Høygravid!!

Da er dagen her, hvor jeg offisielt kan kalle meg for høygravid. For hver dag som går bedres sjansene for at alt skal gå fint om fødselen plutselig skulle starte. Og det er jo utrolig beroligende. Ikke det at jeg i grunn er redd for en prematur fødsel, da både hele mitt forrige svangerskap og dette har forløpt totalt feilfritt, ingen ting har vært galt på noen som helst kontroller. Fødte også en dag over termin forrige gang. Så tror nok det skal gå HELT fint selv om jeg ærlig kan inrømme at disse vonde og hyppige kynnerne bekymrer meg litt. Men det sies jo også at det skal være betydelig verre med kynnere i andre/tredje(osv)  svangerskap? 

Det at jeg er høygravid merkes utrolig godt ! Ingen stillinger er gode lengere. Å sitte rett opp og ned er helt grusomt, og puppene mine, som begynner å bli ganske store og tunge, hviler oppå magen... noe som gjør det hele enda grusommere. Det aller mest behageligste er å ligge i sengen, på siden..., men hvor mange ganger i løpet av en dag har jeg egentlig tid til det som hjemmeværende mamma til en vliter liten lykkelig og livsglad gutt ? Det er veldig sterkt begrenset ;) Heldigvis er det jo barnehagestart om 8 dager, noe jeg ser utrolig frem til både for min og for lillegull sin skyld. Jeg ser nemlig på barnehage som noe flott og som noe alle barn burde hatt rett til å gå i. Forberedelsene har startet for fult, og i dag tenkte jeg å begynne på merkingen av alle matboksene/flaskene og klærne hans med alle de flotte stryke og klistrelappene jeg fikk nettop. De var så utrolig skjønne, haha ! 

Deler noen magebilder med dere fra i dag, min første dag som offisielt høygravid i dette svangerskapet! Kun 40 dager til prinsessa i magen har termin :)  

 For å se innlegget jeg skreiv da jeg var høygravid forrige svangerskap kan dere trykke HER 

Morgenstund har gull i munn

God morgen skjønninger 

I dag startet dagen halv 8, noe som jo er helt supert! Og for dere som nå hever på øyebryna og tenker at det er tidlig, det er faktisk lenge å sove når man har en 1,5 åring. Heh, så vet dere det.. Nå har vi nettop fått i oss god frokost, kooset litt, leket og er klar for å starte dagen. Har ingen spesielle planer i dag, men vi bor jo på landet så det er vel bare å komme seg ut tenker jeg ! 

Formen er ikke så bra da, både i går kveld og i dag har jeg hatt hyppige og vonde kynnere ++ endel mensensmerter. Så håper for all del det gir seg, er jo ikke noe særlig. Ellers håper jeg dere skjønne lesere får en fantastisk fin dag videre, så blogges vi nok senere !

Hva skal dere gjøre i dag?Smask New in: Babyklær

Siden jeg er superduperverpesjuk om dagen, så går mye av mine tanker til forberedelsene til lillesøster i magen skal ankomme verden! Selv om jeg har klær i bøttevis og mere til, så er fortsatt babyshopping (eh, shopping generelt?) favoritthobbyen.

Her er litt nytt til snuppa i magen jeg har bestilt på nett nå! 
Vertbaudet Blå Buksedress

Vertbaudet Brun Buksedress

Vertbaudet Rosa Body i økologisk bomull, 3-pk

Vertbaudet Rosa Kjole

Name it baby Cerise Name it Bodykjole Jytte

Ellos Kids Sett i 2 deler

Ellos Kids Sett i 2 deler

Hello Kitty Lys rosa/gråmelert Sett i 2 deler

Ellos Kids Kjole

Vertbaudet Sett i 3 deler

Ellos Kids Rosa Leggings

Ah, jeg bare elsker å se på jentebabyklær! Så utrolig mye fint å velge mellom.  Alle klærne har jeg kjøpt i størrelse 62 og 68, siden jeg erfaringsmessig tenker at bittesmå nyfødte babyer ikke trenger så altfor mye klær da de vokser i  rekordfsrt ! Og siden pappaen til lillesnuppa i magen veide 5,5 kilo (!!!) da han ble født, så er det jo ganske sannsynlig at snuppa i magen også vil være nokså stor ved termin... meeen, ber til høyere makter om at jeg skal slippe å føde en baby på den størrelsen...  ! :) 

Hva synes dere om klærne ? :) 

Tjukkebolla

God morgen kjære lesere 

Siden lille gullet ligger å sover, tenkte jeg å oppdatere bloggen litt! I dag er det knallfint vær, sola skinner og alt er bare fryd! Har vært en tur på lekeplassen med lillegullet og nabojenta allerede, noe som var stas siden de trives så utrolig godt sammen. Plukket bringebær til de, noe som falt veldig godt i smak! For meg er det litt kultursjokk, tror aldri jeg har sett bringebær vokse vilt før, haha ! 

I dag er jeg 34 uker og 3 dager på vei med lillesøster, altså hele 35 uker på vei førstkommende fredag.. kun 5 uker igjen da ! Synes magen bare vokser og vokser, nå er den blitt gigadiger ! Her er et bilde fra nå nettopHva synes dere ? 

Resten av dagen blir nok å gå til ordne og styre her hjemme og kose meg med lillestoregull ! Må nyte de siste dagene før barnehagestart vet dere :)

Litt nytt til telefonen

//Innlegg i samarbeid med Handelsportal

Tenkte å vise dere litt nytt til telefonen! Handelsportal har som vanlig det nyeste og kuleste stasjet til telefonen, og jeg er superfornøyd med alt jeg har derfra! Her for en stund siden fikk jeg et smart Bluetooth tastarurdeksel, som passer perfekt til de som kanskje ikke er helt fan av touchfunksjonen,og noen utrolig søte touch penner til telefonen.

Dekslet finner du HER til kun 299 kr !

Tastaturet har også belysning når det er koblet til telefonen og er superlett å bruke i tilegg til at det jo også er utrolig stilig. Og disse utrolig søte touchpennene! Finnes i mange forskjellige farger, her er gul, svart og rosa.

Du finner pennene HER til kun 19 kr pr.stk!

 

Hva synes dere om dekslet og pennene? 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits