Herlig sommerdag!

God kveld kjære leser

I dag har vi egentlig bare koset oss masse i finværet! Er jo helligdag, så har vært så heldig å fått hatt begge mine to skjønne små skatter i hele dag. Ungene har badet ute, vi har spist grillmat, spist is, og sist men ikke minst, vært på bondegård! Nathaniel ELSKER bondegård, han prater om høner, hester og kyr leenge etter hver gang vi er der. Og så er han for tiden utrolig opptatt av hvilken farge absolut alt er, og spør meg omtrent hvert 2 sekund hvilken farge en ting er i. " Mamma, hvilken farge har traktoren?" "Mamma, hvilken farge har den blomsten der?" Jeg har VERDENS vakreste og mest fantastiske barn, det er det ingen tvil om. 

I dag har faktisk Emma også reist seg opp på beina for aller første gang! Kjempemorsomt med sånne milepæler, nå er det nok ikke lenge før hun er overalt, hihi :) Ellers er det ikke så mye å si, vi har jo så utrolig deilig vær her i Lillestrøm for tiden, så her går det i minimalt med klær. Sommer er så herlig!

Før jeg avslutter tenkte jeg å vise dere dagens outfit! Den shortsen jeg har på bildet under er utrolig kul, dere kan få tak i den HER Blogges <3 

 

Sommerfin med vipper! (Før/etter)

Hei igjen kjære lesere!

Nå er det faktisk mange dager siden sist, og jeg må desverre inrømme at det kan bli noen dager til neste gang også. Jeg føler rett og slett for en liten pause for hele verden til å ha innblikk i mitt/vårt liv. Håper dere vil respektere dette. Men, jeg vil komme med et par giveawayer imorgen og fredag! Så det ikke blir heeelt stille.... 

OG.. så tenkte jeg å vise dere mine nye vipper. Jeg går jo fast til Tina på Beautyalle i Oslo, men nå var det alt for lenge siden sist, slik at jeg ikke hadde vipper fra før da jeg dro dit. Derfor tenkte jeg å vise dere resultat med før/etterbilder. Vippe-extensions passer perfekt nå som det er sommertid og mascara ikke er annet enn et evig herk. JEG skal hvertfall ikke klage over å stå opp hver morgen og se ferdigsminket og fresh ut! 

 

FØR:

 

ETTER: Før bildene er tatt med iphonen min og etter-bildene med speilrefleksen, slik at det desverre ble litt kvalitetsforskjell på bildene, hehe! Men dere ser uansett godt hvor utrolig stor forskjell det er.

Å ha vippe-extensions, og å ikke ha det er som natt og dag. Og når man først har tatt det en gang, vil du aldri slutte. Jeg lover! Jeg er virkelig helt frelst, og Tina er virkelig så utrolig flink og ikke minst søt. Jeg mener at det å være serviceinnstilt er en stor del av jobben når man jobber med mennesker. På Beautyalle er jentene glade, serviceinnstilte og ikke minst veldig profesjonelle i det de gjør. Du går garantert ut døra med et smil om munnen med nye lange smekre vipper, klar for alt sommeren har å by på uten å ofre en tanke på rennende maskara. Aldri rennenede maskara igjen! ( en av verdens mest irriterende ting?!)

Pris for nytt sett med vipper på Beautyalle ligger på 899;- , og påfylling 499;- noe som er utrolig billig! Og hva er ikke bedre enn best og billig? 


Meg med helt nye vipper gjort av søte flinke Tina!

For å se hele oversikten over forskjellige behandlinger Beautyalle tilbyr, kan dere besøke www.beautyalle.no. De kan også nåes på telefonnummer 400 68 792 for timebestilling eller en helt uforplinktende samtale dersom du har noen spørsmål! De kan også kontaktes på mail : post@beautyalle.no. Beautyalle ligger sentralt til midt på Bygdøy Alle i Oslo og har helt nye og innbydende lokaler!


Lik også gjerne Beautyalle på facebook her dersom du også er forrnøyd med de eller ønsker å se flere bilder av forskjellige behandlinger!

Forandring fryder

Hei kjære dere!

I dag har jeg som jeg sa til dere i går, hatt et par timer barnefri og vært en tur i Oslo og fått satt på vipper og hos flinke og søte Tina på Beautyalle. Eget innlegg med bilder kommer! Fikk også farget brynene mine i samme slengen. Er så herlig å ha vipper igjen at det er helt ubeskrivelig! Ja, du kan si jeg er blitt blitt av vippeextensionbasillen. Ganske hardt..

Ellers har sola stått på her,og har vært helt herlig vær! Spist nydelig ostepai til middag, ungene har badet sammen ute, og vi har lekt og koset oss massemasse! Alt i alt en utrolig heerrlig dag med verdens herligste unger <3
Nå er det full avslappningstid før jeg skal ta kvelden for å få mange nok timer med skjønnhetsøvn! 

Blogges 

Herlige sommerdager!

God kveld kjære leser <3

Jeg vet jeg har vært en elendig blogger i det siste, men har enda en del å tenke på, som jeg tidligere har nevnt til dere. Så bloggingen blir desverre nedprioritert.  De siste dagene har vi bare koset oss masse ute i det strålende været. Har vært fantastiske 26 varmegrader her i dag! Da er det noe surrealtistisk å vite at det er snø og kuldegrader på min hjemplass. Det er jo nesten som to forskjellige land jo?! Sykt! 

Jeg skal hvertfall ikke klage. Varme og sol er deilig! Og det synes gullungene også! Deilig å kunne gå rundt i kjole, shorts og t-skjorte! Jeg føler med dere som bord nordpå, virkelig... 

Okei, det var ikke torden når jeg tok denne screenshooten, egentlig sol og ganske fint vær.., men nå tordner det som bare det .... GRØSS. Vi har som dere ser kost oss masse med is-spising og herlig vær! Jeg har verdens beste gullunger <3 Så det så!

Nå er det senga for alle penga, har time tidlig imorgen til vippe-extensions på Beautyalle for på søndag skal jeg nemlig på shoot for Vi Menn! 

Blogges!

 

 

Teosyal - Før/etter

Etter mange forespørsler fra dere tenkte jeg å lage et lite innlegg om blant annet informasjon om Teosyal, som er fillingen jeg har i leppene mine akkurat nå. Har flere ganger før prøvd Restylane, men aldri Teosyal. Kan hvertfall si så mye som at jeg er utrolig fornøyd med mine nye lepper! Leppene mine ble superfyldige og man får rett og slett et helt annet utrykk i ansiktet etter leppefilling. 

Jeg vet ikke hvor mye dere vet om forskjellige fillers, men det finnes blant annet Teosyal, Restylane og Juvederm. Og en del flere som jeg ikke har hørt så mye om. Dette er forskjellige stoffer en lege eller sykepleier injiserer i leppene dine ved flere stikk strategiske plasser i leppene. Dette er så og si smertefritt med bedøvelse, og de fleste salonger tilbyr dette. Prossessen er egentlig ganske grei. Du har først en samtale med legen/sykepleieren som skal injisere leppene dine. Deretter får du, hvis ønskelig, bedøvelse. Her er det litt forskjellig hvilke typer bedøvelse den enkelte klinikk bruker. Jeg HATER sprøyter, så det var helt fantastisk for meg at de brukte bedøvelseskrem og ikke bedøvelsessprøyte. Det hele gikk smertefritt og ble utrolig fornøyd med leppene mine! Det endelige resulatet av leppene kommer som regel etter 2-3 dager, da de hovner litt opp på dag 1 og 2. 

Siden jeg har fyldige lepper fra naturens side, trenger jeg ikke skape noen spesiell form, kun fylle i jevnt over. Men dersom man nesten ikke har lepper fra før av, kan et være en fordel å lage en ny "form" på leppene du selv velger. Dette snakker du og legen om i en gratis konsultasjon før behandlngen starter. Jeg har en tendens til å vise mye tannkjøtt når jeg smiler (overleppen blir veldig tynn i forhold til underleppen) Med tanke på det har legen fyllt inn ekstra Teosyal på midten av leppa slik at jeg får en jevn leppe når jeg smiler nå. Jeg er så utrolig fornøyd! 

Her er noen bilder fra prosessen! -Før behandling med Teosyal-Under behandling


Etter behandling! Legg merke til den store forskjellen som man ser godt både forfra og fra siden av.

Jeg tok Teosyal hos Beautyalle, skjønnhetsalongen hvor jeg også går til fast behanling med Vippe-extension. Her jobber både dyktige hudpleiere og negledesignere med lang erfaring innen skjønnhet, hudpleie og velvære. De tilbyr en rekke skjønnhetsbehandlinger, blandt annet:

 

-Teosyal og Restylane

-Botox

-Vippe extensions 

-Permanent makeup

-Negledesign

-Brasiliansk voksing


Og mange flere behandlinger! For å se hele oversikten av de forskjellige behandlingene klinikken tilbyr kan dere gå inn HER! 

 

Legen som jobber hos Beautyalle heter Cuu, og har blant annet jobbet med og behandlet flere kjendiser tidligere. De bruker lege i stedet for sykepleier fordi det er tryggere. Cuu har lang erfaring som lege og gjør dermed hele opplevelsen bedre og man kan føle større trygghet. Jeg fikk hvertfall følelsen av å være godt ivaretatt! Dette kommer jeg nok til å fortsette med. 

For timebestilling eller spørsmål kan dere enten ta kontakt via hjemmesiden deres www.beautyalle.no, sende en e-post til post@beautyalle.no eller ta kontakt på telefonnummer 400 68 792Siden sist jeg var å satt på vipper har Beautyalle fått seg nye lokaler, og har nå også større kundekapasitet. Skjønnhetsalongen ligger sentralt til midt på Bygdøy Allè.

Jeg vil også gjerne oppfordre mine kjære lesere til å like Beautyalle på facebook HER! Jeg blir veldig glad dersom dere liker og deler innlegget videre <3 

Har DU prøvd teosyal ? Er du fornøyd? 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits