NETTINTERVJU

Hei allesammen !

 I dag har vi ikke gjort noe som helst, bare slappet av hjemme og både jeg og Nathaniel har tatt på OnePiece i dag ! Herlig herlig, i dag skal vi ikke gå ut døra engang ! Men det gjør egentlig ingenting., for her i Nord-Norge er det pissvær uansett ! Man får ikke akkurat dårlig samvittighet for å sitte inne da nei ! De siste dagene har vi egentlig ikke gjort noe spesielt heller, bare chilla ! Søsteren min er også kommer hjem, så i går dro vi på bessøk til mamma/bestemor for å spise Enchiladas(?) Vet ikke helt hvordan det skrives , men det var utrolig godt i allefall !


 Men til overskriften, For et par dager siden fikk jeg forespørsel om å være med i et  nett "radioprogram" , så da var jeg med på et nettintervju for Salangen Nyheter sitt radioprogram "status" , hehe.. var jo gøy ! Hvis dere vil se det kan dere bare trykke på linken under ! 

 

>Trykk her for å komme til intervjuet< ( det er litt langt, så er bare å spole til litt over midten, så er jeg med derfra) 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Vet ikke hvorfor, men videoen ble helt fucka ! Lyden fortsetter selv om bildet stopper opp hallveis, hoho ! Men sånn får det bare væree :) Tok alle spørsmålene, men youtube ville ikke samarbeide så videoen ble kutta ned til selvbrunings-spørsmålene.. kjipt, men sant ! Så får ta de andre spørsmålene i en ny video.. 

 

 

Hvis det er noe mere dere lurer på så kan derre legge igjen kommentar i dette kommentarfeltet, så svarer jeg på det sammen med de andre spørsmålene ! God natt ! <3

NATHANIEL CHRISANDER ET HALVT ÅR !

I dag er det onsdag 20. juni, og NATHANIEL CHRISANDER er 6 måneder og 1 dag gammel. 

Det er 26 uker til NATHANIEL sin 1-årsdagHelt sykt å si det, men i går hadde jeg faktisk vært mamma i et helt halvt år ! Tiden fra Nathaniel kom til verden og til nå vil jeg si har gått så utroolig fort. Alt går nesten i ett. Men jeg kunne virkelig ikke koset meg mere ! Å bli mamma er det beste som noen gang har skjedd meg, og jeg ville ikke byttet ut dette livet jeg lever nå mot noe annet ! Å være hjemmeværende mamma er kanskje veldig ensidig, men også kjempe spennende ! Man får jo tross alt følge et lite menneske som former seg og utvikler seg med stormskritt. Det er såå utrolig gøy å for eksempel se sønnen sin rulle for aller første gang ! Man kjenner en ordentlig stolthet inni seg da, mammahjertet blir såå stolt !

For i går, dagen før 6'månedersdagen, rullet nemlig Nathaniel for aller første gang fra rygg til mage ! Og siden han gjorde det, har det omtrent vært det eneste han har gjort. Fått helt dilla på rulling han , hehe ! 

Ellers er Nathaniel blitt en stor gutt nå ! Han prater og babler i vei om gud vet hva, og så er han begynt med noe nytt ; hyling ! Om han ikke får viljen sin, og det helst med EN eneste gang, så begynner han å hyle. Ikke skrike, men klage-hyling. Er litt morsomt å høre på, egentlig ! 

OM BARNET

Nå vil du kunne oppleve at barnet ditt skiller mellom seg selv og andre i en helt annen grad enn før. Han roper for å påkalle din oppmerksomhet og strekker hendene ut for å bli tatt opp. Mens han før var mest interessert i foreldrene sine ansikt og stemmer, er det nå interesse for alt han hører og ser.

Etter hvert vil han skille sterkere mellom kjente og ukjente personer, og mellom 7 og 10 måneder begynner han å reagere med skepsis overfor fremmede. Han kan vise en økende interesse for å forflytte seg ved egen hjelp, enten ved å rulle, krype eller krabbe. Han vil også forteller klarere hva han vil og ikke vil, og begynner mer aktivt å styre samspillet etter egne innfall og ønsker.

MILEPÆLER

Kommunikasjon og sosial utvikling

 • Begynner å endre stemmeleiet for å få det til å ligne ditt.
 • Begynner å uttrykke tilsfredshet og glede ved å smile (smil er ikke lenger bare sosialt betinget).
 • Barnet bruker hendene til å komme i kontakt med far og mor. Det drar dem i håret og fingrene, slår og krafser. Det bruker også hendene til å holde seg fast med.
 • Nå bruker barnet gjerne gråten bevisst for å fange oppmerksomhet.
 • Barnet skiller mellom seg selv og andre på en helt ny måte, og gjenkjenner og reagerer på navnet sitt.
 • De fleste barn vil oppleve sine første "nei" fra omverdenen. De første seks månedene har det vært en stor ja-tid. Nå vil barnet lære at det ikke kan få alt det gjerne vil ha. Etter hvert som det blir mer mobilt, må barnet også lære at det er ting det må passe seg for.

Sanser og motorikk

 • Barnet lærer nå å rulle fra rygg til mage.
 • Støtter seg på strake armer i mageleie.
 • Løfter hodet og får tak i tærne i ryggleie.
 • Barnet utvikler pinsettgrep, det vil si at det nå klarer å gripe små ting med tommel- og pekefinger.
 • Nå klarer barnet også å koordinere hendene slik at det kan slå hendene eller to ting sammen.
 • Barnet kan flytte noe fra den ene hånden til den andre, og holdeén ting mens det strekker seg etter en annen.
 • Stor taktil følsomhet - kjenner forskjell på f.eks. våt og tørr klut, om hendene dine er varme eller kalde.

Interesser og aktiviteter

 • Liker å leke i vann.
 • Hukommelsen blir stadig bedre - kan huske noe opptil to uker.
 • Blir stadig mer opptatt av leker og utforsker dem stadig grundigere.
 • Barnet elsker å kaste ting i gulvet. Dette er en morsom lek som utløser en rekke aktiviteter. Når gjenstanden treffer gulvet, lager den lyd og den blir plukket opp igjen - til mor eller far går lei av leken.
 • Barn er svært interessert i lyder, både lyder andre lager og dem det lager selv. Dette er et viktig stadium i språk-læringen. Ta barnet med ut på tur slik at det kan se og følge med det som foregår rundt dere. Folk, landskap og ting som beveger seg, er fascinerende og gir barnet mange nyttige inntrykk.


 


 

En rose din mor og far fikk i gave 

fra selveste himmelens have 

et barn ble lagt i deres favn 

og Nathaniel Chrisander ble hans navn 

 


 En skjønn liten gutt med små runde kinn

Tenk så fantastisk at han er min !

Nysgjerrige øyne jeg aldri vil glemme

Å bli mor er den største lykken å kjenne

  

Mamma elsker deg høyere enn himmelen og mere enn noe annet her i verden, min vakreste lille skatt !

SILIKON - HVOR LENGE ETTER AVSLUTTET AMMING ?

God kveld alle mine søøte lesere ! Får egentlig hele tiden spørsmål om jeg har silikon, noe jeg IKKE har. Ble nemlig gravid da jeg var 17 år, så mine planer om å ta silikon da jeg ble 18 år gikk rimelig dårlig. Nå når jeg snart skal slutte å amme, planlegger jeg da å gjennomføre min store drøm ! ( Jaa, har hatt lyst til å gjøre det i flere år ! ) Jeg synes silikonpupper er utrolig pent, uansett hvor store eller små de er... det er liksom noe med formen puppene får etter inngrepet. Kjenner en del som har det, og de aller fleste er utrolig fornøyde! Vet det anbefales å vente med silikon til man er ferdig med barn, men jeg aner jo ikke hvor lang tid det kan gå til jeg får neste. Kan jo gå flere år, og jeg har ingen planer om å vente så lenge bare fordi jeg kanskje skal få flere barn en gang i framtiden. Uansett tror jeg nok ammingen med neste vil gå like problemfritt som ammingen med Nathaniel har gått og fortsatt går..  kunne sikkert fortsatt å fullamme han i mange flere mnd om jeg ville det ! Men nå føler jeg liksom at han er blitt for gammel for å amme, så derfor planlegger jeg å slutte i nærmeste framtid

 

Og i og med at jeg skal ta silikon, så lurer jeg VELDIG på hvor lang tid det må ha gått fra avsluttet amming, til man kan ta silikon ? Har hørt mange forskjellige svar på det der, men får liksom aldri noe konkret svar. Og har det i det heletatt noe å si hvor lenge man venter etter man slutter å amme ? 

La ut dette bildet i fjor sommer en gang, og tullet med at jeg hadde tatt silikon og at jeg skulle være med på Paradise Hotel 2012... Det husker nok de som har fulgt bloggen min siden da .. ikkesant ? :D Var hvertfall veldig underholdende, siden det klikket helt totalt for enkelte. Sunn fornuft tilsier jo at man hverken kan ta silikon når man er gravid, eller å melde seg på paradise når man har en baby ? He he ! 

Men tilbake til temaet..  hvor lenge må man vente ? Noen som vet ? Og er det noen klinikker dere anbefaler ? Pris er ikke nøye, et bra resultat er viktigere :)

 

JO MINDRE KLÆR, JO BEDRE !

