En post tenåringsmors bekjennser

Helt siden jeg fikk Nathaniel som attenåring er,det én spesiell ting jeg aldri har klart å bli helt kvitt. Drittungefølelsen!

For ingen tvil, jeg var en drittunge som attenåring, selv om jeg også var mor. Jeg var så ung, at det var helt surrealistisk å sitte i foreldremøter i barnehagen. Følte meg rett og slett helt malplassert. Der satt jeg, tenåringsalenemor, sammen med voksne, etablerte mennesker med eneboliger og ikke minst, ektemenn eller koner.

Dette har jeg på en måte aldri klart å legge fra meg, selv om jeg har blitt eldre, vokst enormt mye mentalt, og ikke minst slått meg til ro (dog fortsatt like alene)

Jeg var så lur å spørre etter barnevakt for en hel evighet siden, så da klarte jeg heldigvis å få med meg første foreldremøte på skolen til Nath i dag. Og som alltid, føler jeg meg litt teit, litt mer drittunge enn alle andre, selv om det nødvendigvis ikke stemmer. Alder er bare et nummer!

Angret umiddelbart på at jeg hadde meldt meg frivillig til dette, men jeg gjorde det fordi ingen ville gjøre det. Så pliktoppfyllende er jeg. Haha! Jeg har aldri i mitt liv skrevet et referat, jeg vet ikke engang hva det bør inneholde, sånn rent sett bort i fra at det i ordets rette forstand er en kort oppsummering. Så jeg bare skrev ned omtrent alt jeg.

En god dose voksenpoeng i dag altså, med andre ord! Nå er vi klare for å ta fatt på nok en spennende dag imorgen, så da sier jeg god natt til dere alle. Blogges ❤

Emmas fireårsdag i bilder!

Helgen her gikk til bursdag,bursdagsopprydding, MYE legobygging, dårlig form og vondt i halsen for min del. Ja, i tillegg til besøk av mamma, Emmas ballett på lørdag,og Nathaniels fotballcup i går. På fredag feiret Emma som ble fire år forrige uke. For anledningen fikk jeg super hjelp fra min gode venninne Annekari, blant flere, som hjalp meg å stelle i stand alt mulig. Hva skulle man gjort uten så gode venner? Jeg er så glad for dere alle sammen!

 

 

Emma hadde det helt supert, og fikk hilst på både familie, venner og venner fra hennes gamle barnehage. Skikkelig reunion! Bortsett fra en god dose stress og lite plass i min "lille" 110 kvm. leilighet, var det en helt super og vellykket feiring. Det ble etter Emmas ønske prinsessekake, og vi plasserte en prinsessebarbie på toppen (som vi forøvrig vasket nøye før bruk) 

Pinata i bursdag var også stor suksess! Vi stappet den med godis til det ultimate, og enda litt til. Tror alle sammen fikk slått den omtrent en gang hver, før Nathaniel slo til med et kraftslag og alt godises falt ned på gulvet. Tro meg, jeg fant mye popcorn, godis og diverse både etter bursdagen og dagen etterpå når jeg tok en skikkelig nøye vaskerunde etter bursdagen. 

Til gaveåpningen arrangerte vi flasketuten peker på, slik at den flasken pekte på fikk levere sin gave. Veldig gøy for de små!

Sienna var også veldig fornøyd med serveringen!

Emma fikk så mange fine gaver i bursdagen sin. Til nå har ikke Emma hatt så mye egen lego, men jeg tenkte kanskje at det var på tide. Så jeg kjøpte en stor lego friends eske til henne som gave fra Sienna og Nathaniel. Og så fikk hun jo lego fra flere andre, så man kan si at det har blitt noen timer legobygging de siste dagene. 

Dette ble litt sånn i farta innlegg, mye å oppsummere. Jeg har som sagt vært veldig dårlig og slapp, samt at vi samtidig har hatt ganske tight opplegg i helgen, når jeg egentlig mest hadde trengt å ta det med ro. Men slappe av kan vi vel gjøre når vi blir gamle? 

I dag har jeg vært på et møte i Oslo angående et nytt og veldig spennende samarbeid, som jeg gleder meg veldig til å vise dere! Nå er det veldig straks henting av barna på skole og barnehage, hjem til middag, og rett på fotballtreningen til Nathaniel i ruskeværet. Men, fotball er jo stas, så det får vi bare tåle. Ønsker dere en fin mandag videre ♥

Vinn keratinbehandling til håret ditt!

Litt travelt her om dagen, med hverdagen i seg selv, i tillegg til at vi har en ganske stor bursdagsfeiring av Emma imorgen. Så her er det bursdagsplanlegging på full gang.

Siden sist har vi både hatt mamma på besøk, som kommer tilbake til oss imorgen og blir hele helgen, samtidig som jeg har vært og fått keratinbehandling til håret mitt hos flinke og søte Ina hos Inas Beauty i Lillestrøm. Det aller beste du noen gang kan gjøre for håret ditt om du har hår som jeg har. Det eliminerer nemlig alt av krus og krøller, samt at det etterlater håret silkemykt.

Man skulle nesten ikke tro det er mulig, men hun har faktisk ikke gjort noenting med håret mitt på noen av bildene. Og det er jo tålelig stor forskjell på håret mitt før og etter behandlingen. Jeg er så fornøyd, og slipper unna timer med rettetang fra nå av. Utrolig deilig!

Her ser dere litt av hvordan behandlingen foregår. Først får du keratinblandingen i håret, så skal du sitte i varme i ca 1 time, for deretter å rette håret med rettetang mens keratinen enda sitter i. Vask av, og voila! Rett , krusfritt og glansfullt og silkemykt hår. Keratin gjennoppbygger nemlig strukturen i håret, så det kan faktisk redde håret ditt fra å knekke, samtidig som det kan reversere slitasje i håret.

PS: Akkurat nå har jeg en giveaway på min Instagram, hvor en av mine følgere vinner en Cadiveu Ekspress keratinbehandling hos Inas Beauty. Dere finner innlegget HER

For å holde på det rette håret, skal jeg framover bare bruke disse hårproduktene til vask. Dette blir spennende ❤

Nå skal jeg lage lilla gele i mange små shotteglass (ja, jeg vet det er gelatin i gele..) og så skal kakene bakes imorgen sammen med min gode venninne Annekari som kommer hit for å hjelpe meg allerede kl 10 ☺ Blogges

En strålende helg!

Denne helgen har bare rast avgårde, men sosiale har vi i alle fall fått være. Det er viktig å ta vare på vennskap, og i og med at det ikke er så mye tid til slikt i hverdagen, så må man bruke helgene til det.

I går hadde vi en helt super dag sammen med min gode venninne Katrine (hun som jeg glemte navnefesten til forrige helg forresten) og jeg kan herved bekrefte at hun ikke hater meg eller synes jeg er en forferdelif person altså. Alle barna koste seg glugg sammen, og vi tok lunsjen på Mirabel her i Lillestrøm ❤

Prøvd en del ny mat denne helgen, og jeg må ærlig innrømme at jeg ELSKER å eksperimentere innen vegansk/plantebasert matlaging. Det gir meg så mye, samtidig som jeg vet at ingen dyr måtte dø for den maten vi spiser. Jeg lager et eget innlegg med et par oppskrifter fra helgen etter dette innlegget, så følg med!

I dag har vi hatt besøk av en god kompis av Nath, som går i hans paralellklasse. De ble kjent lenge før skolestart, og leker veldig fint sammen. Veldig koselig med besøk av kompisen til Nath og hans familie i dag, og en ganske rolig helg til tross, så tror jeg barna var relativt slitne når de sovnet i kveld. En strålende helg med to av mine tre favorittpersoner her i verden ❤ Fine, fine fine barna mine!

Jeg glemte av navnefesten til min beste venninne!

Tidligere i kveld ringte en av mine beste venninner meg, og spurte om jeg var død.

Når sant skal sies, så kan det kanskje virke veldig slik om hun ikke har fulgt med på bloggen min siden sist vi snakket sammen, noe de fleste av mine nære venner ikke gjør, for jeg er fryktelig dårlig til å ta kontakt til tider. Jeg er FOR stressa. FOR mange baller i lufta.

Så kan dere jo sikkert lure på hvorfor jeg er så stressa. Vel, det har sine gode grunner. For det første, er jeg alenemor for tre barn, hvor jeg har to av de ett hundre prosent av tiden, forutenom en helg en sjelden gang hvor størstemann er hos sin pappa.

Det innebærer også ett hundre prosent oppfølging av alt som skal følges opp. Nå er vi inne i en ny, og ganske uvant situasjon. Det er ikke noe som heter rolige morgener her lengre. Alle løper ut av døra ti på åtte hver eneste dag, for da skal to leveres i barnehage, før den siste skal leveres på skolen. Men det er lettere sagt enn gjort, for ingen av jentene har egentlig lyst til å gå i barnehagen enda, så det blir en runde eller to med hyl og skrik. Jeg vet ikke med dere, men det stritter imot mine urmammainstinkter å løpe fra barnet mitt når det skriker. Kanskje en god ting, tenker jeg.

Ja, og så har vi jo det med bloggen da, og andre kanaler i sosiale medier, som Instagram. Jeg ønsker virkelig at det skal være inspirerende for andre å følge meg, og jobber en del for det. Og for å ikke snakke om alt arbeidet jeg gjør bak bloggen, prøver virkelig å gjøre det bra!

Men når venninnen min begynte å snakke om hennes sønns navnefest på søndag, skjønte jeg med ett at jeg er nødt til å stresse ned minst ti hakk fra nå av. Jeg hadde HELT glemt av det. Vi snakker virrkelig friend of the year her altså!

Imorgen tidlig har Emma sin første ballettime, samtidig som Nathaniel skal spille tre fotballkamper i Hakadal. Deretter skal Emma i bursdag, og så håper jeg det blir litt tid til familiehygge etter det! Haha. Om det er slik helgenr våre skal forløpe, er det jammen ikke mye slik tid vi har i vente. Søndag er det jo navnefest til lille Mathias som venter, noe vi selvfølgelig ser veldig fram til ❤ Nå er det virkelig natta her!

Følg meg gjerne på snapchat! @rannveigheit ❤✌

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits