Livet smiler!

Hei kjære lesere!

I dag hadde største gullet sin aller siste dag i barnehagen før vi reiser på sommerferie hjem til kjære mamma/bestemor i Alta på torsdag! Sentimental som jeg er, begynte jeg selvfølgelig å gråte! Det er akkurat passe typisk meg. Ganske lettrørt, kan man vel si. Jeg og Nathaniel hadde vært å kjøpt en fin blomsterbukett for å gi til de ansatte som har hatt han i år! Han er blitt så utrolig glad i de og omvendt, og synes de er helt supre damer. Så det fortjente de virkelig :) 

Nathaniel var så stolt da han fikk gi blomstene! Verdens fineste gullegutt. Veldig trist at han skal slutte i barnehagen når det er så supre og flinke ansatte, men vet samtidig at barnehagen ungene begynner i til høsten er veldig bra. Har vært på omvisning der med ungene  to ganger, kjempefint og supert personale der også! 

Nå gleder jeg meg bare til å reise hjem og få vært masse med familien, for det kjenner jeg at jeg savner virkelig. Så skal jeg samtidig ha oppkjøring mens jeg er i Alta, og forhåpentligvis få kjøpt meg bil der. Dette blir bra! Har hatt det ganske tungt nå en stund på grunn av diverse greier, men nå er jeg ferdig med alt og alle som drar meg ned i søla og er endelig 100% innstilt på å gå min egen vei, det er det aller beste for meg, og ikke minst for ungene. Jeg kjenner meg faktisk lykkeligere enn på lenge, ting går veien nå! Og JA, jeg kan med handen på hjertet si jeg virkelig fortjener det, de som vet hvor mye jeg har gått gjennom i det siste, tror jeg kan si seg enige.Heldigvis har jeg verdens beste motivasjon for å holde hodet høyt hevet, verdens vakreste sønn, og verdens vakreste datter"Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about to learn to dance in the rain" 

Vi menn shoot behind the scenes

 

Heia!

Som jeg nevnte for dere var jeg på fotoshoot med Vi Menn i går. Har jo tidligere vært på en del shoots, men denne var den desidert MORSOMSTE! Jeg kan virkelig ikke huske å ha ledd så mye. Frode, fotografen, og Inga, makeupartisten, var bare helt herlige mennesker! Noen mennesker er bare morsomme å være med. Rett og sleett.

Brukte noen timer på sminke og hår, og deretter noen timer på selve fotoshooten. Location var et gammelt fjøs som ikke hadde vært i bruk siden 2001, så her var det en del edderkoppspinn. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere, men edderkopper er en av mine største frykter. Så her måtte det en del fjerning av edderkoppspinn før bilder kunne taes. Hadde høy overalt da vi var ferdig , tilogmed i rumpa også! Sånn er det når man skal ligge å rulle naken i høyet ;)  I dag tar ryggen min livet av meg, men det må man regne med etter en slik shoot ettersom du skal posere i stillinger som ingen mennesker normalt ville valgt selv i en naturlig setting. Haha ;) 

Var relativt kaldt, men det er jo noe man blir vant med ettersom timene går. Jeg har deltatt på fotoshoot ute i snøen i 30 minusgrader tidligere, så dette var vel egentlig bare barnemat! Men, gøy var det uuansett. Og nå gleder jeg meg til å se bildene, som jeg ikke får se før alle andre får det! Bildene kommer i bladet i begynnelsen av August, så da må alle løpe å kjøpe Vi Menn! Endelig ferdig!

Da shooten var ferdig dro jeg på pizza og filmdate, noe som var helt himmeeelskt  med tanke på at jeg nesten ikke hadde spist noe hele dagen! Så var det rett hjem i senga!

Bildene over er tatt med mobilkamera ved siden av selve shooten, så de er litt elendig kvalitet... men hva tror dere om bildene? Tror dere de blir bra? Jeg er spent! 

Vi Menn fotoshoot og nye vipper

Heia!

Her i huset har vi hatt en utrolig koselig lørdag! Tok med ungene og dro på besøk til ei venninne og hennes to skjønne gutter. Hun har nettop kjøpt seg leilighet, og kjente et bittelite stikk( okei da, et stort...) av sjalusi. Men snart, snart, er det også min ( og ungenes..) tur! Vi spiste vaffler, lekte med helikopter og biler, og så på film! Etter å ha vært der i noen timer dro jeg til Oslo for å sette på nye vipper mens ungene var hos bestemoren sin.  Var i Oslo noen timer og dro hjem med nye, laaange fine vipper påsatt av flinke Tina på Beautyalle. Ingen over, ingen ved siden. Hun er bare helt super! Møtte også en kjempekoselig leser som også var der for å sette på vipper. Gøy!

Jeg kommer med et eget innlegg med mer detaljerte før/etter bilder, i mellomtiden legger jeg ut et bilde fra min Instagram! Dere kan besøke hjemmesiden til Beautyalle HER for å se bilder eller bestille time!//Instagram, følg meg gjerne HER! 


Eeeelleeers... imorgen skal jeg og Nathaniel på bondegård mens Emma skal være med pappaen sin  Det blir nok stor stas! Og så skal jeg få unnagjort fotoshooten med Vi Menn jeg har pratet om en stund, imorgen kveld! Reiser jo på besøk hjem til Alta på torsdag så det er liksom siste mulighet før vi drar.  

Nå skal jeg ta kvelden veldig snart, så håper jeg dere lesere har hatt en like fin dag som jeg har hatt 

Blogges! 

Abort burde ikke vært lov!

Abort er og vil alltid være et betent tema.

Det er i dagens samfunn stor uenighet i hvorvidt abort er greit eller ikke. Det er vel ikke noen hemmelighet at jeg personlig er sterkt i mot abort, noe jeg også har ytret på bloggen tidligere. Når dette er sagt, er det klart at saken stiller seg helt annerledes dersom det er særs gode grunner for å utføre en abort, for eksempel hvis mor/barns liv står i fare. Men å skylde på at man ikke kan få barn fordi det ikke passer deg akkurat nå og dermed MÅ ta abort, synes jeg er den mest patetiske unnskyldningen som finnes. Da burde man kanskje tenkt på prevansjon i stedet for å gå til det skritt og bruke abort som prevansjon. 

Vil anbefale dere til å lese dette blogginnlegget HER! (link) Dere kan si hva dere vil, alle har lov til å ha en mening, og min er at abort er en grusomt trist ting!

Et barn er en velsignelse - som ikke burde fjernes bare fordi DU ikke tenkte før du handlet! 

Teorien bestått!

Heia

I går gjorde jeg det utenkelige, nemlig å bestå teoriprøven! Og det på aller første forsøk! Herregud, en så ufattelig herlig strøm av endorfiner har jeg ikke kjent på en gooood stund. Det var LYKKERUS jeg følte da det dukket opp på skjermen " Gratulerer, du har nå beståll teoriprøven" 

*HERREGUD*, tenkte jeg, og satte i et høyt hyl der jeg satt for meg selv, før tankene kom om at dette sikkert er en beskjed alle får etter de avslutter oppgavene og går ut til sensoren for å få svar, uansett om de besto, eller ikke. Jeg spurte sånn hallveis nervøs om jeg besto eller ikke, og han rakte ut handen til meg og sa " Gratulerer med teoriprøven, og god sommer" GOSH..  jeg sto å hoppet opp og ned mens jeg var helt på gråten.

Nå tror dere helt sikkert at jeg er helt gærn, og det får dere bare tro. Men sannheten er at for meg er dette utrolig stort siden dette er noe jeg har jobbet utrolig mye for og strevd med å rydde tid til øving blant alt hverdagen med to små fører med seg. MEN,.... jeg klarte det! OG jeg klarte det ikke bare, jeg klarte det med GLANS. Jeg er så utrolig stolt, og måtte med en gang etter jeg kom ut ringe min fantastiske kjære mamma å fortelle nyheten. Hun ble om mulig enda mer opprømt  enn meg og fortalte meg hvor stolt hun var over meg. 

Så, nå tar jeg sommerferie med good samvittighet, og på torsdag setter jeg og ungene oss på flyet hjem til bestemor i Alta! Det skal bli så ufattelig deilig å tilbringe tid med familien, for er det noe jeg savner med å bo her nede, så må det være nettop det. Vi skal være i Alta på litt ubestemt tid, fordi planen er at jeg skal ta oppkjøringen mens jeg er der. Og det eneste jeg mangler før oppkjøring nå er langkjøring, så håper at jeg kan få disse to tingene på relativt kort tid.

Mange synes nok at det er litt rart at jeg blir så glad over noe sånt. Grunnen til dette er ikke at jeg på liv og død vil kjøre bil selv. Dette kommer av rent praktiske årsaker. For i utgangspunktet ville jeg egentlig aldri ha lappen dersom det ikke var for at det kommer til å gjøre hverdagen til meg og ungene noe helt sinnsykt lettere. Og da de begynner i barnehagen til høsten, blir vi uansett helt avhengig av bil, så målet er å ha det i boks før den tid. Men det vet jeg at jeg får til! Man får til alt man vil, bare man vil det nok.

Flaks at skattepengene tikket inn her om dagen, nå står sommerferie i Nordnorge, lappen og bil for tur. Hurra!! LYKKE! :) 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits