Nathaniel Chrisander seks uker!

  

 

Om en liten stund er det faktisk hele seks uker siden verdens vakreste engel kom til verden og jeg ble verdens lykkeligste jente og mamma ! Helt sykt å tenke på egentlig, hvor fort denne tiden har gått. På en måte føles det som det var i forrige uke riene mine endelig kom og jeg fikk han, men samtidig føles det litt som at jeg har vært mamma'n hans hele livet.

Kan egentlig ikke forklares noe nærmere. Og så synes det er veldig rart å tenke på at JEG er mamma. Men det er herlig, og jeg savner gullet mitt bare han sover i sin egen seng om natten. Så det hender ofte at jeg bare må ta han i sengen min for å se på han. 

Uheldigvis har han hatt en del problemer med stakkars lille magen sin de siste dagene,  men forhåpentligvis er det forbigående og at han får det litt bedre etterhvert.  Nå ligger han å sover søtt i vognen sin, lille hjerteknuseren min. Han har på seg den fine bodyen som moren til Hanne har strikket til han, selv om den er bittelitt stor enda :)

Verdens aller fineste Nathaniel'n min ♥

Ha en fin kveld videre alle søte leserne mine, så blogges vi  

 

 

 

NATHANIEL ER BLITT STOOR GUTT + SELVBRUNING OG AMMING

 

For det første vil jeg bare si at tiden går ALT for fort ! Den flyyyyger bare fra oss, og i morgen er det faktisk hele 6 uker siden verdens vakreste gutt, min lille Nathaniel Chrisander, kom til verden ! Og som han har vokst og forandret seg, tilogmed jeg som ser han hver eneste dag, hele tiden, merker jo det.  

Han har for eksempel begynt å sove flere timer i strekk på natten, ja faktisk. Og så er han begynt å lage lyder som ; "aaøøøøørh" veldig ofte, og som ofest kommer det alltid et smil eller 10 når han lager disse lydene. Noe som får meg til å smelte totaaalt. Er så utrolig stolt over å være mammaen til denne lille hjerteknuseren  <3 

 


Mamma elsker deg Nathaniel'n  <3

 

 

 

Og så til en kommentar jeg fikk her på bloggen som provoserte meg ganske mye, at jeg ikke egner meg som mamma fordi jeg bruker selvbruning ? Haha, det må være det sykeste OG det latterligste jeg noen gang har hørt. Tullprat rett og slett. Hva jeg smører på min egen kropp har da faen meg ingenting med mine evner som mamma til sønnen min å gjøre. Håper du ringte til barnevernet og at de flirte godt av deg. Og siden du nevner at jeg er en dårlig mamma som bruker selvbruning pga alle kjemikaliene jeg ifølge deg stapper i ungen min, tok du i samme slengen og slengte inn bekymringsmelding på alle ammende, røykende mødre i dette landet ? For du er vel klar over at det er ca 4200 kjemikalier i en sigarett og tusenvis av ammende mødre som røyker uten å bli fratatt sine barn av den grunn  ? Just saying ;- )  Og en ting til. Skaff deg et liv , vær så snill. 

 

"Ammer du ikke?? Bryr du deg sånn serøst mer om hvordan du ser ut enn ungen din?? Er det sant får barnevernet en bekymringsmelding! Håper du kan si nå at du ikke ammer!! "

 

"Ja mente da pga at du bruker selvbruning, dumma!

Kan ikke du ta å spise litt selvbruning da, siden du driver å mater ungen din med det! Hoff, du er en typisk ung dårlig mor! Har ringt barnevernet allerede. Du virker ikke oppegående nok til å ha en unge "

 

Og for å besvare spørsmålet ditt ; JA, jeg bryr meg faktisk om hvordan jeg ser ut og det har jeg alltid gjort, før jeg ble gravid, under svangerskapet,og etter at jeg ble mamma. Og det er jeg stolt av !  Men INGENTING går foran Nathaniel, og jeg skjønner virkelig ikke hvor du henter det i fra. Bare fordi man blir mamma trenger man vel ikke la seg forfalle helt, selv om enkelte velger å gjøre det ( noe som er jævlig trist i grunn)  

 

Vanligvis ser jeg ikke engang to ganger på slike kommentarer som dette. Men jeg velger å svare på denne personen sine kommentarer i et eget innlegg fordi jeg vil at alle andre skal se hvor latterlig det faktisk er å påstå at jeg er en dårlig mamma fordi jeg bruker selvbruning (lol?) Sånn, det var egentlig det meste jeg hadde å si til denne kommentaren. Vet ikke hvorfor det provoserte meg så mye, men antakeligvis fordi denne personen virker DUM tvers igjennom sjela si.

 

UANSETT !

 

I overigår fikk vi bessøk av Charlotte og typen, vi spiste pizza og bare koset med gullet. Aldri møtt han før, så det var jo koselig ! Føler at alle har type...  bortsett fra meg, hahahah ! Neida. Stresser ikke jeg :) 

Natt til i går var søsteren til pappaen til Nathaniel så snill å komme hit å passe Nathaniel, fordi hun skulle kurere babysyken sin sa hun, og jeg skulle få sove litt.  Tror ikke den ble kurert akkurat, for Nathaniel var skikkelig snill og sov nesten hele natten gjennom. Jeg hadde på vekkerklokken kl halv 9, og tenkte jeg skulle sove en halvtime til bare før jeg gikk ned til dem. Men neidaa..  så jeg lå lenge i sengen å prøvde,  og til slutt gikk jeg ned i stua og fant dem sovende sammen på sofaen. 

 


 

Og det at han sov natten igjennom, det er mere man kan si om han enn nå i natt..   han nekter regelrett å sove, og hylgriner så fort jeg legger han ned. Så nå jeg har sittet å vippet han i stolen sin nå en stund, og prøvde nettop å legge han enda en gang. Så håper jo han sovner, for han er virkelig trøtt. Tror nok han har litt vondt i magen sin, stakkars lille gutten min <'3 

I går var vi en tur på city og møtte noen veninner av meg, Hanne og Trude og typen til Hanne. Hanne var faktisk den første bortsett fra mamma og søsteren min som fikk møte Nathaniel, hun var på sykehuset morgenen etter Nathaniel var født. Og hun syntes selvfølgelig at han var blitt stoor, for det er han jo !

 

 

 

Nathaniel fikk forresten en kjempetøff body i gave av henne, som moren hennes har strikket selv ! Skal legge ut bilde en gang han har den på seg, så dere får se !

Vi møtte også pappaen til Nathaniel, og siden han bor rett ved så vi dro på bessøk dit og var til han resten av dagen. Nathaniel smilte utrolig mye, og lagde mye " aaaøøørhh" lyder mens vi var der, heheh. Det er så utrolig søtt ! Når vi er der prøver jeg å få pappaen hans til å gjøre slike ting jeg gjør hele tiden, som å bytte bleie, mate Nathaniel ( pumper da melk på flaske til han )  og ta han når han skriker, og selvfølgelig å kose og slikt. Seeelv jeg skal inrømme at han protesterer avogtil. Men sett bort fra det synes det virkelig at han prøver og det er jeg utrolig glad for :) 

 

  

Dobbelthaken er visst arvelig  ! ;- ) 

Ser dere hvor mye de ligner ? 

 

See så nydelig smil ! Sånn at man smelter helt ! Fineste lille gullet mitt, som jeg elsker over alt her i verden <3 


Hva mener du om selvbruning og amming ? Jeg mener at så lenge jeg ikke gnikker niplene mine inn i selbruning for så rett etterpå å gå å amme han, så går det HELT fint ! Og det at jeg bruker selvbruning er absolutt ikke noe grunnlag for noen bekymringsmelding what so ever. Men det er jo min mening da, og mest sannsynlig de aller aller fleste andre sin også. Hva med å bry seg litt mindre om andres liv, og vurdere å leve sitt eget liv litt mere ? Men for all del, det er jo utrolig gøy at noen henger seg sånn fælt opp i mitt liv og spekulerer i det. Alt fra hvilke bh'er jeg bruker til hvilket tidspunkt osv osv..  haha :p

Nå har han faktisk klart å sovne, så da avslutter jeg her så jeg også får meg litt søvn før det er på'an igjen. Håper jeg får sove litt nå, for er virkelig DAU trøtt selv om jeg sov mere natt til i dag enn jeg har gjort siden fødselen, i og med at Veronica passet gullet. Daa sier jeg bare god natt til de få andre som faktisk er våken på dette tidspunket av døgnet !

Nattaa alle fantastiske leserne mine <3

 

 

OPPDATERING

 

Da tar jeg like godt en liten opptatering om hva jeg og Nathaniel har gjort siden sist.

  

I går var vi på bessøk hos Frøydis og hennes nusselige datter, Isabella ! , Noe som var kjempe koselig ! Hun er også alene med Isabella, i tilegg til at hun bor helt alene og står for alle utgifter selv. Det står det virkelig respekt av !  Både jeg og Nathaniel fikk gaver av  henne, jeg fikk en sånn godteri-blomster bukett I tøft!) og Nathaniel fikk klær. 

