Verdens søteste dinosaur!

Februar er jo kjent som karnevalmåned, og imorgen er det endelig gullegutten sin tur! Og, han skal kle seg ut som dinosaur. Men slettes ikke hvilken som helst dinosaur.. nei... nemlig verdens søteste dinosaur! Blir kjempegøy å se reaksjon hans på alle de andre som har kledd seg ut og er forskjellige ting. Når det er sagt er jeg litt spent på om han vil akkseptere å ha på seg kostymet sitt. Det gjenstår bare å se, haha!

Hadde først kjøpt feil størrelse, men fikk byttet til rett i dag. Så nå er vi klar! Jeg og lillesøster skal være med han i barnehagen en liten tur for å ta bilder av den lille dinosauren vår! Blir nok kjempestas for han tenker jeg.

Her ser dere morgendagens outfit for gullegutten! Hva skal ditt barn kle seg ut som?

Nå skal jeg se premieren på Samurai Sikkerhet på TV2 (ser sykt morsomt ut, haha!) Og så skal jeg få søkt barna inn i barnehage til høsten for å ha det gjort. Har selv lagt inn søknad til voksenopplæring i videregående, men skal også legge inn søknad for ordinær videregående, Helse og Sosial, i tilfelle jeg ikke kommer inn på voksenopplæring. 

Ha en strålende kveld videre kjære lesere <3 Blogges! 

Kosekveld all alone

Hei kjære lesere!

 

Dagen i dag har egentlig gått slag i slag. Vært på babytreff med barselgruppa mi, i tilegg til at vi har vært på kontaktmøte i barnehagen. Akkurat er jeg nettop ferdig å prate i telefon med min kjære mamma, og sitter å venter på at tidenes beste og mest lættis underholdningsprogram, Paradise Hotel, skal begynne! Godismonster som jeg er, måtte jeg lage noe skikkelig godt i den anledningen! Nemlig sjokoladeboller med kokos! Kjempelett og kjempenam! 

Glass med isbiter er såklart også på plass! Verdens beste!!

Blogges kjære lesere! Husk å se på Paradise Hotel hvis du vil ha deg en latter <3  

Dere er fantastiske!

Hei kjære dere

Tenkte jeg bare skulle innom for å si noe jeg er altfor dårlig til å si. Nemlig... Tusen takk! Tusen takk til dere som daglig legger igjen hauger av fine kommentarer, mails og meldinger til meg på facebook. Det er desverre umulig for meg å få med meg alt dette, og hvertfall å få svart på alt. Men dere skal vite at jeg setter helt enormt stor pris på det! Det gjør rett og slett hverdagen min enda bedre.

Ja, man må tåle mye drittslenging og mye drittsnakk når man velger å være blogger. Og man blir rett og slett vant til det. Men det beyr null i forhold til alt det fine man får tilbake fra leserne sine! Jeg setter stor pris på dere! Takk for at dere hver dag er innom bloggen min og legger igjen så fine kommentarer. Dere er gull verdt! I dag har vi ikke gjort så mye utenom det vanlige, bortsett fra at jeg har fått sortert ut MASSE av mine egne klær, masse nytt og en del gammelt, både kjoler, gensere, topper, bukser, jakker osv.. Hadde først tenkt til å kaste alt, men etter nærmere omtanke skal jeg heller lage posesalg og legge pengene som kommer inn i sparegrisene til ungene! :) 

Nå kommer straks Willem og Nathaniel hjem fra Jobb/ Barnehage, så skal vi på Strømmen storsenter en tur, har noen ærender. Og så skal vi faktisk spise middag på Peppes i dag, hurra! :)Den tiden av året, endelig!

Endelig har vi kommet til den tiden av året der det er klart for tidenes beste og mest lættis underholdningsprogram. Det ultimate programmet for slitne mødre med behov for en god latter etter en lang dag. Nemlig Paradise Hotell! 

Herregud, det programmet altså... ingen over, ingen under! Jeg ser fram til en enestående god latter på andres bekostning hver kveld nå i flere uker framover! Min kjære gjorde såklart kvelden helt komplett, hadde vært på butikken og handlet favorittene - To typer Farris bris, smågodt og påskeegg. Hadde popcornet klart også ( essensielt) men det klarte jeg desverre for meg å brenne..... Trist, men sant.

 

Høhø.. neida, fra spøk til alvor! Har hatt en fantastisk dag med min lille familie i dag. Begge barna ligger å sover søtt , og det samme gjør Willem her rett ved siden av meg i sofaen. Emma har sovet i ett siden jeg la henne kl 18:30! Etter at vi innførte fast rutine med grøt før leggetid, sover hun kjempegodt! Men våkner nok snart for mat. Skal selv gå å legge meg nå, så tenker vi blogges imorgen 

Mor og datter! Vakra vår

Bilde fra Instagram. Følg meg HER! 

"Gamle" trestiger i stua.. vakkert ?

Nå skal jeg skrive om noe jeg har lurt på en god stund nå! Ettersom jeg ser det bare blir mer og mer populært, føler jeg det er på høy tid å ta det opp. Hva i alle dager skjer med en stige.. eh... midt i stua? En såkalt "pyntestige" ?

Altså, for all del. Ideen er sykt kul for den første, andre og tredje personen som valgte å være så kreative å bruke en stige, av alle ting, som dekor i stua si. Da det fortsatt var noe litt utenom det vanlige. Men når hele horden av mammabloggere, alle andre bloggere, og andre etterdiltere generelt, velger å putte en trestige i stua si og kalle det interiør, er det kun kjedelig og etterdiltete. Et alternativt ord til etterdilter er jo såklart sau. Sauer følger går også i flokker og gjør som alle andre gjør.

Ideen er egentlig kul i seg selv! Men hvorfor skal plutselig hele verden ha en "pyntestige" i stua si? Ikke er det spesielt vakkert, og især ikke funksjonelt, snarere tvert i mot. Synes hele greia egentlig blir litt tragikomisk... haha. 


For deg som nå lurer! Slik ser en pyntestige ut. Og jo mer den bærer faktor av å ha blitt hentet rett fra loftet til tippoldemor, jo bedre! 

 

Jeg må bare spørre alle dere mennesker der ute som har valgt å plassere en slik i stua. Synes dere det er vakkert, evt. hvorfor har dere den der? Kun nyskjerrig! 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits