hits

Den perfekte julegaven til en du er glad i!

 Annonse

Søndag ♥ Nå nærmer lucia seg med stormskritt. I tillegg til en herlig tur på badeland i går, rakk vi jammen meg å få lagd deig til lussekatter på kvelden. Og de skal vi bake ut i dag. Pefekt, rolig og superkoselig søndagsaktivitet. Må jo det, når vi har en liten luciaprinsesse i familien!

Det er ikke bare lucia som nærmer seg. Det er faktisk bare 15 dager til julaften, dere! 15 dager fylt med førjulskos, førjulstress, masse glede, et par bursdager, og ikke minst, julegaveshopping. Heldigvis har jeg allerede mange av julegavene i boks. Og de kommer selvfølgelig fra ingen ringere enn Daniel Wellington

Hva med en tidløs, elegant og klassisk klokke til en du er glad i? Perfekt som gave til mamma, bestemor, venninne, onkel, tante, bror, søster, bestefar eller pappa. 

Utvalget i nettbutikken er enormt - det er klokker for enhver smak, og enhver stil. Jeg har falt skikkelig for denne klokken, det er min favoritt akkurat nå. Kombinert med det nydelige cuffet er det perfeksjonisme på sitt beste.

Ved kjøp av en gavepakke med valgfri klokke og et valgfritt cuff eller wristband, får dere akkurat nå rabatterte priser. I tillegg til dette har jeg vært så heldig å få denne kombinert med min personlige rabattkode, slik at ved bruk av rabattkode RANNVEIG vil dere få ytterligere 15% rabatt. Det vil med andre ord si at dere får 23,5% rabatt på hele kjøpet! 

Og ved kjøp av en gavepakke, får dere selvfølgelig med Daniel Wellingtons nydelige, eksklusive julegaveboks med magnetisk lukkefunksjon. Perfekt til å oppbevare din klokke og cuff/wristband. 

For å se hele utvalget av gavebokser, kan dere trykke dere inn HER! Og dere, det er selvfølgelig gratis shipping hos Daniel Wellington - verden over! Husk å bestill før det blir for sent. Ha en strålende søndag alle sammen ♥

2 kommentarer

10.12.2017 kl.23:20

Synes det er litt i overkant mye reklameinnlegg i forhold til vanlige innlegg? Har ikke noe imot reklameinnlegg jeg skjønner at du lever av det,men kanskje du burde poste oftere?

Martine

11.12.2017 kl.21:49

Åh, de klokkene er så syykt fine :-) Står på ønskelisten min iår!

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign av RRH Webdesign