noe som heter rolige morgener her lengre. Alle løper ut av døra ti på åtte hver eneste dag, for da skal to leveres i barnehage, før den siste skal leveres på skolen. Men det er lettere sagt enn gjort, for ingen av jentene har egentlig lyst til å gå i barnehagen enda, så det blir en runde eller to med hyl og skrik. Jeg vet ikke med dere, men det stritter imot mine urmammainstinkter å løpe fra barnet mitt når det skriker. Kanskje en god ting, tenker jeg.

Ja, og så har vi jo det med bloggen da, og andre kanaler i sosiale medier, som Instagram. Jeg ønsker virkelig at det skal være inspirerende for andre å følge meg, og jobber en del for det. Og for å ikke snakke om alt arbeidet jeg gjør bak bloggen, prøver virkelig å gjøre det bra!

Men når venninnen min begynte å snakke om hennes sønns navnefest på søndag, skjønte jeg med ett at jeg er nødt til å stresse ned minst ti hakk fra nå av. Jeg hadde HELT glemt av det. Vi snakker virrkelig friend of the year her altså!

Imorgen tidlig har Emma sin første ballettime, samtidig som Nathaniel skal spille tre fotballkamper i Hakadal. Deretter skal Emma i bursdag, og så håper jeg det blir litt tid til familiehygge etter det! Haha. Om det er slik helgenr våre skal forløpe, er det jammen ikke mye slik tid vi har i vente. Søndag er det jo navnefest til lille Mathias som venter, noe vi selvfølgelig ser veldig fram til ❤ Nå er det virkelig natta her!

Følg meg gjerne på snapchat! @rannveigheit ❤✌

16 kommentarer

Hannah

26.08.2017 kl.00:50

Du m prioritere riktig, forstr at barn ogs skal delta p fritidsaktiviteter ( spes han eldste ) men i barnehagen fr jo de fullt opp med aktiviteter gjennom dagen.

Jeg personlig synes det viktigste var lre og svmme, s gikk p kurs fra 2rsalder og svmte i begynnelse av skolestart.

Og s synes jeg det er viktig at barn fr "roe ned litt", kjenne p det og "kjede seg og aktivisere seg selv litt", alt er organisert i dag, mange barn som blir stresset av det.

God helg :)

26.08.2017 kl.01:19

Tenker at dette e normalt, e selv trebarnsmamma, men vi er to! Vi glemmer ogs ting! Har nylig blitt student mens mannen jobber, og merker at alt M vre p stel mtp barna! Skjnner deg godt! Selv om barna vre er noe strre, (ikke mye) s er mye av den samme aldersforskjellen der :) st p, dette klarer du, er bare nye rutiner som m inn 😊

Katrine

26.08.2017 kl.04:22

Synes du gjr en god jobb. Bare gi deg 2 sekunder og pust ut s ordner det seg . Ha en fin helg

Kristine

26.08.2017 kl.05:25

Kan du ikke levere jentene etter Nathaniel? Da slipper du stresse med rekke skolen med N om de skulle sl seg vrang ved levering. Regner med de har noen som kan ta han i mot nr han kommer p skolen. Tenker selvflgelig p nr han er kommet litt mer inn i hele skoledags systemet.

26.08.2017 kl.12:13

du er supermamma!

mette

26.08.2017 kl.16:47

Synes du er flink me Ungene🌸

26.08.2017 kl.17:26

Hvor tidlig begynner dere egentlig p skolen der?😅 Her begynner eldste kl9. Ogs leverer jeg i barnehagen etterp:)

Ane

26.08.2017 kl.18:41

snt kan skje, du er ikke drlig venninne for det,men nr det er s mye + at du har 3 barn,s er jo ikke det s rart

26.08.2017 kl.21:40

Du har jo ikke noe jobb akkurat som du skal rekke, s hvorfor stresser du med levere jentene fr snnen din? Har selv en frste klassing som bare flges til dra og der str lreren og tar i mot. S gr de p rekke og rad inn uten foreldre. Hadde det ikke vrt lettere og f en mer ro under leveringen i barnehagen om du hadde levert de til sist? Hvertfall nr de ikke vil i barnehagen. Barn blir urolige under stress.

A

26.08.2017 kl.22:35

ok, helt rlig, bloggen kan du bare legge p hylla. den er ikke noe som folk kommer til savne for du slutta vre intressang for leeeeenge siden. du var gy nr du var p charterfeber og var blond og dum billig bimbo, men n er du bare kjedelig. kvaliteten har sunket helt enormt p bloggen. se jo selv, du legger jo nesten bare ut bilder av ungene dine eller s legger du ut bilder av deg selv tatt p snapchat med teite fjortisfilter. veldig lavkvalitet blogg. en gang innimellom prver du f opp lesertallet med provosere. da drar du denne kjente driten din med at du bare elsker pelsprodukter og dyremishandel. (skikkelig godt forbilde for unga dine.. eeeh not) men det er s krampeaktig og patetisk at de fleste forstr at du bare vil ha lesere uansett. din storhetstid er over og du br egentlig bare innse nederlaget s du ikke driter deg ut.. hvis du syns det er s stress ha barn s har du bare deg selv takke. ikke sitt lek offer nr det er du selv som har satt deg i denne situasjonen. du tvang p disse stakkars mannfolka et barn, for s sutre som verste drittungen nr de tok beina p nakken og stakk. dette gjorde du gang p gang og n sitter du sutrer for at du er alenemamma. snn gr det nr du lurer gutter med at du gr p pilla. da stikker de sin vei. det er din egen skyld. kutt ut ramaskriket og jakten p kjendisstatus, kom deg ned p jorda og f deg en ordentlig jobb s du kan forske ungene dine uten mase etter barnebidrag og selge telefonsex.

26.08.2017 kl.23:56

A:

Idiot. For en YNKELIG figur du er!!!!!

Annie

27.08.2017 kl.00:20

Veldig travelt med 3 sm! Det er det ikke tvil om.. men... skjnner at det er viktig for deg bevise for alle rundt at du gjr en god jobb (er overhodet ikke i tvil, bare s det er sagt). Men nr det er s travelt som det er, hvorfor ikke roe ned et par hakk? Barna m vel ikke ha fancy matpakke med oppkuttet frukt hver dag? De m ikke vre med p all alags aktiviteter? Og dere m ikke gjre noe/lage noe/reise noe sted hver gang dere har fem minutter til overs? Og du mtte ikke innfre et nytt kosthold p toppen av det hele? Regner med (hper) at du har tenkt finne deg en jobb/skole etter hvert, og da blir det vel ikke mindre travelt.. i mellomtiden, gjr det enkelt for deg selv. Lever eldstemann p skolen, og ta en rolig frokost hjemme sammen med jentene etter p. Du er jo heldig som faktisk har muligheten til det!

27.08.2017 kl.09:53

Hvordan i alle dager greier du bruke flere timer p lage matpakke, slik at du m st opp kl 5 for bli ferdig? Godt du ikke har jobb i tillegg😂

Anonym

27.08.2017 kl.11:46

Dette er bare begynnelsen p mange r med skole, lekser og aktiviteter. Skal du ha noen sjans til flge det opp m du prioritere. Barnehagebarn har ingen behov for fritidsaktiviteter. Det kjret starter fort nr de begynner p skolen.

Toril

27.08.2017 kl.20:25

A: Lavml og patetisk!

28.08.2017 kl.00:19

Hva skal du gjre selv nr alle barna n skal g p skole og i barnehage? Ikke frekkt ment. Men om du skal satse p bloggen har du god tid mens de er i barnehage/skole og lage innlegg s det blir litt oftere.(?) om ikke burde du kansje finne deg en annen jobb

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign av RRH Webdesign
hits