MAGEN 3 MND ETTER FØDSEL

Som jeg lovte for en stund siden, skal jeg lage et innlegg om hvordan kroppen min er nå, i overkant av 3 mnd etter fødselen. Selv om det meste er på plass til normalen etter å ha gått gravid i 9 mnd, og gjennomgått en fødsel, så er det jo ikke til å legge skjul på at magen var "fastere" før... hehehe ! 

Jeg ble veeldig svæær på slutten, men likevel slapp jeg unna et eneste strekkmerke . Eneste merket jeg fikk er et lite på rumpa, som ikke jeg selv legger merke til engang. ( MEN jeg hadde vært stolt av krippen min likevel om jeg eventuelt hadde fått strekkmerker) .. For man har jo bært fram et nytt liv, og det har man jo all grunn til å være stolt av. 

Gravidstreken min som ble VELDIG tydelig, er nesten helt borte nå. Heldigvis. Synes det så utrolig stygt ut med den uten bollemagen, heheh. Magen er så å si trekt seg helt sammen igjen, men egentlig ikke helt i nærheten av slik den var før svangerskapet, da den var helt flat (og stram.. ) Den er jo flat nå også, men kan se litt gravid ut når jeg nettop har spist.. får en sånn liten søt kul på magen da, hahah. 

Ellers.. hoftene er jo selvfølgelig blitt bredere og slikt, men det kan man jo ikke gjøre noe med og ikke har jeg noe spesielt imot det heller.. Puppene er jeg også superfonøyd med nå, da jeg gikk opp hele 2 bh størrelser over natten når jeg fikk Nathaniel Chrisander. Noen fordeler skal man jo ha her i livet når man har slitt seg gjennom et helt svangerskap ;) 

 

Alt i alt er jeg kjempefornøyd med kroppen min nå ! Elsker den ! Det høres kanskje veldig innbilskt ut, men jeg synes at man burde kunne si at man liker kroppen sin om man gjør det. Når det er sagt, så skal jeg ( når motivasjonen melder sin ankomst.. ) begynne med styrketrening slik at magen blir litt strammere og sånt. Om noen har noen supre tips til hvordan man kan stramme opp magen, så eer det bare å rope ut ! ::D

 

 

Hvor lang tid brukte du på å få tilbake kroppen etter fødselen ? 

 


Bilder fra helgen som var..

Har ikke giddet å blogge noe de siste dagene,  og det har ikke skjedd noe spesielt heller..  såe. Bare det samme gamle vi gjør omtrent hver dag...  ! Men kan legge ut noen av bildene som ble tatt forrige helg da jeg var ute ! 

 

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO**BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO**BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO**BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO* 

Alt i alt en kjempegøy kveld med koselige folk ! Dette er altså ikke alle bildene, men om jeg skulle lagt ut alle ville det jo tatt sin stund.. haha ! Og NEI, jeg har ikke silikon.. bare en kjole i størrelse xs :D Også driter jeg i om du aldri kunne dratt fra ungen din , er så lei av sånne kommentarer av mødre som tror de er bedre fordi de aldri forlater ungen sin ett sekund. Nathaniel hadde det helt supert lamme bestemorenB sin mens jeg var borte noen timer, såe. 

Forresteen.. husker dere da jeg sa at jeg hadde en hemmelighet jeg kom til å dele med dere litt senere ? Vel, kan nok ikke si hva det er riktig enda, men herreguud.. som jeg gleeder meg.. og gruer meg  ! Nå er det like før..Litt blandede følelser derjaa ;)  Dere får vite snart iallefall !

 

DÅRLIG BLOGGER..

 

Heiaa bloggen !
Nå sitter jeg i sengen min og er helt øødelagt etter gårsdagen ! Formen er helt rævva, for å si det sånn. Meeen, skal ikke klage ! Var kjempegøy i går lamme koselige folk ( mesteparten hvertfall... ) og pappaen til Nathaniel passet Nathaniel , for første gang, faktisk ! Slik som forrige gang jeg var ute var det skikkelig rart å bare dra fra han, siden jeg er vant med å ha han med overalt hvor jeg er. 

 

Det er en stund siden sist jeg har blogget, så er vel på tide å oppdatere litt her ! Vi har ikke styrt med noe spesielt egentlig, stort sett det vanlige. Begynner egentlig å bli litt smålei av å ikke gjøre noe ( tenker da på skole/jobb) selv om det er utrolig koselig å tilbringe all min tid med verdens nydeligste gutt ! Elleers..  som sagt så var vi jo ute i går, men det kan jeg lage et eget innlegg om og med noen bilder fra gårsdagen.

 

Jeg har begynt å ta en del sol igjen også ! Skal prøve å få tatt sol hvertfall 1-2 ganger i uka fram mot sommeren slik at jeg holder fargen. Og siden noen sikkert lurer på hvordan jeg får tatt sol som alenemamma, så gjør jeg og venninnen min Inger det slik at vi passer ungene i hver sin tur mens den andre tar sol...  litt tungvindt, men det er jo verdt det :)

 

Nathaniel Chrisander gjør store framskritt hele tiden, nå er han begynt å skratte skikkelig, og det er utrolig herlig å høre på ! Synes tiden går altfor fort, tenk at lille gutten min snart er hele 4 mnd.. vil jo at han skal være liten og søt resten av livet jo ! Samtidig er det veldig spennende å følge med på utviklingen hans og se han lære nye ting og vokse for hver dag som går :) 

 Verdens fineste gutt, mamma elsker deg <3

 

Tror forresten jeg skal slutte å blogge siden jeg ser leserstatistikken går ned. Og det skjønner jeg jo, jeg er vel ikke akkurat den flinkeste til å blogge ofte.. Men uansett ! Nåå skal jeg sove , siden vi skal på fysioterapi-time til Nathaniel imorgen tidlig :) Dere får ha en god natt videre så blogges vi !

 

 

 

 

 

 

 

 

NATHANIEL OUTFITS 18.03.12 & 20.03.12

Nå sitter jeg hos Inger,vært her siden i ettermiddag og skal overnatte her et par dager ! Jeg har med min svære rosa trillekoffert, så flink som jeg er å pakke og tar med meg hele verden når jeg bare skal være borte en liten stund. Dååårlig uvane, hater det rett og slett. Men uansett, det jeg hadde tenkt til var å poste innlegg om Nathaniel sine outfits de siste dagene. I og med at dette har vært en litt hektisk l dag, og mye  som har skjedd, så blir det ikke konkurranse før i morgen.. men deet går nok bra !

 

Skjortebody fra Cubus ( tror jeg) jeans fra H&M, strømpebukse fra Barebarn under buksa, sokker fra BareBarn.

 

 Hvit vanlig body fra H&M, vest fra H&M, jeans fra H&M, strømpebukse fra H&M, "uggs" fra H&M.

 

Nå skal vi se Paradise og Frustrerte fruer <3 Snaakks ! 


NATTAA BLOGGÆÆN
Skulle vel egentlig bare innom bloggen for å si god natt til alle mine SØTE lesere ! Gidder rett og slett ikke lage noe langt blogginnlegg nå, for jeg skal nemlig gå å lalle med lille. Har nettop kommet hjem, og lille ligger å sover søtt. I går sovnet jeg sammen med han i 11 tiden, og det var utrolig herlig å være ordentlig opplagt og være oppe tidlig i dag. Men nå er jeg heelt uuuutslitt. Ja , det er faktisk VELDIG tungt å gå å se i butikker. Hahahah, eller ikke. Så noen hadde kommentert at det ser stygt ut at jeg springer til bussen med vogna. Da må jeg spørre meg selv TO spørsmål. For det første, hvem i faen gidder å spionere såppas på meg at de VET at jeg faktisk bruker å springe til bussen med vogna ? For det andre, så lenge jeg rekker bussen så driter jeg langveis i om det ser stygt ut. Sånn ,da har du fått svar på det ! La meg få springe til bussen i fred hvis jeg vil liksom..  Haters gonna hate,  jealousy is a true bitch ! ;)

Uansett. Har fått tatt soool i dag ! Er blitt ordentlig brun, og eeelsker det. Klarer rett og slett ikke å væe bleik.  Satser på sol imorgen også, får se hva jeg orker. Skal faktisk ut i helgen som kommer, så da må man jo være litt tææn :- D

Kosemose.. avogtil får jeg bare lyst til å klemme han flaat  <3

 

Spist på Alfa med Inger ! Desverre glemte jeg å ta bilde før jeg hadde begynt å spise, på både middagen og desserten ! Hahah, typisk.

 

Nathaniel med Hello Kitty solbrillene til Aurora... han hadde vært bra fin som jente også altså !

 

På bessøk hos pappaa.. ikke min altså, Nathaniel Chrisander sin ;) 

Har også shoppet MASSE klær og stasj til Nathaniel, men jeg gidder rett og slett ikke ta bilde av deet.  Blant annet sommerklær til han, for de har jo fått inn så mye fint nytt nå, til sommeren ! Åh, som jeg gleder meg til det. Nathaniel sin aller første sommer. Hihi !

Forresten ,nå er det jo 3 mnd siden fødselen. Og i og med at jeg har innlegg av kroppen etter fødselen så så mange uker etter tidligere, så tenkte jeg kanskje å gjøre det nå, som det er gått 3 mnd. Noen som vil ? :D 

Skal også lage BrunogBlid konkurransen imorgen! Loveeer ! Og en ting til ,alle ser vel at jeg har fått meg ny header ! Hva synes dere ? Jeg synes den var kjempefin ! Kan lage et eget innlegg om hvem som laget den og sånn en annen gang

Natta bloggææn <3

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits