KONKURRANSE - VINN...

EN VALGFRI PAKKE FRA NAVNESMOKKEN.NO !Da setter jeg i gang min første konkurranse siden Nathaniel kom til verden ! Det dere kan vinne her er en valgfri pakke med to eller tre smokker i ( avhenger av hvilken pakke du velger ) og dermed vil også verdien av premien variere ut i fra det. 

Du bestemmer helt selv hva som skal stå på smokkene, men det må stå det samme på alle 2/3. Jeg har selv smokker fra Navnesmokken med Nathaniel Chrisander som tekst, og jeg er utrolig fornøyd ! Det er spesielt høvelig om barnet ditt går i barnehage f.eks, for å unngå forveksling/tap av smokkene. Har tidligere hatt konkurranse i samarbeid med Navnesmokken og da var alle 3 vinnerne utrolig fornøyde !

Denne gangen blir det desverre bare en vinner, men slik får det bare bli. 

Det eneste dere trenger å gjøre for å delta er å like NAVNESMOKKEN sin facebookside, som dere finner HER, og like MIN facebookside som dere finner HER

Når dere har gjort dette legger dere igjen en kommentar med tilstrekkelig kontaktinformasjon, samt link til hvilken smokkepakke du vil ha om du vinner ! 

LYKKE TIL ! :) 

 

 

PRODUKTTESTING ; EXTENSIONS MASCARA 

Dette hadde jeg aldri hørt om før jeg fikk forespørsel om å prøve den ut. Skal inrømme at jeg var veeeldig skeptisk til hele greia, da det hørtes veldig usannsynlig ut. 

Det er ganske lenge siden jeg fikk tilsendt pakken, men i og med at min hverdag går ganske sånn i ett etter at jeg ble mamma så har jeg ikke fått testet den ut før nå de siste dagene. Kan jo begynne med å si at jeg ble veldig positivt overrasket over resultatet !

I det søte etuiet følger det med to mascaraer. Den ene er en "fibermascara" og den andre er vanlig. 

 PÅFØRING:

- Ta et øye om gangen ( gjør deg ferdig med det ene øyet først) 

- Begynn enkelt og greit med den lengste( vanlige ) mascaraen og påfører den som hvilken som helst annen mascara. Det er viktig å påføre på begge sider av vippene.

- Når du er ferdig med den vanlige mascaraen påfører du straks fibermascaraen, du bør gjøre dette FØR den vanlige tørker. 

- For ekstra lange vipper gjentar du prosessen til ønsket resultat er oppnådd !

- For å unngå avdryssing påfører du en helt vanlig mascara til slutt. 

 

 

Er jeg fornøyd ? JA ! Dette overgikk alle mine forventninger og nå er jeg hekta ! Nå har jeg funnet en ny favoritt mascara, heheh. Et stort pluss synes jeg var at når man skal fjerne den ( jeg bruker å vaske av mascara med vann) så blir man ikke svart i ansiktet i det heletatt. Man kan helt enkelt rett og slett "plukke" av mascaraen med vann. Synes det er så ekkelt når man vasker av vanlig mascara og blir helt svart i hele trynet og får masse inni øynene. 

Eneste minus er vel at den har en tendens til å drysse om man ikke påfører en vanlig mascara på toppen. Men hva gjør vel det når alt annet var så bra ? Denne likte jeg kjempegodt og vil absolutt anbefale den videre til mine lesere.

 

Prisen ligger på 220 kr, og fåes tak i >>HER<<//Produktet er sponset, men har alltid mine ærlige meninger om produkter jeg tester.

GRAVID IGJEN..

HE HE, neida ! Men man skulle nesten trodd det, for jeg er blitt helt hekta på sånne cookies ! Lager det heletiden jo,kommer nok til å ende opp som en hvalross til slutt.  Det er visst ikke bare gravide som får helt dilla på saker og ting. Uheldigvis..   HELDIGVIS har jeg verdens beste forbrenning, selv om den er noe redusert etter graviditeten. Men får vel starte med stortreningen snart ! Har jo enda noen kg å miste for å si det sånn. Slankingen kan derimot ikke begynne riktig enda, for jeg ammer jo fortsatt.  

Noe annet som er litt dumt er at Actic, som jeg har medlemskap hos, har ikke barnevakt slik som f.eks Spenst har. Og de har visst heller ikke planer om å begynne med det heller. Teit. Så da vurerer jeg å få medlemskap hos Spenst i stedenfor slik at jeg faktisk får startet med å stramme opp litt her og der ! Heeheh. Ikke det altså, er veldig fornøyd med kroppen min slik den er nå også, men det KAN bli bedre ! Er veldig fornøyd i forhold til at jeg faktisk har bært et 3,5 kilos barn inni der. 

 
 

Det er en temmelig vanskelig oppgave å få sjarmtrollet til å sitte stille når han ikke sover..  Så noen kommenterte at han begynner å ligne mere på meg nå, det er faktisk noe jeg har hørt mye i det siste ! Og det blir jeg jo selvfølgelig like glaaad for å høre hver gang. Vil jo at han skal ligne på mamman sin <3 

I dag ( i går siden kl er over 12.. )  fikk jeg forresten vite en skikkelig goood-nyhet som gjorde meg kjempeglad ! Klarer nesten ikke å vente med å dele den med alle andre og også her på bloggen ! Men inntil videre er det hemmelig, så dere får bare følge med framover... I say no more ;)

Har også vært på visning av leilighet i dag, bortsett fra det har vi ikke gjort noe spesielt. Pappaen til Nathaniel "passet" han ( liker ikke ordet passet da det er hans egen unge, og man "passer" jo ikke sin egen unge.. ) mens mamma Rannveig fikk tatt sol og blitt enda litt mere tææn ! Fikk også sett Desperate Housewifes mens han "passet" han. Herlig :) Åh, er så spennende i serien akkurat nå ! Har mest lyst til å bare laste ned alle episodene i denne sesongen og se de rett etter hverandre, men hva skal jeg da glede meg til hver tirsdags kveld ? Teeheh !

 

 


 

Vært en herlig dag med verdens herligste gutt, men nå er jeg sliiiten. Så da avslutter jeg her så jeg kan gå å lalle lamme Nathaniel gullet. I morgen skal vi på bessøk til Lill Hege, og ellers tenker jeg å komme meg litt i gang med dåps-forberedelsene. Huff, blir nesten deprimert av å tenke på hvor hektiske måneder jeg har forran meg nå ! Flytting, dåp og min lille hemmelighet som jeg ikke deler enda ! Og mye mye mere småting som jeg ikke kommer på i farten.

Så da sier jeg god natt med det ! Nattaa <3


DÅPSDATO BESTEMT

 

Da var det bestemt ! Lille store Nathaniel'n min skal døpes i Alta kirke den 29 april. Da blir han døpt omtrent akkurat et år etter jeg fant ut at jeg var gravid ( fant ut 12 april i fjor, dagen etter 18'års dagen min ) Så det gjør det litt spesielt for meg ! Og deet liker vi jo.

  De to beste øyeblikkene i hele mitt liv <3


Så nå har mamma Rannveig mye å henge fingrene i ! Akkurat som om jeg ikke hadde nok fra før av liksom..  det er jo mye planlegging som skal til , og jeg har en SVÆR familie. Så det blir jo litt dilemma det der med hvem jeg skal invitere og ikke. Pappaen til Nathaniel har gått med på å hjelpe meg så da håper og tror jeg jo han holder ord ! 

Wææh.. blir helt rørt av å tenke på at lille store gullet mitt skal døpes ! Såå stolt mamma ! Jeg ble faktisk ikke døpt før jeg var 14 år, tenk på det..  grunnen til det var at jeg i konfirmasjonsalder ville være som "alle andre" og konfimere meg kristelig. Teheh.  

Nå gleder jeg meg bare til å få denne dåpsgreia ut av verden, for det er virkelig noe jeg tenker på hver eneste dag. Føler jeg henger litt etter de fleste andre mødre når det kommer til dåp og slikt. Nathaniel Chrisander vil jo være i overkant av 4 mnd når han døpes, så da lurer jeg på : 

 

Hvor gammel var/er ditt barn når det ble døpt/skal døpes ? 

NATHANIEL CHRISANDER OUTFITS 26.02.12 & 27.02.12

Dette hadde Nathaniel på seg i går ! Grå ullbody fra Cubus, grå og blå cardigan fra H&M, grå strømpebukse fra H&M

 

 

 Og dette har han på i dag ! Grønn body fra H&M, hvit cardigan fra H&M, grønn bukse fra H&M, hvit ullongs fra H&M (som man ikke ser.. ) og  gråe sokker i merinoull som han har fått i gave, litt usikker på hvor de er kjøpt men tror det er Barnas Hus.

Alle klærne både i går og i dag er faktisk i størrelse 68. Lille gutten min er blitt så stooor atte ! Bruker bare 62 og 68 nå !

 

Søtingen min ! Nå ligger han i babygymen sin og har en ivrig samtale med lekeinsektet som henger i "taket" på babygymmen. Hahah, er like sjarmerende hver gang ! Han er jo blitt så flink til å prate den lille gutten min :) 

I dag skal vi ikke noe spesielt egentlig, foreløpig i alle fall. Tenkte å ha en rolig hjemmedag med gullet, og kanskje trille en tur.. Hva skal dere i dag ? 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits