Tårene renner

Jeg får virkelig ikke fred her altså. Det er bare helt grusomt. Hva skal man si? Hva skal man gjøre? Jeg er sikker på at i løpet av de fem siste minuttene har jeg nyst minst 20 ganger. Hvaaa skjer?! Aldri opplevd noe lignende...

Vi har likevel hatt en veldig fin dag i dag, jeg og ungene! Koset oss masse i sola , noe ungene synes er supergøy! Middagen ble inntatt på Egon i Lillestrøm. Litt kaos, men veldig koselig!

Imorgen starter hverdagen for fullt med barnehage igjen. De gleder seg veldig mye til å se vennene sine der igjen, det blir nok sikkert stor stas!

Har egentlig bare ligget på sofaen i hele kveld og syns synd i meg selv, men nå er det opp og sprett for å gjøre alt klart til imorgen tidlig. Matpakker skal lages, og tre sett med klær skal letes fram. Pluss to bagger med skiftetøy til barnehagen, og alt av utetøy.

En god natt ønskes til alle dere herlige lesere fra en litt over gjennomsnittet pjusk og sofaliggende mamma.

Blogges

-25% på alt av softshell!

Gleden var stor da jeg hentet snuppas aller første softshelldress på posten i går. Den var jo enda finere i virkeligheten enn på bildet da jeg bestilte den for ca tre dager siden hos Knerten og Karoline.

Annonse

Tanken på at min lille Sienna skal sitte i gjørma og knaske smakfull sand med sine to flotte storesøsken om bare noen få måneder, gir meg delte følelser. Herregud, hvor ble babyen min av? Samtidig, er jeg så uendelig takknemlig for å få være med på denne fantastiske reisen det er å oppdra sine egne barn. Se de vokse til, bli sine egne individer med egne (sterke...) meninger. Evig takknemlig!Havblå softshelldress med sommerfuglmotiv finner dere HER!

 

Snart banker herr Høst på døra, i selskap av regn, vind og kjøligere temperaturer. Dette høres kanskje helt sinnsykt ut, men jeg gleder meg faktisk. Jeg elsker høsten. En utrolig koselig, og veldig grisete årstid, hva gjelder møkk og sand som kommer med storesøsken etter endt barnehagedag.

Og når vi snakker om barnehage. Barnehagehverdagen er rett rundt hjørnet. Emma har allerede hatt noen dager i barnehagen i forrige uke, mens Nathaniel begynner på mandag, etter en lang ferie. I den forbindelse er det viktig å ha riktig utstyr til våre små, slik at de holder seg tørre og varme.

De er nå heldigvis alle som en eier av flere forskjellige softshelldresser fra Name It. Jeg elsker Name it softshelldressene, da de virkelig holder hva de lover. Her er hvorfor:

1. Dressene er vanntette med vannsøyle på 8 000 mm (noe som er en stor fordel!)

2. Dressene er vindtette (spesielt fordel for de aller minste)

3. De har et utrolig deilig og behagelig fleecefor innvendig som også varmer.

4. Nydelig design og morsomme motiver, noe som selvsagt er utrooolig viktig.

 Sottshelldress 1  Softshelldress 2    Softshelldress 3    Softshelldress 4   Softshelldress 5

 

Men det er ikke bare softshell det er -25% rabatt på. HELE nettbutikken til Knerten og Karoline byr på rabatt fram til onsdag 3 august, ved bruk av rabattkode "Rannveig25"

God shopping

Jeg får ikke puste..

Okei. Blir det stort verre nå, vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre. Om ikke tilstanden blir bedre, blir jeg nok pent nødt til å oppsøke min kjære lege. De siste to dagene har jeg snufset og snufset. Nesa renner, øynene er røde, klør og renner. Kort fortalt er formen ganske crappy akkurat nå.

Allergisk reaksjon på ettellerannet jeg ikke aner hva er. Ikke det at jeg har noe spesielt med tid til overs for å synes synd på meg selv da, haha. Her er det full rulle med barn, det er det det går i. Har de det fint, er dagen vellykket! 😉

I dag har vi tilbragt ettermiddagen ute i Lillestrøm. Vært med et par venninner, og ungene har lekt og koset seg på den fine "nye" lekeplassen med både trampoline og et slags hoppeslott. Suksess!

Fine Jeanette og Malin!

Ønsker dere en fin kveld og natt for de av dere som holder det gående til de sene natterstimer! I morgen skal jeg vise dere den nye fine softshelldressen til minstefrøkna, og så vanker det også litt rabatter i kulissene. Gled dere!

Blogges

Gravid i femte måned!

Forrige innleggs kommentarfelt tok jo bare heeeeet av. Jeg mener, WOW. Så mange konklusjoner folk trekker for seg selv, og så sinna vi blir, uten å egentig vite hva man i det hele tatt snakker om.

Altså. Jeg er tynn. Faktisk har jeg en BMI på 18,5 som tilsier at jeg er undervektig (men det er jeg dog ikke) Når jeg nylig har spist mat, derimot, så kan magen min bli så stor at det ser ut som jeg er gravid i minst femte måned. På bildene i mitt forrige innlegg hadde vi nylig spist lunch på jordbærpikene og ja, jeg ser smellfeit ut, det er ikke nødvendig å skrive at jeg venter barn nummer fire bare fordi jeg spiste litt mye kake. Kake er godt!

Jeg er altså ikke gravid, og det ska jeg heller ikke være på en god del år. Jeg har for det første ikke gjort en viss gøyal aktivitet kreves for å faktisk kunne bli gravid i utgangspunktet, siden forrige gang jeg ble gravid, noe som er snart ett og et halvt år siden. Dessuten, har jeg en p-stav i armen min, som forhåpentligvis, når jeg en gang, om ti år får et liv, vil gjøre jobben sin. Enn så lenge, så har jeg det fint som nonne her i mitt private kloster..

Med det på det rene, så vil jeg bare meddele at jeg har hatt en fantastisk fredag med to av mine tre gull. I morgen kommer storesøster hjem igjen etter pappauke, og det gleder vi oss alle veldig til. Kvelden har for det meste gått i jentesladder på telefon. Utrolig hvor lenge man kan prate bare man har nok å snakke om, haha. 

PS. Overskriften i mitt forrige innlegg var tillagt en del humor, da jeg heldigvis tar livet med en god dose humor, som i at " Å ta med seg tre barn på et kjøpesenter er selvmord"  ..... meen ser at ikke alle gjør det samme. Jeg spøker ikke med selvmord, fordi det er et alvorlig tema. Men jeg spøker med at det i gitte situasjoner er litt mer slitsomt å ta med barn, enn andre situasjoner. Men, dere som har lyst til å hate meg, skal få lov til det. Jeg tillater meg å skrive nøyaktig det JEG ønsker på min egen blogg, så velger man selv om man finner det interessant eller ikke.

God natt

 

 

 

Selvmordsforsøk

Helt ærlig, man vil virkelig seg selv vondt i det man velger å gjøre det vi har gjort i dag. Selvmordsforsøk er det. Drasse med tre små barn rundt Strømmen storsenter. Er det lov å si at jeg ble svett? Nei da, SÅ ikke er det faktisk ikke. Bare nesten.

For det er det nemlig ingen tvil om at man blir. Men det er jo veldig koselig da. Vi har hatt en veldig fin dag! Lunch på Jordbærpikene, og spist yoghurtis.

Nathaniel er verdens mest omsorgsfulle storebror, og er så flink til å passe på yngre barn enn han selv. Så herlig å se på når han holder hender med Mie, og løper etter henne når hun stikker av. Jupp, den alderen der skal de alle gjennom. Mine har (heldigvis) sluttet med det 😄

Blogges

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits