Som mor, som datter!

Må bare vise dere noe utrolig søtt, haha!

I går var jeg å kjøpte meg noen supersøte uggs,slik at jeg og Emma kan matche Hun har nemlig også glammy sølv-uggs! Ikke bare det, men vi har helt lik jakke/utedress, som dere kan se i en av de nylige innleggene! 

Ellers er det ikke mye å si om denne dagen, fikk fantastisk nok gjennomført de fleste punkter på min "to do liste" i dag! Faktisk alt, forutenom å rydde i boden. Det får bli en annen dag.

Vil ønske dere alle en herlig helg videre! Det skal hvertfall jeg ha! Imorgen har jeg kjøretimer på morgenen, og litt utpå dagen har jeg time hos søte Tina på salong Beautyallè. Skal sette på vipper samt få dyprens. Deilig! På søndag får vi koselig besøk som har en gutt på Nathaniel sin alder, noe jeg også gleder meg masse til! 

Blogges

Vinnere av Veronica Maggio billetter!

Som jeg lovte dere, har jeg nå trekt vinnere i giveawayen i forrige innlegg! Og de heldige vinnerne ble: Aleksandra Aaraas, Anders og Janne Malene Njøten! Dere vil bli kontaktet på mail. 

Var desverre mange som hadde lagt igjen anonyme eller mangelfulle kommentarer, noe jeg også ga klar beskjed om at var viktig! :) 

-Nå har jeg og snuppa nettop sovet en liten lur, og skal i gang med å bake sjokoladekjeks ganske snart! (oppskrift HERHar også laget en liten to-do liste for dagen, som er som følger: 

Bake

Trille en lang tur

Gå gjennom sponsor-mailen min ( Det trengs!)

Rydde og sortere leker

Vaske og støvsuge hele leiligheta

Lage forskjellige typer mat til lillemor og fryse ned

Lage god middag

OG, så skal jeg rydde boden HVIS jeg får tid. Det trengs, hvertfall.. 

 

Takk gud for lister! Jeg bare elsker å lage lister!

Hva skal dere gjøre på denne fantastiske fredagen? Blogges

Vinn billetter til Veronica Maggio konsert!

Da var det på tide med en liten giveaway igjen! Denne gangen får 3 heldige vinnere med seg 2 billetter til seg selv og en venn til Veronica Maggio konserten som finner sted allerede imorgen kveld kl 19:30 i Oslo spektrum! 

Det eneste dere trenger å gjøre er å like rannveigheitmann.blogg.no på facebook HER, og deretter skrive "Gjort" i kommentarfeltet under. NB! VIKTIG Å KOMMENTERE MED GJENKJENNELIG KONTAKTINFO! Jeg vil også sjekke at vinnerne har fulgt konkurransereglene, om ikke trekker jeg nye uten forvarsel. 

For mere info om konserten kan dere trykke HER! Trekker vinnere allerede imorgen tidlig, så her gjelder det å være kjapp!

Masse lykke til

Jeg liker bare ting hvis de er rosa

Tenkte bare å stikke innom for å ønske alle dere en fin dag! Akkurat nå sitter jeg å venter på å bli hentet av min venninne Katrine, og Emma ligger å sover ute i vognen enn så lenge. Vi skal dra en tur på Strømmen storsenter med ungene, noe som helt sikkert blir kjempekoselig! Er ikke ofte jeg kommer meg bort fra denne bygda vi bor i, så når det skjer er det faktisk sinnsykt deilig.

Gleder meg virkelig til å få lappen! Da skal jeg også ha rosa bil. Amen! Matchende mor og datter <3 Her er dagens outfit! Topp med spaghettistropper fra Madlady HER og skinny jeans fra Madlady HER.

Jeg hater virkelig jeans,sånn egentlig.., det er noe du ca aldri ser meg i fordi jeg liker klær man kan bøye og tøye i, haha! MEN, denne var faktisk digg å ha på og samtidig fin å se på! 

 

Ha en fin dag kjære lesere!

Salg på iphone earplugs!

Tenkte bare jeg skulle tipse dere om at Handelsportal akkurat nå har disse freshe earplugsene til iPhone på salg akkurat nå! Er du rask ,kan du gjøre et skikkelig kupp!
Disse søte earplugsene med mic og fjernkontroll er nemlig satt ned fra 169 kr og ned til hele 79 kr!!

Jeg har disse earplugsene i omtrent alle farger, perfekt dersom du ønsker å matche de til forskjellige outfits! ;) 

Earplugsene kan bli dine her   http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/lader-kabler-og-oretelefoner/oretelefoner-med-mic-og-fjernkontroll-farget-hoy-kvalitet

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits