• Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Facebook
 • Youtube
 • 38

  Emma's stemor

  God kveld i stuen! Nå har jeg akkurat satt rompa ned i sofaen. Fikk plutselig besøk av Katrine, ei venninne som jeg ikke har sett på kjempelenge, og det var utrolig koselig! Greit å "catche" litt opp igjen, når man har så mye å snakke om.

  Ellers har jeg vært å hentet ny vogn og ny bilstol til magesnuppa i dag. Eget innlegg om dette kommer i nærmeste framtid. Har "montert" vognen nå i kveld, og den er bare såå fin. Jeg kan nå si at jeg er stolt eier av hele 3 duovogner. Haha! Har lenge ønsket meg en svart vogn (det enkle er ofte det beste) og nå har jeg endelig det. I tillegg til Emmaljungavognen min i hvitt skinn, og Uppababyvognen i grå. 

  Jeg må jo ærlig innrømme at jeg ler litt når jeg leser kommentarfeltet. Hva i alle verdens dager er det enkelte av dere tror dere oppnår ved å komme med slike påstander som virkelig ikke har rot i virkeligheten? Som om dere skulle vært flue på veggen eller noe? STEMOR? Jeg kan love dere alle og enhver, at om Emma hadde hatt noen stemor, så hadde jeg visst om dette. Tro dere meg! Hva hennes pappa foretar seg når han ikke har Emma, bryr jeg meg meget lite om. Men jeg lover dere, at jeg blir den første til å vite det dersom noe sånt skulle være tilfelle. Det er nemlig ikke "hvem som helst" som får være "stemor" til min datter. Og dette vet hennes pappa utmerket godt, og tror virkelig ikke han ville prøvd seg på holde noe slikt skjult for meg, for det ville konsekvensene for han vært litt for store.  Det stemmer at han har barn med ei annen, da vedkomne ble gravid mens vi var sammen. De er ikke sammen. Med andre ord, så vidt meg bekjent er hun ikke noe stemor for Emma, og skal overhodet ikke være det heller. Det er ikke det at jeg har noe i mot at Emma skal ha en stemor, noe jeg tenker bare er fint for henne og betryggende for meg. MEN, jeg stiller en del kriterier til dette, For det aller første, og kanskje aller viktigste punkt.. DET SKAL IKKE HOLDES SKJULT FOR MEG! Dermed, så kan dere som skriver dette tullet gå å ta dere en jævla bolle eller noe. 

  Jeg skjønner jo at dere som skriver dette skriver for å provosere meg, og jeg kan fortelle dere at dere treffer akkurat de knappene dere prøver på å treffe. Bare at jeg vet at det er skrevet for å provosere! Det er forskjellen. Jeg er vant til dritt, men å komme å påstå at min dyrebare datter har en stemor som holdes skjult for meg, er bare for drøyt. Jeg tror at hennes pappa kjenner meg meeeeget dårlig dersom han tror det er en bra ide å gjøre noe slikt, derfor betviler jeg veldig sterkt at det er tilfelle.  Så neste gang dere prøver på noe slikt, kanskje prøve på noe litt mer troverdig?! 

  Nå tar en provosert, overhormonell mamma snart senga fatt for litt skjønnhetsøvn! Og håper det blir færre komplette idioter her i verden når jeg våkner i morgen. Det hadde vært så fantastisk! Imorgen starter jeg forresten på min graviduke 32. Som tiden flyyger! 

  Blogges 

  #gravid #hormonell #mamma #mammablogg #blogg

  Kommentarer (38)
  10

  Ett siste blogginnlegg

  Da var dagen kommet, dagen hvor jeg slutter å blogge her og i framtiden kommer til å  blogge på Familieprat. Det kommer til å føles kjemperart i begynnelsen, det føles veldig merkelig allerede. Men det blir en frisk og ny start, og det kan vi alle trenge fra tid til annen. Hele bloggarkivet mitt er flyttet over til min nye blogg, slik at det vil være mulig å lese gamle innlegg selv om denne etterhvert kommer til å bli slettet.

  Blir nesten litt sentimental, dette er tross alt plassen hvor jeg har skrevet om min hverdag i snart fire år. De fire mest betydningsfulle, innholdsrike og ikke minst givende årene av hele mitt liv. Men, alle gode ting har en begynnelse, og en slutt. Dette er min nye begynnelse, og jeg ser virkelig fram til alt framover og en ny start! 

  Dere kan følge oss og vårt liv videre på www.rannveigheitmann.familieprat.no   Så legger vi ved mitt første avisoppslag! Minner altså. 

  Håper dere alle vil følge meg videre. Takk for alt, alle kommentarer, alt jeg har lært ved disse fire årene som blogger. Jeg har lært meg å takle motgang og stå for det jeg mener selv om alle andre skulle være sterkt uenige. Ja, jeg vil faktisk også takke dere som har gjemt dere bak anonymknappen, og hatt som livsmål å slenge dritt til meg. Det har gjort meg til en sterk jente som takler det aller meste. Sist, men ikke minst, vil jeg takke for at jeg har hatt så mange fantastiske lesere som har oppmuntret meg og bare vært de dere er.

  Takk 

   

  Kommentarer (10)
  32

  Helga kom, og den gikk..

  Beklager for lite blogging, men har vært en noe hektisk helg slik at jeg ikke har hatt så mye tid til blogging. På fredag var jeg å satte etterfylling av vippene i Oslo hos superflinke Weronika hos Lashes by Kasja. Som alltid utrolig bra resultat, nye vipper er aldri feil, og spesielt ikke når du vet at du får kvalitet og de i tillegg er glade og blide, selv når man kommer for sent. (haha...) 

  Lørdagen hadde jeg første dag i min nye jobb. Serverte (MANGE!) øl fra morgen til kveld, og luktet som jeg hadde vært på tidenes fylla når jeg var ferdig. En utrolig herlig, men slitsom dag, og jeg ble kjent med mange nye mennesker. 

  I går var jeg og ungene på bondegård og så på kuer, esler, høner, sauer, geiter og søte kaniner. Bondegård slår aldri feil, og ungene elsker å se på dyrene. Emma var helt i ekstase over dyrene, mens Nathaniel var mest opptatt av at vi skulle spise vafler senere. Ellers tok vi det bare rolig, og spiste Thai til middag. 

  Alt i alt, en stressende, men veldig gøy og koselig helg! Nå er det ny uke og nye muligheter som står for tur. I morgen begynner jeg å blogge på min nye blogg på Familieprat, så her er det bare å følge med. Blir utrolig spennende, jeg gleder meg hvertfall!  Vippeextensions er virkelig helt supert og en god investering! Gå inn på nettsiden www.kasja.no for å bestille time :)

  Blogges

  Kommentarer (32)
  59

  BLOGG.NO - Useriøse

  Etter å ha blitt kjent med Erica, redaktøren bak Familieprat.no (som forresten er verdens koseligste dame) har jeg oppdaget noe ganske utrolig og urovekkende. Det har seg nemlig slik at Blogg.no, som den seriøse bloggplattformen de i teorien framstår som, sperrer absolutt alle kommentarer som inneholder ordet "familieprat". Det er altså fysisk umulig å poste en kommentar som inneholder dette ordet. 

  Dette har jeg prøvd ut i praksis, på min egen blogg, og med andre ord ikke bare noe jeg tror eller antar. Jeg prøvde tilogmed "familiepratt", et ord som også er sperret for å se dagens lys på Blogg.no.

  Det er ganske kritikk og bemerkelsesverdig at en såpass stor bloggplattform som Blogg.no lar seg lede av misunnelse og konkurranse på grunn av at de den siste tiden har mistet mange bloggere til Familieprat. Jeg er faktisk ikke sikker på om det går an å bli mer uprofesjonell og useriøs. Det vil alltid være konkurranse uansett hva man foretar seg, men forskjellen er de som takler den, og de som feiger ut, slik som Blogg.no nå har gjort. 

  Og det stopper ikke der. Ved flere enn èn anledning har Blogg.no nektet å betale meg ut det månedelige honoraret jeg skal og har krav på å ha for å være en av deres topp 20 bloggere. Dette til tross for at jeg kontinuerlig har vært toppblogger for de i snart fire år. Jeg ser virkelig fram til en mere sikker inntekt på min nye blogg på Familieprat, og å jobbe på en bloggplattform som faktisk er oppriktig interessert i at bloggerene deres skal trives, og sette pris på at de velger å blogge hos den aktuelle bloggplattformen! DA kan man kalle seg profesjonell. De greiene Blogg.no driver med nå er så utrolig langt i fra. Skjerpings! 

  Nå ble det utrolig mye bloggprat her. Men.... Om jeg har vært usikker før, så er jeg hvertfall helt sikker nå - å bytte bloggplattform er HELT riktig. Jeg ønsker overhodet ikke å jobbe med noen som opptrer og framstår på den useriøse måten de framstår på.  

  Nå er det snart hentetid for ungene i barnehagen, så skal avslutte her. Blir biff til middag i dag, og ellers regner jeg med at dagen blir tilnærmet lik andre dager. Ønsker dere en fin dag videre! Og ja, DEL gjerne videre dette innlegget for å få spredt ordet. Slikt burde ikke være greit.

  Blogges

  Kommentarer (59)
  19

  Følg min nye blogg

  God ettermiddag lesere

  Vil egentlig bare nok en gang minne dere om at denne bloggen om ikke lenge legges ned. Planlagt slipp for min nye blogg på Familieprat.no er kommende tirsdag. Denne bloggen kommer likevel ikke til å legges ned umiddelbart, men etterhvert, selv om jeg ikke kommer til å blogge noe mer her etter det.  

  Altså, kommende tirsdag, kan dere alle lese min helt nye blogg. Jeg kommer til å komme med nøyaktig link osv etterhvert. Ville bare minne dere på det, og jeg setter stor pris på om dere vil følge oss og vårt liv videre.  Jeg gleder meg hvertfall til å starte med blanke bloggark ( selv om jeg strengt tatt ikke kommer til å gjøre det heller, ettersom arkivet mitt vil bli flyttet dit) 

  Setter også STOR pris på alle de koselige tilbakemeldingene jeg får fra dere. Det er veldig gøy å høre at dere setter pris på min regelmessige blogging. Det er rart med det, en laaaang periode har jeg nesten ikke orket å tenke på bloggen, og innleggenes hyppighet har vært deretter. Nå har jeg stappet fullt med stå-på-blogg-mot! Og er klar for ny blogg og nye utfordringer :)   Skal DU følge meg på min nye blogg? Ha en strålende dag videre, det skal jeg ha!

  - Blogges

  Kommentarer (19)

  Les eldre innlegg

  Hei og velkommen til min blogg!
  På denne bloggen kan du lese om min hverdag som hjemmeværende ung tobarnsmamma, TVkjendis og mye mer! Legg gjerne igjen en kommentar eller ti!

  For spørsmål om reklame/sponsorinnlegg på bloggen kan dere kontakte meg på
  rannveigheitmann.sponsor
  @hotmail.com
  .

  For requests about sponsorship or advertisement on my blog you can contact me on rannveigheitmann.sponsor
  @hotmail.com
  .

  Bloggdesign av

  Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe  hits