Var der i et par timer før jeg og Nathaniel trillet til city. Der var vi en stund med Katrine før vi dro på bessøk til pappaen til Nathaniel. Han bor på "city", så mens vi var der dro vi ut å kjøpte vippestol til Nathaniel som skal stå hos han slik at Nathaniel kan bruke den mens vi er på bessøk der. Den var veldig funksjonell med mange forskjellige lyder på, og Nathaniel likte den kjempegodt ! Sovnet med en gang han, hihi 

 

 

 

Var da hos pappaen til Nathaniel resten av dagen, før vi dro hjem igjen. La meg rimelig tidlig å sove i går, i og med at Nathaniel har fått døgnrytme nå de siste dagene og han faktisk sover i flere timer når jeg legger han om kvelden. Uheldigvis fikk ikke JEG sove , fordi jeg hele tiden ligger å venter på at han skal vokne. Og til slutt vokner han jo, og jeg har fått ca 0 søvn. Litt kjedelig, men men. Håper ikke det blir sånn i natt også, for kjenner jeg er rimelig utslitt. Men heldigvis kommer søsteren til barnefaren og passer Nathaniel imorgen fordi jeg skal få sove en hel natt.  Sniiill :)  

Var forresten også å veide Nathaniel, og gjett hva ? Han har lagt på seg nesten 2 kilo siden fødselen ! STOLT mamma og flink Nathaniel som spiser så godt  <3 

 

 

Akkurat kommet til verden, 3385 gram tung :) 

 

 

 

2 dager gammel, og 3185 gram tung :) 

 

 5 uker og en dag gammel, og lagt på seg NESTEN 2 kilo på den korte tiden ! 5116 gram tung :) <3

 

 

 

I dag har vi både hatt bessøk og vært på bessøk . Fikk bessøk av søskenebarnet til moren min, og hennes 3.5 mnd gamle datter.  Det var utrolig koselig, hun er jo så skjønn den lille jenta.  Sist gang jeg så henne var jeg selv høygravid og hun nyfødt og myye mindre enn hun er nå ! Rart så fort tiden har gått ! 

 

 

 

 

Han hadde rosa pysj på seg i natt, mamma Rannveig måtte jo selvfølgelig se hvordan Nathaniel'n ser ut i rååsa i og med at jeg har en del klær i akkurat den fargen ( t00% sikker på at jeg skulle få jente før UL... )    

Pysjen har vært min da jeg selv var baby. 

I 5 tiden dro vi i bursdag til Nathaniel's søskenebarn , lille søte Ulrikke ! Hun ble hele 3 år . Nathaniel hadde selvfølgelig på finstasen, body med svart sløyfe, finskjorte utenpå og dongeribukse. Finingen til mamma <3

 

 
 

Sånn, det var ca de aller fleste av bildene som er tatt i dag ! Nå ligger Nathaniel å sover rett ved siden av meg i sofaen, han er så utrolig nydelig ! Smelter heelt <3

Skal bade han før vi sammen går å legger oss. Er helt uuutslitt , og det ser det ut som han er også , den lille syvsoveren der !  Så da sier jeg bare god natt etter en laaang dag og liiiite søvn. 

 

Nattaklemmer fra meg og Nathaniel Chrisander  :- *


MISFORSTÅELSER & SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hei hei alle sammen  

 
 

Nå er hjertegullet lagt og ligger å sover søtt i vuggen sin, og det skal mamma Rannveig også snart gjøre. For vi skal nemlig opp ganske tidlig imorgen, skal til tannlegen å borre hull fordi de hadde avlyst timen min jeg skulle ha den 17...  og jeg gruuuer meg. Æsj. 

Natt til i dag sov Nathaniel faktisk sammenhengende fra jeg la ham i halv 1 tiden til kl halv 5 ! Håper dette gjentar seg i dag, heheh.  I dag har vi ikke gjort noe som helst, det er litt godt men mest kjedelig. Liker å ha mye program hver dag, rastløs av meg som jeg er.  Men imorgen blir det andre boller :) 

 

 


Han er begynt å smile så mye til mamma'n sin, nydelige Nathaniel'n min 

Bildene er fra i dag

 

 

Dette bildet er tatt rett før han sovnet i dag, han er begynt å bli interessert i uroen sin så han kan ligge leenge å bare se og høre på den :) 

 

 

 

Og til det jeg ville ta opp i dette innlegget, misforståelser her på bloggen min. Mange tror at ut i fra det jeg skriver på bloggen min så kjenner de meg og kan dømme meg etter det. Det jeg skriver her er jo bare 1/4 del av hva som skjer i min hverdag. 

NEI. Jeg skal vel for faen ikke være med på paradise hotel ! Dette ble skrevet som 100% TULL i sommer en gang, fordi jeg ville ha mange lesere. Og det fikk jeg også..  rett etterpå jeg skrev innlegget skrev jeg et til innlegg om at det var reinspikka tull.  Og tror egentlig de fleste skjønte at det var, uten å måtte lese det andre innlegget. Herregud, at noen tror jeg melder meg på paradise hotel når jeg har en nyfødt baby sier jo mere om den personen enn det sier om meg.  Jeg ville ikke byttet ut tiden jeg har sammen med Nathaniel for nooe annet her i verden, så det er sagt. Han er alt for meg, og jeg ville aldri meldt meg på et dumt realityprogram istedenfor å tilbringe tiden min med han. 


Og til misforståelse nr 2.  Jeg er IKKE gul. Jeg er brun..   Og som mange kloke personer kommenterte, så bryr jeg meg fint lite om hvor stort antall som mener jeg ser gul ut. Jeg er typisk sånn person som ikke bryr meg en dritt om hva andre synes så lenge jeg vil det selv.  Og det tror jeg de fleste har skjønt.  Bortsett fra noen, som gang på gang føler for å leite etter feil på meg oooveralt. Hahah..   For å svare på et spørsmål jeg fikk ; Jeg har kun tatt sol en gang siden fødselen, men jeg bruker selvbruning omtrent hver dag.

SÅNN. Måtte bare få si det.  Selvbruningen jeg bruker er Garnier sin, og den er kjempebra og gjør meg sånn BRUN som jeg vil være.. Jeg er ikke gul, og du kommer ikke til å se meg på Paradise hotel i år for å si det sånn.  :)) 

Har faktisk blitt oppringt av totalt fremmede personer som lurer på om jeg er med på programmet i år, og når det begynner på TV..  haha.  Og speaking of..   I dag ble jeg oppringt av enda en totalt fremmed som spurte om ikke jeg ville ha flere barn, fordi han ville bli pappa. Haha, mulig ? Snakk om å drite seg ut . 


OG til sist.  Så noen spurte hvor jeg har kjøpt babycallen min og vuggen min. Både babycallen og vuggen er kjøpt på Ringo. Babycallen jeg har er av merket SuperNova. Den er super og jeg er kjempefornøyd. Samme med vugga, men den husker jeg desverre ikke navnet på. Den gråe genseren med hull oppover armene er kjøpt på B-YOUNG, og er ganske dyr..  tror den kostet ca 700 om jeg husker heelt rett. 
 

Og så kan jeg jo også benytte anledningen til å spørre alle leserne mine ; Hvorfor leser du bloggen min ?  Og hva synes du er interessant å lese om  ?  Framover kommer det nok for det meste til å bare være om hva vi gjør i hverdagen og sånt + bilder, i og med at jeg ikke har tid til å skrive sånne laange tekster om mine meninger om ting, etc .. heheh :- ) 

 Jeg må bare få si tusen takk for fine kommentarer og alt ! Mange som skriver til meg på facebook og sånt også, og må bare beklage for at dere ikke får svar. Jeg tenker å sette meg ned å se gjennom alle brevene og svare alle jeg får tid til. Det er utrolig koselig å få slikt, men desverre er tiden min veeldig begrenset i og med at jeg alene har 100% ansvar for Nathaniel'n min 24 timer i døgnet.  Håper og tror dere skjønner. 

Uansett. Da har jeg fått svart på mange spørsmål jeg har fått og fått oppklart i et par saker og ting.

 

Nattaa 

DAGEN I DAG I BILDER & PAPPAEN TIL NATHANIEL

 

Blir litt sen oppdatering i dag også, men har hatt Charlotte på bessøk til nå.  I dag har jeg og Nathaniel som sagt vært med pappaen hans, og han har vært så snill å kjøpe lammeskinnpose til vognen til Nathaniel. HATER den voksiposen jeg har nå, æsj..  for det førsre tar det ca 1 time å knyte alle drittsnorene, posen er ALTFOR svær for vogna, og så er den ikke noe spesielt fin heller.  Men dyr, ja det var den ! 

Lammeskinnposen derimot, den elsket jeg. Veldig enkel å bare glide opp og igjen. Og det trenger jeg som ikke er så veldig flink å planlegge i forhold til tidspunkt. Det er ikke akkurat min sterke side for å si det sånn .. Så denne vognposen passer perfekt for treginger som meg :) 

 

 

Se så fint det ble oppi vognen nå ! Og mye større plass til Nathaniel :) Har også et vognlammeskinn under vognposen, siden jeg ble anbefalt å ha det pga at det kommer kulde unnenifra også. 

 

BILDE FJERNET AV BLOGG.NO

 

Nå ligger Nathaniel å sover søtt i vuggen sin, og er nybadet og god og mett ! Men tror ikke akkurat at det er så lenge til babycallen min begynner å lyse blått, så tror jeg avslutter her så jeg får dusjet før jeg legger meg og gjort litt andre ting ( ble bæsjet på i ste, høhø.. )  

 God natt allesammeen  <3 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits