Klar ferdig kjør!

Hei alle sammen

Etter gårsdagens noe korte innlegg, skal jeg være grei og skrive et litt lengre i dag, hehe! I dag har jeg faktisk vært å kjøpt nytt bilsete til Nathaniel. Planen var jo utgangspunktet å få sendt bilsetet hans opp hit, men i går kveld oppdaget jeg at setet kun var til 18 kg ( jeg har hele tiden vært 100% sikker på at det var til 25 kg!). Og Nathaniel, han er jo akkurat 18 kg. Da følte jeg det var litt menigsløst å få sendt opp det gamle, for ingenting. Så da var det rett til butikken for å kjøpe nytt, like greit. 

Jeg var sjeeeleglad da jeg fant et BAKOVERVENDT bilsete som går opp til 25 kg. Halleluja! Så nå sitter begge ungene så sikret som de kan få blitt, og jeg kan slippe å kjøre med hjertet i halsen med tanke på at baovovervendt er en del sikrere enn forovervendt. Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet.

Grunnen til at vi har hatt Nathaniel sitt gamle BeSafe sete forovervendt, var at det rett og slett ikke var plass til føttene hans når setet var bakovervendt.  Storebror er jo en veldig lang gutt rundt 104 cm, altså godt over gjennomsnittet for en 2 åring. Selv er jeg jo 1.72 høy, så kan vel noe med det å gjøre, og at han har en lang pappa. Så da går det sånn! Nå sporet det litt av... men saken er at, jeg er sjeeeeleglad for å ha funnet et sete som lar han sitte bakovervendt, og samtidig ha grei plass til føttene sine og slippe å ha vondt. Jeg er så glad! 

Så..... imorgen kjører vi sørover og hjem igjen. Med på kjøreturen skal vi ha Tante/søster Astrid, slik at både jeg og henne kan kjøre.  Jeg kunne helt sikkert kjørt alene, men det tør jeg rett og slett ikke, med tanke på at vi skal kjøre 200 mil. Men, vi tar det som en ferie i stedet for kun en kjøretur, og dermed tror jeg dette kommer til å gå suuperfint. Jeg gleder meg masse! Skal innom badeland og diverse gøy for ungene, så dette blir bra! Setet er BeSafe Izi plus, som er opp til 25 kg. Så som sagt, jeg er ganske lykkelig for å ha funnet et slikt. Eneste dumme er vel at setet kun finnes med beltebase, som tar ganske mye plass. Men men. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å pakke, planlegge kjøreturen( hvor vi skal overnatte osv...) så skal jeg spise hjemmelaget pizza med verdens beste mamma før det er kvelden! 

Ønsker dere en fiiin fin kveld videre.

Blogges 

Jentekveld

Heia!

Er bare innom for å oppdatere veeeldig kjappt. I dag har jeg vært utrolig effektiv, fått gjort masse! Så i kveld tok jeg en velfortjent jentekveld med vin, ost og kjeks. Yummy!

Blogges <3

Prinsessebursdag

Heia!

I dag har vi faktisk tilbragt meste parten av formiddagen i Prinsessebursdag til lille søte Isabella som fylte hele 4 år! Jeg og Emma var matchende prinsesser i rosa strutteskjørt ( om man kan kalle det det?!) og Nathaniel var verdens fineste prins. Spiste verdens BESTE Pavlovakake (mmmmmm!)  og så hadde venninnen min bakt en utrolig stilig prinsessekake! Type WOW faktor, som ga meg noen ideer til min kjære lille prinsesse blir Ett om bare litt i overkant av en måned. 


Men.... HJELP..  Jeg har alt klart inni mitt hodet når det kommer til hennes aller første bursdag, men så skal alt organiseres og styres med. Det må bli perfekt, og husker jeg følte det akkurat likt da Nathaniel skulle ha ettårsdag. Bortsett fra at da var jeg mer eller mindre handicappet pga en nylig operasjon. Det aller første jeg trenger er naturligvis leilighet til oss,  så når det er i boks, ja det er først da jeg kan begynne planleggingen på alvor. Noe jeg gleder meg veldig til! 

Nå er det senga neste, så da vil jeg egentlig bare ønske alle dere kjære lesere en fantastisk kveld videre! 

Blogges <3
Jeg har en stor innrømmelse å komme med

Dere har helt rett, jeg har nemlig Anorexia! ...  HAHA, neida.  Det var bare det at det er litt gøy å tulle med dere som sier jeg lider av denne svært alvorlige psyiske sykdommen/spiseforstyrrelsen, kun fordi jeg i deres øyne er for tynn, og videre hvordan jeg vil få store problemer med å ta vare på barna mine på grunn av en sykdom..... som jeg ikke en gang har. LOL? Det må jo være riktig gøy å sitte å fantasere og lage historier. For et liv! 

Det var i forbindelse med min opptreden i mannebladet Vi Menn ( som forresten kommer ut  I butikkhyllene imorgen, hurra!) at jeg jo bare MÅTTE ha anorexia fordi jeg er så tynn..... Dere kan jo se og bedømme selv. Selv ser jeg kun en helt normal, slank mammakropp. 

Bilde tatt fra Vi Menn ( har sensurert p.g.a åpenbare grunner.... ) 

Tror vi trygt kan konstatere at jeg hverken lider av Anorexia, eller noen andre sykdommer ( så vidt jeg vet hvertfall!) Jeg lider derimot av ekstremt god matlyst, i en god kombinasjon med ekstremt høy forbrenning og en ganske travel hverdag som tobarns alenemor. Hvor jeg er sikker på at sistenevnte medfører høyere kaloribrenning enn en hva selv en treningsnarkoman får til i løpet av en dag.. De trener nemlig ikke hele dagen slik som oss alenemødre ;) 

Nå gjenstår det bare å si, LØP å kjøp Vi Menn om dere vil se flere bilder! Er i salg fra imorgen :) 

Lykke

Heia!

I dag hentet jeg endelig hjem gullegutten min som har koset seg hos pappaen sin nå i to dager. Jeg føler det er litt delt når han er borte, på en måte er det jo vanvittig deilig å slappe litt av, men samtidig savner jeg han så fryktelig fælt med tanke på at jeg jo aldri har noe barnevakt eller noe, så er litt uvant for meg bare, tror jeg  Dette kjenner nok mange alenemammaer seg igjen i, hehe! 

Når jeg og snuppa hadde hentet storebror kjørte vi til Talvik, hvor bestemor og en hel haug med slekt befant seg. Utrolig koselig å møte familie som jeg ikke har møtt på flere år og som aldri har hilst på hverken Nathaniel eller Emma. Veldig gøy!  

Ellers har vi vært å tittet på lam og sauer i dag, til storebrors store glede! Han er helt bondegård-frelst og elsker dyr. Har også vært i barnebursdag med ungene, så vi har med andre ord fått får dose med kake i dag. Veeeldig koselig dag, og dagen har virkelig gått i ett. Sovnet sekundet etter jeg hadde lagt lilesnuppa i dag, det er jeg sikker på. Og nå er det natta igjen! Ønsker alle dere fantastiske lesere en fin kveld videre.//instagram. For å se flere bilder fra i dag kan dere gjerne følge meg ----> @rannveigheitmann 

Blogges! 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits