hits

Enda i Oslo + rykter !

Hei alle sammen !

Må bare beklage for dårlig blogging, og at ingen får svar noe som helst sted egentlig, på telefon, facebook, mail osv. Det har seg nemlig slik at vi enda er i Oslo, Nathaniel fikk feber i går så vi kom oss ikke hjem med flyet. Sååe, ja..  får se det an ! Reiser når han er frisk.  Har jo ikke noe vi MÅ tilbake til, eneste er vel barnehagen men de har jo såklart fått beskjed. . 

Ellers så har jeg egentlig sett meg lei av kommentarer om rykter om meg. For eksempel at jeg visstnok skal være gravid. Om det stemmer, og jeg føler for å dele det med 5 000 mennesker, så gjør jeg det. Ikkesant ? Så lite hensikt å sitte å spekulere i slikt, dere vil aldri få noe svar om det er det dere håper på ! Godt å få det ut, har lenge tenkt på å skrive et innlegg om det fordi det irriterer meg at enkelte tror at de har rett til å gå å si slikt om meg ! Som sagt, stemmer det, så vil dere nok helt sikkert få vite det med tiden ! Om ikke, nei så får dere aldri vite noe. Skjønner ?Hva med å bry dere om deres eget liv for 5 sec kanskje ? Det ville nok gjort dere godt :) 

Nå ligger Nathaniel og lurer og jeg sitter i senga og ser på MTV..  og er syyykt trøtt ! Tror kanskje jeg avsutter dette innlegget nå slik at jeg får sovet litt før gullet mitt vokner igjen. Måtte bare oppdatere dere først, siden jeg er så sykt dårlig til å blogge ! Vi blogges nok snart igjen, smask smask :-  *


Beklager for opp-ned bilder, men får de ikke snudd altså.. 

Hopp i havet !

Orket ikke blogge noe i går, siden det ble litt seint og travelt. Var på lekelandet Hopp i havet her i Oslo, til rundt 7 tiden i går kveld, så skulle vi egentlig en tur innom legevakta her, men i og med at det var sånn 4 timer ventetid så droppet vi det og tar det heller i dag ! ( Om det er mindre ventetid... )  I dag skal vi nok ikke så mye, en tur på burger king, haha :D Og imorgen er det hjem ! Skal bli litt godt det og, litt slitsomt å være på reise med barn, spess siden vi bor i en så liten leilighet som vi gjør nå ! 

Men kan iallefall legge ut noen bilder fra i går ! 

I dag skal jeg ikke så mye ! Bare slappe av :)  Og ta sol ! Og så skal jeg møte ei koselig dame jeg ble kjent med da jeg var her i Desember ! Blir koselig !! :) 

Sååe, ja..  Blogges, smask smask :- * * 

Vi koser oss i Oslo !Bilde fra i går, ehehhe ! 

 

Hei igjen alle søte blogglesere <3

Nå er det også et par dager siden jeg har blogget, skulle egentlig blogge i går men ble ikke noe av siden vi gjorde mye annet, hehe ! Kom til Oslo i går iallefall, og dro hjem tiln han vi bor hos med all bagasjen og sånt før vi dro rett til min søte venninne Ida og hennes søte sønn, som,bor på Lambertseter, for å spise taco ! Var kjempekoselilerg, og ble litt seint så var rett i seng for lillemann når vi kom hjem igjen !

Ellers har vi bare slækket i dag, hahah..  skulle egentlig kjøre til Sverige for å handle i morrest, men ble ikke noe av likevel, så ble sløvedag før vi igjen dro med Ida og sønnen på Egon for å spise ! Hahaha, ble litt mye oppramsing men må jo fortelle hva vi har gjort , hehe :D 

Nå sitter jeg bare her i senga og slappe maaks av. Vi skal bare slappe av. spise snop og  se på film, blir koselig :) Imorgen er det lekelang på timeplanen, da skal vi nemlig på Hopp i Havet. også med Ida og sønnen, hehe ! Blir nok utrolig morsomt for ungene , og blir nok å legge ut bilder derfra :) 

Skal ikke lage et aaaltfor langt innlegg, blir så usosialt, haha ! Så skal avslutte nå, håper dere har hatt en fin dag og vil ønske alle en flott helg, det skal jeg absolutt ha ! Blogges, smask smask ! :*(Bilder fra i går )Min og Nathaniel sin mat, hihi :) 


Søtingene ! <3
Vi koser oss så masse her i Oslo ! Og går alt etter planen flytter vi hit i Mai, da husleiekontrakten min går ut :) 

 


  

Dårlig blogger altså !

Hei alle søte fantastiske lesere ! <3

Har dere sett på Unge Mødre i kveld ? Det har jeg ! Jeg synes det er sååå morsomt å se meg selv på TV, og det med malingen, det var faktisk første gang jeg malte , og man kan vel ikke være mester da ;) 

I natt sover vi hos mamma siden vi skal til Oslo imorgen tidlig, så nå ligger Nathaniel å sover søtt der mens jeg sitter hos min venninne Marita ( som også var på TV i dag ) siden hun er nabo med mamma, og jeg sitter med hårkuren i håret og alt ! Hun har nemlig bleiket min 3 meter lange brune ettervekst, eller vasket håret i white spirit som noen også liker å kalle det ( jeg bruker bleiking fra Depend da) . Kall det hva du vil, håret blir i allefall lysere og jeg liker det ! ah <3 Digg ! 

Vi har ikke gjort så mye, bare sett oss selv på TV og slappet av ! Må bare beklage for den dårlige blogginga i det siste men har virkelig ikke orket tanken på bloggen engang ! Så noen spurte om jeg kunne filme dagens episoder av UngeMødre, noe jeg gjerne skulle gjort, men det hadde seg desverre slik at iphonen min gikk tom for strøm og ladderen lå hos mamma ! Såe ja, ble ikke noe utav det ! Blir
Har masse bilder fra i dag men de er desverre på tlf min, som jo ikke har strøm... såe ja !

Slenger med et ekstremt vakkert bilde av meg akkurat nå ! Woooah ! Nå skal jeg stikke "hjem" og pakke siste rest, organisere diverse greier. Må ha alt på stell når jeg skal ut å reise alene med Nathaniel .Gruer meg sånn smått... meeen jaja, går nok bra ! 

Nattinatt alle dere lesere der ute ! Blogges :-  * 

Produktanbefaling - smarte strømpebukser til baby/barnFor kjempe lenge siden mottok jeg tre stk søte strømpebukser kalt Jompibukser og Bompibukser, fra Lillebaby.no, som jeg helt har glemt av å skrive om ! De er hvertfall helt supre, og det som er så bra med de, spesielt for de som er barnehagebarn slik som Nathaniel, er at de ikke har føtter slik at barnehagepersonale slipper å bytte hele strømpebuksa om for eksempel barnet blir våt på sokkene, noe som jo ikke er så uvanlig !

Vil anbefale dere å ta en titt på disse fine strømpebuksene. De finnes i utallige forskjellige farger og fasonger, med masse kule og søte motiver for våre små tasser ! :)  Trykk HER HER HER og HER HER HER ! Tror forresten de vil at jeg skal ha konkurranse, så.... hvem vil ha konkurranse ? :D 

Har du prøvd disse før ? Hva synes du ? På bildene har Nathaniel forresten på seg denne og denne

Bloggdesign av RRH Webdesign
?