Litt endringer på Emma's "rom"

I dag har jeg også vært hjemme med begge barna, ettersom gullegutten jo skal ha en karantenedag etter sykdom før de kan dra i barnehagen. Og det passer jo fint, for i morgen har jeg kjøretime, og måtte utsette min forrige kjøretime(som egentlig skulle vært min første..) nettop pga sykdom hos barna. Blir utrolig spennende å dra på kjøretime, gru-gleder meg.. ! 

Å være alene med to syke små, er ikke bare enkelt, og man får ikke særlig mye tid til overs annet enn barna. Men, har faktisk fått støvsugd, vasket litt og ryddet hele huset! Og omøblert og fikset litt på Emma's "rom" ( eller, skal vi si krok? ) hun har jo sengen sin og hennes ting i vårt soverom da, siden vi bare har to soverom og Nathaniel jo selvsagt har det andre. 

Slik så det ut etter at jeg har flyttet litt på senga, og snekkret opp noen hyller! Elsker rett og slett de hyllene!Når det er sagt, så tror jeg ikke Emma trenger sitt eget soverom med det første... hun har nemlig ikke sovet en eneste natt i sin egen seng, aldri! Helt siden hun ble født har hun sovet i mamma og pappa's stooore seng. Det er så koselig! Og vi tenker å fortsette med det til det ikke føles naturlig lengere, da kan hun hoppe over i sin egen seng! Jeg ammer jo også, fullammer natt og dag, så det er også mye mere praktisk for oss begge å sove ved siden av hverandre. 

 

Dette med samsoving er jo egentlig helt fantastisk... fantastisk hvordan vi mødre er "programert" til å sove så utrolig lett at vi våkner av hvert minste lille pust som måtte være annerledes, fra babyen. Jeg er ikke i det heletatt redd for å rulle over henne eller noe, pappaen, derimot... han sover så tungt at han ikke våkner når man hyler til han engang! Derfor sover hun på min side, hehe. Vi prøvde et par netter etter fødselen å ha henne i midten, men fant fort ut at det ikke var særlig lurt. 

Synes dere "rommet" ( eh, kroken?) til Emma ble fint ?

Tiny hands and feet

God morgen kjære lesere

Siden jeg har ei ordentlig sovesnuppe av en baby, så rekker jeg jo å gjøre alt mulig slags ting jeg føler for å gjøre! Nå på morgenen har jeg gjort ferdig hand og fotavtrykkene til snuppa mens hun fortsatt ligger å sover i sin søteste søvn. Forhåpentligvis våkner hun snart slik at hun får dagens første måltid.Hva synes dere? Fotavtrykkene ble jeg i allefall utrolig fornøyd med da de var lettest å få til, handavtrykkene var ikke like enkel.. det er begrenset hvor mye man vil presse hendene til sin 14 dager gamle nyfødte baby. Så de ble ikke så dype og fine handavtrykk fordi vi ville være litt forsiktige, men... shit au! Greia er jo at man skal ha minner som viser hvor små hendene/føttene var, ikke hvor bra avtrykkene blir. 

Rammene har jeg malt selv, de var bare vanlig papp-farge originalt. Har da brukt lyserosa farge som dere ser, og malt mørkerosa stjerner på! Utrolig fornøyd, og har malt akkurat lik ramme til storebror, bare i lyseblå og mørkeblå stjerner på, så når helga kommer skal vi ta hans fot og/eller handavtrykk også. Det blir jo litt av et prosjekt, da jeg ser for meg at han ikke kommer til å være helt samarbeidsvillig der, haha...  men er jo verdt et forsøk, da :)

 

I dag var faktisk Willem sin første dag på jobb igjen etter fødselen, så nå er det bare meg og Emma framover! Men vi skal nok kose oss masse sammen og jeg gleder meg så mye til alt det fantastiske vi har i vente! Nå skal jeg avslutte dette innlegget her og så blogges vi nok senere! 

Smask 

Leiligheten vår i bilder !

Tenkte kanskje jeg kunne legge ut litt bilder av leiligheten vår. Den er knallfin, og har både badekar og balkong med utsikt over Oslo ! 

GANG:

BAD: 

STUA: 

KJØKKENET:SOVEROM NR. 1 

SOVEROM NR.2

Var den ikke fiiin ? :) Og akkurat passelig  gleder meg til å innrede rom til Nathaniel, endelig skal han få sitt eget soverom ! Blir stas :- D 

Leker husmor mens jeg enda kan !

Nå holder jeg faktisk på med multitasking på høyt nivå. Baker boller og vaniljecupcakes på en og samme tid, faktisk ! Dette fordi at imorgen tidlig bærer det til Oslo, og når jeg  kommer hjem på søndag, så kan ikke jeg bake en dritt, eller egentlig gjøre noe som helst annet. Håper bare jeg er i stand til å være oppegående i alle fall, for Nathaniel er faktisk bedt i bursdag til en i barnehagen sin da ! Noe jeg ikke vil at han skal gå glipp av. Så om ikke jeg klarer å være med så kommer mamma til å dra med han uansett, og det er jo kjempe bra :)

Nå baker jeg som sagt som om i dag var den siste dagen på jorden ! Hahaha.. leker husmor mens jeg enda kan ! Har også heldigvis fått kjøpt litt julegaver og pakket inn også, og så skal jeg jo også kjøpe noen i Oslo, tenkte jeg :) Weee, gleder meg til imorgen altså ! Har skikkelig reisefeber, dette er første gang jeg reiser noe som helst sted uten Nathaniel, og jeg kommer til å være borte fra han lengere enn jeg noen gang har vært borte fra han. Gruer meg masse til å si hade til han, fordi jeg vet at jeg savner han omtrent før jeg engang har dratt. Vet jo at han er i allerbeste hender da, så sånn sett så går det jo bra. Men når jeg aldri har vært borte fra min lille prins i mere enn to dager, og skal være borte 4 dager, så er det klart det virker litt skremmende. Men men, vi overlever det nok, skal også bli godt å bare dra på en husmorferie, hehe :) Skal bo hos snilleste Sunniva , og siden hun er i Mexico, så skal hennes snille leieboere ta vare på meg etter operasjon, hehe :) Jeg er med andre ord i gode hender ! 


Husmor ! Nå er snart bollene ferdig hevet så nå skal de inn i ovnen, og deretter cupcakes'ene ! Ha en fin natt alle søte lesere ! 

Blogges :- * 

 

Min ønskeliste til jul !

Siden så mange gjør det samme, så tenkte jeg å legge ut alt hva jeg ønsker meg til jul. Og jeg skal love dere, jeg har hverken ikke billige eller få ønsker.. :p Tingene nedenfor er bare de jeg kommer på i farta, er nok myyye mere jeg ønsker meg enn det jeg har bilde av her ! Vi får bare håpe julenissen er snill med meg i år :)

1. Kitchen Aid kjøkkenmaskin i rosa, tror den koster rundt 6-7 000

2.iPhone 5, litt usikker på prisen, men hvertfall jævla dyr !

3.Neglelakker i alle merker og farger, men har veldig lyst på Deborah Lippmann !

4.Ka'oir leppestift, med glitter ! 

5. Rosa skål ( og egentlig det meste annet av kjøkkenutstyr) 

7.Penger

8. Kjole fra Bubbleroom ! Åh, så nydelig den var .Skalha ! Kosta rundt 2500

9. En mann ! Satser på at han er gratis og like fin som han på bildet ! 

10. Pynteputer, får aldri nok

11. Sånn støvsuger uten ledning. Smart for meg, som må plukke opp mat fra gulvet 10 ganger om dagen

Sist, men aldeles ikke minst, silikoon ! Åh.. skal hvertfall ha ! 


1. Kjole fra Bubbleroom

2. En villa, med basseng 

3. En bil, BMW nærmere bestemt ! 

4. Dolce Gusto kaffemaskin i hvit farge

5. Lysekrone til villaen min, det skal helst være swarowskikrystaller på den

6. Deksel til iPhone i swarowski krystaller, fra Mirabling til 4500 ca. 

6. Macbook !

7. Sånn greie til å ha under pcn, og den var billig i tilegg :D 150 kr eller noe ! 

8. Rosa kandelaber ! Husker ikke hvor jeg fant den nå, men det var på en eller annen interiørnettbutikk og den kostet rundt 800 kr :) 

 

Materalistisk, JEG ?! Haha,huff.. jeg passer virkelig ikke til å være fattig ! Eller rettere sagt, jeg passer ikke til å ikke være millionær ;)

 

 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits