Milepæler på milepæler!

Motivasjonen min blir virkelig drept sakte men bombesikkert av mobilblogging. Jeg ser ordentlig fram til å få en ny PC neste uke etter at jeg uheldigvis klarte å knuse min nåværende. Det skal bli ordentlig fint kjenner jeg!

Siden sist har det skjedd en liten milepæl her. Vi er så «heldig»(spørs litt hvem du spør..) å ha massevis av snø her for tiden. Så i helgen bestemte vi oss for å gå på ski. Minstefrøken intet unntak, så hun hadde altså med andre ord sin aller første skitur! Lykken var stor, for det syntes hun var utrolig morsomt. Noe vi absolutt skal prøve mer på neste helg om snøen fortsatt holder seg.

Ellers var vi en tur på badeland, og tror dere jammen meg ikke det skjedde en aldri så liten milepæl der også? Nathaniel, som alltid har vært livredd for vannsklier og aldri turt å tatt en, bestemte seg for å prøve, og fant ut at dette faktisk ikke er skummelt, men supergøy! Så alt i alt har vi hatt noen utrolig fine dager siden sist.

Nå skal jeg straks sove. Vi har en ganske lang dag foran oss i morgen. Vi skal nemlig til Oslo på Disney On Ice imorgen etter skole og barnehage. Og siden jeg ikke har barnevakt for Sienna, så blir hun med også. Vi får håpe det går bra! De to største gleder seg i alle fall vilt ❤

God natt!

4 kommentarer

Fine bilder 🙂

Folk har med babyer på under 1år dit, tror alderen til Sienna er helt innenfor. Kos dere!:)

Så søte små! Du er en utrolig god mamma for dine barn!♥

Så vakre barn😍 så gøy at alle klarte å gå på skitur 👏🏼

Skriv en ny kommentar