Min avskjed med Charterfeber for denne gang!

For i dag er det nemlig klart for en helt ny episode av Charterfeber! I dag er det desverre siste gang dere får se meg på skjermen for denne gang, i og med at jeg dro hjem noen dager før tiden. Men, det er aldeles ikke sagt at jeg ikke dukker opp på TV'n igjen, skal dere se! ;)

I kveldens episode får dere se meg ta et tårevått (or not..)  farvel med de andre jentene. Hvordan de reagerer på min avskjed gjenstår bare å se. Kan røpe så mye som at det bygger opp til litt drama i forbindelse med min avskjed med mitt reisefølge! Om dere vil se hvordan dramaet utløper seg, er det bare en ting å gjøre.

Slå på TV3 kl 21:30 i kveld for å få med dere min aller siste episode i denne sesongen av Charterfeber!!Drama? Oh yes ! 

Sett bort i fra disverse personlige ting som skjedde hjemme i Norge mens jeg var borte,hadde jeg det sinnsykt gøy på GC under innspillingen av Chartefeber. Folkene i kameracrewet var utrolig koselige og ble på en måte min redning for å ikke være all alone. Eller, hadde jo såklart også spanske innpåslitne menn,da! Hehe, neida.. men, joda!  Dere ser meg jo såklart ikke henge med de som filmet i serien. men jeg satt altså ikke i underkant av en uke alene på et hotellrom, jeg var sammen med de fra kameracrewet på kveldene og spiste osv.  Og jeg sier det igjen, det er nok ikke siste gang dere ser meg på skjermen ;)

Trykk liker hvis du skal se meg på kveldens episode!! 

Takk for meg


Charterfeber

Hei igjen kjære dere!

Ville bare stikke innom for å minne dere på om at... I dag er det tirsdag, og igjen klart for en helt ny episode av CHARTEFEBER! Med andre ord vil jeg oppfordre dere alle til å slå på TV3 ca akkurat nå, for å følge meg i dagens episode!God TV titting ! <3

Charterfeber drama!

God morgen kjære lesere!

Etter gårsdagens episode av Chartefeber ble det litt av et oppstyr! Etter å ha fått tips om at det står skrevet om meg på en av de andre jentenes blogg, så måtte jeg jo selvfølgelig dra inn selv å ta en titt. Der står det at jeg ikke er så dum som jeg fremstilles på TV. Man trenger jo ikke å være einstein for å skjønne det da. Jeg er en helt normal og oppegående jente, og er ganske annerledes i virkeligheten enn både hvordan jeg fremstilles på TV, og faktisk også hvordan jeg selv fremstiller meg på bloggen.

Man trenger heller ikke være den skarpeste kniven i skuffen for å forstå at denne andre bloggeren skriver fint om meg for å fremstå voksen og reflektert selv. Det er mye mulig hun er voksen og reflektert ellers, hva vet vel jeg. Men under oppholdet vårt på GC var samtlige av mitt reisefølge alt annet enn nettop voksen og reflektert! Jeg ble rett og slett fryst ut fra første stund, og dette er også noe den fjerde bloggeren, Tine Alice, merket ( som var med oss den første dagen, da vi ble filmet på Gardermoen og på hotellet der før vi reiste til GC neste dag) hun kunne desverre ikke være med til GC likevel. Men hun også merket stemningen og at de to andre "rottet" seg sammen allerede da vi var på SAS hotellet på Gardermoen. Derfor var det jo helt klart lagt opp til drama når Tine desverre ikke kunne være med.  Noe jeg synes var utrolig synd, for HUN er virkelig en jente jeg er helt sikker på jeg hadde trivdes veldig godt med, ettersom hun er litt eldre og litt mere på bølgelengde med meg selv og mitt liv.

 

Uansett. Jeg kan, med hele kamerateamet, regissør osv, som mine vitner,bekrefte at de to andre bloggerne slettes ikke gikk inn i frokostsalen før meg. Vi kom samtidig inn, som dere kan se når vi går inn sammen. Det der er ikke klippet sammen på noen måter, slik som mange andre ting i serien er.  Hva tilsier at to jenter på nærmere 20 år skal sette igjen veskene sine ved et bord inne i en stor frokostsal med masse menneker, for så å gå ifra veskene for å bli filmet? Måtte le litt når jeg leste dette. Jeg tror jeg kan snakke for flere som var der nede med oss og som måtte forholde seg til de to andre bloggerne, at de var virkelig ikke enkle å ha med å gjøre. 

Noe som derimot var klippet, er når de to andre jentene i episode 3 drar ut og spiser på restaurant og sier at jeg er for sliten for å være med og må ligge på rommet å slappe av, og det vises et klipp av meg "sovende" i senga. Jeg var sletts ikke for sliten, jeg var også med på den restauranten og jeg satt å spiste kanskje 3 meter unna der de satt. Greia var at de generelt nektet å bli filmet om jeg skulle være med de, så da måtte de filme oss separat hele tiden p.g.a det.  Da, når kamerateamet ville at vi skulle prøve å spise frokost sammen alle 3, så sa jeg ja, rett og slett fordi vi faktisk var der nede for å lage et TV program, ikke for å kose oss.. ( slik de to andre tydeligvis hadde oppfatningen av) og da må man jo kanskje svelge noen kameler. Det var da ekstra barslig av de to andre jentene å gå å sette seg ved et bord med plass til kun 2 stk. Og bare for å ha sagt det igjen, jeg og samtlige andre i kamerateamet var vitne til at de overhodet ikke kom til frokosten før noen andre.... 

Her forklarer en av de andre bloggerne at de ikke visste at det var større bord enn tomannsbord... og 2 sec før hun satte seg gikk hun forbi minst 5 andre bord. Smart, smart. 

Her går vi inn i frokostsalen sammenOg her sitter vi da på to forskjellige bord! 

Uuuansett. Åi, dette ble langt! Men føler det blir sykt urettferdig når en av de andre bloggerne skal prøve å renvaske seg for hvordan de FAKTISK oppførte seg der nede og mot meg samtlige av de 5 dagene vi var der nede.  Synes også klippet av de hvor de går etter stranden og hetser utseendet alle forbipasserende, akkurat som at de selv var et glansbilde. DET var lavmål det, skikkelig godt forbilde for 13-14 åringer som leser bloggen deres, sant.  Nei og nei og nei. 

For dere som ikke så gårdagens episode av Charterfeber kan dere se den HER eller gå inn å like facebooksiden deres HER

Charterfeber episode 5 - catfight !

For i dag, er det nemlig klappet og klart for en rykende fersk episode av Chartefeber! Joohoo! Tirdagskveldene er jo blitt selve ukas nye høydepunkt, synes nemlig det er like gøy å se meg selv på skjermen hver eneste episode. Klarer ikke å skjemmes ( men det tror jeg at jeg fint hadde klart å gjøre hadde jeg vært visse andre jeg reiste sammen med:. ) Synes de har laget utrolig god underholdning av klippene av meg og ler ofte av ting jeg selv gjør og sier i programmet. Men jeg er heldigvis ikke høy på meg selv slik også andre hvis navn skal være unevnt, er ! Hahaha, huff..  Men tommel opp for å vokse opp en eller annen gang i fremtiden da, sant ?! Nå skal vi lage pizza, og hive i oss masse snop mens vi ser på kveldens beste underholdning, nemlig meg selv ! Og i dag får dere ta del i en ganske heftig catfight blant bloggerne, blant annet. Så her er det ingen andre ting å gjøre enn å bare følge med! 

Koseklærne er inntatt og jeg er absolutt helt klar! 
Stemningsbilde! Bildet er tatt i går, men ca slik ser det altså ut nå!

Da skal jeg avslutte her og så ønsker jeg, Willem og Emma dere en god TV-titting! 

Smask

Ny episode av Charerfeber!

Vil bare stikke innom en superkjapp tur for å minne dere alle på om å skru TV'n på TV3 akkurat NÅ! Det er nemlig tirsdag, klokka nærmer seg 21:30 med stormskritt.. med andre ord, det er klappet og klart for en helt ny episode av CHARTEFEBER!

I kveld TROR jeg kanskje dere får se meg gi sminketips, hehe ;) Muligens tror jeg dere også får se meg stå å regne ut valutakurs, noe jeg får et stort problem med da jeg absolutt ikke mestrer matematikk i det heeeeletatt. Det sto jo mange kamerafolk rundt meg, men de kunne jo ikke hjelpe meg siden de jo ikke skal være med på TV.. så da ble jeg stående der, nærmere dum som et brød, haha. Er ikke helt sikker på hva som kommer,nemlig! Men det eneste dere kan gjøre da er bare å følge med. 

Wiihi, jeg gleder meg ! 

Gjør dere ? 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits