Ett siste blogginnlegg

Da var dagen kommet, dagen hvor jeg slutter å blogge her og i framtiden kommer til å  blogge på Familieprat. Det kommer til å føles kjemperart i begynnelsen, det føles veldig merkelig allerede. Men det blir en frisk og ny start, og det kan vi alle trenge fra tid til annen. Hele bloggarkivet mitt er flyttet over til min nye blogg, slik at det vil være mulig å lese gamle innlegg selv om denne etterhvert kommer til å bli slettet.

Blir nesten litt sentimental, dette er tross alt plassen hvor jeg har skrevet om min hverdag i snart fire år. De fire mest betydningsfulle, innholdsrike og ikke minst givende årene av hele mitt liv. Men, alle gode ting har en begynnelse, og en slutt. Dette er min nye begynnelse, og jeg ser virkelig fram til alt framover og en ny start! 

Dere kan følge oss og vårt liv videre på www.rannveigheitmann.familieprat.no Så legger vi ved mitt første avisoppslag! Minner altså. 

Håper dere alle vil følge meg videre. Takk for alt, alle kommentarer, alt jeg har lært ved disse fire årene som blogger. Jeg har lært meg å takle motgang og stå for det jeg mener selv om alle andre skulle være sterkt uenige. Ja, jeg vil faktisk også takke dere som har gjemt dere bak anonymknappen, og hatt som livsmål å slenge dritt til meg. Det har gjort meg til en sterk jente som takler det aller meste. Sist, men ikke minst, vil jeg takke for at jeg har hatt så mange fantastiske lesere som har oppmuntret meg og bare vært de dere er.

Takk 

 

Helga kom, og den gikk..

Beklager for lite blogging, men har vært en noe hektisk helg slik at jeg ikke har hatt så mye tid til blogging. På fredag var jeg å satte etterfylling av vippene i Oslo hos superflinke Weronika hos Lashes by Kasja. Som alltid utrolig bra resultat, nye vipper er aldri feil, og spesielt ikke når du vet at du får kvalitet og de i tillegg er glade og blide, selv når man kommer for sent. (haha...) 

Lørdagen hadde jeg første dag i min nye jobb. Serverte (MANGE!) øl fra morgen til kveld, og luktet som jeg hadde vært på tidenes fylla når jeg var ferdig. En utrolig herlig, men slitsom dag, og jeg ble kjent med mange nye mennesker. 

I går var jeg og ungene på bondegård og så på kuer, esler, høner, sauer, geiter og søte kaniner. Bondegård slår aldri feil, og ungene elsker å se på dyrene. Emma var helt i ekstase over dyrene, mens Nathaniel var mest opptatt av at vi skulle spise vafler senere. Ellers tok vi det bare rolig, og spiste Thai til middag. 

Alt i alt, en stressende, men veldig gøy og koselig helg! Nå er det ny uke og nye muligheter som står for tur. I morgen begynner jeg å blogge på min nye blogg på Familieprat, så her er det bare å følge med. Blir utrolig spennende, jeg gleder meg hvertfall!Vippeextensions er virkelig helt supert og en god investering! Gå inn på nettsiden www.kasja.no for å bestille time :)

Blogges

BLOGG.NO - Useriøse

Etter å ha blitt kjent med Erica, redaktøren bak Familieprat.no (som forresten er verdens koseligste dame) har jeg oppdaget noe ganske utrolig og urovekkende. Det har seg nemlig slik at Blogg.no, som den seriøse bloggplattformen de i teorien framstår som, sperrer absolutt alle kommentarer som inneholder ordet "familieprat". Det er altså fysisk umulig å poste en kommentar som inneholder dette ordet. 

Dette har jeg prøvd ut i praksis, på min egen blogg, og med andre ord ikke bare noe jeg tror eller antar. Jeg prøvde tilogmed "familiepratt", et ord som også er sperret for å se dagens lys på Blogg.no.

Det er ganske kritikk og bemerkelsesverdig at en såpass stor bloggplattform som Blogg.no lar seg lede av misunnelse og konkurranse på grunn av at de den siste tiden har mistet mange bloggere til Familieprat. Jeg er faktisk ikke sikker på om det går an å bli mer uprofesjonell og useriøs. Det vil alltid være konkurranse uansett hva man foretar seg, men forskjellen er de som takler den, og de som feiger ut, slik som Blogg.no nå har gjort. 

Og det stopper ikke der. Ved flere enn èn anledning har Blogg.no nektet å betale meg ut det månedelige honoraret jeg skal og har krav på å ha for å være en av deres topp 20 bloggere. Dette til tross for at jeg kontinuerlig har vært toppblogger for de i snart fire år. Jeg ser virkelig fram til en mere sikker inntekt på min nye blogg på Familieprat, og å jobbe på en bloggplattform som faktisk er oppriktig interessert i at bloggerene deres skal trives, og sette pris på at de velger å blogge hos den aktuelle bloggplattformen! DA kan man kalle seg profesjonell. De greiene Blogg.no driver med nå er så utrolig langt i fra. Skjerpings! 

Nå ble det utrolig mye bloggprat her. Men.... Om jeg har vært usikker før, så er jeg hvertfall helt sikker nå - å bytte bloggplattform er HELT riktig. Jeg ønsker overhodet ikke å jobbe med noen som opptrer og framstår på den useriøse måten de framstår på.  

Nå er det snart hentetid for ungene i barnehagen, så skal avslutte her. Blir biff til middag i dag, og ellers regner jeg med at dagen blir tilnærmet lik andre dager. Ønsker dere en fin dag videre! Og ja, DEL gjerne videre dette innlegget for å få spredt ordet. Slikt burde ikke være greit.

Blogges

Følg min nye blogg

God ettermiddag lesere

Vil egentlig bare nok en gang minne dere om at denne bloggen om ikke lenge legges ned. Planlagt slipp for min nye blogg på Familieprat.no er kommende tirsdag. Denne bloggen kommer likevel ikke til å legges ned umiddelbart, men etterhvert, selv om jeg ikke kommer til å blogge noe mer her etter det.  

Altså, kommende tirsdag, kan dere alle lese min helt nye blogg. Jeg kommer til å komme med nøyaktig link osv etterhvert. Ville bare minne dere på det, og jeg setter stor pris på om dere vil følge oss og vårt liv videre.  Jeg gleder meg hvertfall til å starte med blanke bloggark ( selv om jeg strengt tatt ikke kommer til å gjøre det heller, ettersom arkivet mitt vil bli flyttet dit) 

Setter også STOR pris på alle de koselige tilbakemeldingene jeg får fra dere. Det er veldig gøy å høre at dere setter pris på min regelmessige blogging. Det er rart med det, en laaaang periode har jeg nesten ikke orket å tenke på bloggen, og innleggenes hyppighet har vært deretter. Nå har jeg stappet fullt med stå-på-blogg-mot! Og er klar for ny blogg og nye utfordringer :) Skal DU følge meg på min nye blogg? Ha en strålende dag videre, det skal jeg ha!

- Blogges

Stalker noia?

Etter å ha lagt ungene i sta, satt jeg i senga mi , og som vanlig slappet av med min kjære pc og skrufboksen trygt plassert ved min side. Så fikk jeg plutselig en skikkelig intens og veldig rar, ubeskrivelig følelse, som jeg faktisk utrolig nok aldri har tenkt over før. Jeg fikk ordentlig stalker-noia! 

Det har aldri fallt meg inn at det faktisk finnes så syke mennesker her i verden,og at muligheten for at det skjer med meg, er vesentlig mye høyere enn for de fleste andre med tanke på at jeg er en offentlig person og jeg mottar mange rare meldinger og tilnærmelser i løpet av en helt vanlig dag.

Ikke det at jeg er redd for å bli sett på, jeg lever jo på en måte av å utgi meg selv. Men jeg liker virkelig ikke tanken på at noen står på en pall utenfor vinduet mitt og stirrer intenst på meg. Jeg liker generelt ikke mennesker som strirrer intenst på meg egentlig. Det er ganske plagsomt. Da hjelper det ganske mye på at jeg har både hemmelig adresse, så vel som telefonnummer og alt det der. 

Noen andre som har hatt stalker-noia? Random gammelt bilde. Nå er det natta, forhåpentligvis uten noen stalkere luskende utenfor vinduet mitt.

Blogges

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits