hits

Laminat eller parkett?

Reklame | Bygghjemme.no

Selv om vi per nå leier, og ganske sikkert kommer til å gjøre det i noen år til, betyr det ikke at jeg ikke drømmer. Selvfølgelig drømmer jeg. Jeg ønsker også et stort hus med to etasjer! Og jeg har selvfølgelig sett for meg hvordan det skal se ut. Blant annet når det kommer til gulv. Jeg er veldig glad i lyse, naturlige toner, og ser absolutt for meg noe sånt når det skulle bli aktuelt.

Når man skal legge nytt gulv, stiller mange seg spørsmålet om hvorvidt de burde velge laminat eller parkett. Inntrykket kan tilsynelatende være ganske likt, men det er mange forskjeller. Laminatgulv har en hardere overflate som tåler mer, både når det gjelder riper og inntrykk som for eksempel fra høye hæler. Parketten er mykere og derfor også mer mottakelig for påvirkning. Men en fordel med parkett er at den kan slipes og lakkeres eller oljes på nytt om man skulle ønske å endre på det. 

Bygghjemme.no, som er en online byggevarehandel med alt du trenger til oppussingen, har et bredt utvalg av laminatgulv til rimelige priser, og i alle prisklasser og farger. Under har jeg lagt ved noen bildeeksempler fra noen typer laminatgulv jeg liker ekstra godt! 

//Bilder: Bygghjemme.no 

Hva gjør egentlig mennesker uten barn?

Den siste uken har det meldt seg et stadig mer undrende spørsmål for meg. Dette får meg virkelig til å gruble altså. Jeg synes rett og slett det er direkte mystisk. Hva gjør egentlig mennesker uten barn?

Det har vært en veldig hyggelig, koselig og fantastisk uke, Ikke misforstå meg. Vi har hatt en rekke playdates med mine venninner som tilfeldigvis heller ikke befinner seg på hytta. Men jeg har fått kjenne på en følelse jeg tror jeg aldri har følt på før (det føles i alle fall ikke sånn) Nemlig kjedsomhet! 

Ikke det at det er kjedelig å være med Sienna. Nei, langt der i fra. Hun er jo verdens mest fantastiske. Men der jeg vanligvis løper rundt for å tilfredstille alle i husholdningen, har jeg nå bare en hjemme for øyeblikket, og da oppstår det gjerne et aldri så lte "hva skal jeg fylle inn tiden-med"problem. Vi har koset oss enormt mye med mange av alle de fine menneskene vi er så heldige å ha i livene våre. Skikkelig heldige er vi!

 

Sånn helt på tampen har det faktisk oppstått en aldri så liten situasjon som jeg håper jeg kanskje kan fortelle om en vakker dag, når jeg føler meg klar for det. Det er virkelig stort for de det gjelder, og noe jeg har jobbet skikkelig, skikkelig mye for. Derfor vil jeg enn så lenge holde det for meg selv. Veldig fornøyd med å endelig ha nådd mitt mål. Ellers har jeg akkurat hatt et koselig lite  besøk av gudmortante Katrine helt til nå, og nå er det straks natta for meg også. Sov godt alle sammen!

Barna mine får sjokoladekake til kveldsmat

Hei og hopp! Her ble det plutselig noen dager mellom forrige innlegg, noe som har sin naturlige forklaring i at jeg rett og slett har hatt en barnefri helg.

Fredagen hadde jeg som tidligere nevnt invitert noen av mine beste venninner på jente/vinkveld, med en påfølgende tur ut OL byen. Hadde jeg visst at jeg skulle bli såpass dårlig denne dagen og de to påfølgende dagene, hadde jeg nok aldri dratt ut, haha. Jeg brukte nemlig resten av helgen og omtrent helt til jentene kom hjem igjen på søndagen, til å ligge i sengen. Men - det er jo heldigvis svært sjeldent jeg tar meg friheten til slike sprell, eller i det hele tatt har muligheten til det, så det er absolutt verdt det likevel!

Jeg har for tiden påskegul ettervekst, og i den forbindelse kom heldigvis BFF og eks-frisør Ingvild til min unnsetning sent fredag kveld. Dessverre var etterveksten min for påskegul for å kunne reddes av en toning, så nå farger jeg håret mitt svart i stedet. Neida.

Fra søndag og til tirsdag har jeg begge jentene hjemme, før Emma reiser på påskeferie med sin pappa. Så det blir med andre ord veldig stille her resten av påsken. Å være med bare ett barn når du er vant med tre, er nesten som barnefri å regne. Men selvfølgelig veldig koselig å kunne rette full oppmerksomhet mot bare én av de av og til.

I dag har vi vært på Sørum gård for å hilse på dyrene og være ute. En veldig koselig dag med to av mine tre favorittpersoner her i verden. De er jo veldig glade i dyr hele gjengen, så det er alltid midt i blinken med bondegård! ❤

Ellers avsluttet vi dagen med å bake brownies, som de, hold dere fast, fikk til kveldsmat. Er tross alt bare påskeferie én gang i året si!

Ønsker dere alle en god natt☺

Jeg har gitt bort barna

Det føles trist, skal jeg være helt ærig med dere. Å gi bort barna sine er aldri et lett valg å ta. Heldigvis vet jeg at de har det supert med sine fedre nå i påskeferien, og jeg skal benytte anledningen til å slappe av. For real. Det var en blanding av tristhet og glede da jeg fulgte Nath inn på flyet i morrest. Han var så spent på å se pappa, og det unner jeg han virkelig.

Faktisk har jeg fra imorgen og til søndag helt barnefri. Jeg kan gjøre hva jeg vil. Hvor surrealistisk er ikke det, liksom. Imorgen står det vinkveld på planen, hjemme hos meg, med et par venninner og søsteren min. Det tror jeg blir veldig koselig!

Ønsker dere en god natt! ❤

Ingen vet om babyen min

Dere vet, det er noen ting man bare ikke kan snakke om i offentlighet om man ønsker å framstå som relativt normal. Og dette føler jeg absolutt er en av de. Jeg har en stor innrømmelse å komme med: Sienna er fortsatt babyen min! 

Jeg kaller henne selvsagt bare babyen min innenfor husets fire vegger. I realiteten er hun jo en straks treåring, haha. Jeg tror nok det kommer av at hun er minst. Hun vil på mange måter alltid være babyen min, siden hun alltid vil være minst i gjengen. Men rett forran øynene våre vokser de - og de vokser i en voldsom fart! Hverdagen går sin gang. Sommere som kommer, sommere som går, jul, nyttårsaften likeså. Sommer igjen. Plutselig er de blitt et år eldre på et øyeblikk! På mange måter ser jeg på tiden litt som en evigvarende karusell som går fortere og fortere. En koselig karusell med uendelig mange lykkelige øyeblikk, men også en karusell du så gjerne skulle hatt mulighet til å hoppe av i blant. For å stoppe opp en stund, og bare betrakte barna våre. Betrakte hvor fint vi faktisk har det, betrakte hvor heldig jeg er som får oppleve de. Jeg, som er så heldig å få oppleve småbarnslivet, hvor hektisk, stressende, fint, fantastisk og ikke minst å få erfare hvor frustrerende det til tider kan være å sjonglere alt dette alene. Jeg skulle mer enn gjerne hatt litt ekstra tid til å beundre de. Hvor utrolig fine de er, hvor flinke de er, og hvor store de er blitt. Jeg er så stolt av de! 

Litta bildedryss fra søndagen som var! Vi hadde strålende sol, nyyydelig vær rett og slett. Og dagen tilbragte vi på idylliske Losby. Veldig fin dag med alle mine tre skatter, selv om Emma egentlig var på pappauke. Så langt har uken vår vært som alle andre uker - med treninger på ettermiddagen. I går var det fotball, og i dag er det håndball. Ellers hadde jeg et lite besøk av en av mine beste venninner i går, som venter sin fjerde lille skatt. Veldig koselig å catche litt opp når man ikke ses så ofte på grunn av avstand.

Ha en strålende dag dere ♥

Bloggdesign av RRH Webdesign
?