Jeg blir hjemmeværende med barna

Ja, da tenkte jeg å meddele til dere alle at jeg blir hjemmeværende husmor med barna. Hvertfall for i dag, om ikke i fremtiden.

Storebror var nemlig ikke helt i form i går, så da tok vi en hjemmekosedag i dag, jeg, storebror og bittelillesøster. Veldig koselig! Er jo leeeenge siden vi har vært syk nå, jo.. Ikke siden påska, hvor jeg "lå" syk i to uker (!) Nå krysser jeg imidlertid fingrene for at alle mann holder seg friske i nærmeste framtid ❤

Dagens outfit:

Er så utrolig fornøyd med vippene mine fra Lashes by Kasja. Forskjellen mellom vippeextensions VS ikke vippeextensions er så enormt stor. Det gjør noe med hele utrykket i ansiktet jo! Og jeg slipper mascara, hvilket er vanvittig deilig. Bruker ca 2 min på sminke om morgenen når jeg har vipper. Anbefaler alle som bor i Oslo området til å bestille time der altså 😊

Ha en fin dag lesere!

Blogges ❤

En Tindermammas bekjennelser

Du vet du ikke har noe liv, når det dukker opp varsel fra Tinder, om at du har 24 nye meldinger og de oppfordrer deg til å gå inn å lese de. For n'tende gang denne uka.

Jeg vet ikke helt hva jeg trodde, men jeg antar jeg har håpet litt på at drømmeprinsen bare skulle hoppe inn døra og være perfekt. På alle mulige måter! For jeg har nemlig et stort problem.

Jeg føler meg veldig delt. Jeg trives (nesten litt for godt) som singel. Alenemamma er noe jeg føler passer meg veldig godt! Samtidig... Så kan jeg vel ikke akkurat legge skjul på at jeg ikke har lyst til å bli en slik gærn kattedame som dør alene (med alle kattene)

Da jeg skulle sette inn p-staven i armen, tok de rutinemessig graviditetstest for å utelukke at jeg var gravid. Jeg forklarte legen høflig at denne testen strengt tatt ikke er nødvendig, og om den mor formodning er positiv, så krever jeg rett på navnet Jomfru Maria. Nok en påminnelse om hvor Forever alene jeg faktisk er.

Jeg har faktisk aldri vært på en Tinderdate. Er vel generelt sett år og dag siden jeg i det hele tatt var på en vanlig date. Så lenge siden, at jeg ikke aner hvordan man i det hele tatt går fram. Må man plage de for å få oppmerksomhet? Ha ha, nei da. Men joda? Seriøst, jeg er så ute av"gamet" at det like godt bare får fortsette å være slik. Det hender (kanskje 2 ganger i året) at jeg har åpnet appen og tenkt :" Yes, la oss finne drømmemannen!"

Vel.. Det hele ender i at jeg i et kjedelig øyeblikk sveiper, får aaaaltfor mange match, mister oversikten over alle kjekkasene jeg trykket "yey" på, og dropper ut. Så glemmer jeg av hele Tinder og at jeg faktisk har et eget liv et par mnd, og slik går det på rundgang. Med andre ord; jeg kommer til å dø alene! Om ikke mirakler skjer, i form av en barsk utgave av Mr. Perfekt som hopper inn dørstokken, klar for giftemål og tre barn. Mirakler skjer, så hvem vet?!

10 uker!

Da var altså helgen kommet, og helgen passert. Jeg slokner som regel sammen med lille prinsessa på kveldene, etter det som skal ryddes er ryddet, matpakker laget, det som skal organiseres og planlegges er gjort, og etter klesvask er hengt opp og tørre klær brettet og plassert i skapene.

Nå i kveld var det akkurat 10 uker siden vår vakre bittelillesøster Sienna kom ut til oss! Jeg klarer virkelig ikke skjønne hvor tiden ble av. Dagene går i ett føler jeg. Det er altså ikke mye utenom akkurat det nødvendige jeg rekker å gjøre. Å lage slike minnerammer til alle 3 står på "to do" lista, men jeg tror nok ikke det blir noe særlig tid til det med det første. Jeg synes nemlig det er viktig å ta vare på minnene, for skal tiden fortsette å flyge unna i dette tempoet, rekker jeg jo omtrent ikke blunke to ganger før de har nådd konfirmasjonsalder. Jeg skulle virkelig ønske den tiden bare kunne stoppe litt opp. Går så alt for fort, og det er litt trist å tenke på. Man må prøve å nyte hvert øyeblikk, og leve i nuet. Lettere sagt enn gjort, men likevel så utrolig viktig.

Ønsker dere en fin kommende uke!

Blogges

Forever alone

Denne uka har vært slitsom. Mildt sagt. Ungene har vært syke i tur og orden. Forrige helg var det omgangssyken vi fikk bryne oss på, og var dermed hjemme med syke barn hele forrige uke. På torsdag var det storesøster sin tur, som har vært syk helt til i dag. Å ha to syke barn hjemme + en baby som krever deg hundre prosent, er alt annet enn enkelt. Og jeg føler meg helt ærlig totalt gåen nå, etter en uke med svært lite søvn.

Jeg føler virkelig vi har fylt opp sykdoms-kvoten nå, og ber på mine knær om å få slippe mer sykdom. I en allerede hektisk og slitsom hverdag, blir det helt klart ekstra påkjenninger. Jeg er bare ett menneske, og jeg står på døgnet rundt for å være den beste mammaen jeg kan være. Men det er tøft og tungt. Virkelig.

Og så kommer morsdagen da. (valentines driter jeg egentlig en lang marsj i) hvor alle legger ut bilde av flotte frokoster på senga, og blomster, med kort hvor det står skrevet i det vide og brede om hvor fantastiske mødre de er og hvor mye jobben de gjør blir satt pris på, gjerne med et gavekort på spa-dag. Og her sitter jeg da. Med dyyyype mørkemørkesvarte poser under noen rødsprengte øyner, forever alone. Jeg har fått EN morsdagshilsen i dag, og det nærmeste jeg kom frokost på senga var da jeg selv lagde frokost til hele bønsjen. Eller da storebror spurte meg om jeg ville ha resten av godis-krokodilla hans fra gårsdagens lørdagsgodis.

Fra spøk til alvor. Noen dager føles litt ekstra tunge. Dette er en av de. Og jeg håper virkelig på en bedre uke nå. UTEN sykdom og dritt. Takk for meg ✌

Bilde fra i dag, hentet fra min Instagram. Følg meg gjerne! @rannveigheitmann

Blogges!

Fullt hus!

Da var alle tre søte små i hus igjen. Og det føles helt herlig. Når Emma er borte, er det selvfølgelig et noe mindre tempo her i heimen. Men selv om det er mindre å gjøre, føles det likevel så tomt.

Men nå er flokken samlet! Og jeg ser fram til nok en fantastisk uke med de, med blant annet dansing etter barnehagen imorgen. Det blir bra!

Nå er alt gjort klart for morgendagen, og mor skal ta noen timer med skjønnhetsøvn. Lillefrøkna er så rolig og "snill" (misforstå meg rett..) som en baby overhodet kan være. Sover godt og lenge om natta, våkner 1-2 ganger for mat, og sovner rett etterpå igjen. Føler meg veldig heldig sånn sett!

Blogges

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits