NYDELIG SANG !

 

" If  she's amazing, she wont be easy

If she's easy, she won't be amazing

If she's worth it, you won't give up

If you give up, your'e not worth it "

MALINGS & FLYTTINGS

 

HEI HEI alle mine kjære lesere ! 
 

Vet godt at jeg har vært en crappy blogger i det siste, så da kan vi jo gjøre det NESTEN godt igjen med en liten oppdatering ! Som dere allerede vet har jeg jo hatt og har fortsatt hendene fulle, og har såvidt sovet de siste dagene før dåpen i går. Fikk sove litt lengere i dag da, og det var helt himmelsk.  Har en sånn supersnill mamma som har stilt opp hele to ganger i dag, og passet Nathaniel. Første gang så jeg fikk sovet litt ut, og andre gang fordi vi var å malte i leligheten, igjen...  Er veeeldig lei maling nå. Å være alenemamma og male er noe dritt og passer overhodet ikke sammen, for man trenger jo hele tiden noen til pass om man skal male. Så jeg håper virkelig Marita, som hjalp meg i dag, også hjelper meg imorgen ! For hun er den eneste som har malt der nede, som faktisk KAN male. Haha, kan si jeg gruer meg litt til å se dette på TV ! Da tror jeg alle malentusiaster der ute og generelt alle som ser på kommer til å slå seg i panna !Jeg er helt ELENDIG til å male, har aldri malt før. Så det så overhodet ikke uuut i leiligheten etter jeg hadde vært der å styrt første gangen. Men nå ser det ikke så aller aller verst ut etter dagens økt, så satser på å bli ferdig med drittmalinga imorgen. Amen ! 

 Rannveig gjøt ting ho IKKE kan. Og det va ikke så veldig smart..

 

Haha, neida. Men joda...  Ellers så har vi jo som sagt hatt dåp i går, som gikk helt fantastisk bra ! Var veeeldig stresset og veldig underernært på søvn, men bortsett fra det hadde jeg det kjempekoselig og koste meg masse ! Ble litt ekstra stress, siden jeg dagen før dåpen bestemte meg for å lage en putekake, som var ferdig laget kl 5 om morgenen på dåpsdagen.  Den ble så fin at ingen trodde på at jeg hadde laget den. * STOLT* 

 Veldig dårlig kvalitet, men får legge ut bedre bilde senere,siden jeg ikke har hverken pc'en min eller minnekortet til kameraet her. Dette er definitift den peneste kaken jeg noen gang har baket, og jeg ble utrolig fornøyd ! Er personlig ikke så glad i kake, men ELSKER å lage dem ! Spesielt når resultatet blir så bra. Laget også veldig fine cupcakes, men dem kan jeg legge ut bilde av sammen med de andre kakene i et annet innlegg. 

 

Akkurat nå klarer jeg ikke å komme på hva vi ellers har styrt med, men det har jo vært mye filming og sånt da oppi alt dette, som også tar mye tid.  Har jo for det meste gått i dåpsplanlegging og dåpsforberedelser, + nedpakking av tingene mine. Så nå gjenstår bare flyttingen, og kan inrømme at jeg gruer meg sånn smålig. Forrige gang vi flyttet holdt vi på fra morgen til kveld, og da ble jeg skikkelig sur å grinete etterhvert, og sjefete.. hahah, har en stygg tendens til å sjefe når jeg blir stresset. Men så var jeg jo gravid da, og hadde masse hormoner i omløp. Synd man ikke har den unnskyldningen lengeree :D 

Bilde fra her om dagen, da det var knallfint vær ute ! Synd været i her i det kalde Nord er så ustabilt, for i skrivende øyeblikk SNØR det ute. Jepp, her kan det snø til langt utti junil.. 

Meen nå skal jeg gå å sove, siden jeg har en langt dag forran meg imorgen med maling, og aller aller mest sannsynligvis innflytting i ny-leiligheten ! Can't wait. Skal bli såå herlig å være ferdig med hele drittmalinga og drittflyttinga. Synd å si det, men disse tingene ER en mannejobb og ikke en jobb for meg.  Vurderer seriøst å leie en stor og sterk handyman. Anyone ? 

 

God natt ;) 

 

VELLYKKET DÅPSFEIRING !

Dette blir et VELDIG kjappt innlegg, siden jeg skal gå å få med meg så mye søvn som mulig nå når jeg har sjans. Jeg har nemlig ikke sovet så veeldig mye de siste par dagene, kanskje 3-4 timer til sammen ? Var hvertfall så trøtt i trynet i morrest at jeg måtte sitte å spise frokost med øynene lukket, haha.  Skal ikke være lett å ville ha alt perfekt til fingerspissene ! I tilegg blir jeg jo filmet av TvNorge, så om dere ser meg med tidenes største poser under øynene på TV til høsten skal dere ikke bli overrasket ! Men var jo verdt strevet og våkenettene da, for dåpsdagen var en fantastisk dag, er såå stolt over lille gullet mitt som var en skikkelig flinking under dåpen, bortsett fra litt skriking i begynnelsen. Var litt dumt tidspunkt dåpen var på, siden han bruker å ta formiddagshvilen sin akkurat da. Så det ble litt grining fra en veeldig trøtt Nathaniel, som til slutt sovnet i armene mine .

 Legger ut alle de andre bildene en annen gang. Nå skal ho mor gå å ta igjen MYE tapt søvn. God natt ! PS. Vil dere se dåpen, så må dere følge med på Unge Mødre på FEM til høsten ..hihi :) 

NATHANIEL CHRISANDER 5 MND !
Den 19 mai kl 22:35 var det akkurat fem måneder siden min nydelige lille gutt så verden med sine to vakre brune øyne for første gang ! Og det er like rart å tenke på hver gang. For for meg er han fortsatt en liten nyfødt baby, og jeg fatter ærligtalt ikke bæret av hvor tiden er blitt av henne ! Sykt å tenke på hvor fort tiden faktisk går når man ble mamma. Dag inn og dag ut med samme greierne. Når tiden går SÅ fort er det vel ikke lenge til 18'års dagen hans, haha. Før jeg ble mamma , gikk jeg alltid å gledet meg til noe litt langt fram i tid. Nå rekker jeg såvidt å tenke på morgendagen, og når noen sier: men herreguud, det er jo så lenge til. Så tenker jeg, den dagen den kommer plutselig ! For det er slik jeg føler det etter jeg ble mamma, ting kommer bare plutselig. Du rekker ikke å glede deg engang, hehe. Man setter heller pris på alle de små gledene i hverdagen som småbarnsmammativærelsen fører med seg. Jeg ville ikke byttet ut livet mitt for noe her i verden, jeg kan ærlig inrømme at jeg har det ganske greit ! Har verdens fineste sønn og et herlig liv som jeg nyter hver enete ene dag i ! 

 

Selv om jeg savner nyfødtperioden veeldig,så vil jeg si at nå for tiden er den mest spennende perioden i utvilklingen til Nathaniel så langt ! Han har blitt så stooor, og sir både mamma og mange andre rare lyder. Han ler veldig mye, og smiler til alt ! Han er med andre ord en skikkelig godgutt.Når jeg ser på han ,så blir jeg så utrolig stolt av meg selv ! Tenk at JEG kan lage noe så vakkert, noe så perfekt ! Det er helt ubegripelig for meg.  Jeg kan med handen på hjertet si at jeg ikke visste hva kjærlighet og det å elske noen betød, før jeg fikk Nathaniel. Jeg trodde jo såklart jeg visste, men det å få barn skaper helt nye dimensjoner innen kjærlighet du aldri visste fantes. Jeg har aldri elsket noen så høyt som jeg elsker lille gutten min. Og jeg kommer jeg nok aldri noensinne til å gjøre heller !

Å være mamma er helt fantastisk. Det kan virkelig ikke beskrives med noen ord, må bare oppleves ! Det er selvfølgelig tunge dager og frustrasjon hvor man føler seg veldig begrenset.. , og søvnen har jo sett sine bedre dager for å si det sånn. Men jeg klager ikke ! Alt dette er småtteri i forhold til hva jeg får tilbake. Ren kjærlighet, og verdens fineste smil som virkelig kan smelte <3

 

 

Du har brune øyne og røde kinn. 

Du har latter som smitter du, 

gutten min ! 

 

Den vakreste skapning på denne jord! 

Den største prestasjon, 

gjort av din far og mor

 

Mamma elsker deg Nathaniel, verdens aller fineste  ! <3

DÅPEN I BOKS

Hei bloggen ! <3
 

Blir nok også kveld/natt blogging denne gangen også. Mye av det for tiden, hmm.. :p Men har rett og slett ikke tid til det på dagtid, så da får det bare bli sånn. I dag har vi vært til dåpssamtale, og fått unnagjort MASSE til dåpen ! Føler at jeg kan slappe litt mere av nå. Dåpskjolen er bestilt, dåpskaken er bestilt, all pynten er handlet inn ( mangler bare servietter og bok som gjester kan skrive hilsner til Nathaniel i ) maten er organisert. ALT på plass med andre ord, helt herlig ! Og dåpskjolen, den er helt nydelig. Damen jeg bestilte i fra begynte å sy den i dag, og på torsdag er hun ferdig. Da skal den sendes med expresspost slik at jeg har dåpskjolen på fredag ! Det blir knall. Gleder meg sånn. Haha, føles nesten som jeg skal gifte meg nå. Kommer til å være såå stolt går gutten min skal døpes, skal ikke se bort ifra at jeg bli å gråte nei. 

 
Dåpskjolen til Nathaniel Chrisander. Den er helt nydelig ! HER er link til den.


 

Ellers.. imorgen skal jeg stå veeldig tidlig opp, og ringe fastlegen min angående Nathaniel. Imorgen blir nok også en skikkelig bake-dag, skal bake både blåe cupcakes og blåe franske makroner .. og MANGE av hver.. haha.  Så det blir nok bra ! Blir nok også å lage bordkortene ferdig imorgen. Vil at dagen hans skal være perfekt for han. Mange andre som skal bake kaker også, så blir nok nok kaker hvertfall. 

 

I kveld fikk jeg forresten spontanbessøk av veninnen min Trude ! Var jo koselig, siden det er en stund siden sist. Og hun fortalte meg noe helt syykt ! Ble litt misunnelig da,haha. Det skal jeg ærlig inrømme. Har aldri hatt lyst til det tidligere, men nå fikk jeg plutselig veeldig lyst. Blir vel min tur en gang også.. stresser ikke ;)  Nyyydelig vær ute ! Så vi måtte gå en liten tur :) Blir i såå utrolig godt humør når været er slik ! En veldig bra ting med å bo her i Nord-Norge da , vil jeg si ! Men da er det senga på ho mor! Vi blogges ;- *

 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits