hits

Vippebonanza!

Jeg har rett og slett bare måtte ta en liten bloggpause etter forrige innlegg og alle kommentarer fra nære og fjerne. Jeg vet ikke helt hva det er,  men jo eldre jeg blir, jo mer kjenner jeg at det faktisk ikke er så veldig hyggelig å bli hetset anonymt av noen jeg faktisk ikke aner hvem er.  Og det er litt av det som er problemet mitt, når det står ting skrevet inn kommentarfelt som egentlig er ting ikke så mange vet om. Jeg begynner å tvile på mine venner og bekjente,  og det er jo ikke akkurat veldig heldig.

Vi har hatt det strålende her siden sist. Fantastisk helg som vi tilbrakte med min kjære venninne Ingvild og hennes mann og søte små! Veldig koselig ☺ Har dessverre ingen bilder,  men våre søte små leker så fint sammen tross aldersforskjellen! 

På fredag var jeg hos søte Tina på Beautyalle i Oslo, for å sette på vipper da det var en stund siden sist!

Jeg ble som alltid veldig fornøyd med mine vipper! Det er så deilig å våkne å slippe å tenke på sminke i min over gjennomsnittet hektiske hverdag! Det som er så fint med Beautyalle,  er at jeg kan ha med meg Sienna og den jeg har med til å passe henne der. Det tror jeg kanskje ikke det er så mange salonger som hadde godtatt. Da vi var ferdige kom det inn en dame med en liten hund.  Jeg er i utgangspunktet ikke så veldig begeistret for hunder,  men det er absolutt Sienna! Hun var helt i ekstase, og lekte med hunden og lo så tårene trillet omtrent. Tror kanskje vi må ha oss en katt neste sommer, hund får eventuelt komme når barna er litt eldre😊

Om dere bestiller time på Beautyalle,  og oppgir meg som "referanse" får dere nå 200 kr avslag på microblading og micropigmentering av bryn,  samt 100 kr istedenfor avslag på vippeextensions! ☺ Bestille time kan dere gjøre på tlf nr 40068792, eller på www.beautyalle.no

Husk også å følge Beautyalle på Instagram HER!

DIY- Minneboks

Okei, jeg klarte rett og slett ikke dy meg - da min gode venninne Katrine og hennes lille gutt kom innom her i morrest for utveksling av julegaver, mtte jeg bare gi den til henne - minneboksen jeg har brukt en god del tid p lage de siste dagene!

Hun venter nemlig en skjnn liten gutt i februar, lille Mathias ❤ Og planen var egentlig gi den i julegave til han, selv om han faktisk ikke er fdt enda. Men jeg mtte vise den til henne i dag! Og hun ble s utrolig glad! glede andre gir meg s utrolig mye, mye mer enn det f.

Jeg er litt snn at nr jeg bestemmer meg for noe, s fullfrer jeg det! Og jeg hadde et presist bilde i hodet mitt om hvordan denne minneboksen skulle se ut. Selv om det tok litt tid finne akkurat riktig boks. Det fant jeg heldigvis til slutt, p Jula, til rett under hundrelappen.

Bokstaver, blonde-og silkebaand og annen pynt er kjpt p Panduro, der de har utrolig stort utvalg om man skal lage noe snt. Bare fantasien setter grenser!

Det jeg har gjort er male selve boksen i en matt, lys gr farge. Deretter malte jeg bokstavene i babybl, og nr de var trket malte jeg de med en gjennomsiktig, svakt slvfarget glittermaling.

Jeg har limt p blondekant p hver side av boksen, og knytt slyfer som jeg har limt p begge sider, og framme i midten. Deretter har jeg limt p bl hjerter opp slyfeknutene.

Hva synes dere?

Eksklusivt farsdagstilbud hos Daniel Wellington!

Hei kjre lesere! Her har helgen gtt i ett kjr - I gr fikk vi nemlig besk fra Alta av vr kjre mamma/bestemor. S utrolig herlig! Vi har koset oss masse ute i all snen som plutselig kom. Ungene elsker jo bestemor, s ha henne her har vrt helt fantastisk, tilogmed ftt servert Chili con carne. Luksus! Det blir likevel et kort visitt, for i kveld reiser hun hjem igjen.

Annonse

Farsdagen nrmer seg med stormskritt, og som vi alle vet, er det viktig  vise at vi setter pris p fedrene vre, og fedrene til vre barn! Jeg har, i samarbeid med Daniel Wellington,et helt fantastisk tilbud til dere. Hva med overraske pappa med en fin og eksklusiv klokke p farsdagen neste sndag? 

Om du kjper en Dapper klokke, fr du nemlig en ekstra lr-reim med p kjpet, slik at pappa kan bytte nr han fler for det. Dessuten fr du gaven innpakket i en fin gaveboks og med et koselig farsdagskort. Jeg har ogs en eksklusiv rabattkode til dere som gir dere 15% p absolutt alt fra www.danielwellington.com. Det eneste dere trenger gjre er skrive inn min rabattkode "RANNVEIG", s fr dere rabatten, og dette gjelder selvsagt ogs p farsdagstilbudet!


 

Daniel Wellington har dessuten utrolig kort leveringstid p kun noen f dager, og gratis shipping over hele verden, s her rekker pakken fram i god tid om dere bestiller n! Husk velge en ekstra valgfri og gratis lrreim! 

 

 

En liten, kort oppsummering!

1. Velg nsket Dapper klokke

2. Velg nsket ekstra, gratis lrreim

3. Velg om du vil ha klokket innpakket i en eksklusiv gaveeske + farsdagskort

4. Legg inn rabattkoden "RANNVEIG" for 15% rabatt! "Dapper York er en elegant og upretensis klokke som flger med deg uansett hvor veien tar deg. Denne klokken p 34 mm kommer med et hus i slv eller rosgull, og ogs med den matchende mrkebrune York-lrremmen i krokodille tekstur. Med sofistikerte detaljer som visere i dypbltt, romertall og datovisning, er Dapper York-klokken et utmerket tilskudd til enhver garderobe, og passer godt til alle stiler og aldre"

 

Hper alle fedre, kjrester, ektemenn, bestefedre, oldefedre blir fornyde og fr en ekstra oppmerksomhet p farsdagen!

Husk at rabattkoden ikke bare gjelder farsdagstilbudet, men hele sortimentet til Daniel Wellington.  G inn HER for se hele sortimentet

#farsdag #gavetips #tips #inspirasjon #gave #farsdagsgave #rabattkode

Du skulle tatt abort, din lille fitte

Helt rlig. Etter snart seks r som toppblogger stopper jeg enda ikke bli sjokkert og satt ut over ting som blir skrevet i kommentarfeltene over en lav sko. Anonymt, selvflgelig.

"N er du ute etter oppmerksomhet igjen!!!! Du skulle ha tatt abort, dette viste du om at det ville skje.

oppmerksomhets syke lille fitte.

n som siena har ftt en ukjent gudfar.. er det vel ikke lenge igjen til du hopper p han ogs..

silikondukke!"

Kjre deg som fler behovet for kalle meg stygge ting ifrt "anonym". Du kjenner meg ikke engang. Du har ikke peiling. Hvordan i alle dager vet du at jeg er en "oppmerksomhets syke lille fitte" eller en "silikondukke" ?

Jeg vet ikke om dere noen gang tenker over det, men selv om jeg er en offentlig person, har jeg flelser, og ja, selvflgelig kan jeg bli lei meg. Jeg sier ikke at overnevnte kommentarer ndvendigvis gr s veldig mye inn p meg, men det er det mye annet som blir skrevet, som gjr. "Du burde tatt abort"

..... Si meg, kjre anonym. Bruker du g bort til dine venner og bekjente si det samme? Oppfatter du i det heletatt essensen i det du skriver? Du sier til en kvinne med et barn p nrmere ett r at hun burde ha tatt abort. Er du faen meg helt seris? Skulle likt visst hvem du var, s jeg kunne kommet hjem til deg og spurt deg hva du gentlig mener med denne noe merkelige uttalelsen og slik at du kunne utdypet akkurat hvorfor du mener jeg skulle tatt vekk min hyt elskede, perfekte og dyrebare uerstattelige datter. Det hadde vrt VELDIG interessant!

Selv om jeg er vant til dette etter litt fartstid i bloggverdenen, s klarer jeg pr. dags dato enda ikke forst hvorfor mennesker holder p som dette. Hva er det som vekker behovet ditt for slenge dritt til noen du egentlig ikke liker? En blogg du egentlig ikke liker. Hva er det som gir akkurat deg retten til kalle meg ts, hore, silikondukke, oppmerksomhetssyk, eller fitte? Knulledukke, brdhue, eller dum?

Mobbing vil nok Desverre aldri ta slutt, men det er jo lov hpe at mennesker som dette fr seg en hyggeligere fritidssyssel etterhvert. For det er jo det dette er. Mangel p fornuftige ting ta seg til, og dyp mangel p selvsikkerhet og egen identitet.

Jeg har langt fra det mest perfekte hjemmet, den mest perfekte kroppen, eller det mest perfekte livet generelt. Jeg er alenemor, og livet er til tider tungt. Likevel... Ja, for det er et men her. Jeg er lykkelig. Jeg har nok. Jeg er rik, men p en annen mte enn hva rikdom for de fleste generelt defineres som. Nr jeg blar gjennom feeden p eks. Instagram , av andres perfekte hjem, perfekte kropper, og perfekte liv, s tenker jeg:

" S fint, bra for de!" Hvorfor Kan ikke alle bare gjre det samme? Verden ville vrt et bedre sted.

I dag fr vi besk av et TV-team litt senere p dagen! Dere fr hre og se mer om dette straks.

Blogges

Jeg trenger serist hjelp...

Og jeg hadde virkelig satt stor pris p om noen der ute kan hjelpe meg...! Men tilbake til det litt lengre ned.

De siste dagene har gtt i ett. Noe som forklarer mitt lange fravr. Beklager for det ❤

For to dager siden hentet vi storebror hjem fra ferie. Det var et gledelig gjensyn for bde liten og stor. Siden det har vi bde vrt p bondegrd, en tur til frisren for storebror, og i gr pakket vi piknik og dro p langtur til Kongsvinger for bade, p den fineste badeplassen jeg vet om. Jeg er litt avhengig av at det er langgrunt nr jeg er alene med alle 3 og de skal bade. De koste seg masse hele gjengen, bde med bading og bygging i sanda i vannkanten,og det ble bading p bittelillesster ogs. Etter badstue tok vi en Liten harrytur til Charlottenberg. En kjempefin dag!

video:video

I dag tar vi det rolig og er hjemme og ute i det fine vret, og Imorgen gr turen til Hunderfossen. Det er det to sm som gleder seg VELDIG til ❤

Og tilbake til det jeg trenger hjelp til. Finnes det noen der ute i vrt langstrakte land som sitter p billetter til Markus og Martinus konserter i stlandsomrdet n i sommer til mine to ihuga fans? Det hadde vrt helt fantastisk! Jeg er jo litt treig, og alt er utsolgt.

Uansett, nsker dere en fin sommerdag videre!

Blogges

Bloggdesign av RRH Webdesign
?