Hei hei hallåå alle søte fans, haters & stalkers ! <3


 

Først av alt må jeg bare beklage for iPhonebilder i alle mine innlegg. Men det har seg nemlig slik at jeg har klart å drukne begge mine digitalkameraer med vannflaska mi. Ja, trist er det, men sant.. RIP ! Så derfor blir det ikke tatt så aaatfor mye bilder om dagen. Men sånn får det bare være ! I dag har vi hatt en kjempekoselig dag, trillet tur til bestemoren til Nathaniel og var der en stund ! Var utrolig fint vær i dag, sola skinte DELVIS... hehe. Var mest overskyet da, men varmt ute ! Og her i Nord kan man ikke regne med så mye mere. Så da føyk bikinien på , for litt solings ! Eelsker når det er varmt og man slipper å ha på så mye klær !

Jo mindre, jo bedre !!! Hahahh, neida.. men joda ! Men neida.. 

 

Elsker leopardbikinien min ! Den er snaasen ! Bare synd det er aalt for kaldt til å bade noen plasser her i Alta..  Synes det er skikkelig bittert at jeg ikke har råd til å reise til Syden i sommer, er virkelig keen på litt ferie altså ! Ah, syden ! <3 Men neeei, det blir nok ikke i sommer iaff. Får se til vinteren, kanskje det blir husmorferie til Gran Canaria i vinter eller noe  ! Fårsee. Hahahh, må bare fortelle om navlepiercingen jeg har på bildet ! Kjøpte den i Oslo nå når jeg var der, på sånn jalla-sjappe greier. Han fyren trodde selvfølgelig jeg var stokkedum, og fortalte meg gladelig at jeg var meget heldig som fikk to piercinger for baaaaare 400 kr ! Jeg bare , øøøøøh... hvis du skal ha 400 kr for to shittpiercinger som ikke er verdt 5 kr engang, så går jeg. Han prøvde jo såklart å overbevise meg om at det var ekte sølv og greier. Hufff , tror den stakkars mannen fikk seg et lite sjokk når jeg ikke var et så lett bytte som han hadde trodd ! Er faen meg drittlei av sånne søppelfolk om skal rane deg for alle penga du har for søppelprodukter. Ble engang SKIKKELIG lurt når vi var i Tyrkia, kjøpte et par sko til flere tusen , det var en skikelig fancy butikk med vakter og greier og greier. De sa det var ekte swarowski-krystaller på skoene. Skoene ble brukt 2-3 ganger hjemme før de faen meg så helt ubrukelig ut. Takk liksom. Neei, ingen kan lure meg ! ;)  Det endte med at jeg kjøpte piercingene for 200 kr tilsammen. Hadde dårlig tid og skulle rekke flytoget, og så orket jeg rett og slett ikke å stå å høre på denne idiotiske fyren lengere.  Men som sagt, slike ting er ikke verdt mere enn noen få kroner egentlig.  Så vet dere det !

 

 Vi kooosa oss i sola ! Hjemme hos bestemoren til Nathaniel er det ganske vindstille, og sola skinte ! Var utrolig herlig, og jeg må bare få sagt at jeg har verdens beste mamma som alltid er der for meg !  Ble ikke noe særlig mere brun da, haha. Men det gjør jo ingenting , for jeg jukser uansett ! Solarium er tingen ! Hadde man bare hatt et eget solarium hjemme.. det er ikke det at jeg ikke har penger til å ta sol, men det å skaffe barnevakt er litt tricky da..

Oooog.. så må jeg bare legge ut bilde av leppene mine, slik de ser ut i dag : 

Det er nå en uke siden jeg tok restylane, 1 ml. Er så utrolig fornøyd med resultatet, og anbefaler virkelig andre til å gjøre dette ! Vurderer også å ta kanskje 0,5 ml til, som etterbehandlig, siden det anbefales og ta en etterbehandling etter første behanling for best mulig resultat. Så får se ! Er hvertfall utroolig fornøyd :D Leppene mine <3 

 

Dette ble et innlegg om litt forskjellig, men det får bare være ! For å være helt ærlig ,så aaaner jeg rett og slett ikke hva jeg skal blogge om for tiden( ja jeg vet jeg har spørsmålsrunde, konkurranse osv... )  Det er også litt derfor jeg faktisk ikke blogger så mye. Men om dere har tips til meg eller har dere noe vil jeg skal ta opp/skrive om, så rop for all del ut ! Men nå skal jeg gå å lalla senga før ho mor slokner på tastaturet. Dere får ha en strålende natt, sweet dreams everybody !

 

Hva har dere gjort i dag ? 

Skal / vil du ta restylane ?


Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits