• Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Facebook
 • Youtube
 • 13

  Ikke frykt, nå er selfie-stangen her!

  //Reklame

  Jeg har en godnyhet til alle oss selfie-lovers.  Nå er nemlig selfie-stangen her, noe som enkelt lar deg ta bilder uten å måtte be om hjelp fra andre. Hvor genialt er ikke dette? Ingen flere rare grimaser, ikke flere selfies der du må anstrenge deg for å ta et bilde. Ikke nå lengre.

  Jeg er hvertfall blitt helt hekta på min, haha! 

  Disse utrolig kule slange-earplugsene med mic og fjernkontroll til iPhone kan bli dine HER

  Selfie-stangen kan bli rotert i hvilken som helst retning, og passer alle smarttelefoner! Den veier omtrent ingenting, og kan tas med hvor som helst.  Helt genialt. 

  Den finnes i flere forskjellige farger, blant annet rosa, oransje og blå, og den kan bli din HER til kun 199 kr! 
  Hva synes dere? 

  Kommentarer (13)
  74

  Fotoshoot

  Hei hallå kjære lesere!

  I dag har egentlig vært noe stressende dag. Vært på fotoshoot på en nyyyydelig strad i Fagerstrand( og været var jo helt Syden i tilegg, topp!), så måtte jeg tilbake til Lstrøm for å hente bilen min, og deretter tilbake til Oslo for å hente kortet mitt jeg mistet der i helgen, som fantastisk nok plutselig dukket opp igjen <3 snakker vi flaks eller?! Ellers hadde jeg fri fra jobb så sånn sett skulle man jo ikke tro at det har vært så stress dag, men fotoshoot krever TID og ikke minst full konsentrasjon. Det er jo ikke bare å knipse, man skal ho gjerne ha noen hundre bilder før man er ferdig. Men ble bra bilder da! Dere får se bildene etterhvert tenker jeg :) enn så lenge så kan jeg jo dele et bilde med dere fra før vi startet shooten

  Så var det superherlig å hente med seg begge ungene fra barnehagen i dag. Emma var jo som sagt hos pappaen sin i går, og jeg kjenner jeg savner henne fryktelig de dagene hun er borte. Men nå er vi altså komplett familiaa igjen! :)

  Nåå er det bare chilling på timeplanen resten av kvelden! Og så blir det senga om ikke så aaaalt for lenge. Dagen i dag startet nemlig kl 04:30! Så en smule sliten nå, det kan man trygt si at jeg er. Ha en suuuuperfantastisk kveld videre kjære lesere!

  Blogges!

  Kommentarer (74)
  56

  Så var det de 10 prosentene da...

  Hei kjære lesere! Først og fremt vil jeg bare si at jeg digger alle dere som legger igjen fine og hyggelige kommentarer og ellers bare følger meg fordi det er spennende og dere liker bloggen.

  MEN. Til dere andre netttroll som åpenbart ble mista i bakken som barn eller noe i den duren, dere har tydeligvis i alle fall ikke antydning til sosiale antenner. Når fant dere ut at det var greit å slenge ut eder og galle til fremmede mennesker, og i tillegg til å være så feig som å gjøre det anonymt?

  La meg bare si dere en ting. Jeg vil anslå at jeg på bloggen min deler ca 5-10 % av mitt daglige liv. For eksempel, så er det med god grunn at jeg dropper å dele mitt privatliv og hva som skjer i det her. Det er en god grunn til at jeg dropper å si hvor jeg bor, og det er dermed en god grunn til at jeg heller ikke sier hvor jeg jobber. Og HVA jeg jobber med? Vel... Det er ganske langt unna prostitusjon eller "kuksuging" som noen så fint foreslo, for å si det sånn.

  I dag har jeg for eksempel malet og innredet barnerom! Så lenger unna enn overnevnte kommer man vel strengt tatt ikke.

  Ellers er dagene ganske hektiske for tiden. Mye avtaler og møter, kombinert med jobb, alenemammarollen og blogg. Det tar tid og ikke minst energi

  ! Imorgen har jeg to møter før jobb, og så har jeg en utendørs fotoshoot før jobb på torsdag (hjelp... KALDT) Lørdag er det barnebursdag for prinsessa, og søndag er vi invitert i en venninnes datter sin barnebursdag i Oslo. Hektisk, men likevel koselig uke! :)

  Nå er det snart natta! Ha en superfin kveld kjære lesere <3

  Kommentarer (56)
  31

  Ny dag, nye muligheter

  Skal vel egentlig bare innom å oppdatere dere superkjapt før skjønnhetssøvn står på agendaen.

  Begynte som sagt å jobbe i dag, så her skjer det ting! Så til alle dere som føler dere har retten til å disse meg, jeg er nå offisielt en jobbende alenemamma til to små, med en av Norges best leste blogger. Skulle likt å se flere pekefingre nå altså!

  Uansett. Var superherlig å hente lillesnuppa i bhg i dag etter at hun har vært på pappahelg. Verdens beste følelse! Imorgen er det påan igjen med jobb og bhg, og jeg vil egentlig bare ønske dere lesere en gooood natt!

  Blogges!

  Kommentarer (31)
  22

  Hard helg

  Heia!

  Nå er det blitt noen dager siden sist jeg blogget, så da følte jeg at det var på tide å oppdatere dere litt nå!

  Akkurat nå sitter jeg bare å slapper herlt av etter en noe slitsom helg. Som jeg nevnte for dere jobbet jeg i går. Serverte i et bryllup på Kjelsås. Utrolig kult bryllup og ble kjent med mange herlige folk. Og ettersom jeg var ferdig relativt tidlig og jeg uansett hadde barnefri, ble det en tur ut på byen med noen kompiser i Oslobyyy. Utrolig fett kveld/natt om jeg får si det! Ble også litt autografskriving!

  Ettersom jeg hadde det dritfett har jeg ikke så mange flere bilder enn dette. I dag har vi vært i barnebursdag til lille Isabella som ble et helt år! Kjempekoselig og helt FANTASTISK arrangement. Tror aldri jeg har vært borti finere bursdag!

  Nå skal jeg bare slappeaa videre og se litt Viaplay, og sove snart. Imorgen starter jeg nemlig å jobbe!

  Ha en fin kveld videre folkens! Smask og suss

  Kommentarer (22)

  Les eldre innlegg

  Hei og velkommen til min blogg!
  På denne bloggen kan du lese om min hverdag som hjemmeværende ung tobarnsmamma, TVkjendis og mye mer! Legg gjerne igjen en kommentar eller ti!

  For spørsmål om reklame/sponsorinnlegg på bloggen kan dere kontakte meg på
  rannveigheitmann.sponsor
  @hotmail.com
  .

  For requests about sponsorship or advertisement on my blog you can contact me on rannveigheitmann.sponsor
  @hotmail.com
  .

  Bloggdesign av

  Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe  hits