MAGEN 4 MND ETTER FØDSELEN

Som flere ville, skal jeg nå lage et lite innlegg om hvordan magen min og kroppen generelt er nå, litt over 4 måneder siden fødselen. Vil jo si at magen er så å si gått tilbake til "sitt gamle seg" bortsett fra at magen selvfølgelig var MYE strammere før jeg ble gravid.  Men den saken jobbes jo med, såe ! Er egentlig veldig fornøyd med alt, bortsett fra navlepiercinghullet , som er heeeeelt på bærtur. Det er skikkelig stygt etter graviditeten, huff. Og vet ikke hvor mange piercinger jeg har kjøpt etter svangerskapet , siden jeg mister alle da de rett og slett bare detter ut gjennom piercinghullet , pga at det er så stort og utstrakt. Kommer sikkert til å operere det bort eller noe, etterhvert. 

 

Dette bildet er tatt under en mnd før jeg ble gravid, da var magen min STRAM og veldig veldig flat.  Ikke noe fett der for å si det sånn.

 

 Magen min så jo helt fucka ut en stund etter fødselen, men det er jo ikke så veeeldig rart da. Har jo bært et 3,5 kilos barn inni magen ! Her ser dere også gravidstripen veldig godt, både nedenfor og ovenfor navlen.

 


Og magen min nå, som jeg er veldig fornøyd med ! Den har egentlig trekt seg godt tilbake av seg selv, men treningen  har selvfølgelig hjulpet å "stramme opp" litt. Magen er ikke like stram som den var før jeg ble gravid, men jeg kan si meg ganske så fornøyd nå tenker jeg ! Gravidstripen er så å si helt borte, noe jeg er VELDIG glad for. Det var ikke noe fint med en stripe som ser ut som en veiviser når ikke gravidmagen var der lenger, liksom, haha.

Veier fortsatt 56 kilo, ser ikke ut til at vekta vil gå lengere ned.. haha. Vil jo helst ned til startvekta som var 50 kg. Men det får vi bare ta som det kommer ! Er jo egentlig fornøyd sånn som det er nå, også. Ellers, er vel egentlig veldig fornøyd med alt (bortsett fra navlepiercinghullet...) Jeg er hvertfall VELDIG klar for sommer og bikinisesong ! :D

 

- Hvor lang tid tok det før du fikk kroppen tilbake etter svangerskapet ? :) 

 

 

NATHANIEL FÅR GRØT FOR FØRSTE GANG - FILM

HEI IGJEN ALLESAMMEN ! 
Nå ligger lillemann å sover søtt i sengen sin ! Vi har som sagt bare tatt det helt chill i dag, ikke vært utenfor døren engang. Deilig må jeg bare si ! Bare ryddet og styrt her hjemme. Stellekommoden har forresten gått til faens, skuffen er helt ødelagt pga. at jeg har så mye klær inni der at det blir helt stappet. Så må kjøpe ny..  passet ikke akkurat så veldig bra, da jeg har veldig knapp økonomi nå framover med både dåp og ny innflytting osv osv...   såe, det var i grunn jævlig kjipt ! 

Men menm ikke noe å gjøre med det. I dag har vi gjort noe kjempespennende ( for meg iallefall.. ) Nathaniel Chrisander har nemlig fått grøt for første gang i dag ! Var så gøy å se hans reaksjon på det, han syntes det var helt ok i begynnelsen, men etter et par skje'er skjærte han DEN grimasen.. hehe ! Lille søtnosen <3 <3

 

Desverre så vil ikke nettet her samarbeide, så det blir kun bilder og ikke film fra grøtspisingen. Får legge ut videoen en annen gang. 

 

 


- HVOR GAMMEL VAR DITT BARN DA DET FIKK GRØT FOR FØRSTE GANG ? 


 

Visste dere forresten at når man skriver inn "Rannveig Heitmann" på google, så kommer dette opp: 

 

Høhø. Tar det egentlig bare som et kompliment at så mange er keen på å se meg naken ! Over og uuut ;) Skjønner ikke hvorfor folk gidder å lete rundt etter nakenbilder av meg, for det kommer de aldri til å finne. Har aldri i hele mitt lange liv sendt noen som helst nakenbilder av meg selv til andre, ikke til kjærester engang. Har selvfølgelig gått rundt et par bilder av meg, fra da jeg var 14 eller noe. Men da har det faktisk vært pga at tlf min ble stjelt og ikke fordi jeg har sendt til noen.

Men trenger egentlig ikke å forklare meg, for jeg kunne faktisk ikke gitt mere faen i om du har sett meg naken.

Nå er det senga på ho mor ! Så da sier jeg godnatt til alle mine søøte lesere :)

 

NATHANIEL'S OUTFIT 28.04.12

 

Dette har Nathaniel Chrisander på seg i dag: Vanlig hvit body fra H&M, t-skjorte fra H&M,  og bukse fra CUBUS. 

 

I dag skal vi bare ta det heeelt rolig! Kanskje jeg begynner å pakke ned litt ting, siden jeg har så SYYKT mye ting og tang som jeg skal ha med meg når jeg flytter.. og det er jo bare en mnd til ! Wii <3 Får see hva vi gidder ! Siden vi først har sløvedag hjemme og ikke har noen planer, foreløpig iallefall, så tenkte jeg kanskje å fikse litt på bloggen også. Mye som jeg ikke har fått gjort så mye med siden Nathaniel kom til verden pga lite tid til overs, men etterhvert som jeg har blitt vant i mammarollen får man jo bare mere og mere tid til å gjøre andre ting. I begynnelsen var det jo baare amming - soving- bleieskift, og det var alt vi gjorde iløpet av en dag liksom.

Skulle ønske været var litt bedre, men meeen. Siden jeg nå er begynt å blogge mere igjen, er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om eller noe dere lurer på ? Bortsett fra det så skal jeg iallefall trekke vinner i Brun og Blid konkurransen iløpet av helga ! Er jo en stund siden jeg skulle gjort det, men sånn blir det når man har en liten en :)

 

Ha en flott lørdag, så blogges vi :- * 

TRENINGS-INNKJØP

Har vært en utrolig slitsom og laang dag i dag, skal ikke si så mye mere enn det. Vi kom hjem ganske så sent, så da var det rett på kveldsskiftet og rett i seng for Nathaniel sin del ! Så nå ligger han å sover så søtt i sengen sin, mens jeg inntar dagens middag. Jepp, middag kl halv 12 på kvelden. Kosedressen er på, og nå er jeg klar for en kveld med TV titting og sofaligging. Muligens skal jeg se neste ukes episode av Frustrerte Fruer, men det kommer helt an på om nettet vårt ( som er EKSTREMT tregt) vil samarbeide. Uansett... gleder meg sånn til Marita kommer hjem fra Vadsø , siden hun er min trenings-buddie :- * Treningen blir ikke helt det samme uten henne ! Og speaking of, i dag var jeg å kjøpte litt nye treningsklær. Ikke det at jeg virkelig trengte det, i og med at jeg har nok fra før av, Men er jo gøyere å trene når man har litt nytt ! Er dere ikke eenig ? 

 


Dagens middag og dessert ! Hoho :D

 

Treningsskjorte fra Asics ( 299 kr) treningstights fra Casall (699 kr)

 

Treningsskjorte fra Peak Performance ( 500 kr) , treningstights fra NIKE (499 kr) 

 

Er det noen som vil jeg skal legge ut bilder av magen min, nå som det er over 4 mnd siden fødselen ? Er veeldig fornøyd med den, og bedre skal det bli ! Synes allerede jeg ser resultater etter treningen, og det er jo topp motivasjon ! Likerlikerlikeeer ! Skal fra nå av prøve å trene to ganger i uken istedenfor bare en gang, eneste problemet der er jo at jeg trenger noen til å passe Nathaniel mens jeg er borte , og det blir jo da mammaen min. Hun stiller selvfølgelig opp når hun har mulighet, men hun har jo også en fulltidsjobb og ikke så ofte tilstede. I tilegg er Nathaniel blitt en skikkelig puppegutt, han vil helst bare ha pupp han, og hvertfall IKKE flaske ... 

Uanseeett. I helgen skal vi bare slappe av og ikke gjøre NOE som helst annet enn å kose oss og trille turer med vogna. Har vært en stressende uke, så skal bli godt å bare flate helt ut lamme gullet mitt. Vi har det helt fantastisk sammen bare oss to :) <3 Mamma elsker Nathaniel ,og Nathaniel elsker mamma ! 

Ha en helt fantastisk helg alle leserne mine ! DET skal jeg hvertfall ha ! Så blogges vi :- * 


RESTYLANE - HOT OR NOT ?
Personlig synes jeg fyldige lepper er utrolig sexy ! Jeg har fra naturens side ganske fyldige lepper fra før av og er ikke på noen måter misfornøyd med de, tvert i mot ! Men jeg og en venninne har funnet ut at vi vil prøve restylane bare for å se om det blir bra eller ikke. Såe, kommer sikkert før-etter bilde her på bloggen når det er gjort. Kjenner ei som tok det for ikke så lenge siden, og da jeg så resultatet hennes så fikk jeg utrolig lyst til å gjøre det selv siden det ble så pent på henne ! Har lest litt rundt omkring på nettet om dette, og resultatet varer jo i flere mnd. Og som jeg forsto, så varer resultatet enda mye lengere etter behandling nr.2 , opptil 18 mnd eller noe sånt.  Så da lurer jeg på følgende: 

 

Har du prøvd restylane, og ble du fornøyd ? 

I så fall, hvor mye tok du ? 

Hvor lenge varte resultatet etter 1. behandling, og hvor lenge etter 2.behandling ?


Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits