Oa heeeele natta

Seriøst... kan ikke bare tiden stoppe litt opp? Minstefrøkna vokser så altfor fort. For, det er virkelig på henne man merker det best. Nå er det snart et halvt år siden jeg lå på sykehuset med verdens nydeligste prinsesse, endelig ute! Så vakker, så perfekt, så liten... og nå så veldig stor! Nøkaktig et halvt år om tretten dager. Hvor i alle dager ble tiden av?

I dag skulle vi egentlig på event på Jan Thomas studio, men frøkna har slitt en del med magen de siste dagene, så jeg bestemte meg for å avlyse, og ikke dra henne med inn til Oslo, men snarere heller være i umiddelbar nærhet til et toalett med stellebord til enhver tid. Vi har derimot hatt en suuuperkoselig lunch med "tante" Katrine, som også skal passe vesla til helgen, første gangen hun skal være borte i mer enn et par timer. Da skal mor nemlig på utdrikninslag!

Se så fin, så glad, og så stor! Og mat, det må man ha, sier Sienna! Denne frøkna er virkelig null problem å ha med seg rundt omkring, så lenge hun har sine ting med seg (og det er jo ikke lite( Haha!  Ekte sjarmtroll, kalles det.
 

 

Blogges ♥

 

 

Mine klokkefavoritter for sommeren + rabattkode!

annonse

Nå nærmer det seg med stormskritt - utbetaling av feriepenger og skattepenger! I den anledning vet vi alle hva det betyr, mange av oss vil nå ha muligheten til å unne oss det lille ekstra!

Jeg har hatt hatt et samarbeid med de tidligere, og har bestemt meg for å gjøre det igjen, for dere lesere! Daniel Wellington klokkene står mitt hjerte nær. Dette samarbeidet er jeg veldig stolt av og jeg ser virkelig frem til å pynte opp antrekkene mine fremover med disse flotte klokkene. Jeg har denne gangen klikket hjem to nydelige klokker, én med litt ekstra bling og en klassiker. De flotte menneskene i Daniel Wellington var også så greie å sende med ekstra reimer så jeg lett kan bytte etter anledning og behov. Jeg syntes det er så gøy å samarbeide nettopp med DW fordi produktene er tidløse og kan brukes til enhver anledning, hvilket gjør at til tross for en litt høyere prislapp så går det opp i opp da du kan bruke de til så og si alt! 

Disse klokkene er så utrolig nydelige, så elegante og ikke minst, tidløse. Samtidig gir de deg en følelse av luksus da alle klokkene er laget i gode og stilfulle materialer. Klokkene har også utskiftbare reimer, som gjør at man kan mixe og matche mellom de nydelige klokkemodellene slik man selv ønsker, fra casual, til en mer pyntet anledning. Med flere forskjellige reimer å velge i bestemmer man det helt selv, til enhver anledning.

 

Det beste av alt er at Daniel Wellington har gitt meg muligheten til å gi leserne mine en eksklusiv sommerrabatt, siden dere er så herlige♥

Ved å oppgi rabattkoden "rannveigDW" vil dere lesere få hele 15% på hele nettbutikken, i tillegg får dere med en ekstra valgfri reim på kjøpet! Dette er en fantastisk mulighet til å sikre seg en ny klokke i toppkvalitet til en langt billigere prislapp♥ 

Hvilken er DIN favoritt?

Husk å benytte rabattkoden før 30. juni. 

Arr i sjela..

Det er nesten slik at jeg glemmer det av. For det meste gjør jeg det. Men her om dagen kjente jeg etter, og arrene er fortsatt ganske tydelige. Arrene etter det beste jeg noen gang har gjort for meg selv!

Jeg har aldri angret en eneste dag på at jeg valgte å legge inn silikonimplantater. Jeg husker så veldig godt at de fleste mente jeg kom til å angre etter hvert. Tvert om, så er jeg veldig takknemlig for de, det har jeg alltid vært. For å si det sånn, jeg brukte 25 000 og fikset et stort arr i sjela mi.

Jeg var atten år, hadde nettopp fått mitt første barn, og hadde bryster jeg følte hørte til en gammel dame. Ikke til en som ikke engang er entret tjueårene. Jeg husker det sleit så vanvittig mye på selvtillitten. Jeg var rett og slett flau over kroppen min, og hadde alltid bh på. Uansett. Jeg blir sliten bare av å tenke tilbake på det, og er utrolig glad for at jeg slipper å ha det sånn nå. Nå sprader jeg rundt uten bh, titt og ofte, selv om de nok ikke ser like fine ut som de gjorde en gang, og har begynt å henge litt, de også,i og med at de har måtte gjennomgått to hele svangerskap med to påfølgende ammeperioder. Silikonimplantater kommer dessverre ikke med "gravidgaranti". Haha.  Slik er livet!

Jeg føler dette er et utrolig viktig tema. Det er så vanvittig stort press på at man skal være så forbanna fornøyd med seg selv og ikke fikse på en dritt når man har et kjent fjes. Personlig har jeg ingenting i mot å fikse litt her og litt der. Er man misfornøyd, gjør man noe med det, rett og slett. Simple as that. Alle mennesker er kapabel til å ta sine egne vurderinger og valg, og selv om man er kjent blogger, skal man ikke måtte gå fram som et godt eksepel som er hundre prosent fornøyd med seg selv. For jenter... helt ærlig, hvem er egentlig det? Vi alle har våre små og store ting, jeg har hvertfall mine. Og jeg forbeholder meg virkelig retten til å kunne endre på akkurat det jeg vil uten at noen skal ha noe som helst å si. Blogger eller ikke blogger, forbilde eller ikke forbilde.


 

Laaaaang dag i morgen, også. God natt lesere!

 

Min redning for uren hud

Helt ærlig. Med omtrent konstant stress, og lite søvn,  har jeg over noen måneder til tider hatt problemer med huden og prøvd mange ulike metoder. Dessverre uten nevneverdig gode resultater.

For noen uker siden fikk jeg plutselig kontakt med en representant fra May Beauty. Det skulle vise seg å bli redningen for ansiktshuden min som sårt har hatt behov for et produkt som holder hva det lover. Ansiktsmasken jeg har testet ut de siste ukene er The Incredible Face Mask, den er bare helt magisk. Endelig gløder jeg igjen!Dette er noen av effektene masken gir:

 -Fjerner hudormer

- Ettersom masken suger ut talg vil du kunne få mindre synlige porer etter bare én behandling.

- Renser bort død hud

- Forebygger Acne

Og sist men absoutt ikke minst.....*trommevirvel*

- Du vil få en jevnere og mer langvarig brunfarge da de døde hudcellene blir fjernet.

Ansiktsmaske step by step: 

Åpne masken på en av sidene..

Bruk den medfølgende myke eksklusive kosten til å påføre masken jevnt ut over hele ansiktet. Sørg for å smøre ut i jevnt lag. 

Etter påføring, ta deg en velfortjent halvtime fri, og gjør det du liker best!

Etter denne halvtimen er masken klar for å rives av. Da begynner jeg i kantene, og river etter hvert av forsiktig i hele ansiktet


 

...og Volia! Et hudormfritt og glødende fjes. Man blir rett og slett litt som ny! Jeg har aldri vært borti noe lignende, så for meg var denne helt super! 


Slik ser det faktisk ut inni masken etter bruk. Den fjerner ALT! Så nå er huden min så klar for sommer og brunfarge som den kan få blitt!

Og så har jeg faktisk en liten gledelig overraskelse til dere! Dere får -30% rabatt på disse fantastiske maskene ved bruk av rabattkode "rannveigmask"

En god hjelp på veien til plettfri hud! PS. Rabattkoden gjelder i en tidsbegrenset periode, så her gjelder det å skynde seg!

Blogges


 

Toåringen min bruker sminke!

Jeg husker veldig godt tilbake til min egen barndom. Hvor utrolig spennende sminke faktisk var! Jeg hadde ikke så mye, fordi mine foreldre var ekstremt konservative akkurat på det området. Men å dra til venninner som hadde masse sminke, var omtrent det samme som å komme til himmelen.  Min mamma var/er ikke særlig "forfengelig" av seg, men likevel var jeg veldig rask med å "låne" leppestiftene hennes så fort jeg hadde muligheten. Jeg kan spesielt huske ett bilde i min to/tre(?) årsdag, hvor jeg har ansiktet fullt av sminke, i en god blanding med sjokoladekake. Jeg var jo svært sjarmerende!

Litt sånn er det hjemme hos oss. Hver eneste morgen jeg sminker meg, vil storesøster også sminke seg. Jeg får skikkelig flashback til barndommen, og husker hvor gøy det var selv. De synes å sminke seg er utrolig gøy (Nathaniel inkludert). De synes det er kjempemorsomt!  I dag fikk de sminke seg, begge to..Så lenge man sminker de for "gøy", synes jeg det er helt innafor.. Åpenhet er tingen, og skaper mer toleranse rundt ting. Og hos oss finnes det ikke jente eller gutteting. Vil Nathaniel lakke neglene sine rosa, så får han selvføglelig lov til det. Og omvendt. VI trenger ikke plassere barna i båser, de gjør de fort nok selv!


 

I morgen har Sienna sykehustime, deretter skal jeg til ei venninne, og så er det et annet møte. Fullbooket dag, så nå er det litt søvn som står på agendaen her før en ny, hektisk uke braker løs! PS. Husk å bruke rabattkoden på mitt forrige innlegg, smask.

Blogges

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits