Dagens gravid-outfit

Haha, i dag må jeg virkelig le av meg selv! I dag er et soleklart bevis på at man blir helt surrehue av å være gravid, som om jeg ikke var det nok fra før av. 

Jeg hadde skrevet opp time til jordmorkontroll på helsestasjonen i dag i min lille bok, som jeg skriver opp alt jeg skal og har planer om for å ha den minste lille sjans til å henge med her i livet.

 Når jeg kommer dit, får jeg vite at det er EMMA som skal ha 2 årskontroll, og ikke jeg som skal ha svangerskapskontroll.  Jeg har det med det å mikse avtaler og klokkeslett ganske kraftig.  Så, jaja...  får unnskylde meg med at jeg er gravid. Kanskje. Emma kan jo ikke ha noen kontroll i dag, hun er jo på andre siden av jordkloden ( vær så snill å påminn meg enda en gang til at Italia ikke er på andre siden av jordkloden) 

Ja... jeg gleder meg VELDIG til å være ferdig å være gravid. Jeg har også utviklet slike vakre bollekinn man bare ser på barn og svært overvektige mennesker, og har garantert bikka 70 kg på vekta. Likevel kan man jo ikke gjøre noe annet enn å elske denne lille, søte bollemagen. Det er jo lillesøster som gjør at den blir så stor! Lillesøster, som vi gleder oss veeeldig til å møte. Har også fått meldt meg på Fødetreff på Ahus i dag, så dit skal jeg i begynnelsen av November. Det kan jo bli spennende. Ooog.. så har jeg hentet babygrind på posten, som jeg SELVFØLGELIG gleeeeder meg til å montere i kveld. Eller ikke :)

 

Dagens gravid-outfit #mamma #gravid #alenemamma #mammablogg #gravidblogg #hverdag #mammahverdag

Nytt familiemedlem!

Da ligger verdens beste gutt i lillesøster sin seng, og sover søtt. Han hadde så lyst til å sove der, og kan nok tenke meg det er fordi han savner henne. Noe som er helt forståelig, da de jo aldri er mer enn to dager fra hverandre, når Emma er hos pappaen sin annenhver helg. 

I dag har vi faktisk hatt besøk av en liten, skrubbsulten pus. Først i morrest etter jeg hadde levert N i barnehagen, og den fikk mat og melk Så ble den her i flere timer lå på sofaen og slappet av. Og kom tilbake en gang til før jeg hentet N i barnehagen. Når vi kom hjem fra barnehagen, var den i hagen, men forsvant innen vi kom oss dit og fikk hilst på den.

Så, jeg og Nathaniel gikk ut i hagen og "puset" etter den. Han hadde jo SÅ lyst til å se denne pusen. Jeg vet jo han har kjempelyst til at vi skal få oss en pus i hus, så om denne katten viser seg å være en utekatt ingen eier, så tenker jeg at den skal få lov til å bo hos oss. Nathaniel hadde jo blitt helt i ekstase! Og det hadde nok lille snuppa også gjort. og etterhvert bittelillesøster i magen :) Så, vi får se, hva det blir til!

Rett før leggetid i dag, ble plutselig himmelen rosa! Det var rart, det. Så da måtte vi ut å ta noen bilder.

Og hva svarer man egentlig på "Mamma, hvorfor er himmelen rosa" ? Når jeg ikke vet selv, hvorfor himmelen er rosa? Blogges

#mamma #gravid #mammablogg #gravidblogg #rosa #himmel #natur

Swarowski til nyfødte prinsesser

Her har nettet streiket helt, og fungerer litt som det vil og når det vil. Deretter var det Blogg.no som ikke funket... så, selv om dette innlegget er skrevet for flere timer siden, får jeg ikke publisert det før nå.. Men, bedre sent enn aldri! I dag får vi middagsbesøk av begge mine søstre, tante Jane og tante Astrid.  Nathaniel gleder seg kjempemasse, og har spurt meg mange ganger om når de kommer, haha. 

Nathaniels søskenbarn kommer også, helt fra Målselv nordnorge. Lille/store Eija og lille/store Anon. Vi gleder oss veldig, siden vi ikke har sett de på to år! Til middag blir det enten vegetar, eller viltkjøtt. Får se litt an, skal stikke innom butikken før jeg henter N så får ubestemmelige meg bestemme seg. 

I går var jeg å hentet noen helt nydelige klær til lille Sienna på posten, fra fantastiske Preciouskids.  Jeg mener... gosh. Det er ikke veldig mange andre ufødte prinsesser som har en sånn garderobe som det denne lille snuppa har. Ikke fordi hun trenger det, eller at det i det hele tatt er nødvendig på noen som helst slags måter. Men, fordi jeg synes det er utrolig gøy med barneklær og barnemote. Kle de opp i fine klær! Samme med meg selv. Livet er for kort til å gå i fæle klær, når det finnes SÅ mye fint! 

Her er det lille Sienna fikk i går 
Babytyllskjørt i creme HER / Rosa ballerinabody med bling HER / hvit body med bling HER /Smokk belagt med swarowskikrystaller HER

 

Hva synes dere? IPreciouskids! 

Inspo - /Leke/kjøkkenkrok til barna

Er det en ting jeg synes er utrolig gøy, så er det å ordne og styre hjemme. Ting kan flytte plass opptil flere ganger i uka, ettersom jeg finner ut at det og det passer bedre der og der. Og sånn går det. Hele... tiden. Det er nemlig ikke bare-bare å ha et kreativt sinn. 

Jeg tenker så mye. Og avogtil henger ikke kroppen min helt med i tankene - eller omvendt. Men jeg merker at energien min kommer snikende tilbake etter bare en natt hvor jeg ikke har blitt vekt av Emma. Selv om jeg savner henne veldig mye, så er det faktisk utrolig deilig å kun bli avbrutt i søvnen av mine mange tissepauser. Tenk, nå sitter hun på et fly til Italia. Til Siena, for å være nøyaktig. Litt morsomt det, siden lillesøster også heter Sienna. Og til dere som kommenterer at Italia ikke er på andre siden av jorden, så vil jeg bare informere at jeg som regel tar utgangspunkt i at det jeg skriver på denne bloggen ikke alltid blir tatt blodseriøst. Men noen må kanskje ha det inn med teskje for å forstå. Vel, "på andre siden av jorden" var et utrykk på at hun er altfor langt unna hva som er innenfor min komfortsone. Men, det går nok bra, som alt annet! 

I dag har jeg ordnet og oppgradert kjøkkenkroken til barna litt! Satt opp en ny dukkeseng (vugge) blandt annet. Ettersom den gamle tok veldig mye plass. Så nå er det ei lita snuppe som blir veldig glad når hun kommer hjem igjen! Dette er nemlig hennes favorittsted i huset, hun styrer og ordner med middagslaging, baking og mating av dukkene sine. Veldig gøy! Hva synes dere? 

Nå er det straks henting av storebror på planen, og så må vi innom Biltema en tredje gang (!) for å prøve å skaffe riktig tv-kabel, denne gangen. Tror jeg tar med meg hele Getboxen for å være helt sikker denne gangen! Jeg har nemlig omøblert stua, og skrudd opp TV'n litt for langt unna hva som er innenfor hva Getboxen synes er OK. Og det skjer bare ikke at jeg monterer ned tv'n igjen, nå får den bare være der inntil jeg har klart å oppdrive en lang nok kabel. Haha, sånn er det når man ikke har mannfolk i huset! Jeg brukte sikkert to timer på å få skrudd den TV'n opp der jeg ønsket den, så da forstår dere kanskje hvorfor jeg ikke tar den ned igjen? Haha.. 

Ønsker dere en fin dag videre! Blogges

#Interiør #interiørinspo #inspo #barnerom #mamma #gravid #mammablogg #gravidblogg

Dagens middag : Nydelig gryterett

I skrivende stund ligger fjernkontrollen til TV'n og hviler trygt oppå store Sienna-magen. Ja, man har temmlig diger onepack når man kan legge noe slikt oppå der, og det faktisk forblir. Eneste som kan fjerne den nå utenom meg selv, er vel om snuppa slår til med et kraftig fraspark. Noe det faktisk ikke er så veldig mye av, men aller mest gnikking og gnukking. Faktisk, kan jeg i løpet av mine snart tre fullgåtte svangerskap telle på en hand hvor mange ganger jeg har fått spark i ribbeina. Heldig, ja? Merkes at hun har liten plass når jeg nærmest kan "fange" foten hennes på siden av magen, haha 

 

I dag har jeg og Nathaniel en av våre "mamma og Nathanieldager". Med andre ord, Emma er hos sin pappa til imorgen. Disse dagene er naturligvis betraktelig mye roligere, og vi har koset oss masse. I likhet med forrige uke, så hadde jeg og Nathaniel også vafler etter middag i dag, for å gjøre den litt "spesiell", noe jeg prøver å gjøre når vi har disse dagene. Vaflene vi lagde i dag er forresten utroooolig gode (surmelksvafler) jeg har lagt ut oppskriften på bloggen min tidligere, dere finner den HER.

Til middag ble det en nydelig gryterett 

 -Hva hadde dere lesere til middag i dag?

Slitne klemmer fra en syk, gravid men likevel veldig lykkelig alenemamma

Blogges

 

 

 #mammablogg #mamma #mammahverdag #hverdag #alenemammahverdag #alenemamma #gravid #gravidblogg