Baby nummer 4 ❤

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette på en vettig eller fornuftig måte... men dere vet det der med små babyer og kjæledyr - man har liksom sin helt særegne stemme som man prater til disse med. Noe annet ville jo vært sykt merkelig. Og nå har vi jo en ny baby i hus, som får gjennomgå av sukkersøt stemmenivå!

Jeg vet dette høres helt sinnsykt ut, og mange tror sikkert at jeg har blitt gal og at det blir psykiatrisk avdeling neste stopp for meg. Men katten vår elsker "So Ro Lillemann", som jeg alltid synger på sengekanten til alle barna.. Og nå også til baby nr 4, katten vår! Han blir så rolig, og begynner å male. Det er ordentlig søtt! ❤ Katten vår er ordentlig søt!

Imorgen stikker vi på stranda, og på torsdag er hele dagen satt av til roadtrip til Lillehammer og dagen skal tilbringes på Hunderfossen ❤ Alle hjerter gleder seg, forutenom katten, som må bli hjemme. Blogges ❤

Når alt skjer på en gang..

De siste dagene har virkelig bare flygd unna! Og nå skal jeg bare innom for å meddele et kjapt hei!

,
På tirsdag hadde vi en helt fantastisk dag på vakre Nordstrand, hvor vi tilbragte hele dagen på stranden, med gode venner. Vi slo til og med av en prat med Sigrid Bonde Tusvik som også var der. Vi sov over til onsdag, og tok med oss vår lille kattepus hjem til oss. Siden det har han funnet seg riktig godt tilrette og ser ut til å stortrives. Bilder kommer!❤

I går lot vi katten vår få bli litt bedre kjent med sitt nye hjem i rolige, fredelige omgivelser, og tok turen til Mistberget på Eidsvoll(665 moh)med minstefrøken i bæresela. Og for å si det sånn, det var rimelig bra trening. Kjenner det godt i rumpa i dag! Vi valgte veien med brattest stignining, ikke noe bortover, kun ekstremt bratt oppover helt til toppen. Fantastisk utsikt i utsiktstårnet på toppen!

Blogges ❤

Jeg har silikon der også..

Altså, nå har jeg spurt både land og strand rundt, om det faktisk stemmer, og har seg slik at jeg har bollemus. Tenk at jeg turte å legge ut et bilde der hvor jeg til og med FREMHEVET det!

Neida, men altså, fra spøk til blodig alvor. Jeg føler meg ganske sikker på meg selv og min egen kropp, men det er ikke dermed sagt at alle gjør det samme. Utrolig mange sliter seg ut etter det perfekte kroppsidealet som ikke finnes engang. Jeg kunne selvsagt retusjert bildet mitt og dratt litt i ting for å perfeksjonere det, men saken er at jeg rett og slett ikke ser behovet i det. På bildet, som fikk massiv hets både på bloggen min, Facebook og Instagram, ser jeg kun en gjennomsnittlig kropp, og et gjennomsnittlig skamben, også heretter kalt bollemus. Ikke vet jeg egentlig hvordan en bollemus ser ut, men jeg, som ligger på BMI undervektig, tror jeg i alle fall ikke trenger å tenke på det med det første!

Jeg kjenner jeg blir mektig provosert langt inni sjela mi. Sånn, skikkelig sint, på vegne av meg selv og alle andre som må gjennomgå for å være.. eh... helt gjennomsnittlige! Som om ikke presset på å være perfekt på alle mulige måter er stort nok fra før av.

(Og hun over slettet heldigvis alle sine dustete uttalelser fra mitt bilde, for så å deretter slette seg fra facebook, bra jobba!)  Og til alle dere andre der ute som mener dere har rett til å kommentere andres, i deres øyne, ikke perfekte kropper, eller kroppsdeler som i dette tilfellet, skam dere.

God natt til dere fra hun uten silikon der også ❤

Når du ikke tror det kan bli verre...

La oss bare si det sånn at jeg har hatt en ganske tøff uke, og vel så det. Siden Størstemann her i huset gikk ut som nr.1 med omgangssyken, har samtlige i vår husstand fått gjennomgå, en etter en. Får meg til å tenke på domino. GRUSOM domino...

Siste ut var Emma, som fikk det på slutten av helga. Så her har det gått slag i slag, og jeg, som i utgangspunktet har litt issues med å takle diverse kroppsvæsker og substanser, har nesten blitt herdet etter denne slagmarken. Nå er jeg klar for hva det måtte være!

Spøk til alvor. Det er ganske tungt å være alenemor midt oppi noe som føles som en uunngåelig epidemi og at det ingen ende vil ta. Det har ikke blitt så mye søvn på meg den siste tiden, for å si det sånn. Å holde barn fornøyde, rene og pene fra spy og diverse, pleie de på sykeleiet, og samtidig holde huset rent og totalt nedkloret til enhver tid i et desperat forsøk på å unngå videre smitte..vel, det er en 467%jobb, og jeg kjenner jeg er ekstremt klar for normale tilstander som ikke innebærer at jeg må tørke spy og bæsj.

Forutenom å hanskes med oppkast ,har jeg blant annet også malt rommet til storebror i huset i prosjekt "stor gutt rom". Er ingen malemester, som man tidligere kunne se i min deltakelse i programmet Unge Mødre. Men jeg ble utrolig fornøyd, og det ble sjefen selv også!

Nå blir jeg rik!

Vil bare med å si tusen takk for all engasjementet rundt det jeg skrev om i forrige innlegg. Jeg mener, nå blir jeg rik!

Neida. Jeg tuller selvfølgelig. Vi klarte å samle inn ca 5 000, og venninnen min la inn resten selv. Jeg har lagt ved bilder av transaksjonen i et eget innlegg på Facebook,  så de av dere som trenger beviser på dette og mener jeg lyger, er velkomne til å gå inn der og se. Over og ut med den saken!

I morgen er det karneval i barnehagen, noe jeg vet det er to små som ser veldig fram til ❤ Emma skal være popstjerne, og Nathaniel skal være ninja. Kostymene ligger klappet og klare for bruk til imorgen ☺

Sienna måtte også prøve kostyme, selv om hun ikke skal på karneval, hihi! Verdens søteste drage ❤

Ønsker dere en god natt!
Blogges ❤

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits