Julegavetips til den som har alt!

Nå nærmer det seg julaften med stormskritt, og det er jo en kjensgjerning at det gjerne er litt vrient å finne de rette gavene til de rette personene. For i dagens samfunn har de fleste alt de trenger og mye mere til, og gaver blir gjerne lagt gjømt langt bak i skuffer og skap og aldri brukt igjen. 
Derfor tenkte jeg å tipse dere om noe utrolig smart! Hva med å gi vekk opplevelser i gave ? En opplevelse er en flott julegave spør du meg. Da vil man være sikker på at den du gir gaven til vil få glede av den! Fant en utrolig kul nettside hvor du kan kjøpe opplevelser og gi vekk i gave! Kan det egentlig bli bedre?!

YouWish.no (link) kan du gjøre nettop dette, kjøpe oppvelser i gaver til de du er glade i! 

 

Kjenner du noen som har vært singel for lenge, eller vært ute av gamet for lenge selv ? Hva med å gi vekk et sjekkekurs i gave til en venninne, eller til deg selv ? 

Sjekkekurs for kvinner

Hudbehandling til han...perfekt for å skjemme bort typen!

Familiefotografering...en gylden anledning til å forevige øyeblikket)

Personal shopper...jeg kunne trengt en...

Sminkekurs...for den pynteglade

Sjokoladekurs...mmmm.. sjokolade! Å lære sjokolade er vel en flott gave å gi til hvem som helst egentlig

Sjokoladekurs

Massasje...for slitne mødre er en massasjetime gull

Sjokolademassasje...sjokolade+massasje. Himmelen?

Vinkurs med smaking...dette passer perfekt for den som er spesielt interessert i vin eller har lyst til å lære mer om temaet

  Fotoshoot med sminke lagt av makeupartist... for den som går med en modelldrøm i tankene!

Modell for en dag

Synes DU dette innlegget var til hjelp ?

Blir glad om dere vil like og dele videre!

 

Sexy juleshoot med Omag!

Hei igjen kjære lesere 

Må bare beklage for mitt fravær fra bloggen atter en gang. Som sagt ble vi veldig sent ferdig med juleshooten i går, så har brukt mesteparten av dagen på å slappe av. Tenkte jeg skulle dele et bilde med dere, en liten sneakpeak ;) For flere bilder kan dere gå inn på OMAG.NO  og dersom du vil kjøpe VIP og se usensurerte sexy julebilder kan du trykke HER

Haters gonna hate! 

Smask smask 

Barnefri shopping = luksus

Hei kjære dere? Hvordan har dere det ? 


Dagen i dag har hvertfall vært utrolig koselig for oss! Den startet ulovlig tidlig, men likevel ganske perfekt med en bedre familiefrokost med hjemmebakte rundstykker og kakao ( til gullegutten's store glede). Ellers har vi slappet av, pratet på telefonen med bestermor i Alta, og sett på Byggmester Bob, noe begge barna elsker. Emma ler seg halvt i hel av introsangen når jeg synger den til henne , og Nathaniel står og danser, synger og peker som en gal. Haha, det er utrolig morsomt! Fine barna mine.

Vi tok med oss kakao i ny-termosen til lillegull og satte som sagt kursen mot Leo's lekeland litt utpå dagen, der jeg også traff en gammel klassevenninne av meg, fra barneskolen, i Alta, faktisk! Haha, det var en skikkelig uventet sammenkomst, men utrolig morsomt og hyggelig! Etter Leo's bar det på litt julepyntshopping. Alene. Willem og ungene dro på besøk mens jeg fikk shoppe i fred. Bare tanken på drege ungene med på shoppingsenteret gjør meg rimelig svett...   så det ble altså litt shopping på meg alene, og det er så digg! Da har jeg allverdens tid til å se på hva jeg vil, og finne ut nøyaktig hva jeg vil ha og ikke. Noe jeg IKKE har tid til dersom jeg skulle hatt med ungene. Og uansett mener jeg at unger generelt ikke har så veldig mye på shoppingsentre å gjøre. Derfor nettshopper jeg det meste, da det å få barnefri med to unger ikke er en særlig hyppig forteelse. Nærmere bestemt,  har det skjedd nøyaktig to ganger. 

Nå er hvertfall leiligheta pyntet med rødt, hvitt og nisser. Imorgen skal jeg hente de nye gardinene våre, noe jeg ser veldig frem til! Kanskje kommer det også litt bilder av vår julepyntede leilighet etterhvert! Nå mangler bare pepperkakebaking, kromkakebaking , og selvfølgelig baking og ordning til gulleguttens toårsdag om få dager! Jeg elsker desember!! :) 

 
Har dere pyntet til jul enda ?

Dersom dere vil ha oftere oppdateringer fra meg utenom bloggen så kan dere gjerne følge meg på Instagram HER.

Talentløs blogger..

Ja, det er nettop det jeg har vært de siste dagene...

I forgårs hadde jeg store planer om å blogge, men ettersom jeg ikke kom meg inn på Blogg.no, orket jeg ikke prøve i går heller. Dermed endte det hele med et par dager bloggfri! Må ærlig inrømme at det er ganske deilig også. Har fått ordnet og styrt i leiligheta, samt malet litt, hatt et par DIY prosjekter, og omblert blant annet gangen, stua og Nathaniel sitt rom. Nå er det så fint, så fint her atte! Jeg synes det er så deilig når jeg får tid til sånt, det gir meg virkelig mye tilbake! Jeg elsker å ordne hjemme, altså.. tror jeg er den fødte husmor! 

Hadde jo tenkt at jeg skulle ha ett innlegg hver dag med barnas adventskalender, så da tenkte jeg å vise dere litt hva de har fått de siste dagene! Nathaniel er helt opphengt i gavekalenderen, det første han gjør når han står opp er å løpe til kjøkkenet ( hvor kalenderen henger) og roper " gave gave gave" og "saks" ( for at jeg skal finne saksen og klippe den ned ) Hahaha! En ordentlig søtnos. 

 

4 desember

Her fikk jeg desverre ikke tatt bilde av pakken til Nathaniel, da den inneholdt godis og rimelig kjapt ble spist opp. Haha <3 Emma fikk to nydelige tutekopper fra Elodie Details, som kommer godt til nytte om ikke så lenge.

5 desember

Minnie-mus wallstickers til Emma, og Olebrumbamse til Nathaniel som falt veldig i smak!! Han elsker Ole Brum. 

 

Og i dag, 6 DesemberI dag fikk Nathaniel et sett med lekekaker og lekecupcake, noe han synes var veldig morsomt siden han ofte seg meg bake! Da er det jo genialt med egne bake-ting. Emma fikk sin første badebok " Jeg bader med Anden" Haha, søteste :) 

Tenkte kanskje å legge ut litt bilder av hvordan det ser ut her hjemme imorgen, dersom jeg har tid og mulighet! Emma var også hele 3 mnd i går, så tenkte å komme med en liten 3 mnd oppdatering med litt bilder. Hvem vil ? 

Hva fikk deres barn i kalenderen i dag ? Blogges

Koselig morgen med barna!

Hei kjære lesere <3

Nå har jeg og Emma nettop kommet hjem igjen. I morrest kl 8 var det nemlig julegrantenning i barnehagen til Nathaniel, og siden småbarnsgruppene må ha med foresatte for å være med , ville jeg veldig gjerne det for at han skulle få vært med på det! Så da dro jeg og Emma en liten tur dit. Og siden jeg ikke har mulighet til å hente/levere der så ofte, grunnet at det ikke er kollektiv transport her vi bor, bestemte jeg meg for at vi likegjerne kunne være der en stund. Da fikk vi sett på både lek og adventsamling. Det er så godt å se at han trives så bra i barnehagen, varmer mammahjertet veldig! 


I dagens kalenderpakke lå det en helt lik ting til begge barna, bare i forskjellig farge! Slike egg man rister på, så kommer det lyder. For selv om det ligger mye flottere og dyrere gaver i mange av de andre lukene i kalenderen, så er dette likevel kanskje en av de pakkene jeg var mest fornøyd med. Passer perfekt tl de begge. Nathaniel elsker alt som har med musikk og lyder å gjøre, og har gått å ristet på denne saken fra han fikk den om morgenen og til vi kom til barnehagen. Og for Emma er den jo så utrolig fin som rangle, og ikke minst dekorativ og fin å se på * klapp på skuldra til meg selv* ! Hva fikk deres barn i dagens kalendergave ? :)

Og bare for å ha det sagt. Hvor i alle dager ser dere at jeg skriver at Nathaniel IKKE ble fornøyd med gaven sin i går? Tvert i mot skrev jeg jo at han ble superfornøyd! Haha, snakk om å ville se det verste i alt.. 

Nå skal jeg gå å sette pepperkakedeigen jeg ikke fikk tid til å lage i går, og sette rundstykkedeig. Vi blogges :) 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits