Giveaway - jeg gir bort 4 biletter til Eric Saade konsert!

Da var det vel tid for en liten giveaway her på bloggen! Denne gangen gir jeg bort hele 4 biletter til Eric Saade konsert som finner sted på Sentrum Scene i Oslo nå førstkommende lørdag.

Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere med fullt navn og kontaktinfo at dere er med i kommentarfeltet under ( de som ikke kommenterer med gjenkjennelig kontaktinfo blir ikke med) Det finnes biletter både til 18- og 18+, så dette er jo aktuelt for alle i Oslo området :) 

Trekker vinnere senere i dag!! :) 

Vinner av et sett med clip-ons fra Saras!

Som dere sikkert vet, de fleste av dere i alle fall.. så hadde jeg en extensionsgiveaway for altfor lenge siden. I mellomtiden har det både vært bytting av barnehage, flytting i ny leilighet, og alt dette i tilegg til at jeg faktisk er høygravid med plagene det medfører. og har vært hjemmeværende med min skjønne lille gutt for inntil bare noen dager siden. Men nå, nå skal jeg ENDELIG trekke vinner ! Måtte bare komme med en litt utfyllende forklaring på hvorfor det faktisk har kommet i 10'e rekke hvis ikke enda lengere bak ! Så, beklager kjempemye for det !! :) 

I denne giveawayen har jeg faktisk valgt å velge vinner selv, da jeg synes at noen som virkelig fortjener å vinne, skal vinne! Og den heldige vinneren av et valgfritt clip-on sett fra Sara's hair ble Cecilie som er eieren av bloggen Sjarmerendeslitt.com ! Var utrolig mange fine og flotte påmeldinger, MANGE som fortjente å vinne og et utrolig vanskelig valg selvfølgelig. Jeg gikk minst 10 ganger gjennom alle påmeldte kommentarer ( og det var ikke få påmeldte....:) før jeg valgte vinner av giveawayen! Og vært innom utallige blogger før jeg bestemte meg.

Grunnen til at jeg valgte Cecilie er at hun skreiv hun ville gi det bort i gave til venninnen sin som er alenemor og ikke har det så veldig greit økonomisk. Da jeg selv har vært alenemor, VET jeg at det ikke er en dans på roser, hverken økonomisk eller på noen andre måter. Og da er det jo greit om noen har lyst til å gi deg en liten oppmerksomhet! Så synes det var et flott tiltak, jeg !

Gratulerer Cecilie :)) Og til alle dere som desverre ikke vant, så vil jeg uansett anbefale Sara's hair. Det er det beste jeg noen gang har prøvd, og som dere ser på bildet over (hvor jeg har på meg hår fra Sara's) så er de utrolig fine og fargen er ikke gul i det heletatt. Finnes såklart mange andre farger og. 

Smask !

 

Vil du ha like fint hår som meg ? Vinn clip-on sett fra Saras i valgfri farge til en verdi av 1790 kr !Som de fleste faste lesere vet, er extensionsene jeg bruker fra Saras i fargen Silver White. De beste extensionsene jeg noen gang har brukt, både når det kommer til fargen og ikke minst den fantastiske kvaliteten. Erfaringsmessig er det ekstremt vanskelig å få tak i den blondfargen jeg har (platina) da de aller fleste leverandører leverer hår med gulskjær i eller en mørkere blond tone. Kan per dags dato si at det kun er Saras som har akkurat min farge. Og jeg har prøvd så å si alle extensionsleverandører, og vært flittig extensionsbruker siden jeg var ca 14 år. Derfor er det med glede at jeg kan meddele at en heldig leser kan stikke av med et clip-on sett på 50 cm i valgfri farge, til en verdi av 1790 kr ! Give'awayen vil vare i ca en uke.

Det eneste dere trenger å gjøre for å delta er å: 


Facebooksiden til Sara's finner du HER

NB! HUSK Å LEGGE IGJEN KONTAKTINFO I KOMMENTAREN DIN ! Og husk at om akkurat DU skulle vinne, så vil det bli sjekket at du har fulgt reglene og likt facebooksiden, om ikke blir det trukket ny vinner uten forvarsel. Og om du deler innlegget videre, skriv det gjerne med i kommentaren din ;) 

 LYKKE TIL

Vinneren av extension gavekort-giveaway'en ble...

Nå har jeg vært litt treig på dette også, for skulle egentlig trullet vinner i går, noe jeg glemte HELT av. Vinneren av gavekortet hos HC hair 500 kr ble altså Veronica Foldnes ! Gratulerer så masse ! Du vil bli kontaktet av HC hair for å få gavekortet.

Og til dere som ikke vant nå, så kan jeg bare si at jeg vil kjøre en ny extensionsgiveaway muligens allerede imorgen. :) 

Er det en prins eller prinsesse som skjuler seg i magen min ? Gjett riktig og vinn solkort !!

Da var det tid for konkurranse ! 

Siden jeg lovte dere det, så skal dere såklart få det ! Imorgen skal vi på ultralyd for å titte på lille babyen vår i magen, og i den forbindelse vil jeg gjøre en liten gjettekonkurranse ut av det, siden jeg synes det er litt morsomt å se hvem som får rett, og ikke minst, om jeg selv får rett ! 

 

Hvilken termindato tror du jeg får ?

Jente eller gutt ? 

For å hjelpe dere litt... 

Selv tror jeg at det gjemmer seg en liten prins i magen

 Mensenterminen min er 29 august, men jeg tror selv termindatoen jeg får blir 11 september

 I svangerskapet med Nathaniel fikk jeg samme termindato som som mensenterminen min


 

Blir å trekke to vinnere, og det blir de to som gjettet seg til mest nøyaktige svar !

Begge vinnerne vil få to solkort hver, hvor hvert solkort har en verdi på 100 kr ! I tilegg vil de få 2 neglefiler fra Brun og Blid

Sååå, da sier jeg bare... gjett i vei og del GJERNE innlegget videre  

 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits