Classic Petite - 15% til dere!

Annonse

Som jeg nevnte til dere for litt siden, er jeg så heldig å ha den helt nye kolleksjonen til Daniel Wellington - Classic Petite! Og jo mer jeg bruker klokkene, jo mer liker jeg de. Min personlige Classic Petite favoritt er klokken i rosègull. Så utrolig lekker! 

Husk at jeg har en helt unik rabattkode til dere lesere, som gir dere eksklusiv rabatt på alle kolleksjoner hos www.danielwellington.com ! Ved å bruke rabattkode "RANNVEIG" får dere nemlig hele -15% på absolutt hele nettbutikken t.o.m 15 mai! Rabattkoden fungerer i hele verden, enten du sitter i Norge, sveits eller Sør-Afrika! 

Og det beste av alt er muligens at Daniel Wellington tilbyr free shipping over hele verden - det vil med andre ord si at du ikke betaler noe for frakten, men kun for din nye Daniel Wellington klokke av ren klasse og kvalitet. 

Sjekk ut hele Classic Petite kolleksjonen HER! Og på www.danielwellington.com finner du alle øvrige kolleksjoner.Ha en god natt fine følgere! Blogges ♥

 

Sommerdag i mars!

Ahhh... for en DAG! Jeg skulle egentlig oppdatere her i går også, men gårsdagen gikk i hundreogførti og vel så det. med litt for mye innhold. Vi bakte marengstopper, var på bondegård (til barnas store glede!) ,på besøk hos ei venninne og datteren hennes, og deretter på Strømmen storsenter en tur. Så etter barna la seg var jeg rett og slett helt kaputt og sloknet på sofaen etter nødvendige plikter var unnagjort. Og dere..  Etter en lang vinter, har vi i dag, i mars måned, hatt atten varmegrader og knallsol! Vi har selvfølgelig tilbragt hele denne vakre dagen utendørs for å få så mye ut av sola som mulig. Så utrolig deilig! 

Morgenen var det litt kjølig, så da fikk barna på seg dresser. Men etterhvert ble litt kjølig om til shortsvær, og slik var det omtrent til barna la seg. Vi har vært en tur på Plantasjen for å kjøpe litt blomster, og så hjalp Emma meg å legge blomster og jord i fine flettekurver, og så grillet vi vegetarpølser og maiskolber på terrassen. Ellers har barna syklet, spilt ball og lekt med barna i nabolaget.  En veldig vellykket dag. Og det eneste jeg sitter igjen med etter denne lille forsmaken på sommeren, er at jeg gleder meg enormt mye til sommer og sol med mine tre vakre, gode små skatter! ♥ (minus alle myggene som kommer siden vi bor i et mygghull!)

 Dette er ekte kjærlighet! Se på de altså! ♥Uten mat og drikke duger helten(e) ikke! Sovetid ♥Lykken er å ha to snille storesøsken og få smake to is på en gang! 


Verdens fineste trekløver ♥ Og jentene med matchende ballerinas! For ordens skyld - erfaringsvis vet jeg jo det kommer! De har lekt, krabbet og falt på bakken alle tre, derfor er de svarte på knærne. Intet mer, intet mindre! Håper alle dere fine lesere har hatt en god søndag! 

Blogges ♥
 

 

 

Jeg lot barna mine stjele i butikken

Jeg har en stor innrømmelse å komme med. Du vet scenarioet...   sikkert et veldig kjent scenario for de fleste mennesker med barn. Du går i butikken med dine to-tre utslitte barn etter barnehagen. Selvsagt glemte du å kjøpe en essensiell ingrediens til dagens middag, eller enda verre - bleier. Barna sutrer, maser, og det som verre er. De vil helst ha alt. I løpet av de fem minutterne dere er inne på butikken, har du systematisk sagt nei til omtrent samtlige av butikkens innhold, fordi dere bare skulle inn for å kjøpe èn ting. Det gjelder nemlig å være konsekvent. Dere vet, nøkkelen til enhver perfekt oppdragelse! 

På vei til kassa er det uunngåelig å legge merke til smågodthyllene. Og i enda større grad for skrubbsultne, slitne barn som egentlig skulle rett hjem å spise middag, men som måtte bli med inn på butikken fordi du i småbarnståka glemte noe på handleturen du gjorde i sta. Mmmmm... smågodt, det er jo rene mekka! 

Og det er nettopp dette som skjer hver gang jeg nærmest forsøker å løpe forbi smågodthylla. Det skjer hver gang. Minstefrøkna kommer med et klart og tydelig og svært langdragende "MMMmmmmmmmmmmmmMMM" med en forventning om at dette skal hun få. For dette vet hun veldig godt hva er.  I samme øyeblikk sier den andre " Mamma, kan jeg og Sienna få hver sin godis?"  Akkurat som om han senser min svakhet snarveier som gjør at hverdagen går bare  bittebittelitt smidigere. Et såkalt "life hack". I dette tilfellet ville hver deres bittelille godis holdt de opptatt gjennom hele den fem meter lange køen slik at alle glade og fornøyde kunne gått ut, uten noen som la seg ned på bakken, og uten noen som bare MÅ ha en imsdalflaske med akkurat samme vann som vi har gratis hjemme, bare fordi de ble akutt tørste de få minuttene vi var inne på butikken. 

Så, i dag lot jeg barna mine stjele! Ja, dere vet, der står jo skilt på alle disse smågodthyllene om at det er straffbart å prøvesmake de. Noe jeg forsåvidt ikke lar de  gjøre til vanlig. Men når èn godis kan redde ettermiddagen... vet dere hva? Det synes jeg faktisk er helt greit. Til tross for hvor utrolig uetisk det enn måtte være.  Nå hører det også med til historien at jeg var så høflig å si i fra i kassen - Flaks for meg at han inrømte at han likte å ta seg en prøvesmak hver gang han passerte disse åpenbart veldig tiltrekkende smågodthyllene. Innafor! 


 

Shoemania - 20% på vårnyheter hos babyshop!

Annonse

Åh, jeg elsker sko!  Og da spesielt barnesko, det er så utrolig mye fint der ute!  Om vi skal være ordentlig realistiske, trenger de jo strengt tatt bare ett par av hver type sko. Men hvorfor være realtistisk, når det finnes så utrolig mye fint der ute?! Nå fra i dag og til og med 24 mars kjører Babyshop faktisk -20% på en rekke vårnyheter fra blant annet Kavat, Bisgaard, Angulus, Michael Kors, Burberry, Nike osv. Det er såå mye fint, men jeg kan desverre ikke kjøpe alt, da tror jeg at jeg ville vært blakk rimelig kjapt!  MEN, jeg har listet opp noen av mine skofavoritter for dere under 


1. Young Soles         2.Young Soles         3. Kavat          4. Bisgaard        5. Kavat         6.Kavat

 

 1. Bisgaard      2.Molo      3.Lacoste      4.Michael Kors      5.Dolce & Gabbana      

6.Young Vercace      7.Mini Melissa      8.Michael Kors

 

 1.Converse      2.Lacoste      3.Mayoral      4.Burberry      

5.Lacoste      6.Nike      7.Nike      8.Burberry      9.Molo

 

Frakt kommer på 29 kr, som er omtrent ingenting! Så her blir det nok noen nye sko på barna nå, selv om de ikke akkurat lider noen sko-nød fra før av, haha! Ha en strålende onsdag fine lesere! ♥

Skapvegetarianer

Det var da jeg for ørtende gang satt å plukket av skinka fra pizzaen vi bestilte forrige fredag, at jeg skjønte at dette ikke er helt normalt. Med mindre du er vegetarianer, selvfølgelig. I mitt tilfelle kan jeg nok ikke påstå at jeg er noen vegetarianer, men jeg sliter virkelig med å kunne spise kjøtt med ren samvittighet. 

Jeg mener. Jeg har alltid hatt problemer med å kunne spise kjøtt uten å tenke at dette er feil. Så feil. Likevel må jeg innrømme at jeg ofte spiser kjøtt. Rett og slett fordi det tar meg for mye tid og energi å finne fram et riktig kosthold som inneholder alle næringstoffer jeg trenger, uten kjøtt. 

Hadde det ikke vært for dette, altså min mangel på kunnskap på området og min totale mangel på tid, hadde jeg vært vegetarianer. Det er jeg hundre prosent sikker på. Jeg klarer sjeldent å spise kjøtt uten å tenke at dette er et levende dyr som måtte bøte med livet slik at JEG kunne spise det til middag. Hvordan kan man la vær å tenke på det? Jeg mener, hvor ufattelig feil er ikke det egentlIg? Og hva var det som gjorde at livet til dette dyret var mindre verdt enn mitt?

Da jeg var tolv-tretten år var jeg faktisk vegetarianer. Min mor måtte lage en ekstra middag til meg fordi jeg nektet å spise kjøtt. Og dette var nok ikke noe spontant påfunn av meg, slik de aller fleste nok vil tenke. Jeg har alltid hatt problemer med å spise kjøtt, og jeg unngår det for enhver pris.  Både tanken på at jeg tygger et levende dyr, og tanken på at dyret måtte dø for meg, gjør meg faktisk direkte kvalm. På grunn av dette lider jeg også av jernmangel, og må gå på jerntabletter for å ikke ha for lave nivåer.

Med det sagt er jeg hundre prosent sikker på at det finnes gode alternativer som kan gi oss det vi trenger uten å måtte drepe andre. Mitt problem er at jeg har null kunnskap på området, men mitt mål er virkelig å lære mer om dette og deretter sette det ut i praksis, både for meg selv og mine barn. Når man ser hvor grusomt dyr som skal slaktes behandles, ønsker jeg ikke å bidra til denne industrien. Hverken på vegne av meg selv, eller mine barn. 

Nathaniel sa det så fint i dag;" Men mamma, hvis vi ikke kan spise mennesker, hvorfor kan vi spise dyr?" I dag har jeg og denne fine frøkna koset oss på åpen barnehage! En stund siden vi har vært der nå, da jeg føler vi har nok "åpen barnehage" hjemme i vårt eget hus, haha! Og ser derfor ikke helt behovet, men greit en gang iblandt. 

Ønsker dere en god natt ♥

 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits