Tirsdags shopping

Hei kjære lesere

Må bare beklage for null blogging i dag. Har mye å vise dere, blant annet hvordan stua vår ser ut nå siden vi har kastet ut våre svarte stygge skinnsofaer og fått inn en beige hjørnesofa! Skal få prøvd å tatt bilder imorgen for å vise dere ,synes det ser VELDIG mye bedre ut her nå. Fornøyd mamma Rannveig!

I kveld har jeg sittet å klikket hjem litt ting til barna fra nett, og jeg kan nesten ikke vente til det kommer! I tilegg til tingene nedenfor har jeg blant annet bestilt litt av julegavene og adventspakkene til Emma og Nathaniel, men det forblir jo hemmelig til advent og julaften, hihi :) 

 

Bestilte dette kles-stativet til både Emma og også et til Nathaniel, slik at han som er så opptatt av klær for tiden, kan øvw på å begynne å henge opp selv. 

 

Målestokk til Emma. Har helt lik til Nathaniel i blått, utrolig fin!

Lampe til Emma

Lampe til Nathaniel

 

2 stk oppbevaringsbokser til Emma. Har helt like til gullgutten, i blått, og er veldig fornøyde med de.

Ooog smokkebokser til begge barna :) Alle tingene er fra Kids Concept, kanskje mitt favorittmerke når det kommer til barneinteriør. 

 

Hva synes du om innkjøpene ? 

Er du også fan av Kids Concept? 

Stellebord i boks

Det eneste vi mangler(eller, maglet rettere sagt) var et stellebord til prinsessa. Og nå er det på plass ! Hadde egentlig tenkt å gå for et litt smalere stellebord siden det passer best til badet i den nye leiligheta vår, men den andre kommoden hadde ikke like stor oppbevaringsplass, i tilegg til at det var skap i stedenfor skuffer... skuffer er mye mere praktisk til akkurat dette spør du meg. 

Det ble et Sun stellebord fra Troll. Er superfornøyd ! Siden jeg jo er mamma fra før av og har god erfaring med alt av babyting, vet jeg at det å ha muligheten til å oppbevare klærne i kommoden barnet skal stelles på er gull verdt. Med ammetåka og hele pakka blir det altfor mye styr om man skal huske å ta med klær fra et annet rom hver gang babyen skal stelles. Så av erfaring blir denne super å ha, hadde en liknende kommode forrige gang, men den ble ødelagt under forrige flytting. Denne er nok enda litt bedre, og det burde den også være i og med at den var ganske stiv i pris. Fikk faktisk 15% rabatt også, ordinærpris lå på 3 000 :) 

Siden de ikke hadde den inne på lager, så får vi den om ca 4 ukers tid. Og da er det min kjære som skal få lov til å stå for monteringen, høhø.. husker det holdt på å klikke for meg forrige gang jeg skulle montere stellekommoden, og den måtte monteres flere ganger fra hverandre før det ble riktig ( grunnen til at den ble ødelagt så fort, haha) Er greit denne gangen, for nå har jeg en handymann i huset og slipper alle slike ting ! ;) 

Mens vi først var på shopping måtte jeg også røske med meg litt andre småting ! 

Litt nytt til prinsessa. Har helt lik pute til lillegutt, bare i blå da. Den er så utrolig søt! Storebrorboka til lillegullet som snart blir stolt storebror ! Har allerede lest den for han to ganger, og han liker den kjempegodt.. noe som jo er utrolig søtt, haha ! Han skjønner nok ikke så mye enda, likevel. 

Og litt nytt til Mamsen ! Har fått en del spørsmål om det, men det er altså denne fargen jeg bruker på leppestiften jeg har på på de fleste bilder. helt lys rosa. Så vet dere det ! Og hva andre måtte mene om fargen er ikke så veldig nøye for meg, synes den er superfin ! ;) 

Nå skal jeg avslutte her og så skal jeg og min kjære ha litt kosekveld etter nok en superfin dag ! Vært ute å spist i dag, og badet i finværet og greier. Uansett, håper dere får en fantastisk lørdagskveld videre, så blogges vi nok snart !

Smask 

Stokke Xplory, viiil ha !

Denne vogna har jeg hatt lyst på i veeldig lang tid, vet om mange som synes den er utrolig stygg, men det driter jeg egentlig langt i. Jeg synes den er utrolig fin og stilig , veldig moderne design. Vognen er fra Stokke, og heter Xplory. Tenker at hvis jeg skal ha den, så vil jeg ha den enten i blå, eller i creme. Heller kanskje mest mot creme, med tanke på at den er ganske dyr slik at jeg skal kunne bruke den på nestemann også..  creme er jo en farge begge kjønn fint kan bruke så ! Ikke det at ikke begge kjønn kan bruke blå da, men dere skjønner. Uansett synes jeg at det er finere å ha en nøytral vogn og "stasje opp" vogna enn å ha den i en spesiell farge som kanskje ikke passer til alt.  Skal ikke si noe sikkert , men tenker jeg kun blir å kjøpe den største delen ( altså ikke baby-bagen) siden jeg ikke har bruk for den, atm iallefall ! Haha. 

 

 
 

 

Hva synes dere ? Noen som har denne vognen og vil fortelle litt...  lett å trille, lett å legge sammen osv osv ? :) 

Vognen til Nathaniel

Som jeg lovte, skal jeg lage et lite innlegg om hvilken vogn vi har og hvordan den ser ut. Har da en Emmaljunga White Leatherette, 2011 modell. Husker at når jeg gikk gravid, og så vogna, så var jeg med en gang sikker på at DEN vogna, den skaaal jeg ha. Og den kjøpte jeg også ! Er så langt bare fornøyd, eneste er at den er blitt litt skitten, og at kalesjen er litt lealaus, den detter ned hele tiden.. og det er VELDIG irriterende. Men det tror jeg kan ha noe med å gjøre med at det har vært mye farting med den, mye inn og ut av bil, mye flyreising osv. Uheldigvis ..  for den er jo ikke akkurat billig, for å si det sånn. Tror den koster ca 9 000 om jeg ikke husker heelt feil nå. 

Selv om jeg har drømmevogna, så er det også slik at man blir ufattelig lei av vogna, og gjerne får såkalt "vogndilla". Jeg har det også, jeg sikler over vogner jeg har utrooolig lyst på ! Men i motsetning til mange andre, så har jeg overhodet IKKE mulighet til å bruke masse penger på slikt.  Gøy å drømme da :- D

 

Som sagt har jeg kun denne vognen, men har store planer om å skaffe meg en trille i tilegg ! Har jo også sportsdel til vogna, men den syntes jeg var så stygg på så byttet bare tilbake, kjøper heller en fin trille.. hehe. Gangen min er knøtteliten da ( såvidt plass til å komme seg forbi når vogna er der) så hvordan jeg skal løse det med en til vogn, det vet jeg ærtlig talt ikke. Får ta problemene når de kommer !

Ellers så er den veldig grei å trille, både i snø og på bar bakke. Jeg har også classic understell på vognen, men med nærmere omtanke skulle jeg egentlig gjerne hatt sånn annet understell, slik som sportsunderstellet, der det er lettere å oppbevare saker og ting. Jeg kan jo for eksempel ikke putte småe ting under vognen, da detter de jo bare gjennom sprinklene. Vognen jeg har finnes også i Beige Leatherette, men jeg valgte hvit fordi det passer mye bedre og jeg også liker fargen bedre. Og så synes jeg 2012 modellen av vogna mi er sååå fin ! Avogtil skulle jeg ønske det var i 2012 jeg fikk han, slik at det var den vogna jeg hadde hatt..  hahaha, neida.. men synes den er utrolig fin !  :)

Anbefaler absolutt Emmaljunga vognen min, og jeg kommer ikke til å selge den siden jeg skal bruke den på nestemann. Om det er noe mere dere lurer på angående vogna mi, så bare rop ut ! Hvilken vogn har du ? 

INNKJØP TIL LILLEGULL I MAGEN

 

Alle klærne er fra KappAhl , tror faktisk ikke jeg har kjøpt noen babyklær der tidligere ! Noe som er rart, for de har jo helt nydelige ting og klær der til lillegullet.  Så forresten akkurat nå når jeg la ut bildet av pysjamasene over, at det står 44 på dem ?!  Er de i størrelse 44 da , og er ikke det LITT lite i såfall ? 

Uansett ! Alle de andre klærne er hvertfall i størrelse 50.  Elsket buksa og genseren ! Tenk hvor skjønn han blir i dem 

 

Har også vært å kjøpt ammeinnlegg i merinoull til meg selv.  De hadde i størrelse S, M og L.  Damen på apoteket mente at jeg skulle ha M, så jeg kjøpte to pakker i den størrelsen. Synes selv at de var svææære  ;o  

 
Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits