21:43
11.09.2014
74
Publisert 11.09.2014 klokka 21:43. Kategori: Blogg. 74 kommentarer.

Hei hallå kjære lesere!

I dag har egentlig vært noe stressende dag. Vært på fotoshoot på en nyyyydelig strad i Fagerstrand( og været var jo helt Syden i tilegg, topp!), så måtte jeg tilbake til Lstrøm for å hente bilen min, og deretter tilbake til Oslo for å hente kortet mitt jeg mistet der i helgen, som fantastisk nok plutselig dukket opp igjen <3 snakker vi flaks eller?! Ellers hadde jeg fri fra jobb så sånn sett skulle man jo ikke tro at det har vært så stress dag, men fotoshoot krever TID og ikke minst full konsentrasjon. Det er jo ikke bare å knipse, man skal ho gjerne ha noen hundre bilder før man er ferdig. Men ble bra bilder da! Dere får se bildene etterhvert tenker jeg :) enn så lenge så kan jeg jo dele et bilde med dere fra før vi startet shooten

Så var det superherlig å hente med seg begge ungene fra barnehagen i dag. Emma var jo som sagt hos pappaen sin i går, og jeg kjenner jeg savner henne fryktelig de dagene hun er borte. Men nå er vi altså komplett familiaa igjen! :)

Nåå er det bare chilling på timeplanen resten av kvelden! Og så blir det senga om ikke så aaaalt for lenge. Dagen i dag startet nemlig kl 04:30! Så en smule sliten nå, det kan man trygt si at jeg er. Ha en suuuuperfantastisk kveld videre kjære lesere!

Blogges!Legg igjen en kommentarAnnonse

21:44
09.09.2014
Publisert 09.09.2014 klokka 21:44. Kategori: Blogg. 55 kommentarer.

Hei kjære lesere! Først og fremt vil jeg bare si at jeg digger alle dere som legger igjen fine og hyggelige kommentarer og ellers bare følger meg fordi det er spennende og dere liker bloggen.

MEN. Til dere andre netttroll som åpenbart ble mista i bakken som barn eller noe i den duren, dere har tydeligvis i alle fall ikke antydning til sosiale antenner. Når fant dere ut at det var greit å slenge ut eder og galle til fremmede mennesker, og i tillegg til å være så feig som å gjøre det anonymt?

La meg bare si dere en ting. Jeg vil anslå at jeg på bloggen min deler ca 5-10 % av mitt daglige liv. For eksempel, så er det med god grunn at jeg dropper å dele mitt privatliv og hva som skjer i det her. Det er en god grunn til at jeg dropper å si hvor jeg bor, og det er dermed en god grunn til at jeg heller ikke sier hvor jeg jobber. Og HVA jeg jobber med? Vel... Det er ganske langt unna prostitusjon eller "kuksuging" som noen så fint foreslo, for å si det sånn.

I dag har jeg for eksempel malet og innredet barnerom! Så lenger unna enn overnevnte kommer man vel strengt tatt ikke.

Ellers er dagene ganske hektiske for tiden. Mye avtaler og møter, kombinert med jobb, alenemammarollen og blogg. Det tar tid og ikke minst energi

! Imorgen har jeg to møter før jobb, og så har jeg en utendørs fotoshoot før jobb på torsdag (hjelp... KALDT) Lørdag er det barnebursdag for prinsessa, og søndag er vi invitert i en venninnes datter sin barnebursdag i Oslo. Hektisk, men likevel koselig uke! :)

Nå er det snart natta! Ha en superfin kveld kjære lesere <3Legg igjen en kommentar

00:33
09.09.2014
Publisert 09.09.2014 klokka 00:33. Kategori: Blogg. 31 kommentarer.

Skal vel egentlig bare innom å oppdatere dere superkjapt før skjønnhetssøvn står på agendaen.

Begynte som sagt å jobbe i dag, så her skjer det ting! Så til alle dere som føler dere har retten til å disse meg, jeg er nå offisielt en jobbende alenemamma til to små, med en av Norges best leste blogger. Skulle likt å se flere pekefingre nå altså!

Uansett. Var superherlig å hente lillesnuppa i bhg i dag etter at hun har vært på pappahelg. Verdens beste følelse! Imorgen er det påan igjen med jobb og bhg, og jeg vil egentlig bare ønske dere lesere en gooood natt!

Blogges!Legg igjen en kommentar

21:30
07.09.2014
Publisert 07.09.2014 klokka 21:30. Kategori: Blogg. 22 kommentarer.

Heia!

Nå er det blitt noen dager siden sist jeg blogget, så da følte jeg at det var på tide å oppdatere dere litt nå!

Akkurat nå sitter jeg bare å slapper herlt av etter en noe slitsom helg. Som jeg nevnte for dere jobbet jeg i går. Serverte i et bryllup på Kjelsås. Utrolig kult bryllup og ble kjent med mange herlige folk. Og ettersom jeg var ferdig relativt tidlig og jeg uansett hadde barnefri, ble det en tur ut på byen med noen kompiser i Oslobyyy. Utrolig fett kveld/natt om jeg får si det! Ble også litt autografskriving!

Ettersom jeg hadde det dritfett har jeg ikke så mange flere bilder enn dette. I dag har vi vært i barnebursdag til lille Isabella som ble et helt år! Kjempekoselig og helt FANTASTISK arrangement. Tror aldri jeg har vært borti finere bursdag!

Nå skal jeg bare slappeaa videre og se litt Viaplay, og sove snart. Imorgen starter jeg nemlig å jobbe!

Ha en fin kveld videre folkens! Smask og sussLegg igjen en kommentar

00:07
06.09.2014
Publisert 06.09.2014 klokka 00:07. Kategori: Blogg. 22 kommentarer.

Har vært superopptatt i hele dag, så ikke fått tid til å oppdatere bloggen før nå!

Det har seg slik, at i dag tidlig i 5 tiden på morgenen var det akkurat ett år siden verdens fineste Emma Angelica kom til verden. Tiden går så aaaalt for fort, og hun er ikke noen bitteliten baby lengre. Tvert i mot, mammas store og flinke jente som nå er i full gang med å lære seg å gå, blandt annet!

Ingen ord i verden kan beskrive hvor stolt jeg er over min vakre datter! Og at hun bare for ett år siden lå inne i magen min, er helt surrealistisk å tenke på. Fra å være et bittelite frø, til å bli den fine og gode jenta hun er i dag. Det er helt fantastisk at det faktisk går an!

I dag har vi feiret litt med nærmeste familie bare, og skal ha barnebursdag neste helg. I morgen skal Emma til overnattingsamvær hos pappaen sin, Nathaniel skal til bestemoren sin, og jeg skal jobbe. Så skal vi i ettårsdag på søndag! Så dette blir en nokså travel helg tror jeg!

Ellers så går det supert med lille Pinkie pusen vår, hun stortrives og er blitt en ordentlig mammadalt i likhet med mine to andre hjerter!

Nå er det senga neste! Ønsker alle dere lesere en god natt!

Blogges!Legg igjen en kommentar

21:03
03.09.2014
Publisert 03.09.2014 klokka 21:03. Kategori: Blogg. 38 kommentarer.

Dagen i dag har virkelig gått i ett. Dro til Oslo med en gang ungene var kommet seg i barnehagen, og dro til sykehuset der jeg hadde legetime. Men, ventetiden var jo helt vanvittig, tror aldri jeg har ventet så lenge på en legetime! Sykt..

Deretter var det vipper og negler som sto for tur. Har vært hos verdens søteste Tina i dag for å friske litt opp på looken. Det trengs med jevne mellomrom. Er deilig, og ikke minst viktig å gjøre slike ting for seg selv når man er mamma i en ellers hektisk hverdag, tenker jeg!

Etter dette dro jeg for å hente ungene i barnehagen. Eller, ungen må jeg vel si. For i dag har Emma nemlig pappadag. Som vil si at jeg må dra derfra uten Emma. I dag kjente jeg det stakk litt ekstra å bare "dra" fra henne. Det er enda veldig uvant for meg å ikke kunne ha henne hele tiden, men.. Det er bare slik det må være. Det er selvsagt bra for henne å være med pappaen også, det er bare veldig uvant for meg enda. Går seg nok til etterhvert.

Men, noe som er positivt er jo at Nathaniel får min hele og fulle oppmerksomhet. Så vi dro hjem, koset og lekte masse med Pinkie og spiste middag, i tilegg til at vi gikk en tur med Pinkie i band og besøkte nabojenta før det var kvelden og senga sto for tur. Er nok deilig å få ha hele mammss oppmerksomhet for en gangs skyld <3

Så flink og omsorgsfull at jeg har ikke ord! Nydelig ville vært å underdrive noe voldsomt.

Akkurat nå ligger jeg i sengen med Pinkie som maler som ett uvær. Men det er herlig å høre på, da vet jeg at hun koser seg og har det bra!

Nå skal jeg faktisk sove, er helt utslitt da dagen startet noe tidligere enn normalt i dag. Ønsker alle dere blogglesere en fin kveld <3

Blogges!Legg igjen en kommentar

22:35
01.09.2014
Publisert 01.09.2014 klokka 22:35. Kategori: Blogg. 32 kommentarer.

Helt ærlig, etter mitt forrige innlegg og de følgende kommentarene vet jeg virkelig ikke om jeg skal le eller grine.

Folk henger seg opp i de mest utrolige ting, det er det ingen tvil om. Når noen begynner å spekulere i om jeg har en sovealkove, sover på kjøkkenet (wtf) eller har eget soverom, heller jeg faktisk litt mot å grine. Og le. La oss alle bare være enige i en ting, og gå rett på sak. Det er en TÅPELIG, og ikke minst hysterisk latterlig ting å henge seg opp i! Det vitner om at enkelte har for lite å gjøre i sine respektive liv.

Men, for ordend skyld. Jeg har et eget soveROM. Leiligheten min er derimot knøttliten (65kvm) og jeg har en del ting, så jeg har valgt å ha dørene til mitt soveROM åpne hele tiden ( måtte evt drevet å flytte på møbler hver gang jeg skulle åpnet de... Noe jeg naturligvis ikke orker å gjøre) så derfor er det sånn. Men hvorfor i guds og jesus christus navn noen skulle orke å henge seg opp i det, undrer meg stort. Om jeg har soverom, sovealkove, hems, bøttekott, eller sover på kjøkkenbordet, er vel revnende likegyldig for alle andre enn meg selv?! Folk asså......

Bilde fra mitt soveROM. Ha en fin kveld videre haters, stslkers og followers!

Blogges!Legg igjen en kommentar

13:45
01.09.2014
Publisert 01.09.2014 klokka 13:45. Kategori: Blogg. 34 kommentarer.

Heia!

Ettersom mange av dere har etterlyst bilder av leiligheten min, tenke jeg at jeg skulle være snill å dele litt bilder med dere. Mangler enda en del møbler som enda står på lager, så i første omgang får dere se soverommet mitt!

Må bare få si at det er helt vanvittig deilig å ha et eget soverom igjen. Slippe å tenke på å vekke noen eller liste seg inn når jeg skal legge meg. Herlig!

Hva synes dere? :)Legg igjen en kommentar

23:44
31.08.2014
Publisert 31.08.2014 klokka 23:44. Kategori: Blogg. 36 kommentarer.

Haha, nei da... Jeg gjør selvfølgelig ikke det! Det er bare det at jeg har 10000 andre ting å tenke på om dagen, så bloggen blir desverre litt nedprioritert.

Denne helgen har bare sust avgårde i en ualminnelig høy fart, så jeg legger like godt bare ut litt bilder slik at bildene kan tale for seg selv.

Så det! Kommer til å blogge bedre og mer detaljert når jeg får meg en ny pc! ;)

Ellers kan dere gjerne følge meg på Instagram dersom dere vil se flere bilder fra vår nokså hektiske hverdag.

Blogges <3Legg igjen en kommentar

22:05
27.08.2014
Publisert 27.08.2014 klokka 22:05. Kategori: Blogg. 25 kommentarer.

Hei kjære lesere!

Blir en liten stund mellom innleggene nå om dagen , i og med at jeg ikke finner pc laderen min noooe sted. Og mobilblogging er ikke helt det store liksom. Så nei, til dere som lurte på om jeg skal slutte å blogge, det skal jeg altså ikke. Ikke med det første hvertfall!

De siste dagene har bare gått i ett. Holder enda på å styre med leiligheten, pakke ut og sortere. MYE ting om jeg får si det! Og imorgen skal jeg på lageret jeg leier å hente resten av tingene... Sykt at alt får plass i den lille leiligheten min altså!

Akkurat nå ligger Nathaniel å sover søtt i sengen sin, og har gjort det siden kl 19:00. Emma er på overnatting hos pappaen sin til imorgen. Så, da har jeg og Nathaniel hatt skikkelig mor og sønn kvalitetstid i dag! Spist laks til middag ( som Nathaniel bestemte selv) og så bakte vi kake sammen til dessert. Han er blitt så stor og flink! Og vil mer enn gjerne hjelpe til!

Verdens aller fineste gutt!

Når det kommer til dere som spekulerer i om jeg nekter pappaen til Nathaniel å se han, så kan jeg bare konstatere at det er noe skikkelig tull. Nathaniel vet godt hvem pappaen sin er, han er på overnatting hos han når vi er i Alta eller når pappaen kommer til Oslo, han er kjempeglad i pappaen sin, "reservemammaen"sin ( det er et finere ord enn stemor...haha) og lillesøsteren sin som han har på farssiden. I tilegg så har han farmoren sin i Oslo som han har god kontakt med og er glad i. Så dette er bare tull! Jeg har ikke skrevet om dette før, fordi det rett og slett er helt hinsides urelevant for dere. Men jeg vil bare ikke ha på meg at jeg er en sånn kjip mamma som nekter pappaen å se sitt eget barn! Så nå vet dere det :)

Ellers er det ikke mye å si. Skal ta kvelden veldig snart, ny dag, nye muligheter imorgen. Ha en fin kveld videre alle sammen!

Blogges! Forresten, alle bildene i innlegget er fra min Insta. Følg meg gjerne! @rannveigheitmannLegg igjen en kommentar

22:51
16.08.2014
Publisert 16.08.2014 klokka 22:51. Kategori: Blogg. 24 kommentarer.

Hei kjære lesere!

I dag har jeg og Nathaniel tilbringt hele dagen på Tjuvholmen i Oslo med ei venninne og datteren hennes mens Emma er hos pappaen sin. Superkoselig! Leket masse, spist på Peppes, og såklart, is!

Og.... Så har jeg fått meg leilighet, finally! Begynner å flytte allerede på tirsdag, så dette blir braaa! Herregud, jeg er så lykkelig at ingen verdens ord kan beskrive det. 3 soverom tilogmed, noe som med andre ord vil si at jeg får mitt eget soverom og Emma og Nathaniel får hvert sitt. Hurra! Nå må jeg bare fiske opp en handymann som kan hjelpe meg med flyttingen i og med at alle tingene mine står på lager i Oslo. Kanskje lettere sagt enn gjort?! Er jo lov å håpe, da....

Imorgen skal vi også være med Sunniva og Marina, skal hente en stol for henne i Bærum som hun har kjøpt. Deretter blir det bondegård med ungene. Så nå ser jeg fram til nok en fiin dag imorgen! Nå er det senga. Ønsker alle dere lesere en fantastisk kveld videre.

BloggesLegg igjen en kommentar

13:58
12.08.2014
Publisert 12.08.2014 klokka 13:58. Kategori: Blogg. 24 kommentarer.

Heia!

Må bare beklage for at jeg er den elendige bloggeren jeg er om dagen. Har egentlig ikke gjort stort de utenom det vanlige de siste dagene. Fikk heldigvis tilbake bilen min i går etter at den var på verksted i, tok bare noen timer ( og jeg som trodde jeg skulle bli uten bil hele dagen!) Sykt deilig å ha bremser som ikke hyler lengre, om jeg får si det.. Haha!

Akkurat nå er Emma hos pappaen sin og skal være der til imorgen. Jeg og Nathaniel er ute å kjører en tur, skulle eeegenttlig på besøk, men ble ikke noe av. Så nå sitter han å sover søtt i stolen sin i baksetet og jeg venter bare på at han skal våkne. Så da kunne jeg jo like godt oppdatere dere mens jeg venter! Planene i dag er ikke så store egentlig. Hjem å lage middag, og senere skal vi på visning til en leilighet, noe jeg ser stort fram til :)

//Instagram @rannveigheitmann

Blogges <3Legg igjen en kommentar

06:58
02.08.2014
Publisert 02.08.2014 klokka 06:58. Kategori: Blogg. 15 kommentarer.

God morgen kjære lesere!

Her startet dagen allerede kl 05:00, som vanlig. Men, ingen grunn til å klage fordeom ;) Da varer jo dagen lengre! Spiste kjempegod frokost og laget kakao med krem til ungene. Herlig og rolig morgen med mine to små skjønne gull!

Akkurat nå ligger Emma å sover sin første lur for dagen, og Nathaniel ser på Dora. Litt senere skal vi gjøre oss klar og kjøre Nathaniel til pappaen sin hvor han skal være til imorgen, siden vi reiser på mandag.

Ellers har vi ingen store planer for dagen, men det kan jo være greit det og avogtil! Ønsker dere lesere en fiiin lørdag videre!

Blogges <3Legg igjen en kommentar

22:06
16.07.2014
Publisert 16.07.2014 klokka 22:06. Kategori: Blogg. 89 kommentarer.

Jeg vil rette dette innlegget spesielt mot dere anonyme nettroll som hele veien har sagt at jeg ikke kan, at jeg ikke klarer. Vel......

Jeg KLARTE det, med null feil. Noe som i aller høyeste grad vil si at jeg KAN!

Kjære alle nettroll som herjer rundt på nett, inkludert også på min blogg.. Hva er det dere egentlig prøver å oppnå ved å slenge ut eder og galle til andre mennesker anonymt? Jeg har fått flere titalls anonyme kommentarer om at jeg aldri kom til å klare det, både når det gjaldt teorien, og oppkjøringen. Det eneste dere oppnår ved denne oppførselen er å gjøre min stå-på vilje enda sterkere!

Derfor er det ekstra morsomt å bevise dere det motsatte!

Blogges <3Legg igjen en kommentar

19:32
15.07.2014
Publisert 15.07.2014 klokka 19:32. Kategori: Blogg. 36 kommentarer.

Dere vet den følelsen, som omtrent spiser deg opp. Den følelsen man har rett før man vet man skal prestere noe stort. DEN følelsen! Imorgen på denne tiden KAN jeg sitte med lappen i handa, eller jeg KAN være veldig skuffet over meg selv. Det er egentlig hrlt opp til meg selv. Så i kveld tar jeg det rolig, og legger meg mye tidligere enn jeg normalt ville gjort. Dette SKAL jeg klare. Og må bare få si tuusen takk til alle dere som ønsker meg lykke til, det varmer. Dette blir spennende! Oppdaterer dere nok en gang imorgen uansett hva som skjer.

Akkurat nå er Nathaniel hos pappaen sin og skal sove over der til imorgen. Det er egentlig veldig kjekt på mange måter, nå får jeg også konsentrert meg mest mulig om oppkjøringen imorgen. Det blir en stoooor dag for meg :D mange vil nok tenke at jeg overdriver, men dette trenger jeg faktisk virkelig, av praktiske grunner, og mest av alt, for å gjøre hverdagen framover enklere for ungene og meg. Jeg kommer til å gråte av lykke om jeg består, haha! :)

Nå skal jeg og mamma ut å øvekjøre, (forhåpentligvis) for siste gang! Så får jeg bare håpe at det går min vei imorgen!

Ha en fiin kveld videre fantastiske lesere <3 Blogges <3

Bilde fra min instagram! Følg meg gjerne @rannveigheitmann :)Legg igjen en kommentar

19:56
13.07.2014
Publisert 13.07.2014 klokka 19:56. Kategori: Blogg. 44 kommentarer.

Hei kjære alle lesere <3

Fortsatt veldig stille fra meg, men jeg får skylde på at jeg har 10000 ting å tenke på, i tilegg til at jeg jo heller ikke har nett. Og mobilblogging er jo ikke akkurat.. Ja.. Det helt store, hehe!

Dagene går for fullt med øvekjøring og ungene, så her går dagene raskt unna. Om under 3 dager har jeg nemlig oppkjøring. Jeg er så nervøs at jeg nesten holder på å dø litt. Men jeg er heldigvis så sikker på meg selv når det gjelder kjøring at jeg tror det skal gå veldig fint :)

Her om dagen hadde jeg og søte Theresa Knudsen, som er fotograf, en liten shoot ute. Litt uflaks med været , holdt nemlig på å fryse rumpa av meg! (Mildt sagt!) Dere skal få en liten sneak peek fra shooten, og så får dere se resten av bildene om litt ;)

Hva synes dere? Har enda ikke kjøpt bil, men skal en tur å titte på biler med pappa imorgen. Så kanskje det blir bilkjøp da? Hvem vet! Så fremt jeg består oppkjøringen, så skal jeg hvertfall ha meg bil før vi reiser hjem igjen. Så skal jeg og ungene kjøre hjem. Nå gjelder det bare å bestå oppkjøringen. Wish me good luck! :)Legg igjen en kommentar

23:23
07.07.2014
Publisert 07.07.2014 klokka 23:23. Kategori: Blogg. 64 kommentarer.

Heia!

Har enda ikke nett, så det blir fortsatt dårlig med bloggingen inntil videre. Har noen innlegg ferdig som jeg trenger pcn til å publisere, Men får vel bare ha tålmodighet!

Vi har ikke gjort noe speielt de siste dagene forutenom å kose oss masse i det fine været. Ungene spiser is, bader i bassenget på terrassen og koser seg. Har også sett litt rundt på biler, og tror kanskje jeg har funnet en jeg skal kjøpe! Skal i møte med banken imorgen så det blir jo spennende. Jeg er så lykkeliig! Dette har jeg ventet på alt for lenge og endelig skjer det. På torsdag og fredag skal jeg ha langkjøringen, og så er alt klart til oppkjøring. Jeg dør nesten av sommerfugler i magen altså... Dette er stort for meg! Og ikke minst så kommer det til å gjøre min og ungenes hverdag så utrolig mye enklere. Og dere som sier jeg ikke kan og ikke klarer, jeg skal VISE dere at jeg så absolutt kan! Jeg besto teorien på første forsøk, og planlegger også å stå på mitt første forsøk oppkjøringen om bare 8 dager. Til alle dere som sier at jeg ikke klarer å oppnå noe her i livet, jeg har fått og oppdratt to av verdens vakreste og godeste barn, og nå skal jeg ta lappen. Til høsten fortsetter jeg på utdanningen min for å bli sykepleier/ jordmor. Alle kan hvis de vil! <3

Nå skal jeg avslutte her å finne senga, så vil jeg ønske alle dere en fantastisk kveld videre!

Blogges <3Legg igjen en kommentar

23:37
05.07.2014
Publisert 05.07.2014 klokka 23:37. Kategori: Blogg. 49 kommentarer.

Heia!

Har ikke nett her hos mamma, så har desverre blitt dårlig med bloggingen de siste dagene. Var helt herlig å komme hjem til kjære mor. Virkelig på tide! Jeg og ungene koser oss masse og tiden flyger.

Har også fått kjørt masse etter at vi kom hit. Har OPPKJØRING om kun 11 dager! Herregud, jeg er så lykkelig. Det skal bli så ufattelig herlig, at jeg har ikke ord. Og kjørelæreren min her er helt super! Hadde dobbel kjøretime med han i går allerede og føler jeg har lært en del som kjørelæreren min i Lillestrøm aldri har nevnt for meg.. Mulig at jeg også skal begynne å jobbe litt på kveldstid mens jeg er her i Alta. Vet enda ikke når vi reiser hjem til sør igjen, men antar at vi blir her hvertfall en måned til :) Skal mest sannsynlig kjøpe meg bil mens vi er her, så da har jeg litt tid til det. Ellers ønsker jeg alle dere lesere en fantastisk kveld videre! Blir mer blogging så snart ordentlig nett er på plass.Legg igjen en kommentar

23:19
05.02.2014
Publisert 05.02.2014 klokka 23:19. Kategori: Blogg. 13 kommentarer.

annonse//

Rosa/Lilla/Rød sportsholder til iPhone 4/4G er satt ned fra hele 150 kr, til 49 kr!! De kan bli dine her: http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-5-5s/iphone-5-5s-deksel-og-etui/iphone-55s-armband-colour

 

 


'

Denne svarte og stilrene sportsholderen til iPhone 4/4G er satt ned med hele 100 kr, og kan bli din her: http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-5-c/iphone-5c-deksel-etui/iphone-5-5s-5c-sports-armband

Denne sportsholderen har jeg selv ( til iPhone 5 vel og merke) I tilegg til at den har et stilrent design, er den utrolig herlig å ha på! Passer perfekt til å ha med på joggeturen, det blir rett og slett en helt ny opplevelse å trene når man kan ha iPhonen strategisk plassert på armen og ha hendene, og konsentrere seg hundreprosent om treningen!

Holderen er satt ned med 110 kr! Den kan bli din her: http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-4s-annet-tilbehor/sports-armband-til-iphone-4

 

Til sist må jeg bare tipse dere om denne utrolig søte lille saken her! 

Hvorfor ikke pynte litt på "hjem" knappen til iPhonen din ? Selv elsket jeg denne, haha

Den kan bli din her for kun 29 kr! http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-5-5s/iphone-5-5s-annet-tilbehor/hjem-knapp-lightningLegg igjen en kommentar

22:56
03.01.2014
4
Publisert 03.01.2014 klokka 22:56. Kategori: Blogg. 4 kommentarer.

Vil bare minne dere alle på om at Handelsportal fortsatt har salg på absolutt alle skjermbeskyttere! Skjermbeskytter er jo noe som er utrolig viktig for å bevare telefonen, som kjent trenger det ikke smelle veldig hardt før iphonen vår er i tusen knas. Har selv opplevd dette et par ganger for mye, og det er virkelig irriterende, og ikke minst, unødvendig, når man bare kan beskytte telefonen og unngå problemet.

Selv har jeg skjembeskytter med speil(link) fra Handelsportal. Denne er helt genial, den gjør at jeg kan sminke meg på farten osv. i tilegg til at den funker fett i en hverdag hvor telefonen min blir rappet, kastet i gulvet og spilt på omtrent 40 ganger daglig av storebror her i hus! Det er selvsagt viktig å påpeke at det er viktig å ha et deksel som beskytter telefonen bak også, for at den ikke skal bli ødelagt av slik røff behandling... høhø :) 


Dersom du har iphone 4, eller 4S, finner du skjermbeskyttere her: http://www.handelsportal.no/butikk/iphone-4-4s

Og dersom du har iPhone 5 eller 5S trykker du her: http://www.handelsportal.no/butikk/iphone-5-5s/iphone-5-5s-stovskjermbeskytter

Og så vil jeg tippe det var rimelig mange som fikk seg nye iphone 5C i julegave, dere finner skjermbeskyttere til den HER: http://www.handelsportal.no/butikk/iphone-5-c/iphone-5c-stovskjermbeskytter

 

Og HUSK, ALLE er på salg, så løp og kjøp!! :) 

 

 

//annonseLegg igjen en kommentar

18:00
25.11.2013
Publisert 25.11.2013 klokka 18:00. Kategori: Blogg. 26 kommentarer.

I den anledning at vi er i selveste Movember, så passer vel ingen ting bedre enn å matche iPhonen i samme stil som deg selv ?Bart i ansiktet eller ikke, la oss bare inrømme at bart på telefonen og over alt ellers er utrolig kult! Dette utrolig stilige luksusdekslet finner du HER til kun 99 kr!

//innlegg i samarbeid med Handelsportal

Og skjermbeskytter må man ha... denne har i tilegg speil på seg, passer perfekt for jenter som meg. Nå blir det å ikke rekke å sminke seg hjemme ikke et problem lenger, når man bare kan drege frem telefonen som speil. Genialt! 

Skjermbeskytteren finner dere HER, også kun til 99 kr! Og det beste av alt her, er at skjermbeskytteren blir billigere jo flere du bestiller. Bestiller du 4 stk får du de for eksempel for kun 79 kr!

Støtter du testikkelkreftaksjonen og kjører bart i November ? 

Neste måned er det musember, dere! Lik gjerne dersom dere følger Movember og Musember! Legg igjen en kommentar

23:25
24.11.2013
Publisert 24.11.2013 klokka 23:25. Kategori: Blogg. 49 kommentarer.

For ikke lenge siden kom det noe utrolig fine pyntestasj til Emma, både et par nydelige hjemmelagde blondekjoler og en haug av de nydeligste og mest jentete hårbandene man kan tenke seg

Jeg rett og slett elsker jo å pynte opp Emma med både kjoler og hårpynt, og bruker i tilegg til hårband, en del hårspenner (som er egnet for babyer vel og merke)  i og med at hun har så masse nydelig svart hår, noe hun har hatt helt fra fødselen av.Her ser dere også de to blondekjolene/draktene hun fikk! Den lilla skal ikke Emma ha selv, men den skal derimot gis vekk til en heldig leser iløpet av den kommende uken! Passer perfekt mot den snarlig kommende adventstiden! 

Under kan du se hvordan den nydelige julerøde blondekjolen ser ut på vår vakre lille Emma, sammen med et av de matchende hårbandene !Rett og slett helt nydelig! Nå ser vi fram mot juletider med jule outfit'en i boks. 

Alle hårbandene og begge blondedraktene er det de utrolig flinke jentene bak PynteGuri(link) som har laget. De tar i mot pynt på bestilling, og er utrolig raske i leveringen. 

Vil anbefale dere alle å gå inn dit å ta en titt, der er det noe for enhver smak. En ting er sikkert, den ferdig og masseproduserte hårpynten man finner på diverse kjedebutikker kan ikke måle seg med den hårpynten de lager hos Pyntedukka! Jeg har hvertfall en soleklar favoritt når det gjelder pynt til lillemor nå! Helt forelsket.. 

Er du også glad i å pynte opp dine barn? :) 

Lik gjerne innlegget dersom du også ble helt forelsket i pynten!! Legg igjen en kommentar

23:01
22.11.2013
Publisert 22.11.2013 klokka 23:01. Kategori: Blogg. 61 kommentarer.

Hei igjen kjære dere! 

Da var det plutselig helg! Føler at tiden bare flyger unna altså..  forrige helg var vi jo i Alta å koste oss på besøk hos bestemor/mamma, mens denne helgen skal vi blant annet på jule-expo på Norges varemesse her i Lillestrøm! Gleder meg! Der skal også en av mine forbilder, Manuela ( hun bakedama.. ) ha stand. Jeg er jo over middels interessert i baking og cupcakes, så det er jo bare helt fantastisk! Ellers blir det vel en tur på lekeland imorgen tenker jeg, og besøk av Nathaniel sin venninne, Nora. Jeg og Willem skal også på date imorgen, skal å se The Hunger Games 2, og på restaurant tror jeg... det skal bli utrolig deilig! Alltid kjekt med litt barnefri og tid til å bare være kjærester. 

Og så over til overskriften. Etter å ha lest litt i ett av de utallige forumene som blir laget om meg, tenkte jeg bare å få litt klarhet i ting. For det aller første, hahaha! ( til alle dere 40 år gamle sure bitre damer som bruker dagen deres på å slenge dritt om meg på et anonymt forum.. )  Og så, la meg forklare litt..  jeg og Willem, pappaen til Emma Angelica, er fortsatt kjærester og vi bor fortsatt sammen.  Vi kunne ikke hatt det bedre som kjærester og som familie! Men for all del, vær så god, spekuler i vei...  bruk for all del tiden deres på det. Haha. 

Og så ser jeg det er mange som hevder jeg går på trygd fra NAV, og at jeg snart må finne meg en jobb eller bli gravid på nytt . Vel, da kan jeg bare meddele at bloggen min ene og alene er min eneste inntektskilde, ja... sånn bortsett i fra barnetrygd på 970 kr, elns, og minstebidrag fra NAV for sønnen min. Altså er jeg ikke trygdet på noen annen måte enn det de fleste andre mennesker som velger å få barn, er. Så vet dere det!

Med oppklarhet i det ønsker jeg dere alle en fin lørdags kveld videre! Kos dere maasse 

 Legg igjen en kommentar

23:27
21.11.2013
Publisert 21.11.2013 klokka 23:27. Kategori: Blogg. 26 kommentarer.

Som jeg sa til denne jenta, så får jeg sjeldent tid til å svare på meldinger, ettersom jeg helt sikkert mottar flere hundre daglig! Men da jeg så denne, så var jeg nesten bare nødt til å svare. Det var så utrolig fint sagt! Jeg vet jeg er ufattelig dårlig til å svare på kommentarer fra dere lesere, og også på meldinger dere sender meg på facebook. Men dere skal vite at jeg leser alt og at jeg setter uendelig stor pris på det!

Det er dere som gjør bloggingen verdt det, så tusen tusen takk for at dere er dere! Legg igjen en kommentar

21:31
21.11.2013
Publisert 21.11.2013 klokka 21:31. Kategori: Blogg. 389 kommentarer.

I det siste har det vært mye snakk om merkeklær til barn, og hvorvidt det er greit eller ikke. Det er nok mye meninger rundt dette, men selv er jeg ekstremt merkebevisst når det gjelder barna. Jeg kjøper kun de beste klærne til de, uansett hvordan prislappen ser ut! Jeg kjøper for eksempel aldri ulltøy på Hennes og Mauritz eller andre billigkjeder, for å si det sånn! Og det er rett og slett fordi jeg vil mine barn det beste, og at jeg har mulighet til å kjøpe de dyre klær.

Jeg så også at en barnepsykolog hadde uttalt seg i saken, der han sier at også de som ikke klær barna i dyre merkeklær, likevel ville ha gjort det dersom de hadde økonomisk mulighet til det. En uttalelse jeg forsåvidt er helt enig i. Jeg tror også at de fleste foreldre ville ha kjøpt dyre klær til barna sine om de hadde hatt mulighet til det, og at den stygge kritikken jeg og andre mødre får, som velger å kjøpe merkeklær til barna, kommer av at de rett og slett føler seg litt utenfor og misunnelige og gjerne skulle hatt muligheten til å gjøre det selv. Men, dette er jo tross alt bare min mening! Jeg har flere gang tidligere fått krass kritikk fordi jeg omtrent kun kjøper merkeklær til mine to barn, og ser også at andre mødre som velger å snakke ut om det får gjennomgå. 

Denne skjønne kjolen fikk Lillemor i dag, utrolig fin adventskjole! Og jeg ELSKER de nye perlekleshengerne til snuppa fra Lisbeth Dahl. Har bestilt 25 flere både til henne og Nathaniel, da de kun hadde noen få inne på lager da jeg kjøpte de. 

Hvorfor er det mere legitimt å kjøpe klær på billigkjeder, mens vi som faktisk velger dyrere alternativer til våre skjønne små skal få så mye kritikk? Jeg mener at man kun skal gi det beste til de som faktisk betyr alt for oss her i verden, nemlig barna våre! Det er jo ikke akkurat noen hemmeligheter at en dyr merkegenser eller kjole holder utrolig mye bedre etter vask enn et plagg fra en billigkjede. I tilegg er stoffet og kvalitetenmye bedre, og det er så mye mere behagelig for barnet.

Hva er din mening? Kjøper du merkeklær til dine barn ? 

Del gjerne videre dette innlegget!Legg igjen en kommentar

22:23
09.11.2013
Publisert 09.11.2013 klokka 22:23. Kategori: Blogg. 104 kommentarer.

I det siste tror jeg at jeg har lest innlegg om meg selv på andres blogger omtrent hver eneste dag. Og da for det aller meste i en temmelig negativ tone. Jeg må vel egentlig ærlig inrømme at jeg synes det er ganske underholdende til tider. Spesielt siden dette ofte er mødre som hvertfall burde være for voksen til slikt

Jeg vet ikke helt hva det kommer av. Det aller første jeg tenker på når jeg leser slikt er jo naturligvis at vedkomne må ha det fryktelig dårlig med seg selv og at vedkomne mest sannsynlig skulle ønske hun var i mine fotspor. Fordi jeg gjør det bra, både i mammarollen til to små barn, har kjæreste, ser bra ut, selv etter to fødsler ,har råd til å leve fint, og i tilegg gjør suksess på bloggefronten, nok til at jeg kan leve av det. JA, det er noe å være misunnelig på. Jeg sier ikke at alle er misunnelige på meg, det er overhodet ikke mitt poeng. Mitt poeng er at når en person velger å gå så langt som å henge en annen person ut på en offentlig blogg så ligger det en god dose sjalusi bak. 

Det, eller at personen er så desperat etter oppmerksomhet, at ved å henge meg ut, håper at den vil bli nevnt og linket til på bloggen min eller noe. Vel, jeg kan si så mye som at det kommer aldri til å skje. Jeg er utrolig bevisst på å ta betalt for å skrive reklame for noen. Enten det er en enkeltperson eller et firma. Spiller ingen rolle. Og det spiller heller ingen rolle om det er negativt eller positivt, så lenge du betaler. Sånn at dere som driver å henger meg ut i håp om å få 15 minutes of fame, dere kan gjerne få det... bare dere betaler for det ;) 

 

 

Bilde fra premierefesten til Charterfeber, kun 3 dager før jeg fødte Emma! 

Så det! Dette var ca alt jeg hadde på hjertet i dag, og tenkte å bare å informere alle dere som driver å henger meg ut at det er bare å sende meg en mail og betale meg, så fikser vi linking til bloggen din vettø! Nå er det kosekveld med kjæresten og lillesnuppa som står for tur, vi skal se på forrige episode av Lilyhammer, genialt program spør du meg! 

Blogges Legg igjen en kommentar

09:19
08.11.2013
9
Publisert 08.11.2013 klokka 09:19. Kategori: Blogg. 9 kommentarer.

Som jeg lovte dere i går kveld, har jeg nå trukket vinneren av Makestylekonkurransen jeg har hatt her på bloggen!

Og med det ønsker jeg bare å gratulere Line Tanemsmo som stikker av med gavekortet på en verdi av 5 000 kr! Hurra !!Og til alle dere andre som ikke vant, så vil jeg bare si at det vil komme en til Makestyle konkurranse i slutten av mnd grunnet så stort engasjement fra dere! Vil gjerne få oppfordre dere alle til å gå inn å like Makestyle sin side her.

Så med det vil jeg bare takke for at så mange meldte seg på, dere er rett og slett helt herlige :) Legg igjen en kommentar

07:32
08.11.2013
Publisert 08.11.2013 klokka 07:32. Kategori: Blogg. 31 kommentarer.

De siste dagene har jeg fått pakker med baby/barneting ca hver dag. Sånn går det når man er litt for glad i shopping til barna... eh.. haha. Så akkurat nå står det faktisk ikke mindre enn 4 vippestoler inni stua vår. Hadde to fra før av, naboen kom med en til meg for en stund siden i tilegg til de to vi hadde fra før av, og som om ikke det skulle vært nok,her om dagen kom det en ny i posten, sammen med noen andre nye ting til barna! Hurra! 

Vippestolen har hun nå fått prøvd i noen dager, og den er rett og slett bare helt himmelsk! Jeg hadde også samme til Nathaniel da han var baby på rundt Emma sin alder, og husker han likte den kjempegodt han og. 

Her er et bilde av snuppa i den nye vippestolen hennes

Vippestolen har utrolig mange lydfunksjoner, så vel som hastighetstrinn og vibreringsfunksjoner. Du kan velge mellom klassisk musikk, flere forskjellige toner, eller om du vil ha hjerteslag ( som roer barnet på grunn av at det er vant med fra graviditeten ) eller om barnet foretrekker å høre på regnskog-lyder, så finnes det også! Altså utrolig mye å velge i. Denne vippestolen er rett og slett genial og jeg angrer ikke et sekund på at vi har anskaffet den til snuppa! Den gir også oss foreldre mye mer tid til å gjøre andre nødvendigheter. Rett og slett en veldig praktisk sak å ha i stua. Den lille bamsen som henger i kalesjen på stolen er utrolig søt, og Emma fører ofte samtaler med den. Utrolig morsomt å se på! Er også et speil på fotbøylen, som man forøvrig kan ta av og på som man ønsker.
Så kan vi komme litt tilbake til hvordan den beveger seg. Stolen har hele 6 forskjellige hastighetstrinn, hvor 1 er sakte og 6 er veldig raskt og gir store bevegelser på stolen. Stolen har også vibreringsfunksjon for maks komfort for barnet. Som alle vi foreldre vet, så blir barna våre beroliget av vibrering og vugging. Og ettersom bevegelsene til denne stolen faktisk er designet for å etterligne mors/fars vugging av barnet i armene, er den genial! På denne måten føler barnet seg tryggere i denne stolen enn andre vippestoler. Den har også behagelige beigefarger som passer rett inn i stua vår i forhold til de andre vippestolene som har farger som kræsjer med alt annet av interiør, haha! 


Akkurat nå har Babybanden hele 25% på denne stolen, og dere får den til kun 1499 kr! I tilegg er Babybanden en av de få nettbutikkene som opererer med fri frakt i hele Norge! Du kan trykke HER for å lese mer om stolen, samt se en demostrasjonsvideo av den. Love it!
Under kan dere se en liten videosnutt av Emma i sin stol

 I tilegg til stolen har Emma også fått seg ny deilig vognpose i dun, siden jeg var blitt litt lei av den svarte kjedelige lammeskinnsposen.. 

Og den er jo, ikke overraskende, ROSA! Lenge leve rosa. Men det at den er rosa er jo bare et stort pluss, og ingen nødvendighet selv om det er en farge jeg liker. Det jeg er så utrolig fornøyd med når det gjelder denne posen er at den er veldig lett å ta opp og igjen, med sin glidelås på midten, slik at du slipper irriterende knytinger her og der slik som på for eksempel mange av Voksi sine poser.

Denne fine og rosa vinterdunposen er fra Olderwalder, og er akkurat nå på hele 40% avslag og koster dermed kun 1199 kr! 

Finnes i mange flere forskjellige farger, men for å komme til den rosa kan dere trykke HER! Er så fornøyd med den at jeg tror jeg skal kjøpe samme pose til Nathaniel slik at han kan ha i vognen sin i barnehagen, i stedet for Voksiposen han har nå. 

Som dere ser har jeg også fått meg rosa koppeholder til vognen, noe som er ekstremt smart når man er ute. Man har gjerne tusen andre ting i hendene når man er mamma, og da er det veldig greit å kunne plassere kaffen eller hva annet av drikke man måtte ha, i de to kaffe/drikkeholderne. I midten er det en lomme med plass til alt av små nødvendigheter, slik som telefon, lommebok, bank-kort, leppestift osv osv. Og det er jo ikke feil at den er i rosa, hehe! For eksempel var jeg i Lillestrøm i går, med tusen poser i hendene (les: juleshopping.. )  Da var det greit å kunne putte kaffen i koppholderen og totalt slippe å tenke på at jeg manglet en hand til å holde kaffen. Geniaaalt ! 

Koppholderen finner dere HER til kun 249 kr!

Nathaniel og Emma har også fått seg hver sin utrolig søte puttekasse i tre, selv om Nathaniel gjerne leker med de begge, hehe. Han elsker dem, faktisk spesielt den rosa! Jeg ser utrolig fram til vi får oss hus og de kan få hvert sitt rom slik at jeg kan begynne å dekorere osv, for disse kassene er faktisk ikke bare gode lekeketøy av kvalitet for barna, de er over middels fine å se på! Utrolig dekorative :)

Dere finner den blå puttekassen HER, og den rosa puttekassen kan dere få tak i HER

Over ser dere også et søskenbrett, som kan brukes på absolutt alle vogner! Hva er vel bedre enn det, nå som jeg venter på å få en til vogn til Emma (dette kan jeg skrive mer om senere) Da kan vi enkelt putte søskenbrettet fra den ene vognen til den andre ettersom hvilken vogn vi ønsker å bruke den og den dagen. Genialt!  Nathaniel bruker omtrent ikke sin egen vogn, han foretrekker helst å gå selv ( gjøre selv alderen vet dere... ) så da er søskenbrett veldig greit å ha når gullgutten blir sliten.

Søskenbrettet kan dere finne tak i HER, og det finnes i mange forskjellige farger og mønstre. På Nathaniel sitt står det "Hei" på flere forskjellige språk, så skal ikke se bort i fra at han får et godt språkøre... hehe :) 

Alt over er fra Babybanden.no. De har som sagt fri frakt rundt om i hele Norge, og har for tiden mye rabatter rundt om på nettsiden sin. Jeg vil absolutt anbefale dere andre mødre/gravide å ta en titt, er så utrolig mye fint jeg får lyst til å kjøpe!! De har i tilegg utrolig rask frakt, jeg fikk tingene i posten bare etter 1-2 virkedager! 

Hva synes dere om de nye tingene til Emma og Nathaniel ?

Har du shoppet på denne nettbutikken før? Hva synes du ? Del gjerne deres erfaringer i kommentarfeltet under! Legg igjen en kommentar

18:00
05.11.2013
Publisert 05.11.2013 klokka 18:00. Kategori: Blogg. 16 kommentarer.

Nå som vi går mot kaldere tider veldig snart ( nei, her i Lillestrøm snør det enda ikke.. ) så har jeg nå tenkt å vise dere et skikkelig must have for meg

For selv om den første snøen lar vente på seg, så er det grusomt kaldt ute. Disse hanskene bruker jeg både når jeg er ute å går tur med Emma i vogna,er ute å leker med Nathaniel, eller hvis jeg av andre grunner er ute. Telefonen er jo nemlig noe de aller fleste bruker veldig ofte, jeg kan jo snakke for meg selv. Jeg er hvert fall helt avhengig av å se på min ca hvert 5 sekund. Derfor er disse hanskene mine beste venner da jeg er ute nå for tiden, for jeg kan virkelig ikke understreke hvor mye jeg hater å fryse, og hvor mye jeg elsker å titte på telefonen min. 

Smart, sant ? Nå kan jeg skrive blogg med hansker på, slå den!

Må også vise dere dette utrolig søte blomster-sommerfugl dekslet med diamanter på jeg nettop fikk 

Med disse smarte hanskene slipper du nemlig å ta av deg noe som helst! Du finner hanskene HER til kun 99 kr! Finnes også i hvit og sort stripete. 

Det søte dekslet over finner dere HER , ogaå til bare 99 kr!

 

Har du også slike hansker ? Hva synes du i så fall? Del gjerne din erfaring i kommentarfeltet nedenfor! 

//innlegg i samarbeid med HandelsportalLegg igjen en kommentar

08:00
02.11.2013
Publisert 02.11.2013 klokka 08:00. Kategori: Blogg. 392 kommentarer.

Ettersom det er HELG tenkte jeg å kjøre i gang en liten konkurranse, just for you! Det dere lesere kan vinne i dag er et gavekort på hele 5 000 kr fra fantastiske Makestyle! For hva er vel bedre enn å pimpe utseendet litt opp nå som det nærmer seg vinter og jul med stormskritt? Eller kanskje vil du gi gavekortet til noen du er ekstra glad i ? Makestyle fører kjente merker av høy kvalitet, blant annet GloMinerals og Nilens Jord.
Det eneste dere trenger å gjøre er å like og dele dette innlegget videre på facebook, og legge igjen en kommentar under dette innlegget om at dere er med, i tilegg til kontaktinfo ( les, fullt navn og mailadresse) Dette vil bli sjekket opp og dersom ikke vinneren fyller kriteriene for konkurransen trekker jeg umiddelbart ny vinner. Vinner vil bli trukket på søndag eller mandag tenker jeg, men det kommer jeg nærmere tilbake til litt senere.

Det er selvfølgelig pluss i boka om dere liker bloggen min på facebook HER og Makestyle på facebook HER.

LykketilLegg igjen en kommentar

08:25
31.10.2013
Publisert 31.10.2013 klokka 08:25. Kategori: Blogg. 83 kommentarer.

God morgen kjære blogglesere
Nå sitter jeg her for meg selv med kaffekoppen i mørket, og har nettop sendt kjæresten på jobb og gullgutten i barnehagen. Måtte ordne han litt ekstra i dag, for i dag er det nemlig fotograf i barnehagen. Jeg gleder meg noe helt sinnsykt til å se de bildene, han er så utrolig fin! I Emma syvsover ligger selvsagt enda å sover, noe jeg regner med hun vil gjøre en liten stund til. I 10 tiden drar jeg og snuppa til Oslo, skal nemlig dra å fikse vippene hos Tina og hennes salong Beauty Alle. I mellomtiden skal jeg ta meg litt tid til å lese i teoriboka til lappen, faktisk!  Men, over til noe annet.. 

I min forrige spørsmålsrunde fikk jeg spørsmål om hvilken barberhøvel jeg bruker. Vel,  etter å ha irritert meg en stund over at det tar sinnsykt lang tid å barbere leggene ordentlig, var jeg sjeleglad da jeg oppdaget Shai høvelen! Med sine revolusjonerende seks knivblader barberer den utrolig glatt og du slipper å stå å dra høvelen opp og ned irriterende mange ganger og får dermed bedre tid til andre, mere nødvendige ting.. Supersmart, sant ? Jeg som er mamma til to trenger hvertfall all den ekstra tid jeg kan få, døgnet har jo aldri nok timer spør du meg!


Det som er så fantastisk er at du kan få tilsendt Shai helt gratis! Du får det automatisk i posten, slik at du slipper å huske på det når du er på butikken. Du har alltid barberblader i badeskapet. Selv har jeg en hel dunge med barberbladene deres. Som om ikke det var nok, så er du i tilegg automatisk hver eneste uke med i trekningen om gratis barbering fra Shai i et helt år! 

Dersom du bestiller Shai gratis nå er du også automatisk med i trekningen av et deilig, mykt skjerf fra Acne i valgfri farge! Og hva passer vel bedre enn det nå som vi går mot kaldere tider? Alt du må gjøre er å gå inn her: www.shai.no for å bestille Shai gratis hjem til din postkasse! Deretter kan du gå inn her for å se hvilke farger du kan få Acneskjerfet i, og legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet under om at du er med i konkurransen og hvilken farge du ønsker dersom du vinner! 

 //Innlegg i samarbeid med Shai

Bruker du Shai ? 

Hva synes du ? Er du også helt frelst ? Legg igjen en kommentar

07:14
30.10.2013
7
Publisert 30.10.2013 klokka 07:14. Kategori: Blogg. 7 kommentarer.

God morgen fra stuen

Her startet dagen veeeldig tidlig, nærmere sagt klokken halv fem... GJESP. Da mente nemlig storebror at det var på tide å starte dagen, og ettersom det er han som er sjefen for når vi står opp så ble det da sånn, hehe. Heldigvis er jeg jo hjemme med snuppa hele dagen og har det veldig fleksibelt sånn, så gjør jo ingen ting. Men, gjeesp... 

Skal straks gå å sove igjen, tenkte bare å tipse dere om noe helt fantastisk! Ettersom vi er i den rosa måneden av året, Oktober, har Makestyle innført supersalg på et stort utvalg av rosa produkter ut måneden. Kan det bli bedre? Don't think so.Hårføner her, krølletang her, rosa plast strikk til håret her, hårbørste her, parfymeflaske her, peachfarget neglelakk her,rosa neglelakk her, og rosa glitterneglelakk her

 

Shopper du også ofte på Makestyle ? 

Vil forresten oppfordre alle mine lesere til å støtte rosa sløyfe kampanjen her

Lik og del gjerne innlegget videre dersom du har støttet/har tenkt å støtte rosa sløyfe!Legg igjen en kommentar

18:00
28.10.2013
Publisert 28.10.2013 klokka 18:00. Kategori: Blogg. 19 kommentarer.

Som jeg nevnte for dere i går, har jeg noe nytt telefonstasj å vise dere

 Vil blant annet vise dere dette utrolig søte bling-dekslet med lilla stener rundt. Jeg og iphonen min har vært forelsket i det siden det sekundet det lå i postkassen min. Just love it! Dere finner det HER til bare 199 kr! Passer jo perfekt til skikkelige jentete jenter sånn som meg :) 

 Dette flip-etuiet i brunt skinn til iphonen er jo bare så utrolig smart. Det har magnetlukker, slik at du slipper å tenke på å lukke dekslet med knapp eller noe. Det har både plass til telefonen og plass til opptil flere kort. Kan det bli bedre ? Rett og slett supersmart! Flip-etuiet finner dere HER til kun 249 kr!

 

 Hva synes du om disse tingene? Noe du kunne tenkt deg ?  

//innlegg i samarbeid med HandelsportalLegg igjen en kommentar

22:31
18.10.2013
Publisert 18.10.2013 klokka 22:31. Kategori: Blogg. 134 kommentarer.

I et av mine siste innlegg her på bloggen skrev jeg at jeg skjønner godt hvorfor enkelte er misunnelige på meg, fordi jeg tross alt har verdens to fineste barn. Og det synes såklart enhver mor om sine egne barn. Men likevel, hver gang jeg skriver at jeg er stolt over det jeg har og livet mitt generelt, hagler det inn kommentarer omtrent som dette fra andre, som ifølge dem selv, er bedre mødre og personer. 

"Haaalloo.. hva har du liksom å være misunnelig på? Jeg er gift,eier mitt eget hus, har to barn med SAMME mann, vi har hver våre biler og lever det perfekte liv med våre perfekte jobber. Heller DU som skal være misunnelig på meg, du har ingenting i forhold til det jeg har"

 

Hva er det som gjør disse menneskene som skriver dette til bedre mødre, eller skal jeg si mennesker? Hvorfor kan ikke jeg være stolt av det jeg har og få lov til å skrive det på min egen blogg, uten at andre mennesker skal komme å hevde seg? Er det å faktisk ha to barn med samme mann det som definerer deg som en god mor? Og for ordens skyld har jeg faktisk en godt betalt jobb, og det er nettop denne bloggen. Jeg vil si at de som har behov for å komme inn å skrive inn hvor fint å flott de har det, og har ingen ting å misunne meg på, er de som faktisk er misunnelige! 

Jeg kunne HELT sikkert giftet meg, kjøpt meg bil, og fått huslån om jeg virkelig hadde ønsket det. Likevel føler jeg at jeg faktisk ikke er kommet til det punktet i livet hvor jeg helt ønsker dette enda. Ja, jeg har to barn med to forskjellige menn. Gjør det meg til en dårligere person? Eller mor?  Har jeg ikke lov til å være stolt av barna mine av den grunn? SELVFØLGELIG har jeg det. 

Dagens frustrasjon! Og i tilegg synes jeg faktisk det er et viktig tema å ta opp. Du kan være medlem i MENSA  og være gift med Brad Pitt for min del, det gjør deg likevel ikke til en bedre mor enn meg!.Jeg mener at alt som definerer en god mor er at du gir barna uendelig kjærlighet og omsorg, og det er noe man er i stand til å gjøre uavhengig om man er gift og har to barn med samme mann, eller ikke. Punktum

Mine to vakreste stoltheter! 

Hva mener du om dette ? 

Er man virkelig en dårligere mor om man har barn med to forskjellige fedre ? Legg igjen en kommentar

20:41
08.10.2013
Publisert 08.10.2013 klokka 20:41. Kategori: Blogg. 52 kommentarer.

Siden mange har etterlyst bilder av leiligheten vår, tenkte jeg å begynne med dette nå, rom for rom. Og begynner da med Nathaniel Chrisander sitt rom. Har jo vært ekstremt treg, jeg vet. Men bedre sent enn aldri, sant? Her er i alle fall bilder slik rommet til verdens fineste lille gullegutt ser ut!

Hva synes dere ? 

Selv er jeg utrolig fornøyd, og liker at det er alle mulige slags farger på rommet hans! Ser altfor mange barnerom på mammablogger hvor det kun er lyse lyse pastell blå, hvor kjedelig er ikke det ? Når jeg ser slike rom så er det første jeg tenker at det er litt egoistisk med tanke på at det mest sannsynlig ser slik ut fordi moren selv vil det fordi det er "moderne" . Barn liker farger! Det er ingen hemmelighet. Legg igjen en kommentar

22:58
07.10.2013
Publisert 07.10.2013 klokka 22:58. Kategori: Blogg. 27 kommentarer.

Må bare si at tiden flyger noe helt vanvittig! Føles ikke som veldig lenge siden vår perfekte nydelige lille datter kom til verden, men nå har vi altså hatt henne her med oss i over en måned. For i overkant av en måned siden, den 5 september, ble jeg innlagt på sykehuset midt på natten med rier og 5 centimeter åpning, og endenlig ordentlig fødsel på gang. Og endelig fikk vi verdens fineste datter og lillesøster ut til oss! 

Emma Angelica har i løpet av sin første levemåned utviklet seg noe helt enormt. Hun har vokst fra å være bitteliten ved fødselen og ikke passe noen av sine klær, til å bli en stor jente! Måtte faktisk ut å kjøpe prematurklær de første dagene siden hun var så liten. De er pakket vekk nå for å si det sånn!

Hun har gått fra å se helt bortkommen ut i blikket, til å feste blikket sitt og følge ting ordentlig med øynene! Og hun har allerede smilt til oss et par ganger, faktisk ! Fine flinke jenta vår <3 

 

De fleste 1 måneders babyer kan

Løfte hodet - kan

 Respondere til lyder - Kan

 

Halvparten av babyer kan: 

Følge objekter - kan

Si "ohh" og "ahh" - kan

Se svart-hvite mønster - ikke prøvd ut... haha.

 

Noen få babyer kan:

Smile - kan

Le - kan ikke

Løfte hodet i 45 graders vinkel - kan

Å være mamma er bare helt fantastisk, og jeg er så heldig at jeg har fått bli mamma til to, verdens fineste lille prins og verdens fineste lille prinsesse :) Legg igjen en kommentar

18:00
29.09.2013
Publisert 29.09.2013 klokka 18:00. Kategori: Blogg. 15 kommentarer.

Nå er det igjen tid for å vise dere noe nytt og fint stasj til telefonen  Nemlig dette søte dekslet og disse freshe earplugs'ene. Alltid gøy med noe nytt da man fort blir lei det gamle, kan i alle fall snakke for meg selv der! 

Earplugs med mic og fjernkontroll i hvit og rød, pluss mange andre fine farger finner du HER til  den nette sum av 99 kr siden de er på salg akkurat nå!

Dekslet kan du kjøpe  HER til kun 179 kr! Fornøyd mammarannveig ! Legg igjen en kommentar

09:04
24.09.2013
Publisert 24.09.2013 klokka 09:04. Kategori: Blogg. 30 kommentarer.

Som dere garantert har lagt merke til, fikk jeg meg nytt design for ikke mange dagene siden. Er så langt utrolig fornøyd, og grunnet av at jeg ikke har noen nye fotoshootbilder av meg som ikke gravid, så tenkte jeg bare å bruke de fra gravidshooten jeg hadde rett før Emma ble født, midlertidig i allefall.

Det nye designet er laget av flinke Rikke, som driver enmannsforetaket Rrh webdesign. For å bestille design hos henne kan du trykke her

Noen lurer på hvorfor jeg mener bloggen min er en annerledes mammablogg. Vel, kan jo først og fremst si at hovedgrunnen er at den handler om MEG, ikke mine barn, slik alt for mange mammablogger lar bloggen sin gjøre. Jeg pøser ikke på med bilder av mine barn, lar de stille opp på outfits på bloggen osv, jeg begynner ikke hver eneste blogginnlegg med personlige opplysninger om mine barn. Det blir utrolig feil i mine øyne. De er selvstendige individer og har aldri valgt å bli eksponert daglig på en blogg med så mange tusen lesere. Dette er noe jeg faktisk reagerer kraftig på ved å lese enkelte andre mødres blogger. 

Jeg er derimot veldig åpen med meg selv og deler mye av MEG med dere! Jeg er absolutt ikke redd for å være meg selv, og dere vil få se mye til meg i fremtiden, det lover jeg! Derfor mener jeg også at jeg og min mammablogg skiller seg ut fra andre.

Hva synes dere om det nye designet mitt ? 

 Legg igjen en kommentar

11:06
07.09.2013
Publisert 07.09.2013 klokka 11:06. Kategori: Blogg. 21 kommentarer.

Kunne virkelig ikke drømt om en bedre kjæreste og pappa til mine barn! Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får oppleve dette, det er nemlig en helt ny følelse for meg :) Elsker min lille familie <3

Han var nemlig så snill å dro å kjøpte fintfint undertøy til meg dagen etter fødselen. Det er jo absolutt ikke feil, alltid greit å føle seg fin etter noe sånt som en fødsel. Han kom også med gaver til Emma, nydelige blomster og verdens søteste kort :)

Se så fine <3

Nå er Willem dratt hjem for å hente storebror og bilstolen til Emma, så er vi klar for å forlate barselhotellet her på Ahus og starte vårt liv som en liten familie på 4 sammen hjemme <3 Finnes ingen ord her i verden som beskriver hvor lykkelig og heldig jeg føler meg akkurat nå :)Legg igjen en kommentar

18:00
26.08.2013
8
Publisert 26.08.2013 klokka 18:00. Kategori: Blogg. 8 kommentarer.

//innlegg i samarbeid med Handelsportal

Hei kjære dere! Dette blir bare et superduperkort innlegg. Har nettop kommet hjem etter vellykket akupunkturtime,en tur innom Brun&Blid og har hentet verdens fineste gullunge i Barnehagen. Han var så utrolig glad for å se meg, hoppet opp og ned og sprang mot meg og ga meg DEN bamseklemmen! Trenger jeg å si at jeg er verdens heldigste mamma ?Nå skal vi spise middag om bare et par strakser så bærer det på Bohus for å kjøpe ny sofa. Imens skal Victoria, nabojenta, passe gullungen slik at han slipper å være med på det. Gleder meg sånn til å kaste våre nåværende sofaer på søppeldynga, can't wait! ;) 

Her om dagen fikk jeg noe nytt til min nye iPhone, nemlig undervanns"cover" til iphonen og noen utrolig søte skjermbeskyttere i ordentlig glam style! Gjett at de skal i bruk, og undervannscoveret er jo bare supersmart for å ta stilige bilder under vann :) Disse søte skjermbeskytterne i sølv og rosa! Elsker dem ! Finner desverre ikke noe link akkurat nå, men skal prøve å finne den litt senere :) Dette utrolig smarte vanntette dekslet finner du HER til den nette pris av 99 kr!

Er utrolig fornøyd med det nye stasjet til telefonen!

Hva synes dere ? Legg igjen en kommentar

12:14
04.08.2013
5
Publisert 04.08.2013 klokka 12:14. Kategori: Blogg. 5 kommentarer.

//Innlegg i samarbeid med Handelsportal

Hei alle søtinger!Tenkte bare å hive inn et kjapt blogginnlegg før turen går til Sverige. Fikk nemlig noe superkult stasj til telefonen nettop. Vet ikke om det er bare meg, men synes jeg ser bart over alt! Er det in å ha det på iPhonen? Heheheheh.. synes hvertfall det var superkult. Fikk også noen utrolig morsomme tangatruser til iPhonen, supert når man skal stasje den opp litt ekstra ekstra eller bare for å være morsom ;) Det kule barte dekslet finner dere HER til 129 kr!

Tangatrusene finner dere HER og HER til kun 39 kr! Finnes i flere forskjellige typer i tilegg til de på bildene. 

 

Hva synes dere om tingene ? 

Hva skal dere gjøre denne flotte søndagen ? Smask!Legg igjen en kommentar

14:19
28.07.2013
5
Publisert 28.07.2013 klokka 14:19. Kategori: Blogg. 5 kommentarer.

//Innlegg i samarbeid med Handelsportal

Tenkte å vise dere litt nytt til telefonen! Handelsportal har som vanlig det nyeste og kuleste stasjet til telefonen, og jeg er superfornøyd med alt jeg har derfra! Her for en stund siden fikk jeg et smart Bluetooth tastarurdeksel, som passer perfekt til de som kanskje ikke er helt fan av touchfunksjonen,og noen utrolig søte touch penner til telefonen.

Dekslet finner du HER til kun 299 kr !

Tastaturet har også belysning når det er koblet til telefonen og er superlett å bruke i tilegg til at det jo også er utrolig stilig. Og disse utrolig søte touchpennene! Finnes i mange forskjellige farger, her er gul, svart og rosa.

Du finner pennene HER til kun 19 kr pr.stk!

 

Hva synes dere om dekslet og pennene? Legg igjen en kommentar

17:49
14.07.2013
4
Publisert 14.07.2013 klokka 17:49. Kategori: Blogg. 4 kommentarer.

//innlegg i samarbeid med Handelsportal

Hei kjære lesere ! I dag har vi som sagt vært på en liten familietur rundt i Oslo området, noe som var utrolig koselig. Bare elsker helgene, da hele lille familien min er samlet og vi kan gjøre ting sammen. Ellers tenkte jeg å vise dere litt nytt stasj jeg fikk til telefonen min nettop. Akkurat nå er jeg jo desverre nesten telefonfri siden min forrige telefon ble stjelt på Tyrkiaturen vår, bortsett fra min knuste iphone som jeg bruker for øyeblikket. MEN, snart er nok ny telefon på plass og det skal bli utrolig deilig ! 

Fikk øreplugger i tre forskjellige farger, skikkelige jentefarger for å være helt nøyaktig ! De rosa er nok min klare favoritt, siden jeg som sikkert mange har skjønt, elsker rosa ! Så de var akkurat midt i blinken. Fikk også et utrolig søtt deksel til iphonen med en søt rosa bamse på !

i

Ørepluggene finner dere HER til kun kr 169!

De er utstyrt med både mic og "fjernkontroll" på ! Utrolig praktisk, jeg elsker dem.  Finnes også i mange flere forskjellige farger! 

Dette utrolig skjønne og jentete dekslet finner dere HER til kun kr 169! Loveit.

Hva synes dere om ørepluggene og dekslet ? 

SmaskLegg igjen en kommentar

22:51
09.06.2013
6
Publisert 09.06.2013 klokka 22:51. Kategori: Blogg. 6 kommentarer.

Hallo igjen !

Dette blir bare et superkort innlegg, fordi jeg glemte å nevne det i forrige ! Trenger et skreddersydd og FINT design ganske kjapt(type innen noen få dager) så hvis noen som driver seriøst på med dette,har gode resultater å vise til og ønsker å få litt oppmerksomhet samt linking på bloggen min, ta gjerne kontakt med meg på en av mailadressene i sidebaren for nærmere avaling.


Takk på forhånd ! Legg igjen en kommentar

22:33
13.04.2013
Publisert 13.04.2013 klokka 22:33. Kategori: Blogg. 21 kommentarer.

Shopping er jo favoritthobbyen, og det går for det meste i klær til min lille prins og min lille prinsesse  

Gensere fra H&MShorts, tskjorter, og barca ankelsokker og solbriller fra H&M ! Til Tyrkiaferien vi skal på snart :- DBaby sister <3Den "baby sister" bodyen falt jeg sååå for ! Synes den bare var knallsøt ! Er jo så mye fint av jenteklær, som er sommerklær. Jeg som har hatt /har barn fra før av vet av erfaring at det er å kaste penger ut av vinduet å kjøpe kortermede /kortbukser til en baby som kommer på høsten/vinteren. Gjorde det samme med Nathaniel, masse kortermede bodyer og slikt, og kan si så mye som at de ble liggende ubrukt i kommoden ;) 

Er litt greit å være andregangsgravid, er såå mye mere man vet enn som førstegangsgravid, og det er jo ikke så rart, man har jo opplevd hele greia en gang før. Har også bestilt MASSE klær og litt nytt og praktisk til leiligheten fra H&M og Lindex på nett, og navnesmokker, som nok kommer i neste uke en gang, gleder meg masse ! Både klær og smokker til Nathaniel Chrisander og Emma Angelica :) 

Etterpå skal vi gå i loftboden vår og ta frem Nathaniel sine nyfødtklær, og plukke ut det Emma Angelica kan bruke, er jo maaasse klær i nøytrale farger der og, samt en del rosa klær og fra da jeg selv og søsteren min var baby.DET gleder jeg meg til, hihi :D

Hva synes dere om klærne ? :) . Legg igjen en kommentar

15:33
06.03.2013
Publisert 06.03.2013 klokka 15:33. Kategori: Blogg. 18 kommentarer.

Som toppblogger er det naturligvis mange som prøver å lure deg, både den ene og den andre veien, både folk som prøver å ødelegge deg, få deg ned i gjørma, og folk som prøver å utnytte ditt høye lesertall til sin fordel, ved å love deg noe de overhodet ikke har tenkt til å holde.. 

For i det siste har det vært en del snakk om sponsorer som svindler bloggere. De lover deg gull og grønne skoger om du skriver om deres produkter, og ofte virker noen sponsoravtaler for gode til å væte sanne. Og om det virker slik, ja da er det som oftest slik også ! 

Jeg kan jo bare prate for meg selv. Jeg har kun en gang blitt svindlet/lurt av en sponsor, som i likhet med mange andre seriøse sponsorer, lovet meg en viss sum for å skrive om de. Dette er ganske lenge siden nå, og var ikke like "erfaren" i gamet da som nå. Nå husker jeg ikke eksakt hva nettsiden deres var, men det handlet i alle fall om nettcasino greier. Da jeg hadde skrevet innlegget gikk det kjempelang tid fra jeg hørte noe fra dem, før jeg fikk en mail hvor det sto at de ikke kunne betale meg i likevel fordi "bla bla" så kom de med tidenes teiteste unnskyldning. Den mailen orket jeg ikke svare på å følte meg egentlig ganske lurt og DUM, haha. (Jeg har også i senere tid blitt forsøkt lurt trill rundt av noen som kaller seg for Vender Group. Opptil flere ganger har de kontaktet meg, faktisk. Noe så latterlig skal man lete lenge etter. Heldigvis har jeg aldri gått med på noen avtale med dem da det virket veldig useriøst og var snakk om usannsynlig mye penger. De påsto at jeg ville få betalt ETTER å ha skrevet om de på bloggen min. Slike avtaler skal man aldri gå med på, da lukter det svindel i lang vei. Du skal kreve å ha pengene på konto først, deretter skrive om dem. Dette forklarte jeg da denne Vender Group, at jeg skulle ha pengene på konto før noe samarbeid med dem.

 

  Det er viktig å vite når man skal si nei til sponsorer. Undersøk nettsiden deres nøye ( har de ikke noe nettside, er de hvertfall ikke seriøse) se etter referanser fra andre bloggere, google dem osv. Ikke det at det koster penger eller kalorier for meg å skrive innlegg på bloggen min, men ingen svindlere fortjener vel en plass der ! 

Håper dette hjelper andre til å la være å tråkke i sponsorfella ! Ting kan virke fristende, men husk... virker det for godt til å være sant, så er det som regel det ;) 

 Legg igjen en kommentar

14:21
19.02.2013
Publisert 19.02.2013 klokka 14:21. Kategori: Blogg. 18 kommentarer.

I dette innlegget vil jeg skrive litt om min gode venninne Linn, som jeg bodde sammen med og hang sammen med dag inn og dag ut for noen år tilbake, men som jeg desverre har hatt dårlig kontakt med de siste årene pga. vi bor på vidt forskjellige plasser nå. Men vi holder kontakten over facebook noe jeg er kjempeglad for ! 

Grunnen til at jeg vil skrive litt om henne er fordi hun har gått gjennom noe de fleste av oss aldri har opplevd, eller i vår villeste fantasti kunne forestilt oss å oppleve ! I 2012 mistet hun sin vakre lille ufødte datter, bare en uke før termin...  Jeg har sett lille Erika, og hun var helt utrolig nydelig ! Jeg synes Linn er utrolig sterk som har måttet takle noe sånt, for da jeg fikk vite om dette, satt jeg å gråt og gråt. Vi pratet mye over facebook rett før, om alle forventningene rundt det å bli mor , ikkesant.. det er jo helt vanlig, de siste ukene går man jo å tripper og er veldig spent på det som skal skje ! 

Det som skjedde med Linn var utrolig grusomt, og så utrolig ufortjent da hun i svangerskapet før der, også mens jeg gikk gravid med Nathaniel, spontanaborterte. Noen må desverre oppleve ufortjent mye dritt, og hun var desverre en av dem.

Men såååå kommer gladnyheten..  den 29 august, som er min termin med baby i magen, har Linn også termin med sin lille baby ! Jeg synes det bare er helt fantastisk, 364 andre dager i året å ha termin på liksom, så veldig morsomt at vi har likt ! Jeg er så glad for at jeg har en god venninne av meg til å gå gjennom det vi skal gå gjennom nå, for å være gravid kan være utrolig utfordrende til tider ! 

I dette svangerskapet skal Linn få planlagt KS dato, slik at hun slipper å være redd for at det samme skal skje igjen. Jeg unner henne dette så fryktelig mye, husker jeg ble sååå glad da hun fortalte meg at hun var gravid igjen, hun fortjener det såå mye. Og denne gangen kommer det nok ut en perfekt lillebror eller lillesøster til Erika

Følte bare for å gi henne litt oppmerksomhet rett og slett fordi jeg ikke kommer på noen som fortjener det mere ! For å lese bloggen hennes kan dere trykke >>HER<< . Linn blogger og, i likhet med meg, om svangerskapet sitt og ellers hverdagen , for det meste :) Legg igjen en kommentar

23:50
17.02.2013
Publisert 17.02.2013 klokka 23:50. Kategori: Blogg. 11 kommentarer.

Som dere alle vet, så fikk jeg meg nettop en Samsung Galaxy 3S( trykk HER for å kjøpe en du og) Den er desverre på reparasjon pga jeg er utrolig klumsete!  MEN, når den kommer hjem igjen, vil jeg ha mange fine nye deksler å velge i ! For akkurat nå er nemlig disse 5 herlighetene på vei hjem i postkassen til meg 

 Deksel nr.1 finner du HER

 Deksel nr.2 HER 

 Deksel nr.3 HER

 Deksel nr.4 HER

 Ooog deksel nr.5 HER

 

Du kan finne alle disse dekslene og mange, mange flere på HANDELSPORTAL.NO  . De har utrolig stort og fint utvalg, med veldig rimelige priser ! Akkurat nå har de faktisk 50% på alle iPhone 4 deksler, så benytt sjansen og løp og kjøp !! Og mens vi er inne på telefonprat, så må jeg bare si at siden det ble så mye tull nå i helgen, så har jeg ikke fått trekt vinnere i iphonestasj konkurransen min, men det vil skje iløpet av morgendagen.  Setter pris på at dere er tålmodige og skjønner Legg igjen en kommentar

01:42
16.02.2013
Publisert 16.02.2013 klokka 01:42. Kategori: Blogg. 29 kommentarer.

Hei på dere 

De fleste blogglesere som er bloggere selv, elsker nok bloggtips og sånt, så jeg tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg om det å tjene penger på bloggen sin. 

I mai dette året fyller bloggen min hele to år ! Nesten hver dag i to år har jeg servert flere tusen lesere min hverdag, så dette begynner å bli en temmelig grei vanesak for meg. Da jeg begynte å blogge var det ikke for å bli en Norgeskjent blogger, eller for å havne på topplista... nei, det var for å skrive om graviditeten min med Nathaniel. Ganske kjapt etter bloggen ble opprettet økte lesertallene mine drastisk, og bloggen min havna på topp 100 på blogg.no. Dette syntes jo jeg var utrolig gøy, og satte meg et mål...  jeg  VILLE at bloggen min skulle få så mange lesere som mulig. 

Og hvor er jeg i dag ? Bloggen min ligger stabilt blant de 20 mest leste blogene på blogg.no med opptil 10 000 lesere daglig, noe jeg er utrolig stolt over ! Bloggen min betyr mye for meg, og dere lesere enda mere ! Derfor tenkte jeg å dele litt av mine tips, som har gjort at jeg har kommet så langt :) For hvordan kan man egentlig begynne å tjene penger på det å blogge ? 

Bloggen min er ikke lenger bare fritid for meg, det er faktisk en slags jobb fordi jeg tjener en god del på det. Når man har så mange lesere, så kan man ikke ta det useriøst. Man må gjøre en liten innsats ! Og jeg prøver hele tiden å forbedre meg. (hvis dere har noe dere vil jeg skal skrive om, rop for all del ut!)  

Gjennom TRADEDOUBLER kan du tjene godt. Jeg har i skrivende stund flere tusen inne på min affiliatekonto der, men det er likevel ikke der man kan tjene mest. De beste pengene tjener man på enkeltinnlegg, som bedrifter betaler deg ganske mye penger for å skrive. Men for dette må man ha ca like mange lesere som jeg har, altså ganske mange, så tror ikke vi trenger å gå nærmere innpå det egentlig.

Kan skrive litt om tradedoubler i første omgang. Det går rett og slett ut på at du søker om å være affiliate for forskjellige firmaer og bedrifter, enten godtar de deg eller ikke. Jeg har aldri opplevd å blitt "avvist" ( men så har jo jeg ganske mange lesere og ) der gjelds det å finne de beste avtalene, for å tjene best mulig egentlig :) 

 Og hva skal man gjøre for å øke lesertallene på bloggen ? 

PROVOSER ! Dette er mitt favoritt"knep" og noe jeg bruker ganske mye. Avogtil skriver jeg så teite innlegg at tilogmed jeg selv blir provosert over meg selv, hahaha..  om dere skjønner ? Dette er en sikker vinner, og det skaffer deg hundreprosent sikkert flere lesere. Men ikke la det bli for mye heller, ikke så mye at det er åpenbart at du gjør det for å få flere lesere.

Joda, du får også flere lesere av å legge ut bilder av deg selv i forskjellige sex posisjoner mens man later som man er glamour modell, men det er vel ikke verdt det ? Jeg mener, man vil jo være kjent blogger for at man er en flink blogger, og ikke fordi man har provosert seg til topps. 

Med andre ord, det nytter ikke KUN å provosere. Da vil du komme fort til topps, men like fort ned igjen..  såklart om du ikke skriver 40 innlegg om dagen da liksom. Det jeg mener er at du må skrive gode innlegg som fenger målgruppen(e) , men med en liten dæsj provokasjon ;) 

I tilegg til dette er det viktig med gode og mange bilder ! Og der er jeg litt dårlig, selv om jeg vet det er døden for bloggen med iphone bider, som jeg omtreng daglig putter inn her. Vet ikke hva det er, men har blitt så sykt sløv med å ta med meg digitalkameraet når jeg går ut døra. Noe som er kjipt, bloggen hadde vært bedre med litt ordentlige bilder ! Eller hva sier dere ? Trenger jeg  egentlig nevne at det er et must å skrive på bokmål og kunne rettskriving skikkelig ? Disse to tingene er helt grunnleggende for å få en godt lest blogg. Selv prater jeg egentlig ordentlig finnmarking, men kunne aldri falt meg inn å skrive på dialekt  ! 

Håper dette var til hjelp for dere som har lyst til å få flere lesere og begynne å ha bloggen som en slags jobb, slik som meg :)

Man klarer alltid det man vil klare ! Og man må tåle litt motgang for å komme langt i dette gamet, det tror jeg nok alle skjønner etter å ha lest min blogg og alle de sjokkerende kommentarene som hagler inn fra såkalte "haters" ( som forresten bare er positivt for bloggen din de direkte, uten å ville det, øker lesertallene dine, husk det ! ) 

DEL GJERNE VIDERE DETTE INNLEGGET ! DA BLIR JEG GLAD :) Legg igjen en kommentar

20:57
19.01.2013
Publisert 19.01.2013 klokka 20:57. Kategori: Blogg. 41 kommentarer.

I dagens utgave av Altaposten er jeg ! ( eller gårsdagens, bittelitt usikker? )  Trykk HER HER HER for å komme til siden i allefall ! Dette er fra et intervju jeg hadde i forrige uke, og noe som står skrevet der er også hentet fra bloggen min :) 

Legg igjen en kommentar

20:21
18.01.2013
Publisert 18.01.2013 klokka 20:21. Kategori: Blogg. 126 kommentarer.

En ting jeg har tenkt mye på i det siste, og egentlig helt siden jeg fikk Nathaniel Chrisander, er hvorfor mange mødre er så sykt dømmende ! Når du presser en unge til verden så skal du helst bare gå å gjemme deg i poseklær med en gang, og se herja og sliten ut ! "Hvorfor skal man liksom gidde å se bra ut, nå har man jo en familie og kjæresten blir jo aaaaalldriiiii å forlate deg uansett hvordan du ser ut, dere har jo barn sammen så nå er han bundet til deg for livet ! "

Eller ? Det er jo heldigvis sånn at personligheten har vel så mye å si, men det betyr ikke at du skal drite i utseende ditt av den grunn ! Dette er grunn nr.1 til at menn er utro, tro meg !  Og gud så mange utro menn det finnes der ute ( og kvinner og for den saks skyld ) men nå skal jeg snakke litt om de utro mennene. Jeg har utallige ganger opplevd å blitt sjekket opp og flørtet med av menn som er i et forhold, jeg har tilogmed "holdt på" med en mann/gutt som var i et forhold ! Nei, det er ikke særlig snilt gjort av meg, men hvem av oss var det som var i et forhold ? Ikke jeg. Altså ikke mitt ansvar, om man skal sette det helt på spissen.

Det er viktig å ta vare på seg selv, like så viktig om du er i et forhold. Du vil jo se bra ut for mannen din , ikkesant ? Jeg tror at det er disse mødrene som er så utrolig grinebitende bitter og sitter å spyr fra seg allslags mulige spydige kommentarer om andre mødre som faktisk gidder å tenke på hvordan de ser ut, selv etter de har fått ett eller tilogmed flere barn. Fordi de sjøl egentlig har lyst til å gidde det selv ! 

Når jeg snakker om joggebuksemammaer , så mener jeg aldeles ikke de som en sjelden gang går i joggebukse eller slaskeklær, det er lov. Nei,.. jeg snakker om de som dag inn dag ut ser like jævla sliten ut , går e de samme gamle klærne med oppsatt, fett hår, og på toppen av det hele prater dritt om andre ! Jeg kjenner en del sånne, og for meg er det helt uforståelig. Hvorfor vil man seg selv dette ? 

Man er bare ung en gang ! Jeg vil aldri være 19 år igjen, og selv om jeg har barn, vil jeg alltid synes at det er vitkig å se bra ut ! Og det vil jeg nok også synes etter både fylte 30 og 40 år ! Og etter både 1 og 2 unger til ! Det er viktig å huske på at din identitet IKKE er mamma. Du er en mamma ja, men din identitet, er DEG selv. Det irriterer meg bunnløst hvordan enkelte mødre lever livet sitt gjennom ungen(ene) sin(e) Dette er spesielt mekbart ved enkelte unge mødre. 

 

Ble et litt langt innlegg, men føler det er viktig å ta opp slike temaer og ! Jeg går jo såklart i joggebukse og håret oppsatt fra tid til annen, skal ikke legge skjul på det ! Men det er ikke slik jeg går om jeg skal noen plasser for å si det sånn...  eheh  :) Og om man nå absolutt på død og liv VIL være fæl, prat nå ikke dritt om andre mødre som faktisk vil og kan se bra ut. Væær så snill a ! 

 

Jeg har restylane i leppene, jeg har silikon i puppene, jeg bruker daglig lange blonde extensions, jeg sminker meg og tar en god del sol, noe jeg også gjorde gjennom hele graviditeten med Nathaniel ! Gjør det meg til en dårlig mor ? Neeh..  det gjør meg til en mor som også , i tilegg til å bry seg om barnet sitt, bryr seg om seg selv ! Gjør det at jeg bryr meg om utseende mitt, at barnevernet kommer å tar sønnen min ifra meg, slik som mange som påstår? Neeh, tror ikke det altså..  


 

DEL GJERNE VIDERE DETTE INNLEGGET ! TUSENTAKK♥  

 Legg igjen en kommentar

11:56
18.01.2013
7
Publisert 18.01.2013 klokka 11:56. Kategori: Blogg. 7 kommentarer.

Hei og hopp alle skjønnasser ! ♥  Nå vil jeg bare komme med en liten blogganbefaling, svært sjeldent jeg gjør dette, men det hender !

Ida Skulstad er jenten bak bloggen IANA.BLOGG.NO. Hun er en venninne av meg, 24 år gammel ! Mamma til en jente på over året og gravid med jente nr.2 , som hun venter nå i februar. Grunnen til at jeg leser hennes blogg er egentlig fordi hun er en kjempe koselig jente, med meninger som hun klarer å stå for ! Og ingenting liker jeg bedre enn det ! Og såklart leser jeg jo den fordi jeg kjenner henne, hehe ! Det er altså et meeeget lite antall blogger jeg leser, er ingen bloggleser, hehe.. mere en blogger selv ! Men denne bloggen leser jeg. 

På bloggen skriver hun også mye om kropp og utseende ( som jo opptar meg i aller høyeste grad) og hennes forventninger til å gå ned fra overvektig til normalvektig etter fødselen med hennes andre datter. Hun er en målbevisst jente og jeg gleder meg til å følge henne på hennes vei mot drømmekroppen ! I tilegg synes jeg det kjempespennende. Digger henne også fordi hun har stoooore pupper og ikke er redd for å skjule det, hihi ! You go girl :- * 

Anbefaler dere alle sammen å ta en titt på hennes blogg, og gi gjerne tilbakemeldinger her i kommentarfeltet om hva dere synes om denne skjønne jenta og hennes blogg ! Trykk på bildene for å komme inn på bloggen ! Smask smask :- * Legg igjen en kommentar

21:01
15.01.2013
6
Publisert 15.01.2013 klokka 21:01. Kategori: Blogg. 6 kommentarer.
22:40
13.01.2013
4
Publisert 13.01.2013 klokka 22:40. Kategori: Blogg. 4 kommentarer.

Hei alle søte lesere <3 

Tenkte bare å oppfordre dere alle til å følge meg på Instagram og Facebook. Legger ut en del bilder på Instagram, og på facebooksiden for bloggen legger jeg ut innlegg med en gang de er publisert, slik at du kan være en av de første til å lese de !Trykk HER HER HER for å følge meg på Instagram for å se bilder som ikke blir publisert på bloggen !

Trykk HER HER HER for å følge meg på facebook å få alle innleggene mine i statusfeeden din med en gang de er publisert ! 

 

Del gjerne dette innlegget videre !!! Takk <3 Legg igjen en kommentar

02:20
24.12.2012
Publisert 24.12.2012 klokka 02:20. Kategori: Blogg. 14 kommentarer.

Mellom juletrepynting og kakepynting fant jeg ut at jeg likesågodt bare kunne lage meg ny header, var litt lei av den jeg hadde og følte at den ikke passet så bra, siden jeg ikke skriver så mye om Nathaniel eller legger ut så mye bilder av han. Så , da lagde jeg altså ny! Tar meg bare 10 minutter, og føler jeg virkelig har fått teken på det i det siste ... blir faktisk allermest fornøyd med de headerne jeg lager selv. Men det er jo ikke så rart da, jeg vet jo akkurat hva jeg selv vil ha, høhø ;- ) 


Ble selv kjempefornøyd og nå passer alt bedre i bloggen. + at det er litt refreshing med ny header uansett ! Hva synes dere ? Nå skal ho mor gå å ta senga fatt med god samvittighet, og gleder meg så utrolig mye til å tilbringe en koselig julaften med mitt alt, min skjønneste lille skatt, drømmegutten i mitt liv <3  Gleder meg sånn til han skal pakke opp alle gavene sine :D 

Nattinatt <3 Legg igjen en kommentar

23:04
30.11.2012
Publisert 30.11.2012 klokka 23:04. Kategori: Blogg. 28 kommentarer.

Orker ikke skrive noe langt innlegg om hva vi har gjort i dag osvi og med at jeg er helt utslitt etter en kjempelang dag hjemme... tar på å være syk selv, man vil helst bare ligge ned, men så må man ta vare på et sykt barn i tilegg. Det er ikke enkelt i det heletatt, Nathaniel har(forståelig nok, siden han har 40 i feber) vært utrolig irritabel og vanskelig i dag, stakkar lille gutten min. Nå ligger han endelig å sover og det er helt fantastisk å bare sitte i sofaen etter noen slitsomme timer. Før jeg ble mamma kunne det aldri falt meg inn å bare sitte i sofaen å se tomt på ett eller annet, men nå gjør jeg det ofte, haha.. rett og slett fordi jeg er så sliten. Jeg vil heller tilbringe en kveld forran tvn på sofaen, enn å dra ut å finne på noe. Usosialt jaaa ! Jeg vet.

Men over til oversriften før jeg skal avslutte dette innlegget...  Jeg har gått ned i vekt ! Sist gang jeg veide meg veide jeg 57 kilo, og det er under to uker siden. Tror jeg delvis kan takke NOKA dietten or det, men bare delvis... fordi jeg ikke er så veldig flink til å følge programmet, hehe.. har kommet en god del "vanlige" middager imellom de diettmiddagene for å si det sånn. Største grunnen til at jeg har gått ned i vekt tror jeg er fordi jeg, tro det eller ei, faktisk ikke eter snop. Du finner aldri sjokolade( som jeg tidligere var avhengig av) eller annet godis hjemme hos oss. Her går det i gulrøtter og spinat... hahaha, neida..hvertfall ikke sistenevnte. Gulrøtter er godt, da! Spiser endel av det. Og det er faktisk også bra for brunfargen, for dere som lurer på hvordan jeg blir så brun. Men tar jo betakaroten også da. Får OFTE spørsmål om jeg går på melanotan, noe jeg IKKE gjør. Og aldri har gjort. Tar sol to ganger i uka ca, på Super Solstudio her i Alta. 

Og så kan jeg jo legge med noen bilder av meg selv rett før jeg ble gravid/tidlig i svangerskapet og etter fødselen.  Har jo naturlig vis ingen "mage bilder" fra før jeg ble gravid, men har noen "skrytebilder" heheheh.. 

Tatt i samme mnd som jeg ble gravid om jeg ikke tar helt feil nå

Tatt mens jeg var gravid, tror jeg, men jeg visste det ikke. Slik mage vil jeg ha igjen !!! Har jo ikke heelt ulik mage som det der nå, men den er jo selvfølgelig slappere, har jo hatt en ferdig baby på nesten 4 kg inni magen min så det er jo kanskje ikke så rart ! 

 


Her var jeg 12 uker på vei, fortsatt forholdsvis slank sett bort fra magen.. hehehe :P Jeg fikk ikke ordentlig gravidmage før jeg nærmet meg 25 uker på vei. Men fikk "babykul" veeldig tidlig, når jeg var ca 9-10 uker på vei pga at jeg var så tynn så folk så det jo ganske fort. 

30 uker på vei 

31 uker på vei ellernoe

35 uker på vei tror jeg

40 uker på vei

Tatt på termindagen (40+2), en dag før Nathaniel kom. Jeg var SVÆR på slutten

Et par timer etter fødselen

Her er magen min 3 dager etter fødselen, den så overhodet ikke ut .. åh gud så redd jeg var for at magen skulle bli seende slik ut ( heldigvis ikke da, hahah.. ) ! RIP navlepiercinghulletm mitt forresten, det er enda ikke blitt bra, kan ikke ha piercing i det siden det ble så strekt i svangerskapet at den bare detter gjennom. Så jenter, råder dere til å ikke ta piercing i navlen om dere har tenkt å få barn i framtiden.  Det er ikke særlig pent med et strekkt piercinghull. Tok jo den ut når jeg var rundt 20 uker på vei pga at det presset så mye på magen, men hadde ikke nyttet om jeg hadde tatt den tidligere ut, den ville ikke grodd uansett pga at jeg tok navlepiercing da jeg var bare 14 år. Tror det må til flere år for at det hullet der skal gro... 
Nå den dag i dag ser magen min rimelig bra ut og jeg er veldig fornøyd, for stadig vekk høre at man ikke kan se på meg at jeg har fått barn. Det er jo selvfølgelig veldig koselig å høre, men jeg selv ser jo såklart stor forskjell, selv om jeg i dag ikke har et eneste strekkmerke etter svangerskapet. Ikke en eneste skramme ! Sånn sett er jeg kjempe heldig. Fikk hele tiden under svangerskapet høre "bare vent, de kommer på slutten , hahahaha" Guess what ? De kom aldri. Hæhæ ! Magen min i dag er og rimelig lik det bildet lengere opp som er tatt før jeg visste jeg var gravid. Som sagt, bare litt slappere. Men det tror jeg fikser seg når jeg går ned de ekstra 4 kiloene jeg har før jeg har oppnådd vekta jeg hadde før alt av svangerskap og slikt kom inn i livet mitt. Skal bli deilig ! Meen tenk, at det tok meg nesten ett år etter fødselen for å nærme med startvekta. Hah, men de  sier jo at det er vanskeligere å gå ned om man er tynn, enn om man er overvektig f.eks. Ikke vet jeg hvertfall ! Har en sykt god forbrenning i alle fall, noe jeg er kjempeglad for 
4 mnd etter fødselen
9 mnd etter fødselen
Tatt i forrige uke, som blir bittelitt over 11 mnd siden jeg fikk Nathaniel.Her har jeg jo i navlepiercing da, men den er ganske lett så den detter ikke gjennom.
Sånne tunge kan jeg bare glemme å ha på altså, haha. 
Eneste jeg ikke er fornøyd med er puppene mine. Etter en ammeperiode på nesten 8 mnd, og at puppene mine gikk fra å være B/C cup før/i svangerskapet, til stor D cup over natta rett etter fødselen, for så å bli en C cup igjen, har det virkelig satt sitt preg på dem. Men det skal jo gjøres noe med nå om nøyaktig 2 uker i dag, faktisk. Gleder meg som en liten ungee, herregud !! Gleder meg til å trene masse uten å være redd for å miste puppene mine, haha :) Blir digg ! 
- Har du klart å nå igjen startvekta før svangerskapet, og evt. hvor lang tid tok det deg ? :) 
- Skal du ta silikon ?  
En annen ting jeg er intressert i å høre om er andre som har operert på Plastikkirurgene AS på Pilestredet park, der jeg skal ta silikon om 2 uker. Er fullt klar over at det finnes forumer der ute som sier at de ble misfornøyde med puppene sine etter å ha operert der, men det finnes man uansett hvilken klinikk man søker opp. Tenk bare på hvor mange som totalt blir operert der i året, i forhold til de få som skriver at de er misfornøyde.. ikke bare det, jeg finner også andre som sterkt anbefaler denne klinikken. Så dette er nok veldig delt, og tror det koker ned til at uansett hvilklen klinikk du velger, hvilken kirurg som opererer deg, så KAN det gå galt. Og det kan også og vil mest sannsynlig gå kjempebra ! 
Men er som sagt fordeom interessert i å høre andre sine erfaringer. Så kjør på om dere har noe å si om det, hehe :) 


Legg igjen en kommentar

14:20
20.11.2012
Publisert 20.11.2012 klokka 14:20. Kategori: Blogg. 27 kommentarer.

Fikk inn kjempemange fine headere, men bestemte meg til slutt for å bruke denneDen er laget av Sarah Marlen, som også har en blogg ! For å komme til bloggen hennes kan dere bare trykke på bildet av headeren ! Nedenfor kan dere se hvilke andre headere jeg også likte kjempegodt, og også dem kan dere bare trykke på for å komme til bloggeren som lagde de ! TUSEN Takk for fine headere ! Skulle gjerne lagt ut alle de fine headerne jeg fikk, men det lar seg nok desverre ikke gjennomføre ! Håper ikke noen blir fornærmet, for alle jeg fikk var kjempefine ! 

 

Denne likte jeg nest best, så mulig jeg blir å bruke den etter den jeg har nå.. får se ! Merethe har laget den

 

Kjempefin ! Denne har Ina Emilie laget , denne vurderte jeg også sterkt å bruke.

 

Flinke Nathalie som har laget denne, som også er veldig flink til å kommentere på bloggen min ! 

 

Cassandra har laget denne og noen flere som også var kjempefin !

 My story of my life, fant ikke bloggen men regner med det er bloggnavnet ! 

Denne var også en ut av de jeg likte veldig godt ! Cathrine Nedreberg som har laget !

 

Denne fine headeren kommer fra Madelein Johnsen

 Og så har vi denne fine headeren som Ina Andresen har laget !

Dette var da alle de jeg likte best, har desverre ikke fått tid til å gå gjennom absolutt alle men det tror og håper jeg dere skjønner siden jeg mottar ganske mange mail daglig ! Vil uansett si tusen takk til allle som har tatt seg tiden til å lage meg headere, det er utrolig snilt gjort ! Smask :* 

 

Ellers vil jeg bare si at bloggen vil komme til å kun handle om MEG i framtiden, og mitt liv som meg, ikke som mamma. NEI, jeg har ikke mistet omsorgen for Nathaniel, for dere som nå skal komme å påstå det. Men kan godt inrømme at tanken skremmer meg med tanke på hva bloggeren malinelskerlucas nettop har gått gjennom. Er helt rystet, og bloggen min er VIRKELIG ikke på noen måter verdt å miste sønnen min for. Så derfor vil jeg nok ligge litt lavt framover, og for det meste blogge om meg selv. Vil jo såklart komme innlegg om Nathaniel, men det vil høre med til sjeldenhetene. Kommer til å komme med en 11 månedersoppdatering på han litt senere i alle fall, siden han ble 11 måneder i går ! 1 måned til jeg har vært mamma i ett helt år <3 Beste året i mitt liv !!Legg igjen en kommentar

05:26
20.11.2012
9
Publisert 20.11.2012 klokka 05:26. Kategori: Blogg. 9 kommentarer.

Som mange ser så har jeg fjernet designet mitt. Dette fordi å ha design gjør at man ikke kan se hele bloggen min, i kategorien "mitt svangerskap- uke for uke" blant annet, hvor man kun kunne se magebider fra uke 30 og oppover. Nå kan dere se helt fra uke 11, hehe ! :D Men uansett ! I går sovnet jeg med en gang Nathaniel var i seng, som er grunnen til at jeg er våken nå, såå tidlig.. herregud, det er liksom ikke helt meg :p Hadde jo egentlig tenkt å lage et innlegg med alle de flotte headerne jeg fikk inn, men det skal jeg ta å gjøre nå straks istedenfor ! 

Over til overskriften. På anonib, som er en side der det anonymt legges ut bilder av jenter i Norge, er det en egen tråd om meg der folk sitter å spør etter nakenbilder om meg. Folk har såklart ikke noe mere å komme med enn bider JEG SELV har lagt ut på facebooken min og bloggen min, noe som er ganske så latterlig i grunn. Og ja, + et bilde av puppene mine fra jeg var 13 år som for det første ble tatt, fordi jeg var ung og DUM, og som deretter ble distribuert for alles øyner fordi telefon min ble mistet på en snurr jeg ikke husker noen ting av.! Gratulerer til dere alle ! Og siden en av de mest googla tingene om meg er "rannveig heitmann naken" så fant jeg det passende å skrive en status til alle dere som prøver å finne nakenbilder av meg : 

 


Personen som har laget dette bildet hadde lastet det opp på anonib tråden om meg , og mente jo da tydeligvis at det faktisks finnes ! Hvordan kan det da ha seg at ingen finner det ? Jeg bare lurer !! For det første tar jeg meget sjeldent bilder av meg selv uten klær, og for det andre, så sender jeg det iså fall ikke... til NOEN ! Jeg kan per dags dato si at jeg aldri har sendt et nakenbilde til noen. De som påstår noe annet, lyger. Det er også grunnen til at det ikke ligger bilder av meg ute på den siden, hvis dere tar en titt på tråder av andre jenter der inne, ser dere straks litt mere "avkledde" bilder om jeg skal si det på en fin måte :)

Jeg vil tørre å påstå at å sende nakenbilder av seg selv,omså til kjæresten din, det er sosialt selvmord. Når det blir slutt vil han jo bruke det mot deg for ALT det er verdt... vel, i alle fall de fleste. Jeg har flere bilder av flere av mine ekser, naken.. som jeg ikke har sendt til noen, fordi jeg er snill ! Hahah ;)  Men det er ikke alle som er det vet dere.. Desto enda verre er det jo å sende nakenbilder til noen du ikke er sammen med engang. Jenter er så dumme ! Vel, veldig mange ut av oss i alle fall .. nei, jenter.. hold bildene deres for dere selv ! Om jeg tar bilder av meg selv så er det kun for å ha til senere som motivasjon, om jeg plutselig skulle få stygg kropp eller noe, heheh.  Gjør det samme ! :D Legg igjen en kommentar

19:36
17.11.2012
Publisert 17.11.2012 klokka 19:36. Kategori: Blogg. 10 kommentarer.

Nå håper jeg det er noen som kan hjelpe meg ! Siden jeg har så fantastisk god tid til ingenting i dag, så tenkte jeg rett og slett at jeg skulle gjøre noen småjusteringer på bloggdesignet mitt .Blant annet å skaffe meg ny header. Så da bilir spørsmået mitt, er det noen som vil lage ny header til meg ? De beste som bllir laget vil jeg legge ut i et eget innlegg + om dere har blogg, så vil jeg linke bloggen deres. Og den allerbeste og den som jeg liker best, vil jeg naturligvis bruke som header ! Headerne kan dere sende på mail til meg, mailen finner dere i kontaktinfo :) 

Vil ha noenlunde samme tekst som jeg har på min nåværende header, men vil ha andre bilder, og helst da de pressebildene fra Unge Mødre jeg har lagt ut i tidligere innlegg. 

Takk på forhånd !! :) Random bilde fra forrige helg, bare for å ikke ha et kjedelig innlegg uten bilder ! Hhee :) Legg igjen en kommentar

12:52
15.11.2012
Publisert 15.11.2012 klokka 12:52. Kategori: Blogg. 24 kommentarer.

Siden jeg skrev blogginnlegget mitt i går, om de grove beskyldningene og påstandene mot meg som blant annet kommer fra barnets far, har det tikket inn meldinger til meg i ett ! Både her på blogg, på facebook, mail og telefon. Det er så mange at det blir helt umulig for meg å få svart på alt, ikke i nærheten engang. Desverre ! For det er noen virkelig flotte og fantastisk fine meldinger jeg har fått, og dere aner virkelig ikke hvor mye det betyr for meg i den ganske så sårbare situasjonen jeg nå er i ! Så selv om du ikke får svar, så har jeg helt sikkert lest meldingen din, og sotte veldig pris på alt det fine det som sto der ! Følte bare at jeg måtte skrive et slikt innlegg som dette nå, sånn at ikke dere tror at jeg bare ikke gidder å svare eller noe. Som sagt, har tikket inn meldinger i ett siden i går. Og selv om jeg ikke får svart, betyr det mere enn du tror. 

 Og så håper jeg at dere har forståelse for at jeg ikke rekker over alle.  Jeg kan virkelig ikke få takket alle dere fantastiske lesere nok !

Så, Tusen takk til alle som har tatt seg tiden til å sende meg brev/meldinger . Dere er fantastiske <3<3Legg igjen en kommentar

20:12
24.10.2012
4
Publisert 24.10.2012 klokka 20:12. Kategori: Blogg. 4 kommentarer.

Som jeg sa her om dagen, så satt jeg å så på bilder på mamma sin pc her om dagen da vi var på besøk hos henne. Og se hva jeg fant der !
Bilder fra rundt en måned før Nathaniel kom til verden..  og fineste lille Cocopus, hahahha... se hvordan hun ligger ! Hun var en utrolig fin katt, og det var ikke uvanlig å finne henne i slike posisjoner som over her. har aldri hatt en katt som var så " menneskelig" som henne ! Gud så skjønn... savner henne <3 

Tenkte kanskje å få meg en ny liten pusikatt, men det blir nok ikke før vi har flyttet til Kristiansand det.. Er heldigvis ikke lenge til nå, kun 8 mnd :) 

Har du /har du hatt en pusikatt ? :) Legg igjen en kommentar

03:13
23.10.2012
Publisert 23.10.2012 klokka 03:13. Kategori: Blogg. 23 kommentarer.

I natt har Jon Blund glemt å komme å drysse søvnstøv over meg, så da kan jeg jo likegodt hive inn et innleg om min nye header, og alle mine headere opp gjennom min blogg karriere ! Som dere sikkert har sett,dere som har vært innom her de siste par timene, så har jeg fått meg ny header ! Denne har jeg faktisk laget selv, og ble utrolig fornøyd i forhold til at jeg suger balle i bloggdesign ! Er som oftest ikke jeg selv som ordner designet mitt, men andre som kan det. I går fikk jeg kjempefin header av en leser, men den var litt for liten + at designet mitt er jo rosa, så selv om den var kjempefinpasset den ikke helt inn. Dere kan se bilde av den nederst :) Men her kommer headerne jeg har hatt, fra første til siste : 

 

 

 


l

 


 Det var denne siste headeren som Nathalie(link), en leser,lagde til meg og som jeg brukte bittelitt før jeg byttet til den jeg har nå. Kjempekoselig gjort må jeg si ! Synes dere burde gå inn å ta dere en titt, og grunnen til at jeg linket bloggen hennes er fordi hun er kjempeflink til å kommentere på bloggen min, masse fine kommentarer ! Får ofte spørsmål på mail om jeg ikke kan lage innlegg / linke forskjellige blogger, personer osv på min blogg sånn at de kan bli mere kjent. Og da skal jeg ærlig inrømme at jeg blir litt snurt ! Dette er min blogg om mitt liv, ikke noen reklameblogg. Jeg reklamerer jo for produkter og sånt, men det gjør jeg jo ikke gratis. Det er en stor forskjell !  Og det håper jeg de som spør om reklamering skjønner veldig godt. hahaha, hormonell much  ! Men uansett...  Den headeren som jeg har nå passer nok bedre til det designet jeg har, i tilegg til at den er i samme størrelse som designet ( snart, designet er under litt oppussing for tiden , derfor er det litt kaos)  
Dette er altså ikke alle headerene jeg har hatt da, men alle jeg klarte å finne. Så hvis noen har flere headere jeg har brukt, så hadde det vært fint om dere kunne sende. Morsomt å se tilbake på synes jeg ! Og for de som nå lurer på hvem i alle dager Milian Matheo er, så er det faktisk Nathaniel. Det vet de som har fulgt bloggen min en stund. For Nathaniel har ikke alltid hetet Nathaniel Chrisander, på slutten av svangerskapet, bare et par uker før termin, ombestemte jeg meg for navnevalget, og ble helt forelsket i både Nathaniel og Chrisander. Jeg synes først at det ikke var en særlig bra navne sammensetning, men etter å ha stått i timesvis i dusjen å tenkt på navnet, kom jeg fram til at jeg bare måtte kalle sønnen min det ! Og det har jeg aldri angret et sekund på :) 
Nå sporet jeg litt ut da,men måtte bare forklare hvorfor det står "Rannveig - Med lille Milian Matheo i magen" på en av headerne over ! Det er altså Nathaniel, hehe :D 
Hvilken synes dere var finest av alle headerne over ? 


Legg igjen en kommentar

22:48
19.10.2012
Publisert 19.10.2012 klokka 22:48. Kategori: Blogg. 30 kommentarer.

Siden flere har etterspurt et slikt innlegg, så skal jeg nå lage det selv om jeg tidligere har postet et ganske likt innlegg. Og før dere leser, så må dere bare ha det klart at jeg og barnefaren er på talefot den dag i dag.selv om vi både har vært gode venner og bitre fiender. Det har vi lagt bak oss, skulle helst ha unngått å nevne han her, men da vil ikke historien ha noe poeng. 

 

Da jeg var yngre tenkte jeg mye på hvordan livet mitt kom til å bli. Hvor jeg kom til å være når jeg var 20,for eksempel. Det er vel helt normalt for alle å tenke slik, man tenker jo hele tiden på framtiden. Da jeg var yngre var jeg veldig vill, jeg festet mye, og var helt umulig mot foreldrene mine ! Jeg ble sendt på ungdomshjem på grunn av min oppførsel. Jeg skjerpet meg, jeg fikk flytte hjem etter et par år, og etter å  ha bodd med min ekskjæreste gjennom ca 2 år, så endte jeg altså opp hjemme igjen ! Jeg var alene, hjerteknust og visste ikke helt hvor veien ville ta herfra. Jeg ble kjent med han som skulle bli pappaen til min sønn, vi hadde et ganske uoffisielt forhold egentlig, for jeg var ikke klar for noe annet etter det tunge bruddet med min forrige kjæreste. Det var mye kaos, jeg var egentlig ikke glad i det heletatt, og gledet meg stort til å flytte sørover for å gå på hudpleieskole til sommeren ! Slik ble det ikke. Mars 2012 ble jeg gravid, i overkant av en måned før min 18 årsdag som jeg også hadde ventet på såå lenge ! Nå skulle jeg endelig ta silikon, min drøm gjennom flere år. Slik ble det heller ikke. Husker dagen som om det var i går, mensen min skulle ha kommet for lenge siden, det var dagen etter min etterlengtede 18 årsdag, Pappaen til Nathaniel hadde kjøpt en test dagen før, vi skulle bare sjekke at våre mistanker ikke stemte !Det gjorde det, jeg var gravid. Jeg var atten år, og jeg skulle bli mamma ! Dette var helt sykt, sykt syykt ! Husker det gikk tusen millioner tanker gjennom hodet mitt, jeg klarte ikke å tenke. Det var ikke det, jeg visste at det ikke ville være noe problem å fortelle det til barnefaren. For han hadde sagt at han ble glad hvis jeg var gravid. Samme dagen hadde jeg legetime, på grunn av at jeg tisset så mye, og det var mistanke om diabetes. Nå som jeg visste jeg var gravid, var det jo helt åpenbart hvorfor jeg hadde tisset så ofte i noen uker ! Pappaen ble som forventet kjempeglad, jeg var så nervøs at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg ! Før legetimen min , dro vi på senteret for å låne penger av søsteren hans til en ny test. En digital. Vi gikk på doen, jeg tisset på den, og vi satt da der å ventet. Etter kun et halvt minutt lyste det "Gravid" fra testen. Fra mistanke til bekreftelse. 

Jeg dro på legetimen, og tok mamma med meg siden pappaen ikke kunne. Jeg fortalte at jeg nettop hadde funnet ut at jeg var gravid, og han mente at det da ikke var nødvendig å undersøke meg for diabetes. Jeg tok en til test hos legen. Gravid. Jeg fikk gratulasjoner, men inni meg var ting egentlig bare kaos. Jeg hadde jo bare kjent han som skulle bli far til mitt barn, i under to måneder ! Jeg skulle jo flytte langt sør  til sommeren ! Hvordan skulle dette gå ? 

Jeg var ca 6 uker på vei, og om 8 måneder skulle jeg kanskje bli mamma ! Det var en helt absurd tanke , JEG, meg ?! Jeg som aldri hadde skiftet en eneste bleie før , eller såvidt tatt i en baby, Jeg hadde aldri tenkt på barn engang ! 

Siden det var så stor usikkerhet rundt det hele, og jeg ikke ante hva jeg ville, så fikk vi ny time. Da skulle jeg være rundt 8 uker på vei, og til da skulle vi ha bestemt oss for om vi ville beholde det lille bøllefrøet eller fjerne det.  Her var det mye meninger, mamma var såklart for abort, og kjæresten min ville jeg skulle beholde. Det var et vanskelig valg, for selv så klarte jeg ikke å se hva som kom til å bli best ! Jeg hadde minst lyst i hele verden til å ta abort, for jeg hadde hørt så mye stygt om det. Men jeg var heller ikke klar for å bli mamma, ikke i nærheten.Og hvertfall ikke med en jeg hadde kjent en så kort stund ! 

Det gikk 3 dager. Det var midt på natten, jeg var våken.. satt å tenkte fram og tilbake, kjæresten min lå og sov, det gjorde alle ! Så bare bestemte jeg meg for det ! Jeg postet bildet av mine graviditetstester på Facebook, og reaksjonene jeg fikk var som forventet ; "Er DU gravid ?!?!?!??" 

(2-3 betyr at det er 2-3 uker siden befruktningen, ikke hvor mange uker man er på vei) 

Neste morgen angret jeg litt på at jeg hadde gjort dette, for herregud.. det hadde jo bare gått 3 dager ! Det hadde føltes veldig riktig akkurat der og da, men det føltes ikke så riktig lengere.Jeg eier ikke impulskontroll, så da kan det bli sånn :p Pappaen ble helt sjokkert og spurte meg om jeg hadde bestemt meg for beholde . Det hadde jeg gjort. Nesten iallefall ! Nå skulle jeg bli mamma, han pappa, ja vi skulle sammen bli foreldre ! Det var en skremmende tanke, og jeg ante jo virkelig ikke hva jeg bega meg ut på. Det var kanskje likegreit, for hadde jeg visst det hadde jeg nok ikke tatt det valget som jeg gjorde. Jeg hadde en virkelig tung tid i vente, men det ante jeg jo selvfølgelig ikke noe om. Ukene gikk, og det var tid for vår legetime. Vi fortalte legen at vi hadde bestemt oss for at vi skulle fullføre dette, og legen gratulerte oss begge. Jeg fikk tildelt termin den 18 desember 2011. 

Nå som vi hadde bestemt oss, følte jeg ikke at det var noen vei tilbake. Vi gledet oss mere og mere til å bli foreldre, og på grunn av en blødning jeg hadde fikk jeg time til ultralyd i uke 11.. Alt sto fint til med den lille peanøtten som sprellet på skjermen. Det var helt absurd å tenke å at den var inni magen min, et helt nytt liv som vi hadde laget ! Jeg fikk en ultralyd til to uker senere, bare for å være sikker. Alt var helt fint da også, og jeg fikk masse fine bilder begge gangene.

Tenk, dette er Nathaniel... da han var 3,5 centimeter lang i uke 11 ! 

Når jeg var ca 12 uker på vei flyttet vi for oss selv. Vi hadde tidligere bodd hos min mamma. Det var da ting sakte men sikkert gikk mot slutten av vårt forhold, for å gjøre en lang historie kort , og uten å prate dritt om faren til ungen min på bloggen, så var han mere interessert i andre ting enn min voksende mage og svangerskapet. Jeg følte meg plutselig veldig alene oppi det hele, og det var ikke en god følelse.. ikke i det heletatt ! Jeg var veldig hormonell, og jeg spydde omtrent hver dag de 4 første månedene. Det tæret selvfølgelig også på humøret, og det hele ble egentlig bare en ond sirkel. Vi sklei mere og mere fra hverandre, og i slutten av juni gikk vi hvert til vårt. Da var jeg litt under 4 måneder på vei. Jeg var alene. Jeg skulle bli alenemamma... i en alder av knappe 18 år ! Det var en skremmende tanke, og jeg pratet mye med mamma på denne tiden. Jeg var 14 uker på vei, og abortgrensen er på 12 uker. Det ble kjapt bestemt at jeg ville ha en time til legen, for å søke til abortnemda om å få lov til å ta abort selv om jeg var 2 uker over grensa. Det hastet ! Jeg fikk timen umiddelbart, og var klar for å dra dit... likevel var det noe som stoppet meg i å møte opp på den. Jeg var jo blitt så glad i lille fine magen min allerede, som hadde vokst på seg en tydelig liten gravidkule. Jeg droppet timen. Det knuste meg innvendig å tenke på at jeg skulle drepe barnet mitt av en så egoistisk grunn. Jeg bestemte meg for at dette skulle jeg klare, aleine ! Jeg har alltid vært en jente med bein i nesa, men nå trengte jeg det virkelig. Tiden jeg hadde i møte er jeg glad for at jeg ikke visste hvor tung den skulle bli. Da jeg var 15 uker på vei, bare et par dager etter jeg atter en gang hadde bestemt meg for å beholde, kjente jeg første spark fra den lille babyen inni magen min. Jeg var lykkelig , overlykkelig ! Jeg var så utrolig glad , og jeg gråt da jeg tenkte på hvor nært jeg hadde vært til å drepe mitt eget barn. Grusomt ! Jeg har enda dårlig samvittighet når jeg tenker på det den dag i dag. Jeg var altså lykkelig, for første gang på flere måneder ! Da jeg var 19 uker dro vi på ultralyd, barnefaren fikk være med til tross for at det ikke var særlig god stemning oss imellom. Jeg tenkte det ville få han til å ombestemme seg. Vi fikk vite at vi ventet en vakker liten sønn, og terminen min var fortsatt satt til 18 desember 2011. Han sprellet som bare det og sparket i ultralyapparatet flere ganger. Husker jeg var såå stolt ! <3 Nå begynte babyshoppinga for alvor, jeg jobbet jo på Eurosko på dette tidspunktet, så jeg hadde jo endel penger. 

Uke 19

Rundt en uke etterpå flyttet jeg ut fra vår felles leilighet, hjem til min mamma igjen. Der ble jeg boende. Månedene gikk, magen vokste seg større og større, sparkene ble sterkere, og jeg gledet meg mere og mere, men samtidig var det en skremmende tanke at jeg som 18 åring skulle bli mamma. Alene ! Da jeg var 27 uker på vei dro vi til Tromsø for å se min kjære lille elskede sønn i 3D ultralyd. Det var en opplevelse jeg sent kommer til å glemme ! Der og da, i det rommet, skjønte jeg for alvor at jeg faktisk skulle bli mamma om få måneder ! Ikke til en dukke, ikke til en veskehund, ikke en katt.. men til en baby ! Skrekkblandet fryd. Samme dagen sendte jeg bildene til barnefaren, og forklarte han at sønnen vår var verdens vakreste ! Vi fikk ordnet opp etter en stund. Da jeg var 32 uker på vei reiste jeg til Vadsø siden jeg skulle vitne i to rettsaker. Var da der å besøkte grava til min kjære venninne Mia , som hadde gått bort i Mai samme år. Husker at det ble virkelig først da jeg sto det på grava hennes med en annen venninne. Var helt ufattelig ! Jeg med et helt nytt liv i magen, som snart skulle komme, mens andre hadde gått bort. Rar følelse ! Mens jeg var i Vadsø fikk jeg engangsstønaden min på 36 000, jeg hadde aldri i hele mitt liv hatt så mye penger på konto før ! GIkk helt amok og kjøpte masse klær til min lille gutt mens jeg var der borte. Da jeg kom hjem møtte jeg barnefaren og fikk pratet med han. På dette tidspunktet var jeg ganske svær, han fikk kjenne på magen, men den lille gutten min som ellers var så aktiv, ville ikke la pappaen kjenne spark. Han var hvertfall enig i at jeg så ut som ei bolle ! 

 

Her var jeg 38 uker på vei ! 2 uker før Nathaniel komLikvevel var jeg verdens stolteste ! Elsket kroppen min til den dagen han kom til verden og gjør det fortsatt !

I uke 32 dro jeg på en til ultralyd, og også denne gangen var barnefaren med. Igjen fikk vi se vår vakre lille sønn, og han var blitt så stor ! Han var så stor at jeg ikke fikk med noen bilder av ansiktet, siden det var fysisk umulig. Alt sto bra til, heldigvis. På dette tidspunktet var jeg utrolig lei av å være gravid, og ville helst hatt min sønn ut dagen før ! Og heldigvis skjedde nå ikke det. Ukene gikk, jeg ble svær som et berg.. men kun på magen. Var veldig slank ellers, men magen, den ble bare større og større. Til slutt tenkte jeg at dette går ikke, jeg kommer jo til å sprekke ! Likevel fikk jeg ikke et eneste merke på den fine gravidmagen. 

Jeg og barnefaren var ikke lengere på talefot, men vi hadde pratet om at han skulle være med på fødselen og at det var det vi alle ønsket. Terminen min nærmet seg med stormskritt, og plutselig var vi i desember. Denne måneden skal jeg bli mamma, tenkte jeg ! Dagene gikk, og jeg prøvde all slags kjerringråd for å få ut min lille sønn. Han er en liten sta gutt, og det har han tydeligvis alltid vært.. for ut, neeehei, det skulle han ikke ! Den 16 desemer kom, og jeg tok kontakt med pappaen til Nathaniel og ba han pent om å bli med . Det endte med at han ikke ble med, uten at jeg skal gå noe nærmere inn på det ( pga at jeg ikke ønsker drama) Jeg var jo selvfølgelig utrolig lei meg og trist for det, men sånn var det. 

Den 18 desember kom, dagen jeg hadde gått å ventet på i så mange måneder ! Ingen rier, ingen vann gikk, fortsatt baby i magen. Dagen gikk som normalt, og jeg mistet bare mere og mere håpet. Hadde jo hatt veldig sterke kynnere de siste dagene, og det hadde jeg også på termindagen.  Litt seint på kvelden skulle jeg gå på en vanlig do-tur. Så ser jeg noe blod i trusa ( beklager detaljer.. ) og ROPER det høyeste jeg klarer til mamma som står på kjøkkenet, at slimproppen min har gått ! At slimproppen går er et sikkert tegn på at fødselen er nærstående. Jeg gikk tidlig å la meg, med skyhøye forventninger om at når jeg våknet skulle det være fødsel på gang ! Tja, det kan man jo på en måte si at det var da... men jeg skjønte det bare ikke ! ( Dere kan lese innlegget jeg skrev om slimproppen HER

Den 19 desember våknet jeg i 4 tiden, sto opp og ble ufattelig skuffet ! Skuffelsen kan på en måte ikke beskrives. Jeg gikk ned å lagde meg kakao og rundstykker, tror jeg. Og gikk opp i senga igjen med pcn på fanget. Etter bare en kort stund våken, kjenner jeg at de kraftige kynnerene kommer snikende igjen. Det gikk noen timer , før jeg plutselig skjønte at det var noe alvorlig ugler i mosen her ! Kynnerne var på en måte vonde, litt mere mensensmerteaktig og vondt i korsryggen. Jeg tenkte at jeg sikkert bare innbilte meg det, men etter noen timer ser jeg jo til min store forskrekkelse at de kom ganske jevnt. Jeg var så lykkelig, men likevel lamslått...  som da hele denne historien startet med at jeg fant ut at jeg skulle bli mamma, så denne dagen hvor jeg faktisk KOM til å bli mamma, gikk også tusenmillioner tanker gjennom hodet mitt. 

Akkurat denne dagen, så glemte mamma telefon sin hjemme. i 10 tiden ringte hun meg fra jobbtelefon sin og sa at hun hadde glemt sin mobiltelefon, men at jeg måtte ringe til jobbtelefon hvis det skjedde noeDa kl var rundt 11, ringte jeg jordmora for å få en time til modningsakupunktur siden jeg nå var en dag over termin. Skrev et blogginnlegg mens jeg satt hjemme med det som viste seg å være RIER, som dere kan lese HER. Jeg fikk da beskjed om at jeg skulle komme til jordmor for modningsakupunktur før kl 14:00...  så da ringte jeg mamma, og det jeg sa til henne var at jeg trodde kanskje noe var på gang, men at hun ikke måtte få forventninger i det heletatt, og at det nok bare var jeg som ville det så mye at jeg innbilte meg det. Jeg fortalte henne at jeg hadde nokså regelmessige tak ( rier..) som gjorde vondt. Da sa hun til meg at jeg skulle skrive opp hver gang jeg fikk en rie. Jeg gjorde som hun sa, og skreiv opp.

Dette er da riene mine, og jeg begynte ikke å skrive opp før jeg var nokså sikker på at det faktisk var rier jeg hadde. Dere kan egentlig se på skriften min at det bare blir jævligere og jævligere :p 

Timene gikk, og det ble til slutt ganske så vondt ( huff, jeg skulle virkelig bare visst hvor vondt det skulle bli senere... ) Jeg gikk likevel i dusjen, fikset meg og tenkte jeg skulle dra på trening etter jordmortimen. Kledde på meg treningsklær, og gjorde meg klar til at mamma skulle komme. På tur til jordmoren ble riene enda mere vond, og da vi kom fram til jordmor måtte jeg stoppe opp å puste meg gjennom riene. Kom da inn dit, og fant ikke jordmoren min. Gikk da inn til den andre jordmoren, som var opptatt, og sa at jeg hadde time til modningsaku. Nevnte ingenting om at jeg trodde fødselen min var i gang, så jeg gikk tilbake i gangen der mamma var og sa at hun sa jeg skulle vente. Da ble mamma irritert, og gikk til jordmoren og sa at jeg mest sannsynlig var i fødsel og at de måtte komme med en gang. Da kom hun selvfølgelig, og akkurat når jeg skulle hilse på henne, fikk jeg en rie.. en jævlig vond en ! Sto da der , og hun så jo på meg at jeg hadde det vondt. De sjekket åpning. 2 centimeter. Hun sa at, åi, ja det blir visst Hammerfest på deg i dag du ! Jeg omtrent brølte tilbake ; hææh, skal jeg FØDE? I DAG ? Hun sa at hun ikke kunne love noen ting, men at det var veldig sannsynlig ja. Jeg var helt lamslått igjen. Der satt jeg på undersøkelsesbenken,og ungen min var på tur ut til verden ! Var jeg klar til å bli mamma ? No way ! Men det tror jeg ikke min lille gutt brydde seg noe om, for ut skulle han.. og han hadde det visst travelt, for etter å ha vært hjemme å fått rasket med meg saker jeg trengte til sykehuset ( med noen heidundranes rier ) så kom vi tilbake for å sjekke åpning, for at hun skulle se om jeg måtte ha ambulanse fly, eller om jeg kunne ta vanlig ambulanse over fjellet.

4 centimeter. Ambulansefly ! Riene var blitt ganske grusomme, og jeg klarte ikke å takle dem. Jeg følte at jordmoren ville meg vondt siden hun "kjeftet" på meg fordi jeg ikke pustet meg gjennom de, men bare holdt de inne på en måte.. som gjør det enda vondere! Fikk ambulansefly etter 20 minutter, men for meg virket det som en evighet. Jeg var i et smertehelvette ganger tuuusen, har aldri hatt det så vondt før i hele mittt liv ,og ante ikke at det var mulig å ha så store smerter og likevel overleve. For det hele kom til et punkt der jeg var sikker på at min siste time var kommet. 

Jeg ble sendt med Ambulansefly, med jordmor tilstede hvis han skulle bestemme seg for å komme ut på tur til Hammerfest. Ankom Hammerfest, og fikk tildelt en ny jordmor der. Jeg spydde som bare det, av ren smerte. Det var helt grusomt ! Og likevel kunne jeg ikke få bedøvende enda. Jeg måtte ligge med CTG registrening i en halvtime først, og anestesilegen som skulle sette epiduralen på meg hadde gooood tid han.. mens jeg lå å trodde jeg skulle dø.

 

Jordmor sjekket åpning. 6 centimeter ! Dette gikk fort ! Jeg fikk epidural, og det er den beste følelsen jeg noen gang har hatt. Var rett og slett som å komme fra helvette til himmelen. Riene var fortsatt der, men ikke på laaangt nær så vonde som de hadde vært. Plutselig pratet jeg som en foss, og så kom søsteren min og Mamma som hadde kjørt etter med bil til Hammerfest. De ba meg om å sove, men neida, jeg hadde andre planer. Hadde jo så mye å si nå som jeg endelig klarte å prate ! 
Lang historie kort... de tok ut epiduralen, jeg fikk pressrier, og etter en fødsel på til sammen 17,5 timer fra første til siste rie og med pressrier i 25 minutter , var min vakre lille prins, som fikk navnet Nathaniel Chrisander, kommet til verden. 3,3 kilo og 51 cm lang. Mitt lykkeligste øyeblikk noen gang, den følelsen.. den kan virkelig ikke beskrives ! Kunne gjort det samme hundre ganger igjen, selv om det samtidig er det værste smertehelvettet jeg noen gang har gått igjennom..  Den fullstendige og mere detaljerte fødselshistorien kan dere lese HER
Å bli mamma var helt overveldene, og det å se barnet mitt komme ut det er noe jeg aldri glemmer! Har heldigvis fødselen min på film også, og det er jeg utrolig glad for den dag i dag. Alle i rommet gråt. Mamma, søsteren min og jordmor. Gledestårer. Jeg var altfor sliten til å felle en eneste tåre. Da jeg skulle kle på han, tenkte jeg.. hvordan skal dette gå da ? Jeg tør jo ikke ta i han, redd for å ødelegge han. Jordmor betrygget meg med at han blir nok ikke ødelagt. Jeg følte meg likevel veldig utrygg på situasjonen. Dette var jo noe helt annet enn jeg hadde sett for meg ! Jeg var blitt mamma, dette var mitt barn, som jeg i 18 år framover skulle ta vare på. Igjen, hvordan skulle dette gå ? Jeg som aldri hadde rørt en baby før ! Sakte men sikkert følte jeg meg mere og mere som en mamma, og jeg var aller stoltest i hele verden ! Vi reiste hjem fra sykehuset på den 3 dagen, natt til lillejulaften. Å komme hjem var ikke som jeg så for meg. Jeg var nå helt alene, selvfølgelig med mamma tilstede, men likevel så alene. Jeg følte at dette var urettferdig. Den første perioden var tøff. Jeg var lykkelig, men likevel så utrolig deprimert og følte meg veldig alene oppi det hele.  Jeg følte at min eneste oppgave her i livet var å bytte bleier, gi pupp, og sove. Det var mitt mission her i livet liksom ! Jeg var så fortvilet, og gråt nesten hver dag.

Sakte men sikkert ble det bedre. Månedene gikk, jeg fikk meg flere venner som også var mødre. Ting ble bedre, og jeg følte meg bare mere og mere sikker i mammarollen. Vi fikk mere kontakt med pappaen, men det varierte likevel veldig med mye opp og ned. Da mars-april kom så følte jeg meg endelig bra igjen, og fødselsdepresjonen jeg hadde fått var så å si borte. Livet smilte ! Jeg hadde jo verdens nydeligste lille sønn, en gave fra gud ! For det er det Nathaniel betyr, gave fra gud. Jeg er ikke kristen, men jeg liker likevel betydningen !

Folk var sjokkerte, de så at jeg mestret dette utrolig bra. Det førte til stor misunnelse og sjalusi, noe jeg merket på bloggen min og ellers. De hadde jo regnet med at jeg skulle miste både foreldreretten og omsorgsretten, siden jeg jo var blond å sminket meg og hadde vært vill tidligere ! Jeg var overlykkelig for å kunne bevise at haterne tok så feil som de kunne tatt ! :) 
Den dag i dag har jeg rukket å bli 19 år, og jeg har en sønn på snart 1 år. Å bli mamma som 18 åring, det er ikke noe jeg vil anbefale andre jenter å gå igjennom. Jeg hadde det som sagt utrolig tungt, både gjennom svangerskapet og den første perioden som mamma, man jo skal være overlykkelig og i lykkerus. Jeg var jo også det, men jeg var også så ufattelig lei meg... fordi det var ikke sånn jeg hadde sett for meg livet mitt som 18 år ! Tenårings-alenemamma. Jeg har gått den vanskelige veien, jeg var pent nødt til å bli voksen over natta. Jenter, mitt råd til dere er ; vent med å få barn til dere er i en sikker livssituasjon!  Å gå gjennom et svangerskap så ung, mutters alene er ikke noe jeg unner min verste fiende engang ! Det var utrolig tøft, og jeg hadde lyst til å gi opp så utrolig mange ganger.

Før jeg sier dette, så vil jeg bare påpeke at jeg elsker sønnen min over alt her i verden og ville ikke byttet han ut mot noe annet ! MEN, hadde jeg fått valget på nytt, hadde jeg nok valgt annerledes. NEI, jeg angrer ikke på Nathaniel, men jeg har fortsatt mye jeg ville ha gjort i livet som jeg nå ikke får gjort fordi jeg er blitt mamma. Jeg lever en voksens hverdag, når jeg egentlig skulle vært ungdom litt lengere. 

Dette ble et utrolig langt innlegg, et veldig ærlig innlegg ! Men denne store opplevelsen i mitt liv har gjort meg utrolig sterk, og nå det skal veldig mye til for å bryte meg ned ! Er garantert ikke alene om å ha hatt det sånn, men det er nok ganske tabubelagt å si at man kanskje ikke hadde det så fantastisk under omstendigheter der man egentlig skulle hatt det faktastisk . Nå høres det ut som jeg hadde det helt tragisk under svangerskapet, men det var jo ikke bare det.. elsket å være gravid med Nathaniel, og det var en utrolig koselig tid med mange gode stunder også ! 
Rart å tenke på at et tilfeldig møte med en som egentlig bare var en midlertidig kjæreste, førte til at jeg i dag har fått verdens beste gave ! Kunne ikke tenkt meg et annet liv enn dette akkurat nå, så får jeg gjøre alt det jeg ikke fikk gjort før jeg ble mamma når jeg blir 40 ! :) 

Legger med litt videoer fra svangerskape, rett etter fødselen og litt av tiden som nybakt mamma : 

 

 

 Legg igjen en kommentar

22:50
16.10.2012
Publisert 16.10.2012 klokka 22:50. Kategori: Blogg. 11 kommentarer.

Kom over en artikkel som jeg kjente meg bare sykt godt igjen i ! Selvfølgelig kjente jeg meg ikke igjen i alle punktene, så jeg har her kun tatt med de som jeg gjør ! Veldig morsomt egentlig, hvor merkelig oppførsel en småbarnsmamma kan ha til tider ! ;)  Likevel er det verdens beste "jobb" ! ...du er på butikken og står og vugger handlevogna, som er tom, og prater med babystemme til kjøttdisken; "Hva skal vi ha til middag i dag da?" 

...du har blitt bæsjet, tisset og kastet opp på. Og du synes det egentlig er helt greit.

...ungen din kan være full av snørr, tårer, matrester, trass, sinne, gråt og hyl - og likevel være verdens vakreste

...du har leverposteifingermerker og nese- og munnmerker på terrassedøra.

...du alltid må sjekke klærene dine en ekstra gang for gulp og prim-flekker når du går ut av huset.

...du skal ut og kose deg, og har overbevist deg selv en stund i forveien om at dette skal få bra. Men så ble det en tidlig kveld likevel, og du løper det siste stykket hjem - overbevist om at alt det verst tenkelige har skjedd, pluss litt til. Men så har det ikke skjedd en dritt - ungen sover supersøtt og alt er vel. Og så angrer du på at du dro hjem så tidlig. Men sjekker pulsen til barnet og puster lettet ut og tar kveld.

...du synes du har sovet frampå en søndagsmorgen - når ungen våkner 07:30.

...det er viktigere å huske bleier og våtservietter i veska enn sminke og lommebok.

...du ikke kan bevege seg i huset på dagtid uten å tråkke på minst én liten bil eller legokloss.

...du plutselig har fått særdeles god fantasi om hvordan man løser ting.

...du ikke har en eneste pyntegjenstand plassert mindre enn en meter fra gulvet.

...du føler deg naken uten vogna.

...du har satt av god tid, men likevel ender opp med å haste avgårde med ungen på slep. Og så var det feil dag!

...du ellers ikke synger eller noen gang har vært flink til å lese høyt, men plutselig synger for full hals og leser bøker med skikkelig innlevelse. Og ender opp med å lese tre kapitler i stedet for ett, fordi du selv også er spent på hva som skjer videre i fortellingen - om Ole Brumm og vennene hans...

...du graver i lommene dine når du er ute med venner og oppdager at "Her var det jammen enda en smokk, gitt"

...du sitter og ser på barne-tv, og ungen ikke er der engang.

...du må henge vesken på øverste knagg, ellers finner du mobil, nøkler og lommebok på forskjellige steder i huset

...du er så desorientert av søvnmangel at du putter mobilen i kjøleskapet og smøret i skuffen.

...du går ut av butikken, og glemmer varene du har betalt for.

...du har glemt hvilke hobbyer du hadde før du fikk barn.

...du må planlegge alt du skal gjøre etter ungens søvn- og matrutiner.

...du har klart å lære deg å fungere med 2,5 timers søvn om natten

...du vasker klær konstant.

...du har gulvet fullt av leker.

...du ikke er å få tak på telefon mellom klokken 17 og 19 på grunn av middagslaging og legging.

...du klarer å få barna ut av huset velstelte og med riktige klær, veska full av alt du skulle trenge (ogkanskje trenger i en krise), mens du selv har genseren på vranga og ulike sokker på føttene.

...du står i butikken og skal betale, og leter febrilsk i veska, men finner bare bleier, smokker og våtservietter. Lommeboken har småen sikkert gjemt i en eller annen leke der hjemme.

...du setter opp håret i en strikk og tar på deg joggebukse og en slitt genser for å levere storebror på skolen og lillebror i barnehagen. Hvis du ikke skal noe spesielt på morgenen.

 

Kjenner du deg igjen i noe av disse punktene ? Legg igjen en kommentar

22:06
15.10.2012
Publisert 15.10.2012 klokka 22:06. Kategori: Blogg. 61 kommentarer.

For et par dager siden fikk jeg den styggeste, mest grusomme kommentaren jeg har fått på LANG tid. I kommentaren sto det : "Hvilket syndrom har sønnen din ? Kan du skrive mere om det ?" Kjente jeg fikk virkelig vondt inni meg av å lese det. Ikke egentlig fordi jeg som person blir såret, men fordi min sønn, som er helt ute av stand til å forsvare seg selv på noen som helst slags måte, får en slik grusom kommentar slengt mot seg. Det er noe som virkelig går inn på meg som mamma. Ja, slike kommentarer går faktisk langt inn på meg. Jeg blir ikke bare såret og lei meg av sånt, men kjenner jeg blir ordentlig forbanna langt inni sjela ! At det virkelig er mulig ! Jeg stiller meg virkelig spørsmålet om hvilke personer som synes det er greit å drive drittslening og mobbing mot en 10 måneder gammel baby ? Du som har skrevet denne stygge kommentaren, kan umulig ha det godt med deg selv. 
Det finnes ikke noe verre for en mamma enn når noen er stygg mot barnet hennes ! Og her tror jeg at jeg snakker rimelig greit for alle landets mødre. Så kan du jo få svar på spørsmålet ditt, kjære stakkars deg. 

Å ha et syndrom er overhodet ikke noe galt, det finnes barn med Downs syndrom, og mange andre syndromer, her i verden. Det er overhodet ikke noe å tulle med eller gjøre narr av, vil også si at jeg mener akkurat det samme om mennesker som bruker "CP" som et skjellsord mot andre. Fyfaen så smakløst, det må jeg si. Er det personen som har Downs syndrom, eller Celebral Parese, sin feil at h*n har det ? Nei ! Ovethodet ikke ! Og da skal man heller ikke gjøre narr av det ! Det er rett og slett umenneskelig, og kjenner jeg blir forbannet på folk som tror det er morsomt å spøke med. Det var slikt man synes var morsomt tidlig i tenårene. Derfor har jeg store problemer med å tro at du kan være noe særlig over fjorten.. for da synes man jo sånt er fryktelig morsomt ! 

Og nå når jeg har forklart og prøvd å banke litt folkeskikk inn i deg, så kan vi jo komme tilbake til Nathaniel og spørsmålet ditt. Nathaniel er en hundreprosent frisk og velskapt gutt, han har ingen syndromer eller sykdommer. Det har han aldri heller hatt. Han er verdens nydeligste gutt, og jeg føler meg så ufattelig heldig som får lov til å være Mammaen hans! Det er en gave :) Og hadde han hatt et syndrom, hadde jeg elsket han like høyt ! Så i og med at han ikke har et syndrom, så kan jeg desverre ikke utdype det. Jeg er verdens heldigste jente, og min unge et så ufattelig mye skjønnere enn dine barn noen gang kommer til å bli. Nei, jeg føler ikke det er feil å si det til dere som nå skal kritisere meg for det..  Håper forsåvidt at du vokser en del opp før du vurderer å skaffe deg barn ! Kan ikke oppfostre barn når man er et barn selv, vet du. 

Så kan jo jeg spørre deg tilbake.. kan ikke du fortelle mere om DITT syndrom ? Drittungesyndromet ? 

Jeg er verdens heldigste jente ! Legg igjen en kommentar

14:07
13.10.2012
Publisert 13.10.2012 klokka 14:07. Kategori: Blogg. 12 kommentarer.

Som jeg lovte dere i går, skulle jeg legge ut bilder fra i går da jeg prøvde meg på hestehale i Kim Kardashian stil. Det var faktisk lekende lett, men skal inrømme jeg var veeeldig skeptisk før jeg satte i gang. Det ble ikke så bra i og med at jeg brukte så kort tid på det, orket liksom ikke fikse meg dritfin før leggetid, hehe. I og med at jeg har så kort lugg, så synes de øverste clipsene i hestehalen, men tenkte kanskje jeg skulle fikse håret mitt slik idag når vi drar ut ? Får se.. da skal jeg hvertfall gjøre det mere ordentlig ! 


Må si jeg ble ganske så fornøyd i forhold til hvor slurvete jeg var. Jeg er en typisk "løst hår" jente, altså.. jeg liker best å ha håret ned, da jeg ikke synes at hestehaler er noe spesielt pent. Men dette synes jeg var kjempefint ! Man trenger forresten clips for å gjøre denne frisyren, evt. naturlig langt hår. Jeg har her brukt 4 clips remser, slik som hun i videoen. Det er to remser med 4 spenner nederst, og to remser med 3 spenner øverst :) 

Legger ved en tutorial på hvordan man fikser denne råe frisyren

 

- Hva synes dere ? 

- Skal du prøve/har du prøvd denne frisyren ? Legg igjen en kommentar

01:39
12.10.2012
Publisert 12.10.2012 klokka 01:39. Kategori: Blogg. 11 kommentarer.

Da har min lille skatt blitt begravd ! Ufattelig trist, ble felt mange tårer, kanskje mest av meg. Var meg, Nathaniel, Mamma og ei venninne av Mamma og hennes datter tilstede. Coco Chanel fikk en ordentlig fin begravelse rett ved husveggen til Mamma. Godt å tenke på at hun har det fint inni graven sin, med varme tepper under og over seg, godt inntullet i sitt eget teppe også. Blir desverre ikke så mye blogging på meg om dagen, ikke det,har 1000 ting jeg kunne blogget om. Men føler ikke for å skrive så mye egentlig, i og med det som skjedde med min lille kjæreste pusikatt i går kveld.


Med seg i den lille esken hun lå i, hadde hun også fine favoritt-lekemus,nissedrakten jeg kjøpte til henne i Finland i julen når vi flyttet hjem til Alta igjen, og en rose. I tilegg til et kort jeg skrev til henne som ligger rett ved siden av hodet hennes..Halsbandet hennes har jeg selv, og det skal jeg bevare til minne for henne <3 Vi skal også ordne gravstøtte til henne, ente en stein eller et trekors. Får se, men noe mere skal det være. Mange har spurt meg om jeg ikke skal ha med en ny pusikatt nå, og vel.. vi flytter jo til Kristiansand om knappe 8 mnd.. så selv om jeg har kjempe lyst til det, også for Nathaniel sin del, så blir det vanskeig akkurat nå. Huff... klarer egentlig ikke helt å fatte at hun er borte. Det går vel inn med tiden. Var grusomt når vi skulle ta henne over i esken, for hele hun var helt stiv. Lille pusien min ,var ikke slik det skulle ende. Så altfor tidlig..  men hun har det bra der hun er nå <3 

Og så vil jeg bare si at man må ta vare og sette pris på det man har ! ALDRI ta noe for gitt, for man vet aldri hva morgendagen bringer .. 

Kan aldri så sagt nok hvor mye familien min betyr for meg ! Det gjelder både min "gamle" familie, og min egne lille familie <3Legg igjen en kommentar

02:18
11.10.2012
Publisert 11.10.2012 klokka 02:18. Kategori: Blogg. 34 kommentarer.

I kveld ca kl. 20:30 fikk jeg en telefon. Hadde nettop laget ferdig cupcakes som jeg skal ha med i 1 årsdag imorgen, og ante fred og ingen fare. Skulle bare sitte ned og slappe av ! Men den telefonen forandret mye, for det var ikke noen koselig beskjed jeg fikk. Trodde virkelig ikke mine egne ører! Den eldre damen i andre enden sa at hun hadde funnet katten min,og at den lå død på hovedveien litt nedenfor Mamma, der hvor hun midlertidig bor.. eller , bodde...  siden jeg ikke kan ha katt i denne leiligheten. Hun sa at Coco Chanel, som min kjære pusiprinsesse het, så helt fin ut uten noen synlige skader, men at hun hadde sjanglet etter veien, og plutselig dettet om. Deretter hadde hun og en annen tifeldig forbipasserende mann gått å kjent på pulsen, og da var allerede min kjære lille skatt gått bort.

Noen kan kanskje mene at hun "bare er en kat" men for meg var hun alt annet enn "bare en katt" Hun var rett og slett min baby ! Mens jeg var gravid og mens jeg og pappaen til N enda var sammen, så dreiv vi å tullet om at Coco Chanel var min ventebaby, til jeg fikk min ordentlige baby. I svangerskapet mitt gråt jeg mye, jeg var myye nedfor og ofte deprimert pga omstendighetene... det tror jeg min kjære lille pusiprinsesse skjønte, for hun skulle absolutt sove med meg hver natt. Hvis døra til soverommet mitt var igjen, så sto hun å klorte på døren helt til hun fikk komme inn. Hun kom alltid å hoppet opp i fanget mitt for å kose, hun var en ordentlig kosepus ! Hun var så fin. Og jeg var så stolt over at jeg klarte å oppdra en så fin katt med en så fantastisk personlighet. Hun kunne på en måte prate, om man pratet til henne svarte hun meg som regel med et mjau eller ti. Hun var rett og slett der for meg når ingen andre var der. Det får høres så teit ut som det bare vil, det driter jeg egentlig veldig langt opp i ! Hun var og er en enestående katt, men mest av alt var hun min lille baby <3 

Coco Chanel ble født i Mo i Rana i Mars 2010, da jeg bodde der, og skulle ha henne med meg til Vadsø der jeg skulle bo sammens med min daværende kjæreste. Der bodde vi til Desember 2010, da flyttet vi hjem til mamma i Alta igjen, og her ble vi visst ... for jeg ble gravid, og tiden siden da har egentlig bare gått utrolig fort ! Og nå er hun borte...   kjæreste lille skatten min.

Coco Chanel gikk bort den 10.10.2012, hun er mest sannsynlig blitt kraftig påkjørt da kjeven hennes er helt skeiv og diverse andre greier. Har bilder av henne, men det kommer jeg aldri til å legge ut. Imorgen blir det begravelse i hagen til Mamma. Hun skal få en ordentlig verdig og vakker begravelse. Akkurat nå ligger hun i stua hjemme hos Mamma på et pledd. Hadde man ikke vissst at hun var borte, så kunne man nesten tro at hun sov, til tross for at det er blod..   er glad for at hun kan være inne og ha det varmt og godt før hun får sitt aller siste hvilested i jorden. Har egentlig ikke flere tårer igjen akkurat nå... Himmelen har fått den vakreste engelen i kveld <3 

Mamma elsker deg ! Sov godt lille venn.Første bildet som er tatt av meg og lille Coco Chanel pus <3 Det er tatt før jeg bestemte meg for å ta henne ! 


Her er bildet fra da jeg tok henne med meg <3 

 

Coco Chanel var alltid med meg under graviditeten <3Legg igjen en kommentar

21:33
08.10.2012
Publisert 08.10.2012 klokka 21:33. Kategori: Blogg. 61 kommentarer.

Ja, ifølge denne kalkulatoren så er jeg visst undervektig ! Hvis jeg er undervektig NÅ, så lurer jeg virkelig på hva jeg var før jeg ble gravid å veide 50 kilo...  jeg var jo like høy da som nå ! Rart dette her, for jeg føler meg i grunn liiiite undervektig. Vil si at jeg er helt normal altså ! Skal tilogmed slanke meg, for jeg har mye mere på kroppen nå enn før og som jeg er komfortabel med. Jeg vil ha lår som jeg hadde før graviditeten... jeg vil ha mage som jeg hadde før graviditeten ! Jeg trives som tynn, tynn, tynn...  og det må jeg få lov til ! Noen liker å ha former, andre liker å være tynn . Sånn er det bare. Men hat meg gjerne, herregud... 

Her ser dere, tydeligvis  er jeg undervektig ! BMI kalkulatoren er hentet fra : Nokadietten.no. Prøv den selv, å se om du er undervektig, normalvektig eller overvektig

Legger med noen bilder av meg tatt i tiden rett før jeg ble gravid med Nathaniel slik at dere kan se selv ! 


Tatt i mars 2011, samme mnd som jeg ble gravid.. vet ikke om jeg var det her, men tror ikke det siden jeg var så tynn :p DEN magen, den skal jeg ha igjen ! 

Februar 2011

Julaften 2010

Tatt i februar/mars

Nyttårsaften

Nyttårsaften 2010/2011

På dette siste bildet her var jeg faktisk gravid, tror det var ca 2 dager før jeg fant det ut.. dere kan tro jeg hadde en helt gruuusomt dårlig samvittighet da ja ! Var jo en god stund siden jeg skulle hatt mensen min, og jeg og pappaen til Nathaniel hadde jo diskutert at "hva hvis jeg var gravid"  men likevel.. tenkte jo ikke noe mere over det ! Når man er 17 år så er det ikke slikt man tenker over ! Og pga dette så var jeg bekymret for at det skulle ha skjedd han noe i så å si hele svangerskapet.  Og en ting til vil jeg si, det er på grunn av at jeg drakk og styrte hver eneste helg FØR jeg fant ut at jeg var gravid, at folk her i Alta går rundt å sier at "hun har drukket med Nathaniel i magen å herreguuud så dårlig mor hun er". Fyfaen, ville ALDRI gjort noe sånt om jeg hadde visst at jeg var gravid, noengang. Men man kan jo ikke vite at man er gravid før man tar en test og finner det ut ? Herregud, sier jo seg selv.. folk er så dum. Spesielt her i Alta, har tilogmed fått høre her i Alta at jeg går ut om nettene (!) og røyker HASJ(!) Jeesus........ har bare en ting å si, prikk prikk prikk ...

Er dere ikke enige i at jeg var syykt tynn før svangerskapet? Vil gjerne bli sånn igjen, det er et mål jeg har hatt en god stund, men nå er det virkelig på tide å ta tak i det ! Jeg driter egentlig ganske langt i om en kalkulator mener jeg er undervektig eller ikke :p

- Hvilket resultat fikk du på denne BMI måleren ? Legg igjen en kommentar

21:30
07.10.2012
Publisert 07.10.2012 klokka 21:30. Kategori: Blogg. 52 kommentarer.

Gleder meg som en liten unge på julaften til Halloween i år ! Halloween er dagen hvor man kan kle seg AKKURAT hvordan man vil, og det er fortsatt sosialt akkseptert.. haha ! Sitter å ser på kostymer på ebay, og det er virkelig mange fine ! I fjor på Hallloween var jeg bortimot høygravid, så da orket jeg jo selvfølgelig ikke.. er for det første ikke noe gøy å dra ut når man ikke kan drikke, og for det andre så er det ikke så jævla kult å kle seg ut som noe, når man ser ut som ei bolle. Så da ble det hjemmedag, og jeg var grønnmisunnelig...  på den måten er det litt kjedelig å være gravid, for man må hele tiden sitte å se på alt det gøye alle andre finner på... og etterpå får man servert rikelig på facebook. Husker den der følelsen ... :p  

Så siden jeg ikke fikk kledd meg ut i fjor, så må det jo ta litt av i år... kanskje jeg skal kle meg ut som bunny ? Det gjorde jeg for to år siden, hehhehe... men i år vil jeg i så fall være en rosa bunny ! Synes kostymet under her er heeeftig søtt, og tror jeg heller mot det , selvom det var litt dyrt.. bortimot 700 kr +++ shipping da, og det er jo ikke så billig. 

Rosa Bunny

Alice in Wonderland

Politi


Sexy Nurse

 

Hva synes dere jeg burde være ? 

Hva skal DU være på årets Halloween ? Legg igjen en kommentar

00:02
06.10.2012
Publisert 06.10.2012 klokka 00:02. Kategori: Blogg. 44 kommentarer.

I dag når jeg logget meg inn på Facebook, fikk jeg meg nok ukens latter ! Hahahahah, seriøst ? Noen ( garantert en eller annen grønnsjalu jente) hadde rapportert mitt (daværende) profilbilde som støtende.

Hva folk finner støtende ved dette bildet vil nok forbli et mysterium, hvertfall for meg. Jeg er hverken naken eller spesielt lettkledd på bildet, Folk legger da ut drøyere bilder enn dette ?! Bikinibilder, undertøysbilder? Hvorfor er ikke dette lov da ? Her har jeg tross alt på meg en Tskjorte og en bikinitruse. Men som jeg skreiv her over, så tipper jeg det er en eller annen sjalu jente som ikke tåler at andre jenter ser bra/bedre ut , som har rapportert bildet. Så jævla typisk, haha. Dette var virkelig teit gjort og flaut for facebook, haha ! 

Skal faen meg gi de støtende... jeeesus 

  - Synes du dette bildet er støtende ? 

- Er dere ikke enige i at det finnes så mye verre bilder ute å går på facebook ?Legg igjen en kommentar

10:07
02.10.2012
Publisert 02.10.2012 klokka 10:07. Kategori: Blogg. 31 kommentarer.
Tenkte å lage et innlegg om hvordan det virkelig er å være mamma. For jeg føler det er så mange bloggere som får mammalivet til å framstå perfekt og som en dans på roser. Å være mamma til en gutt på snart 10 måneder, det er alt annet enn glamorøst ! Det er grøtsøling i håret når du nettop har fikset deg ferdig, det er å bli tisset på, bæsjet på, gulpet på, spydd på, det er til tider null søvn, det er å kunne gå ut av døren med verdens største poser under øynene, som får andre til å tro at du har gått på narko en uke i strekk. Det er å ha evnen til å sette et annet menneske så utrolig langt forran deg selv. Man har ansvar for et helt nytt liv, og skal ærlig inrømme at til tider så skremmer det meg...  tanken på at det er JEG, lille meg,  som helt alene avgjør hvordan min sønn vil bli som voksen er litt skremmende å tenke på,  frykten for å gjøre feil er også til tider stor. Men det hører nok med det å være mamma, det er dette som kalles morsinnstinktet. Jeg følte morsinnstinktet allerede mens Nathaniel lå i magen min, men man klarer ikke å skjønne hvor stor kjærligheten er før barnet faktisk ligger i armene dine . Jeg har fra dag èn vært livredd for at noe skal skje med han, jeg har ene og alene hatt ansvaret for et helt nytt menneske nå i snart ti måneder. JEG, alene. Er det noe jeg er stolt av, så er det nettop det. At jeg har klart å skape noe så vakkert og at han er blitt til den flotte gutten han er den dag i dag ! En sentning jeg har hørt mye av gjennom disse månededene er;" Er han alltid så glad eller, smiler han virkelig så mye til vanlig?" JA, han gjør faktisk det. Nathaniel er en utrolig glad, fornøyd og tilfreds unge. Og det tror jeg er fordi han har fått så mye kjærlighet. Kjærlighet er en ting man aldri kan gi nok av til sine barn. 

 Den beste dagen i mitt liv !

For når denne grøtsølingen i det ferdig fiksede håret ditt, tissing på de nye klærne dine, eller å måtte plukke opp mat fra gulvet ørten ganger om dagen herjer som verst..   så er det kjærlighet som driver deg videre ! Gir deg motivasjon når man er så sliten at man egentlig bare vil legge seg ned å gråte. Å være mamma er beintøft ! Det er det vanskeligste jeg noen gang har opplevd og gjort. Det er en heltidsjobb, tjuefire timer i døgnet ! For selv om min lille sønn er i barnehagen, så er han alltid i tankene mine. Jeg bekymrer meg for om han har det bra, og om at det ikke skal skje noe med han. Jeg er redd for å ikke ha kontroll ! Derfor har jeg så lite barnevakt som jeg har, jeg liker å ha kontroll. Nettop fordi jeg er så utrolig redd for at det skal skje han noe ! Slik har det som sagt vært helt siden dag en. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi har vært på legevakta, og bare blitt sendt hjem igjen fordi det ikke er noe egentlig. Jeg er nok det man kan kalle en hønemamma ! Når det er sagt, så mener jeg ikke at alt det JEG gjør som mor, skal alle andre mødre også gjøre med sine barn. Jeg mener at alle mødre kjenner sine egne barn best, og vet best hvordan de skal være som mor. Jeg blir helt oppgitt når jeg får kommentarer her på bloggen som ;" Hvorfor gjør du (fyll inn hva du vil... ) du burde og skal heller gjøre ( fyll inn noe denne moren gjør med sitt/sine barn) for det gjør jeg med ( barnets navn) ....  har ett ord...  MÅLLØS.  Jeg blir helt sjokkert over enkelte hvor mye de tror de kan og vet om andres barn og deres behov. 

//bilde fra da Nathaniel var innlagt på Hammerfest sykehus med nyrebekkenbetennelse, bare fem måneder gammel. Aldri vært så redd før i hele mitt liv..


En annen ting som også er litt morsomt...  jeg leser en del gravideblogger, og enkelte, spesielt EN, ( skal ikke nevne navn... ) legger ut om hvor perfekt mor hun skal bli, hun skal ALDRI la sitt barn skrike, hun skal være der for h*n hele tiden osv osv. i forhold til hva andre mødre denne personen kjenner gjør...   og da lurer jeg virkelig på !  Hvilken mor er perfekt ? INGEN. Hvilken mor er vel ikke alltid der for sitt barn ? Tror nok alle mødre elsker sine barn over alt på jord, og vil dem kun sitt beste ! Blir rett og slett irritert og provosert når en gravid person, som ikke engang er mor enda og vet hva det går ut på eller innebærer, skal fortelle deg hva som er riktig å gjøre som mor og ikke. Hvilken mor har vel ikke stått å stellt seg ferdig i 2 min mens ungen har sutra litt ? Er man en dårlig mor av den grunn, som denne personen mener ? 


For meg er svaret helt klart NEI ! Livet ditt blir ikke bare unge, unge,unge... ikke mitt, i alle fall ! Jeg er fortsatt Rannveig, ikke bare Mamma.., jeg gjør og sier fortsatt litt sprøe ting en gang i blandt, jeg lever ikke livet mitt gjennom mitt barn. Det er det han selv som skal få leve. Jeg har hundreprosent ansvar for han , ja... jeg er der ALLTID. Men han selv skal få leve sitt liv, ikke jeg. Synes det er trist med mødre som lar seg selv forfalle totalt, og kun snakker om bæsjebleie og spy. En uttav mine "venninner" som også har en unge på Nathaniels alder har faktisk direkte uttalt til en felles venninne av oss at hun ikke gidda å være venn med meg lengere fordi jeg snakket om gutter, sminke , utseende og andre ting... slik som en 19 år gammel jente SKAL prate om.... enn baby , baby , baby ! Da måtte jeg virkelig le. Det er synd i henne som må leve gjennom ungen sin. Også veldig egostisk i mine øyne ! 

 

Men selv om jeg ikke kun snakker om Nathaniel til alle døgnets timer.. så elsker jeg han selvsagt over alt på jord ! Det er ingen jeg har eller noen gang har hatt, eller noen ganger kommer til å få, en større kjærlighet for. Kommer jo såklart til å få flere barn, men tror nok den førstefødte er helt spesiell..Jeg visste ikke hva kjærlighet var, før jeg ble Mamma. Jeg har brukt ordet "jeg elsker deg" altfor mange ganger iløpet av årene... men den eneste jeg virkelig har ment det til, og som jeg forteller det til hver dag, er lille Nathaniel Chrisander'n min <3 

Dette ble et ganske langt innlegg, men det er jo kanskje greit ?  Er ikke ofte jeg skriver slike lange innlegg om mine meninger og slikt. Hva synes dere ? Er dere enige i at det er altfor mange mammabloggere som prøver å få mammalivet til å framstå som perfekt , istedenfor å få fram realiteten ? 

Jeg vil på min blogg prøve å få fram hvordan det EGENTLIG er å være mamma. Det er ikke bare pjatt pjatt bæsjebleie og kafeliv, og man MÅ ikke skrive om interiør hver dag kun fordi man er blitt mamma. På noen innlegg så får jeg kommentarer som ; "At du tør å blogge om dette, det hadde jeg aldri skrevet om" Og mye i den duren. Men skal man skjule realiteten ? Det er jo ikke rett på en flekk ! 

Hva synes dere ? Legg igjen en kommentar

10:16
14.09.2012
7
Publisert 14.09.2012 klokka 10:16. Kategori: Blogg. 7 kommentarer.

I dag er Nathaniel hjemme fra barnehagen, for han har nemlig fått vannkopper ! Det begynte med noen røde små prikker i går, men i dag var det blitt myye verre. Etter å ha raidet internett etter informasjon om vannkopper, fant jeg ut at det må være det. Så da ble det hjemmedag i dag, og det skal mamma Rannveig utnytte til det fulle , med masse Nathanielkoos ! Han har jo aldri tid til å ligge i armkroken min lengere, slik som han gjør nå.. Bortsett fra når han er syk. Er godt med mammakos og mammatrøst når man ikke er helt pigg . Gutten min <3 Kan si jeg savner nyfødttiden, da han lå i armkroken og fanget mitt hele dagen.. Tiden går så altfor fort, og de vokser jo så utrolig raskt ! Om noen dager er han faktisk hele 9 mnd..

Nå ligger vi på sofaen og ser på fantasiens flyttefolk pø Disney. Nathaniel sin favorittkanal :- D i dag blir vi nok mest sannsynlig å dra på hytta med mamma/bestemor og være der hele helga, skal bli godt å komme litt på landet ;) ha en fin helg alle sammen, det skal vi ha ! Blogges :*Legg igjen en kommentar

23:49
08.09.2012
Publisert 08.09.2012 klokka 23:49. Kategori: Blogg. 12 kommentarer.

I dag fikk jeg vite en helt grusom nyhet, noe som har skjedd med min kjære venninne Linn, som jeg har kjent helt siden jeg bodde i Mo i Rana for flere år tilbake. Med respekt for henne og familien hennes vil jeg ikke gå noe nærmere inn på hva som har skjedd, det er ikke noe mine lesere trenger å vite. Ble så utrolig ufattelig lei meg da jeg så det, tårene ville ikke stoppe.. Dette var så ufattelig ufortjent. Jeg vet at dette skjer med mange flere enn vi tror, men jeg hadde ALDRI taklet det om det hadde skjedd med meg. Linn, du er en fantastisk sterk jente, det vet jeg. Det er kjempe tøft nå.. og det kommer det alltid til å være... Har ikke ord.. rett og slett. Vær så snill og respekter henne ved å la være å spørre hva som har skjedd. Linn, dette innlegget er dedikert til deg og dine i denne ufattelige bunnløse sorgen ! Jeg vil du skal vite at jeg tenker masse på deg !  Kjempe glad i deg <3 

 

Legg igjen en kommentar

21:40
04.09.2012
Publisert 04.09.2012 klokka 21:40. Kategori: Blogg. 12 kommentarer.

Hei igjen alle mine fantastisk søte lesere, og ikke minst  alle haters de ute ! De siste to dagene har jeg vært intervjuet av hele 3 forskjellige aviser (og ett  tv-selskap.. ) Synes bare det er utrolig gøy og tipper at når Unge Mødre begynner på TV så vil det ta heelt av.. Det har gjort det alllerede, og det er enda over 3 mnd til programmet kommer på TV ! Var for eksempel i Altaposten i dag ( for andre gang.. ) og  imorgen kommer jeg i Finnmark Dagblad og på TV nord ! 

Må flire når folk spør meg om jeg ser på meg selv som en kjendis, for det gJør jeg jo slett ikke ! Men jeg har derimot ingenting imot å få mye oppmerksomhet som jeg får for tiden ! :D

Hvis dere vil lese intervjuet om meg i Altaposten kan dere trykke HER ! 

 

 

Som sagt, imorgen er jeg i Finnmark Dagblad og på TV ! Så følh med :- DLegg igjen en kommentar

03:19
03.09.2012
Publisert 03.09.2012 klokka 03:19. Kategori: Blogg. 66 kommentarer.

På den siste kommentaren på bloggen min står det: "Du skriver så mye dumt på nett, på den åpne facebook profilen din også.. vært å drikki deg full igjen? fyttirakkern.. du er ofte sliten du, virker som du drikker ofte og.. og da unnder du deg selv en dose alkohol? ikkkke bra"

 

Var jo ute på lørdag, for første gang på over 4 mnd faktisk ! Så det med at jeg drikker så jævla ofte vet jeg nå helt ærlig talt ikke hva jeg skal si til. Jeg kjenner omtrent INGEN som drikker så lite og sjeldent som meg, men jeg kan jo si så mye som at jeg ikke er direkte rolig på flaska når jeg først slår til.. hehe ! Når det er sagt klarer jeg ALLTID å oppføre meg ordentlig. Men man får vel lov til å ha det gøy, selv om man er mamma ? Blir så oppgitt av enkelte personer som mener man må se ut som et utedass og gro fast i stuen sin når man blir mamma. Kjenner en del mødre som bare har latt seg selv forfalle så syykt mye, og det er egentlig veldig veldig trist i mine øyne. Viktig å ta vare på seg selv og huske seg selv oppi alt bleieskiftinga, skrikinga og nattevåkinga. Å være mamma er ikke synonymt med å bli stygg,feit og gørr kjedelig som person  ! Bare så det er sagt. Tror enkelte trenger en liten oppvekker på det området. 

Var kjempe deilig å komme seg ut en luftetur ! Har ikke hatt barnevakt i hele sommer, så det å gå ut å bare være meg for en kveld er faktisk helt fantastisk ! Nathaniel ble passet av Bestefar(min pappa) og min stemor. Tror de synes det var utrolig koselig å få passe han, for de leverte han ikke før i 1 tiden i dag ( i går siden kl er over 12.. ) Selv om det er godt å  ha litt barnefri, så tenker man jo mye på lille gullet sitt. Jeg gledet meg så utrolig mye til å se Nathaniel igjen, og når han kom tilbake var det helt herlig ! Mammahjertet mitt ble så glaaad :D  Og Nathaniel ble selvfølgelig også sjeleglad for å se mamman sin igjen.. han er jo med meg hele tiden, må være litt rart for han at jeg plutselig blir borte en hel kveld/natt :p 

Men tror nok ikke han tar skade av det ! Nå har han jo begynt i barnehage også, så jeg må vel bare bli vant til at jeg ikke kan være med han hele tiden og omvendt. Siden Nathaniel var syk på fredag, så ble det ikke noe barnehage på han. Han skulle egentlig vært alene i barnehagen fra og med i morgen av, men siden det bare blir hans tredje dag skal jeg også være der med han.. tror jeg.. og håper jeg :p hehe !   Jeg så syyykt sliten og trøtt, og det var Nathaniel også i dag.. så jeg la han en time før tiden , altså kl 18:00. Etter han var i seng sovnet jeg av på sofaen bare sekunder etter jeg hadde lagt med ned. Er helt grusomt å være fyllesyk og samtidig skulle være en fungerende mamma og springe etter Nathaniel hele tiden. Han har jo nemlig lært seg å komme seg rundt overalt ! Han er ikke oppe på alle 4, men han åler seg framover.. og han er kjempe rask ! Så liker han kontakter ekstremt godt ( jeg har mange kontakter i leiligheten) Jeg kjøpte slike babyvern greier for kontakter i går, men neimen om jeg finner ut hvordan de skal sitte fast ... og jeg tør ikke å stikke noe inn i kontakten uten at jeg vet det er riktig ! Herregud, tenk om jeg får strøm i meg ? Det er jo driiit farlig. Grøss å gru , jeg er ikke klar for å dø enda for å si det sånn :p 

Hvertfall ! Skal legge ut helgas bilder nå, før jeg tar kveld ! Måå sove, føler meg som en zombie i dag. Hehe ! Men når man drikker så sjeldent så synes jeg ikke det gjør noe. Herlig å kjenne at man lever ! 

 

 

 

 

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

 

 

  
 

 

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

 
 

Hahaha, måtte seriøst råflire av enkelte bilder som ble tatt ! Har ikke lagt med alle, det hadde muligens blitt litt for drøyt for bloggen :p Men alt i alt var det en kjempe morsom kveld med koselige folk, mamma Rannveg er i alle fall veldig fornøyd !

Hva gjorde dere i helgen ? :) Legg igjen en kommentar

01:51
23.08.2012
Publisert 23.08.2012 klokka 01:51. Kategori: Blogg. 24 kommentarer.

I dag har jeg nemlig vært å søkt på skole ! Ikke på fulltid, men skal ta opp Norsk muntlig og skriftlig, i tilegg til matematikk. Skal da følge en klasse i deres timer, slik at det blir enklere for meg å henge med i fagene. Strøyk i disse fagene i første termin da jeg gikk Helse og Sosial første året, derfor skal jeg ta de opp slik at jeg forhåååpentligvis kan begynne i klasse etter jul. Så får jeg faktisk fullført 1 året HS dette året, i en alder av 19 år ! Faktastisk ! Gratulerer til meg selv liksom. Men jeg har da en veldig god unnskyldning, jeg har for det første vært ei vandrende bolle i 9 mnd, og fått et barn oppi alt dette. Så jeg vil jo si at jeg har oppnådd mye, selv om jeg skulle ønske jeg var ferdig med alt som heter videregående, slik som andre på min alder, som var russ nå i mai som var.  Men men.. alt kan jo ikke gå etter planen her i livet ? 

Mens jeg var på videregående traff jeg utrolig mange kjente og bekjente ! Sto sikkert å pratet med folk i flere timer, koselig ! Merker at jeg savner å være sosial, slik jeg var før jeg fikk Nathaniel. Man mister jo på en måte litt livsgnist av å nesten ikke treffe noen av sine venner og bare være mamma hele tiden . Man må ikke glemme seg selv oppi mammarollen ! Men jeg har ikke så mye valg. Jeg har aldri barnevakt til Nathaniel , jeg har han 24 timer i døgnet 7 dager i uka. "Pappaen"  hører vi aldri noe fra heller. Men det gjør meg ingenting, jeg har faktisk ikke noe i mot å være mamma hele tiden, selv om jeg til tider er så sliten at jeg bare vil sette meg ned å skrike. Man blir tøff av å måtte være tøff ..  og da klarer man det meste ! 

Etter videregående dro vi til sentrum her i Alta, og der fikk Nathaniel seg litt nye greier Strømpebukser fra Reflex, den ene i ull og den andre i bomull ! Vinterlue med "ører" fra Reima ( Åh, Nathaniel var bare heeelskjønn i den !!)  smokker fra H&M, og så har han fått seg en ny leke som har likte kjempegodt ! Smokkene fra H&M og resten fra Barebarn. Etter vi var på sentrum bar det på Helsestasjon, siden Nathaniel har fått så stygg hoste de siste dagene. Fikk beskjed om at jeg skulle se det an, hvis det vedvarte eller ble værre så skulle jeg kontakte lege eller legevakt. Har heldigvis ikke blitt værre, enda iallefall ! Helsesøster/jordmor skrev også ut resept på p-piller til meg, Mercilon tror jeg de heter !g så får jeg det jo faktisk gratis ! Herliig for fattige alenemødre ! :D

 Får håpe de faktisk funker denne gangen, og at jeg ikke blir gravid slik som da jeg gikk på Yasmin.  Noen som har erfaringer med Mercilon ? Bra, dårlig ? Sikker, usikre ? 

Nå er det senga for alle penga på ho mor ! Må nemlig ligge å synes litt synd på meg selv før jeg sovner, i og med at det ikke ble Døgnvill på meg likevel. Suuurt, for jeg hadde gledet meg sykt mye ! Når man er mamma på ordentlig fulltid er ethvert avbrekk gull verdt ! Men får ha det til gode, kommer alltids flere anledninger og jeg klager IKKE ! OG FORRESTEN ! I dag var jeg i avisa NORDLYS ( Tromsøavis.. ) dere kan gå inn å lese atrikkelen >>HER<<

God natt  :- *  

 Legg igjen en kommentar

01:05
23.08.2012
9
Publisert 23.08.2012 klokka 01:05. Kategori: Blogg. 9 kommentarer.

Det er vel ikke ukjent at som blogger, så må man regne med å kunne få seg et par stalkere og mange rare spørsmål og forespørsler i og med at man stikker seg ut fra mengden. I det siste, eller.. ikke bare i det siste, så å si gjennom hele min tid som relativt kjent blogger, har jeg opplevd at folk blir så å si helt besatt av meg, og bombaderer meg ned med meldinger på for eksempel facebook. Avogtil er det egentlig veldig skremmende, for jeg tenker.. hva hvis noen plutselig står utfor vinduet mitt ? Derfor har jeg i det siste begynt å låse døren til enhver tid.. Ja, fakttisk. Jeg er livredd for at noen sykinger plutselig finner ut at de skal oppsøke meg ! Følelsen av at noen kanskje står å stirrer inn vinduet ditt, og du ser det ikke pga det er mørkt ute... ååh, frysninger !

For som skrevet lengere opp her, man får en del syke forespørsler. Skal ikke nevne noen spesielle her, i frykt for at noen faktisk kan være så syk å finne på at de vil ta hevn.  Men jeg har flere enn et par ganger ristet på hodet, eller hevet på et bryn. Man tenker jo ikke at det finnes slike folk, man tenker jo at alle er "normal" ( liker ikke betegnelsen normal...) men hvertfall, tilnærmet normal  ! Og når det kommer til stalkere, så skjønner jeg ikke greia ? Hvis du ikke får svar etter å ha skrevet ca 100 meldinger til meg på facebook, så burde man vel kanskje ta hintet ? Muuuuligens ? Jeg har for eksempel en fyr som jevnlig skriver lange kjærlighetsdikt til meg.. hahah, litt søtt.. men veeeeeeldig sært !

Tror muligens jeg må skaffe meg bodyguard nå ,hahaha ! Eller eventuelt en kjæreste som kan være her å passe på meg hele tiden ! Freaker heelt ut  altså :p Det gjorde jo heller ikke situasjonen noe bedre, at jeg etter en liten powernap på min kjære sofa, våknet av at jeg hadde 5 ubesvarte anrop... fra skjult nr. SHIT. Noia noia noia ! Greia med det liksom ? Hvis noen vil ha tak i meg, så ringer du faen ikke med skjult nr ! Da tar jeg rett og slett ikke tlf, så vet du det. 

 Legg igjen en kommentar

01:22
20.08.2012
Publisert 20.08.2012 klokka 01:22. Kategori: Blogg. 12 kommentarer.

Så noen hadde spurt om ikke jeg kunne legge ut flere videoer av Nathaniel, og siden jeg gjør alt for mine søte lesere så kan jeg såklart det ! Som dere ser er Nathaniel en veldig blid, glad og fornøyd gutt, det er sjelden surmuling på han og han smiler like mye som dagen er lang ! Det er så herlig. Men han er samtidig veldig sta, så hvis han ikke får noe han vil ha, eller man tar ifra han noe som han ikke kan holde f.eks, så blir han veldig sint og furtete ! Det går heldigvis raskt over ! Jeg har verdens vakreste baby ! :) <3 

 

 Legg igjen en kommentar

03:12
10.08.2012
Publisert 10.08.2012 klokka 03:12. Kategori: Blogg. 11 kommentarer.

Som jeg har nevnti besrkivelsen av bloggen min, eksisterer den også myye for min egen del og de i familien min som kanskje bor litt langt unna og vil følge meg og Nathaniel. For at jeg skal kunne ha noe å se tilbake på ved senere tidspunkt, osv og ikke minst som en dagbok for meg og få ned tanker osv.. Så derfor kan det avogtil komme innlegg som inne er så voldsomt spennende for andre, men det får dere bare tåle ! Bildet under er tatt i går, på min kjære bestefar's bursdag ! Det var en utrolig fin feiring, selv om jeg og Nathaniel var litt gretten ( jeg har mensen, Nathaniel var bare.... ja sur og gretten) haah.  Men man må jo gjøre det beste ut av det og det er ikke ofte han er grinete, som oftest er han blid som en sol dagen lang ! Så jeg skal ikke klage. Jeg har alt jeg kan drømme om, og en utrolig fn familie rundt meg som støtter meg og verdens vakreste, nydeligste og mest perfekte sønn her i verden ! 

 

Når jeg tenker meg om, så er jeg så utrolig heldig som enda har mine besteforeldre her i verden ! Er slettes ikke alle som har det. Vi lever i en verden hvor vi tar alt og alle som en selvfølge, Men hva når noen som står oss nære plutselig går bort, DA først begynner vi å tenke på det og spørre oss selv hvorfor vi ikke tok mere kontakt med personen, hvorfor vi tok personen for gitt osv. Dette har jeg selv opplevd med min venninne, Mia. Det var ikke det at jeg ikke brydde meg, det var ikke det at jeg ikke var glad i henne. Jeg tok bare ting for gitt, for man går jo ikke å tenker på at en person kanskje kan dø. Men ting kan skje så fryktelig fort.. Jeg vet ikke om det er noen som vet det egentlig, men playboytattoveringen min betyr faktisk noe helt spesielt for meg selv om den i seg selv er helt meningsløs. Mia satt nemlig å holdt meg i handen mens jeg fikk tattoveringen, og jeg satt å holdt henne i handen mens hun tok sin stjerne på handleddet. Jeg flytttet fra Mia og Vadsø i desember 2010, og allerede da hadde vi sommerplanene for 2011 klare! Vi SKULLE møtes til sommeren , koste hva det koste ville. Jeg kan enda se det for meg som om det var i går, vi sto i "ghettoen" ( masse studentleiligheter samlet på et område)  i Vadsø og ga hverandre en skikkelig god hadeklem. Jeg skulle nemlig flytte hjem til Alta igjen og begynne på skole der fra Januar av. Tiden gikk, Mia skreiv ofte til meg på facebook, sendte meldinger osv. Jeg var travelt opptatt med meg og mitt ,og da jeg ble gravid ca 2 mnd senere hadde jeg et helt nytt liv å tenke på i tilegg. Mia skreiv ofte til meg, og sa at hun skulle komme på besøk til meg i sommerferien, og at hun gledet seg kjempemasse til å se babymagen min og ikke minst gledet seg til babyen kom ut. Så kom plutselig den grusomme nyheten i mai.. Ikke nok med at jeg var sengeliggende av svangerskapskvalme, men når jeg voknet på morgenen den 17 mai og jeg hadde fått en haug meldinger hvor det på samtlige sto at mine to venninner var døde så var jo såklart min første tanke at dette måtte være en spøk!. For en dårlig spøk tenkte jeg, dette er ikke noe man tuller med. Desverre var det nok ikke noen spøk... Jeg har aldri drevet å skrevet masse minnegreier på den facebooksiden på nett fordi jeg føler det ikke har noen hensikt, det blir så meningsløst og overfkadisk å skrive noe jeg føler ned på en facebook-minneside.  Jeg har ikke behov for å vise andre at jeg brydde og fortsatt bryr meg om henne. Så lenge jeg vet det selv, så holder det for meg. Mammaen til Mia skreiv brev til meg på facebook i går, at om Mia hadde vært her den dag i dag hadde hun nok blitt fly forbanna for all den dritten jeg får om dagene ! Og det er så sant, slik var Mia.. en utrolig god venninne som stilte opp uansett hvor mye motgang jeg hadde, eller hvor mange som hatet meg ! Jeg følte rett å slett for å skrive om Mia siden hun var en helt fantastisk person  <3

 

 Ta vare på det du har, for ingenting varer evig !Legg igjen en kommentar

14:15
30.07.2012
Publisert 30.07.2012 klokka 14:15. Kategori: Blogg. 37 kommentarer.

 

Ja, overskriften sier vel alt ! Jeg er en mamma, som oppfører meg som en bimbo av en fjortenåring. Hvertfall om vi skal tro en viss person, som tydeligvis følte seg veldig støtt etter gårsdagens innlegg om foster i fryseboks-saken. Angrep er vel det beste forsvar, right ? Hvertfall om man ikke har noe bedre å komme med ! Han påsto tilogmed at jeg dreiv en rosablogg " han ville ikke være på den dær rosabloggen min" Haha, måtte flire litt. Kan ikke huske sist jeg postet sminketips, outfits ( av meg selv... ) eller noe i den duren ! Misfostå meg rett, jeg har ingenting imot rosabloggere ! Men min blogg er ingen rosablogg, jeg blogger for det meste om livet som mamma til Nathaniel. Jeg liker rosa, JA.. men det gjør meg absolutt ikke til noen rosablogger ! Rosa er en farge, som jeg tilfeldigvis synes er fin. Hva hvis jeg likte grønn, skulle jeg vært en grønnblogger da liksom ? Dette fortalte jeg også pent og pyntelig til denne personen, og da fikk jeg servert at jeg er en mamma som oppfører meg som en bimbo av en fjortenåring. Modent og voksent, sant ? Jepp :D

Når jeg tenker meg om så burde jeg kanskje sensurert alt rotet på badet mitt, herreguuuuud ! KRISE. Leserne mine kan jo ikke se sånt !!! Måtte såklart sensurere tærne også, *knis*.. det kan dere hvertfall ikke se !


Men som jeg sa her lengere opp, angrep er jo det beste forsvar, ikkesant ? .. Om man ikke har noe bedre å komme med såklart ! ;)

Legg igjen en kommentar

01:40
03.07.2012
Publisert 03.07.2012 klokka 01:40. Kategori: Blogg. 36 kommentarer.

Hei hei hallå alle mine fantastiske lesere ! <3 

Nå har jeg nettop fått lagt Nathaniel, han er som tidligere nevnt, temmelig umulig å få i seng for tiden. Måtte ringe legevakten i kveld også, fordi han plutselig ble helt våt i bakhodet uten noen grunn, ikke hadde han feber heller. Så da skal jeg ringe fastlegen vår imorgen tidlig for å få en time. Har erfart at det alltid er lurt å ringe en gang for mye, enn en gang for lite, i og med at lille skatten min faktisk har hatt nyrebekkenbetennelse for ikke så lenge siden. Men uansett, nå sitter jeg å har litt alenetid, ser på tv, og bare er Rannveig og ikke MammaRannveig, som jeg er i resten av alle døgnets timer. Er så utrolig herlig å bare sette seg ned i sofaen å bare slappe av, når Nathaniel er i seng. DEN følelsen ! 

Men så ville jeg også ta opp noe annet i dette innlegget ! Hører så mange RARE ting om meg selv, som åpenbart er helt latterlig og slettes ikke sant. Skal skrive opp litt ting jeg har hørt om meg selv i det siste :

 

"Jeg røyker hasj" Haha, dette er bare såå sykt ! Kan bare fortelle dere med en gang, at det gjør jeg IKKE. Røyker ikke vanlige sigaretter/tobakk en gang, så den må dere bare lengere ut på landet med rett og slett.Man vet man bor i Alta eller en eller annen smådrittplass når man får høre slike ting om seg selv... koslig !

"Jeg er ute på byen heeletiden" Har vært ute på byen 4 ganger siden Nathaniel kom til verden, det vil si 4 ganger på 6 og en halv måned, og før det var jeg gravid i 9 måneder og selvfølgelig ikke ute på byen en eneste gang.

" Jeg er ikke alenemamma, jeg er singel-mamma" HAHAHAH, seriøst ? Kødder du nå, eller ? Singel-mamma er et utrykk jeg aldri før har hørt om, men okei. Ifølge deg er jegi ikke alenemamma iallefall.

Vil jo kalle det alenemamma, når man bor for seg selv, betaler alle utgifter selv, forsørger sitt barn 24 timer i døgnet uten noe hjelp fra noen som helst, i tilegg til å gjøre alle andre ting som følger med det å leve generelt, og det å være mamma. Det er tøft, det er det. Til tider er jeg så sliten at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Noe som provoserer meg grenseløst, er mammaer som er i forhold med barnefaren, som påstår at de har det presist like tungt som en alenemamma fordi typen deres jobber fra 10-16 hver dag. Da må jeg VIRKELIG spørre , kommer han aldri hjem eller ? Jobber han lørdag og søndag også kanskje ? Som alenemamma må du være mamma og pappa, ikke bare i ukedagene og ikke bare fra 10-16 , men også på lørdag og søndag og etter kl 16. Man har ALDRI fri. Det er en fulltidsjobb. Æh, fyfaen, blir så provosert av sånne mødre.. fyyfaen, sier det bare. 

Dette er de to tingene som har sjokkert meg aller mest ! Får egentlig høre helt syke ting om meg selv hele tiden, men som overskriften sier, haters gonna hate ! Det er jo en grunn til at du, som hater, orker å brukle tiden din på å legge igjen en kommentar . Hvis du ikke hadde brydd deg, hadde du bare oversett det og tenkt ditt om meg. MEN, siden du koker over av sjalusi der du sitter, så bare MÅ du skrive noe til meg ! Vel, det gjør meg egentlig ingenting. Har blogget i godt over et år nå, og drittkommentarer er hverdagskost for meg og noe jeg generelt takler veldig godt. Jeg leser ALLE mine kommentarer ( selv om jeg er altfor dårlig til å svare) Før la jeg meg ut i diskusjoner med leserne mine, men det gidder jeg rett og slett ikke bruke tiden min på lengere. Jeg vil eller fokusere på de som faktisk leser bloggen min fordi de liker den, og ikke fordi de går inn for å finne noe å ta meg på. Og guess what ? Det kommer alltid til å være noe å ta meg på, for jeg er jo menneskelig jeg som alle andre og feiler jeg også. Men INGEN klarer noen gang å bryte meg ned, det har til den dag i dag aldri skjedd, har iløpet av min "bloggkarriere" slettet EN eneste kommentar, som omhandlet Nathaniel, og det ble bare for drøyt for meg. Slikt er bare respektløst ! Men når det kommer til dritt om meg selv, skal det myye til før jeg i det hele tatt gidder å bry meg om det. Og det tror jeg mange har skjønt, for fikk ganske mye mere dritt før enn hva jeg gjør nå.

Haha, seriøst ! Tror jeg får mensen snart ! Blir så sykt provosert av alt, hahah. Men altså, alt som står over er jo sant ! Og til de av leserne mine som støtter meg, og leser bloggen min fast, så vil jeg bare si tuusen takk ! Deres kommentarer betyr så mye for meg, og det gjør rett og slett hverdagen min bedre ! Det er utrolig koselig å få tilbakemeldinger om ting, og konstruktiv kritikk har jeg INGENTING imot. Vil si det er stor forskjell på konstruktiv kritikk og drittslenging. Så jeg sier ikke nå at jeg hater alle som ikke skriver at de elsker bloggen min i alle sine kommentarer, bare så det er sagt. Heah :) Igjen, tusen takk ! <3 

LOVER å bli flinkere å svare på kommentarer etterhvert, har det litt stressende for tiden, men snart skal jeg ta meg mere tid til det. Uansett, gleder meg enormt til den 12 juli ! Da skjer det mye bra, da får jeg som sagt bessøk av MR.hemmelig, og så kommer min kjære MARITA hjem ! Gleder meg kjempemasse, dødslenge siden jeg har sett henne ! Det føles som eevigheter. Når hun kommer hjem igjen, så MÅ vi få kommet igang med treningen igjen ! Det har bare skeiet heelt ut i det siste, huff. Men så er det jo også det at jeg ikke har noen til å passe Nathaniel heller, så jeg får se. Håper mammaen min kommer hjem snart,savner henne noe fælt. LITT mammadalt ? Jaa.

Men nå skal jeg avslutte her og lalle senga lamme verdens fineste gutt, vi blogges !

 Smil til verden , så smiler verden til dere ! Livet er for kort til å være sur :) SMASK SMASK ! :*

 

 Legg igjen en kommentar

14:38
02.07.2012
Publisert 02.07.2012 klokka 14:38. Kategori: Blogg. 18 kommentarer.

Dette er noe jeg faktisk lurer noe ekstremt mye på selv ! Jeg er en sånn type person som hele tiden setter seg altfor høye mål, og har jeg oppnådd NOE, så skal jeg alltid oppnå enda mere.. dette skjer konstant ! Så om jeg får noe jeg har villet ha/ønsket å oppnå lenge, så er jeg ikke fornøyd da heller. 

Jeg tror egentlig alle mennesker opplever dette i større eller mindre grad. Dette kan bli veldig slitsomt i lengden, da man aldri blir helt fornøyd med livet sitt ! Misforstå meg rett altså, jeg elsker livet mitt ! Men NOE mangler. Gjennom hele svangerskapet mitt og litt etter Nathaniel var født, så gikk jeg å trodde at det eneste jeg manglet i livet mitt var pappaen til Nathaniel. For når jeg fikk det, så var det plutselig ikke det jeg ville ha lengere. DET var veldig frustrerende å finne ut , når jeg i så lang tid hadde trodd det, og at den eneste grunnen til at jeg trodde det var fordi han nektet å ha kontakt med meg i graviditeten. Skjønner dere ? Misforstå meg rett igjen, det er flott at han kan ha kontakt med Nathaniel og jeg har ingenting imot han overhodet. Men som kjærester passer vi nok meget dårlig sammen.  Jeg er en jente som alltid ønsker meg det jeg ikke har og ikke kan få ! Og det er utrooolig irriterende. Ofte tenker jeg med meg selv at jeg virkelig skulle ønske at jeg bare kunne slå meg til ro med det jeg har, og slutte å hele tiden ønske meg noe mere. 

Meen, satser på at dette en gang tar slutt ! For som jeg skreiv her lengere opp, så er det ikke noe kult ! Flere som har det slik ? Det er altså ikke mange slike personlige innlegg jeg bruker å skrive, men bare følte jeg måtte dele dette med dere , så dere kan se at ikke jeg heller er perfekt !

 

Denne sangen er så utrolig fin ! Har ingenting med innlegget å gjøre, men hører på den utrolig mye for tiden ! Legg igjen en kommentar

03:47
14.06.2012
Publisert 14.06.2012 klokka 03:47. Kategori: Blogg. 25 kommentarer.

Hei hei hallå ALLE mjue søte lesere ! <3
Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at vi skal dra til Hammerfest for utredning av Nathaniel's nyrebekkenbetennelse, var ikke lange tiden vi var hjemme altså.. kom tilbake for noen timer siden, og siden det ble så seint så er det like godt å bare våke over ! Bildet over er forresten tatt under photoshooten vi hadde i går ! Kjempegøy ! :) Kan skrive mere om det og selve Osloturen senere ! 

Ooooog.. 

Det foregår en kåring på p3 sin radiokanal om kåring av Norgest kuleste lærer, Jeg oppfordrer alle mine fantastiske lesere om å stemme så mye dere orker på Bjørg Larsen ( Alta vgs), stemmefristen går ut 15 juni kl 1300.

Stem så mye dere orker, hun fortjener å vinne, skriv i kommentarfeltet så ser vi hvem som har stemt flest ganger :)

 

http://p3.no/hvem-er-norges-kuleste-laerer-2/

TUUUUSENTAKK <3 

 Legg igjen en kommentar

02:32
30.05.2012
5
Publisert 30.05.2012 klokka 02:32. Kategori: Blogg. 5 kommentarer.

 

" If  she's amazing, she wont be easy

If she's easy, she won't be amazing

If she's worth it, you won't give up

If you give up, your'e not worth it "Legg igjen en kommentar

03:39
18.05.2012
Publisert 18.05.2012 klokka 03:39. Kategori: Blogg. 29 kommentarer.

Hei alle sammen ! Nå er jeg UTSLITT etter en fantastisk fin dag med min kjære familie her i Tromsø  ! Må si den slår fjordårets 17 mai laangt ned i støvlene. To av mine kjære venner, Mia og Vilde, omkom i en ulykke i fjor..  og som om ikke det var nok jævlig, så lå jeg å spydde som en gris stort sett hele dagen, og det at mamma hadde laget masse mat med all lukten gjorde kvalmen bare værre. Var jo på den tiden svangerskapskvalmen var på sitt værste, og som om ikke DET var nok heller.. så haglet og snedde det også ! For en tragisk dag sier jeg bare..  huff å huff.

Men som som sagt, årets feiring var helt smashing !  Er jo Nathaniel Chrisander sin første 17 mai, og det var jo kjempe stas for meg ! Ville at dagen skulle bli perfekt, og det ble den ! Været var bra og stemninga var på topp. Nathaniel hadde på seg bunad, og det skulle vel egentlig jeg også hatt. Ville veldig gjerne ha den på, men siden vi hadde så mye annet bagasje med oss fant vi ut at vi bare droppet det. Så da ble det peenklær istedenfor, men det gikk jo greit.

Slik bunad har jeg, Grafferdrakt :) 

 

Men da skal jeg egentlig avslutte her, for nå kaller senga på en sliten mamma etter en veldig lang dag, og med veeeldig lite søvn de siste par dagene. Men slik blir det bare avogtil, man klarer seg jo fordeom !  Dette er ikke alle bildene, men jeg gidder seriøst ikke å overføre bildene fra mitt kamera til pcn. Så det får bare være.  Søvn framfor blogging ;- )

Her er hvertfall noen bilder fra dagen i går .

 
 

Som dere ser var vi i byen for det meste, og så på det toget der alle foreninger, klubber  og slikt går.. husker ikke hva det het i farta ! Men dere skjønner. Var virkelig morsomt å se på må jeg si ! Nathaniel ble veldig redd i begynnelsen, siden vi sto rett i veikanten og den musikken fra korpset var GANSKE så høylytt.  Men etter en liten stund ble han vant til lydene. Prøvde å ha han litt oppe slik at han fikk se, men da ble han bare grinete. Hehe :)  Og GUD så stappa med folk det var i byen.

Kjempegod mat, både kveite og laks til middag og dessert !  Kaka var helt fantastisk ..Ingenting sukker i den, men likevel så god ! Den skal jeg nok begynne å lage framover ja ! 

 

 Men uansett. God natt alle mine kjære søte lesere <3 

 

- Hva gjorde du på 17 mai i år ?

 Legg igjen en kommentar

19:51
29.03.2012
Publisert 29.03.2012 klokka 19:51. Kategori: Blogg. 75 kommentarer.

Har ikke giddet å blogge noe de siste dagene,  og det har ikke skjedd noe spesielt heller..  såe. Bare det samme gamle vi gjør omtrent hver dag...  ! Men kan legge ut noen av bildene som ble tatt forrige helg da jeg var ute ! 

 

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO**BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO**BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO**BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO* 

Alt i alt en kjempegøy kveld med koselige folk ! Dette er altså ikke alle bildene, men om jeg skulle lagt ut alle ville det jo tatt sin stund.. haha ! Og NEI, jeg har ikke silikon.. bare en kjole i størrelse xs :D Også driter jeg i om du aldri kunne dratt fra ungen din , er så lei av sånne kommentarer av mødre som tror de er bedre fordi de aldri forlater ungen sin ett sekund. Nathaniel hadde det helt supert lamme bestemorenB sin mens jeg var borte noen timer, såe. 

Forresteen.. husker dere da jeg sa at jeg hadde en hemmelighet jeg kom til å dele med dere litt senere ? Vel, kan nok ikke si hva det er riktig enda, men herreguud.. som jeg gleeder meg.. og gruer meg  ! Nå er det like før..Litt blandede følelser derjaa ;)  Dere får vite snart iallefall !

 Legg igjen en kommentar

02:45
18.03.2012
8
Publisert 18.03.2012 klokka 02:45. Kategori: Blogg. 8 kommentarer.

Må bare poste denne sangen før jeg går å laller med verdens beste  !

 

 


You know how time flies

Only yesterday was the time of our lifes.. 

<3

 Legg igjen en kommentar

02:35
18.03.2012
3
Publisert 18.03.2012 klokka 02:35. Kategori: Blogg. 3 kommentarer.


Noen som kunne tenke seg å lage en header til meg ? Er ikke noe i veien med den jeg har nå altså, men på de bildene var jeg jo gravid, noe jeg som de fleste vet ikke er lenger. Så da passer det vel bedre med en header med bilder av meg og Nathaniel Chrisander. Og så vil jeg helst ha en litt lys header, altså IKKE svart... for all del.

Om noen har skikkelig lyst til å hjelpe meg er det bare å kontakte meg på facebook eller mail( Rannveig Heitmann Bottolfsen/  rannveig-93@hotmail.com)  så skal jeg sende de bildene jeg vil ha på headeren. Kunne også tenke meg å fikse nytt design, men såå elendig på bloggdesign som jeg er så skal jeg ikke prøve meg på noe sånt selv... meehe ! 

Blogglysten min er helt på bunn, så det blir veldig lite seriøs blogging fra meg om dagene. Vi har ikke gjort så mye, bortsett fra å ha sovet hos venninnen min Inger og datteren hennes Aurora de siste dagene. Det er så koselig, og de er såå søte sammen. Kjærestene <3  Jeg overtalte også Inger til å lage blogg, så det har hun da gjort ! Bloggen hennes finner dere HER.

Imorgen skal jeg sette igang BrunOgBlid konkurransen, så om det ikke blir så mye blogging så blir det iaff konkurranse ! Wiii :) 

HUSK Å STEM PÅ NATHANIEL SOM NORGES HERLIGSTE SMIL HER !!

 

Random bilde som beskriver meg og min personlighet så utrolig bra  ! Elsker dette bildet altså :- DLegg igjen en kommentar

15:01
16.03.2012
4
Publisert 16.03.2012 klokka 15:01. Kategori: Blogg. 4 kommentarer.
Da har jeg meldt min kjære sønn på Norges Herligste smil, nettop fordi han har Norges herligste smil ! Og ikke bare det, han har tilogmed verdens herligste smil ! Skulle egentlig bruke et annet bilde, men filen var for stor. Sååe.

 

TRYKK HER FOR Å STEMME PÅ NATHANIEL <3Legg igjen en kommentar

03:19
12.03.2012
Publisert 12.03.2012 klokka 03:19. Kategori: Blogg. 25 kommentarer.

I dag/i går har vi hatt nok en sløvedag, men vi har fått tatt noen skikelig fine bilder av Nathaniel og Aurora ! Dette er altså 3 dagen de overnatter her, men det er baare koselig ! Imorgen blir det IKKE sløvedag, det kan jeg med sikkerhet si. Blir litt loco av å sitte inne en hel dag om jeg skal være heelt ærlig, selv om det kan være godt avogtil. Men BARE avogtil.

Uansett ! Her er iallefall noen av de fine bildene vi tok av dem i dag <3

  

 

- Hva synes dere om bildene ? 

 Legg igjen en kommentar

04:40
07.03.2012
Publisert 07.03.2012 klokka 04:40. Kategori: Blogg. 44 kommentarer.

... ifølge en helt sinnsyk dame som mener "baby-yoga" er noe alle foreldre burde gjøre for deres barn. Jeg synes personlig ( og DER er jeg nok ikke alene.. ) at dette er helt S Y K T ! Blir så utrolig trist inni meg av å se disse babyene bli behandlet på denne måten av denne damen. Det er jo rett og slett barnemishandling, og ikke noe annet. 

Jeg lurer virkelig på hvilken mor som har hjerte til å gjøre dette mot sin egen baby. Man hører jo tydelig at babyen ikke har det bra, og prøver stakkars å si ifra. Men hvordan skal en liten baby klare å forsvare seg selv mot dette ? Denne personen burde jo bures inne for en god stund, der hun tydeligvis hører hjemme. Huff.. 

 

lena

 

Trykk -->HER<-- for å se videoen


- Hva mener du om dette ? Er du enig i at dette er barnemishandling ? 

 Legg igjen en kommentar

14:58
02.03.2012
Publisert 02.03.2012 klokka 14:58. Kategori: Blogg. 14 kommentarer.

 

I det siste har jeg fått veldig inntrykk av at alle rundt omkring prater om bryllup, og at folk forlover seg oftere enn jeg rekker å blunke. 

Altså, det er ikke det. Jeg blir selvfølgelig utrolig glad på de som skal gifte seg sitt vegne og det er jo bra for dem. Men det er ikke til å legge skjul på at man får den følelsen av at man ikke har kommet seg så langt her i livet når man sjøl sitter der, alenemamma, singel. Uten noen i sikte engang, haha.  Mens andre snart går opp kirketrappa og lover hverandre evig troskap i gode og onde dager ( elleer var det omvendt ? ) Hahah.. 

For min del hadde det vel for det meste vært "onde dager" i mine tidligere forhold iallefall. Jeg har nemlig en haug med mislykkede forhold bak meg. Av en eller annen meerkelig grunn har jeg aldri kunnet vært venn med eksen min uten at det har gått minst nesten ett år fra forholdet tok slutt. Så skal det sies at jeg bare har vært sammen med drittsekker da ;- )

Wææ.. jeg vil også gifte meg ! Så synd jeg bare mangler en essensiell ting; en perfekt mann å gifte meg med !

 

Tea Length Vintage Short Wedding Dresses

Noe slikt som denne kjolen skal jeg ha når det en gang skjer ! Det framhever jo de lange slanke beina mine så ;) Ikke så veldig tradisjonell av meg nei !

 

- Synes du også at "ALLE" gifter seg ? 

 Legg igjen en kommentar

23:36
22.02.2012
Publisert 22.02.2012 klokka 23:36. Kategori: Blogg. 61 kommentarer.

 

 

I det siste har jeg fått en del kommentarer som omhandler den snaasne etterveksten min og at jeg er gul.  

 

La oss først ta påstanden om at jeg er gul. For det første er jeg faktisk så langt fra gul som du kommer. MEN.. mennesker i Asia er for det meste gul, og det vil altså si at de som skriver til meg at jeg er gul og at det er så jævla stygt, dere synes altså at størstedelen av Asias befolkning er stygge fordi de er gule ? Om jeg er gul så er hvertfall du en jævla rasist og dermed ikke noe bedre ! ;)

 

Og så kan vi jo ta temaet ( eh, ja noen har jo gjort det til et tema.. ) etterveksten min. Jeg er FULLT klar over at jeg har en jævlig stygg ettervekst, men jeg har faktisk ikke hatt tid til å ta etterveksten min etter at jeg fikk Nathaniel Chrisander. Jeg tør for eksempel ikke å bleike håret mens han er i samme hus/jeg ikke har barnevakt, og barnevakt har jeg som kjent bare hatt en gang. 

Jeg blir ikke såret av å høre at etterveksten min er stygg eller at jeg er "gul". Ettervekst er en helt naturlig ting som er veldig lett å forandre på i motsetning til veldig mange andre ting ! Så det hjelper hverken meg eller deg at du kommenterer ; "ÆSJ, for en ettervekst. Ush DU er ekkel og fæl " Du bruker tiden din på noe nytteløst og ikke minst, jeg bruker tiden min på å lese tidenes mest meningsløse kommentar. Jeg kommer fortsatt til å gjøre like jævla lite med etterveksten min inntil jeg bestemmer meg for å ta den selv som nok blir en gang i nærmeste framtid. 

 

Og haters gonna hate ! Fint lite jeg kan gjøre med den saken. Anonyme haters vel og merke, heheheheh. Det er såå lavmål ! Hvorfor ikke skrive samme dritten, bare uten anonym-delen ? Du hadde jo garantert fått sånn 95% mere respekt for deg selv i samme slengen.

GODT å få det ut! Av og til blir jeg nesten sint fordi jeg blir så oppgitt av folks dummhet. Det kommer til et punkt hvor jeg føler meg så bra i forhold til anonyme drittslengere at jeg bare MÅ skrive et eget innegg om det !

Så håper jeg vi slipper lignende kommentarer framover. Ta nå å finn noe annet å rakk ned på om du absolutt føler for det, for etterveksten og gulfargen er "so last year" ;)
Peace out !

Nå skal jeg og min vakre sønn snart lalle, for vi skal nemlig tidlig opp imorgen og møte Lill Hege og mest sannsynlig hennes lille søte gutt også !

Nattaa alle leserne mine, og ha en fin kveld videre  <3Legg igjen en kommentar

00:57
19.02.2012
2
Publisert 19.02.2012 klokka 00:57. Kategori: Blogg. 2 kommentarer.

Hei alle fans og fægs, i skrivende øyeblikk har Rannveig akkurat tatt cupcakes ut av ovnen, lukta er svimlende god. 

Vi har stappet i oss en STOR peppes pizza med rømmedressing, og venter nå på at muffinsene skal avkjøles, OG vi skal lage pannekaker. Tjukk? JA....

Snart skal vi krype inntil hverandre alle tre og se skrekkfilm, koozy! 

Utover det er det ikke noe spennende som har skjedd i dag, hyl ut om dere lurer på noe.

tsjerio

 

 

Meg (Charlotte) og min bedre halvdel, Bård. Legg igjen en kommentar

19:41
16.02.2012
Publisert 16.02.2012 klokka 19:41. Kategori: Blogg. 16 kommentarer.

- Når begynte ditt barn å glise slik som dette ? Han begynte å smile slik for ca 3 uker siden om jeg husker helt rett. Før det smilte han også, men det var liksom ikke like tydelig som nå ! Han ler mye også, eller.. prøver å le ! Det ender i sånne hikst, og det er akkurat like søtt og sjarmerende hver gang ! <3

 

 Legg igjen en kommentar

20:26
04.02.2012
Publisert 04.02.2012 klokka 20:26. Kategori: Blogg. 58 kommentarer.

 

Hahah, fyfaen så sykt.. og frekt !  Fikk vite at denne personen har brukt MITT gravidbilde fra uke 31 eller noe, som profilbilde på facebook ! Kan man anmelde sånt, eller ? Noen som vet ?

Og attpåtil faker jo denne personen at hun er gravid. Haha, så latterlig og flaut.

 
 

Heretter kommer jeg virkelig til å tenke meg om når jeg legger ut bilder som ikke er merket med mitt navn..  Noen andre som har fått misbrukt bildene sine ?

 

 Legg igjen en kommentar

05:30
23.01.2012
9
Publisert 23.01.2012 klokka 05:30. Kategori: Blogg. 9 kommentarer.

 

Selv om Nathaniel ikke ligner noe på meg slik jeg ser ut NÅ, så er det ikke til å unngå å se at han er ekstremt lik meg som baby ! Det har mange flere sagt, og det ser jeg jo selv når man sammenligner bilder av meg og han.

Og deet blir jo mamma Rannveig veeldig glad for, for jeg vil jo at babyen min skal ligne på meg  .Han har iallefall fått mine brune øyne, akkurat som jeg hadde ønsket meg 

 

 Her er da meg som nyfødt. Flekken jeg har i pannen er pga bilderammen,og rammen er også knust.. som dere ser

 

 Og her er Nathaniel som nyfødt ! Bildet er tatt da han var to dager gammel.  Herregud.. og i dag er han fem uker gammel. Tiden flyyger fra oss og Nathaniel er blitt stooor gutt. 

 

 

 

♡ Synes du Nathaniel ligner på meg som baby, og synes du vi ligner slik jeg ser ut nå ? 

♡ Ligner din baby på deg ? 

 


 Legg igjen en kommentar

22:50
09.01.2012
Publisert 09.01.2012 klokka 22:50. Kategori: Blogg. 32 kommentarer.

 

Siden jeg ikke har spesielt mye å blogge om, bortsett fra den herlige sønnen min, og heller ikke spesielt med tid, så tenkte jeg å ta opp det spørsmålet jeg kanskje får oftest og svare alle i en  ;

 Anbefaler jeg fortsatt å bli gravid i så ung alder ? 

  

For det første har jeg aldri anbefalt noen å få barn, ung eller ei. Og om jeg vil anbefale det, kommer vel egentlig heelt an på. Om du ikke har noe imot å bli tisset på, bæsjet på og gulpet på, få minimalt med tid til ting du vil/burde/må gjøre,  og er klar for å gi den lille 100 % av din oppmerksomhet, klar for en til tider søvnløs tilværelse og i tilegg være i stand til å fungere dagen etterpå, og rett og slett klar for å ofre det meste fra livet ditt før du fikk barn ( tenker da på festing, sminking & fiksing, og tilogmed så enkle ting som en dusj kan bli vanskelig å gjennomføre)  .. så ja, da vil jeg faktisk anbefale det ! 

Som dere sikkert skjønner, så er det å være mamma beinhardt ! Nå er jeg jo da alenemamma også da, som er dobbelt så mye arbeid..  men likevel. Det å være mamma er ikke i nærheten av hva jeg hadde sett for meg. Det er mye tøffere enn jeg noen gang kunne forestilt meg, og i begynnelsen var det enkelte dager jeg gråt og gråt, fordi jeg følte jeg ikke mestret mammarollen, noe jeg jo egentlig gjorde helt fint, jeg bare så det ikke selv. For det er mye man skal sette seg inn i når man nesten aldri før har byttet en bleie, og plutselig skal bli mamma. Ettersom dagene har gått har ting sakte men sikkert blitt enklere. I dag er Nathaniel akkurat tre uker gammel, og jeg føler jeg mestrer mammarollen kjempebra. Jeg er blitt vant til tilværelsen med en liten baby jeg har 100% ansvar for, vant til å ikke ha noe tid til meg selv, og vant til å ofre alt for Nathaniel og gi han all min oppmerksomhet. Men det var tøft i begynnelsen ,det skal jeg ærlig inrømme. Beinhardt .  For man kan aldri skjønne hvordan det er å være mamma før man står midt oppi det, det er ikke akkurat noe man kan lese seg til og nei, hvor enn mye du har sittet barnevakt eller passet andres babyer, så vet du det ikke. For da kan du alltids si at nå er det nok, og gi ifra deg babyen til mammaen. Når du er mamma har du ansvar for lille 24 timer i døgnet,  7 dager i uka og kan aldri gi h*n fra deg. 

 

Når dette er sagt, så håper jeg ikke noen misforstår meg nå. Jeg elsker Nathaniel av hele mitt hjerte, høyere enn noe annet, og ville aldri byttet ut det å få være mamma mot noe annet nå. Mammarollen gir meg så utrolig mye, og jeg kan med handen på hjertet si at det å elske noen fikk helt nye dimensjoner etter at jeg ble mamma ! Han er det beste som har skjedd meg her i livet, virkelig.  

 

Mange skriver til meg her på bloggen, og også på facebook, å spør om jeg anbefaler å bli gravid, ja, faktisk jenter helt ned i 14 årsalderen. Og det sjokkerer meg faktisk ganske mye . Jeg synes det er vanskelig som 18 åring, og kan rett og slett ikke forestille meg hvordan jeg ville taklet det som 14-15-16 åring.  Selv om det er mye kos og kjærlighet, så er det ufattelig mye arbeid med en liten en.  Og jeg tror jeg prater rimelig godt for andre unge (alene)mødre også . Tror de fleste er ganske enige med meg her.  

 

Vent hvis du kan !  Men om du allerede er gravid, så er det herlig. For det å være mamma er utrolig tøft, men ikke minst verdens beste jobb, og jeg er evig ubeskrivelig glad den dag i dag for den beslutningen jeg og pappaen til Nathaniel tok når vi fant ut at jeg var gravid :) 

 

 
 


 

Lille nydelige prinsen min som allerede har blitt så stor i mine øyne ! Mamma elsker deg høyest i verden lille venn 


Legg igjen en kommentar

23:14
06.01.2012
Publisert 06.01.2012 klokka 23:14. Kategori: Blogg. 40 kommentarer.

 

La jo ut bilder av magen etter fødsel tidligere, men siden noen TYDELIGVIS på død og liv vil se magen min FORFRA etter fødselen, så skal jeg være så snill å legge ut litt bilder både fra siden og forfra. Jeg har ingen strekkmerker what so ever, og navlen min begynte å trekke seg synlig innover etter ca en uke.  Nå er det 3 uker siden fødselen førstkommende mandagk, men har bare fått tatt bilde fra 2 uker etter..  så får legge ut nytt bilde en annen gang ! :) 

 

 

 

Skjønner absolutt ikke hvorfor folk på død og liv vil se magen min forfra, but here you go !  Den begynner å bli temmelig flat nå, selv om den fortsatt kjennes litt ut som gele..  men det er jo fordi jeg er vant til at magen er STRAM fra da jeg gikk gravid . Og jeg er EVIG glad for at jeg slapp unna fæle strekkmerker. Nå gleder jeg meg bare til gravidstripen går bort, for det ser ikke særlig pent ut nå etter fødselen når magen begynner å trekke seg sammen igjen. Navlepiercing-hullet mitt begynner også å trekke seg tilbake nå, og har allerede trukket seg masse sammen og er mye mindre enn det var før og rett etter fødselen.

Altså går alt veldig fint angående det å få kroppen min tilbake, og når jeg begynner å trene igjen skal alt bort !   Gleder meg :) Legg igjen en kommentar

01:24
06.01.2012
Publisert 06.01.2012 klokka 01:24. Kategori: Blogg. 42 kommentarer.

 

Hei alle sammen !  Siden jeg har fått byttet bleie, matet og lagt Nathaniel nå, skal jeg benytte sjansen til å oppdatere litt på bloggen her før jeg også skal gå å legge meg og prøve og sove litt med lille snusken min  :) 

 

I dag har egentlig vært en utrolig slitsom dag ! Har så å si ikke sovet noe som helst i natt, fordi Nathaniel våknet ofte og ville spise.  Hadde da planlagt å dra en tur til "city" her i Alta med veninnen min Trude, som også har en liten sønn på 8 mnd .. som er KJEMPE stor i forhold til Nathaniel, når man ser dem sammen.. haha.  

Siden det var -17 grader ute var jeg kjempe bekymret for at Nathaniel skulle fryse når vi gikk ute og trillet, så jeg pakket han godt inn i masse klær, tepper og voksiposen sin for at han ikke skulle fryse ! Og han sover så utrolig godt når han ligger godt innpakket i vognen sin, sov nesten hele tiden så måtte vekke han for å få i han melk ( noe som IKKE er typisk Nathaniel, eheh ) 

Det var derimot verre med meg, som sto å ventet i en jævla god stund på bussen, ikke så altfor godt kledd for så mye kulde, og frøys så det holdt. Lukter brystbetennelse i lang vei her altså (!!)..   Men jeg HÅPER jo jeg slipper det..  er jo lov å håpe , selv om jeg er 99,9% sikker på at jeg kommer til å få det etter i dag. Til slutt kom da bussen, heldigvis. Grunnen til at jeg må ta buss er at bilen til mamma streika i går.. ganske surt egentlig, er ikke særlig keen på å ta bussen med vogna flere ganger egentlig.. 

Har fått kjøpt noen ting jeg trenger til Nathaniel i dag, slik som babycall,elektrisk brystpumpe, og lammeskinn til vogna, + litt klær til meg selv. Synes det er helt uvant å kjøpe klær nå. En GOD stund siden sist jeg gjorde det da jeg har vært en eneste stor bolle de siste månedene.. 

 
 

  

 

Og gjett hva ? Når vi var ferdige på byen, så dro jeg og Nathaniel faktisk på bessøk til pappaen til Nathaniel, og de fikk møte hverandre for aller første gang. Som sikkert de fleste vet har det vært eeeeevig mye tull mellom meg og pappaen hans, men nå håper jeg virkelig av hele mitt hjerte at ting vil ordne seg, for vår del og ikke minst for Nathaniel sin del.  

 

 

 

 

Jeg er egentlig kjempe lettet..   dette hadde jeg egentlig aldri trodd kom til å skje, for det første fordi jeg selv, inntil ganske så nylig,  var helt sikker på at jeg ikke ville at vi skulle ha noe som helst kontakt med pappaen hans. Men nå føles det egentlig som at en missing piece er kommet på plass, og det føles veldig rett ... som sagt , hadde aldri trodd jeg skulle si dette.  Men er veldig glad for at Nathaniel har fått møtt pappaen sin nå  :) <3 

 

 

Håper dere har en fin kveld/natt videre, nå skal jeg også sove litt så jeg ikke blir heelt utslitt !

Natta allesammen Legg igjen en kommentarRannveig

Hei og velkommen til min blogg!
På denne bloggen kan du lese om min hverdag som hjemmeværende ung tobarnsmamma, TVkjendis og mye mer! Legg gjerne igjen en kommentar eller ti!
For spørsmål om reklame/sponsorinnlegg på bloggen kan dere kontakte meg på rannveigheitmann.sponsor
@hotmail.com
.

For requests about sponsorship or advertisement on my blog you can contact me on rannveigheitmann.sponsor
@hotmail.com
.Legg til som venn

Bloggdesign

Annonser

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobehits