Når du ikke tror det kan bli verre...

La oss bare si det sånn at jeg har hatt en ganske tøff uke, og vel så det. Siden Størstemann her i huset gikk ut som nr.1 med omgangssyken, har samtlige i vår husstand fått gjennomgå, en etter en. Får meg til å tenke på domino. GRUSOM domino...

Siste ut var Emma, som fikk det på slutten av helga. Så her har det gått slag i slag, og jeg, som i utgangspunktet har litt issues med å takle diverse kroppsvæsker og substanser, har nesten blitt herdet etter denne slagmarken. Nå er jeg klar for hva det måtte være!

Spøk til alvor. Det er ganske tungt å være alenemor midt oppi noe som føles som en uunngåelig epidemi og at det ingen ende vil ta. Det har ikke blitt så mye søvn på meg den siste tiden, for å si det sånn. Å holde barn fornøyde, rene og pene fra spy og diverse, pleie de på sykeleiet, og samtidig holde huset rent og totalt nedkloret til enhver tid i et desperat forsøk på å unngå videre smitte..vel, det er en 467%jobb, og jeg kjenner jeg er ekstremt klar for normale tilstander som ikke innebærer at jeg må tørke spy og bæsj.

Forutenom å hanskes med oppkast ,har jeg blant annet også malt rommet til storebror i huset i prosjekt "stor gutt rom". Er ingen malemester, som man tidligere kunne se i min deltakelse i programmet Unge Mødre. Men jeg ble utrolig fornøyd, og det ble sjefen selv også!

Nå blir jeg rik!

Vil bare med å si tusen takk for all engasjementet rundt det jeg skrev om i forrige innlegg. Jeg mener, nå blir jeg rik!

Neida. Jeg tuller selvfølgelig. Vi klarte å samle inn ca 5 000, og venninnen min la inn resten selv. Jeg har lagt ved bilder av transaksjonen i et eget innlegg på Facebook,  så de av dere som trenger beviser på dette og mener jeg lyger, er velkomne til å gå inn der og se. Over og ut med den saken!

I morgen er det karneval i barnehagen, noe jeg vet det er to små som ser veldig fram til ❤ Emma skal være popstjerne, og Nathaniel skal være ninja. Kostymene ligger klappet og klare for bruk til imorgen ☺

Sienna måtte også prøve kostyme, selv om hun ikke skal på karneval, hihi! Verdens søteste drage ❤

Ønsker dere en god natt!
Blogges ❤

Utnytter min status!

Hei kjære lesere! Denne helgen har, som alle andre helger, gått unna med et aldri så lite svosj!

Dagen i dag har vi brukt på å leke ute i alle snøen vi har Vært så heldig å få. Jeg har også sortert ut ørtogførti pappesker med babyklær. Neste gang det blir aktuelt for meg å få en liten baby i hus igjen (ja, jeg ønsker meg selvfølgelig flere om noen år! ) så har nok klærne etter mine søte små rukket å gå av moten for lengst.

Så, selv om det er hardt for meg, så har jeg, omtrent med tårer i øynene, gitt meg selv et aldri så lite ultimatum!  Jeg har nemlig bestemt meg for at jeg skal gi de ēn eske hver (og ikke 10) med de "viktigste" klærne i. Resten skal jeg enten selge eller gi bort (ettersom  standarden på klærne varierer noe, ut i fra hvor mye barna har brukt de) så, i skrivende stund,  har jeg en hel haug med klær i stua mi. Er ikke det litt merkelig? Når jeg rydder og sorterer i "rot", så føles det bokstavelig talt som mental rydding også. Deilig!

Lille tuppelura og flinke storebror på dagens trilletur 💖 I morgen er det bondegård som står på planen,  og alle hjerter gleder seg!

Avslutningsvis vil jeg gjerne spørre dere om en liten tjeneste!  Jeg ble ikke kveld kontaktet av en gammel(men god) venninne av meg, som virkelig trenger hjelp! Jeg har brukt hele kvelden min på dette,  og håper flere har lyst til å hjelpe! Om dere er interessert, finner dere en status om det både på min private Facebook og facebooksiden til bloggen min ❤

God natt ❤

Jeg feiret jul uten barna!

Da har vi endelig kommet tilbake fra en herlig og fantastisk liten julefeiring i kalde Nord, nærmere bestemt i Tromsø hvor vi har masse familie!

Jeg tror jeg trengte en liten time-out, og det har det virkelig vært. For jeg tok nemlig bare med meg Sienna. Emma er med sin pappa, og Nathaniel er på Gran Canaria med sin pappa og koser seg!

Jeg har spist så mye god og feit mat at jeg helt sikkert har lagt på meg et tosifret antall kilo. Vi har hatt familieselskap omtrent hver dag, og Sienna har fått sååå mye oppmerksomhet, og selvfølgelig sjarmert alle i senk. Og så fikk hun møte sin oldemor for aller første gang ❤ Jeg er glad for at vi valgte å gjøre dette i år. Familie er så utrolig viktig, og jeg ser tilbake på dagene vi har tilbragt med familien med stor glede! ❤

Dette er julegaven jeg lagde og ga til min søster! Det bød naturligvis på en god del latter, haha!

video:video

Vi har hatt det så fint og rolig! Fått mange fine julegaver, tilbragt tid med familien og spist nydelig mat hver dag!

Nå ser vi fram mot å feire julaften nr.2 når de to andre kommer hjem på slutten av uka. Det blir stas! Vi har jo nemlig en del gaver å åpne der og. Ikke alle som får feire denne flotte dagen hele TO ganger❤

Julestemningen er borte...

Dere vet... når man var barn, og det kriblet i magen ved synet av julegavene under treet. Fikk knapt sove natt til julaften, og maten kunne ikke spises fort nok opp slik at vi kunne starte med å åpne pakkene...

Vel, den tid er over for lengst. Nå føler jeg noe helt annet enn julestemning,en aldri så liten følelse av stress! Og jeg føler absolutt ingen kribling over de mange fine julegavene som ligger under treet vårt. Julestemning viskes litt ut av dette stresset. Om to dager reiser jeg og minstefrøkna til Tromsø, og jeg har ikke engang startet å pakke. Men.. jeg gleder meg til å komme dit, til familien, og feire, spise god mat, og rett og slett bare slappe av. Det trenger jeg nå!

Da jeg var barn var pakkene det store, mens nå klarer jeg nesten ikke vente med lutefisk på lillejulaften og ribbe på julaften "hjemme" med familien. Og i år, får barna faktisk feire to julaftener! En Med sine fedre, og en her hjemme etterpå. Det gleder jeg meg veldig til! Jeg elsker jul, men desember i år har vært en over gjennomsnittet stressende måned! Haha. Så nå skal jeg prøve å senke skuldrene, og faktisk bare slappe av og lade batteriene ❤

Lille fine nissejenta mi på nissefest i barnehagen i dag! ❤

Og noen av julegavene som skal ut til våre venner og bekjente før vi reiser 😊 På det siste bildet er noe jeg har laget selv, og som jeg ble utrolig fornøyd med! Jeg skal vise dere ordentlige bilder av denne "gjenstanden" (haha) etter jul!

Blogges

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits