Snart er alt over

I dag gikk det litt opp for meg at det er ikke lenge til dette er over. Helt ærlig, skulle jeg ønske dette kunne vare en liten evighet. Solskinn, varm vind i håret, strandkjoler,og finkornede sandstrender. Snart er det høst jo! I dag gikk vi oss en tur langs Glomma, i Fetsund. Planen var å stikke innom Fetsund Lenser, men museet er visst stengt på mandager. På tilbakeveien gikk vi innom butikken, og Nath ville kjøpe seg is for sine egne penger.

Vi gikk ned til stranden slik at barna kunne nyte isen sin der i det deilige været, der vi kom i snakk med en pappa med sin sønn, som sto å fisket. Det viste seg etterhvert at denne gutten og Nath starter i samme klasse i august. Guttene ble ordentlig gode venner der på stranden, lekte og koste seg med fisking, bading og gjørmekrig i et par timer før vi satte snuten hjem for middagslaging, Nath lykkelig og munter fordi han hadde blitt ordentlig kompis med en av sine kommende klassekamerater, og også SIenna som hadde fått badet og gjørmet godt i fra seg. Så utrolig herlig, for en fin dag! 

Ble ikke noe oppdatering her i går, var rett og slett helt kjørt på kvelden. Vi hadde en herlig dag med Malin (link til bloggen hennes) og hennes søte lille Tara på et koselig lite badevann på Årnes. Grilling, bading og is, det som hører sommeren med! Vi har hatt en utrolig fin sommerferie så langt, og ser fram til mange fine dager før hverdagen inntreffer igjen. Først ut er Nath, som starter på SFO i neste uke. Og så det innkjøring med jentenes barnehage i midten av august, før Nath sin aller første skoledag 17 aug!  

 

En eventyrlig dag på Hunderfossen!

I går hadde vi en helt fantastisk dag på Hunderfossen. Startet dagen med en 2,5 timers roadtrip, med tre meget spente barn i bilen, fjorårets tur til Hunderfossn satt i friskt minne, i alle fall hos storebror. Karuseller ble tatt, en hel del is ble spist. Vi hadde timet dagen perfekt med været, da det var strålende sol fra morgen til kveld og varmt i været. Helt perfekt! 


 

Bading var stor sukesss for hele gjengne, etter en hel dag i varmen med fart og moro! 

Fine Emmaen min i Eventyrskuta!Emma er en ordentlig turner! 

Luftrom fullt med ballonger var stor stas! 

Lille Hello Kitty! Lille pikachu! 


 

Det ble en del is, for å si det sånn! Og her viser de stolt fram "bilsertifikatet" som de fikk, etter å ha bestått "førerprøven" ♥

 

Etter en del karuseller dro vi på Hunderfossens badeland, slik at barna fikk kjølt seg litt ned i varmen. Etter bading, dro vi for å spise på Egon i Lillehammer. 2 forskjellige pizzaer ble inntatt for å få middagen raskt unnagjort. Etter pizza på Egon var barna veldig klare for Trollnatt. Vi har vært på Hunderfossen to ganger før, og det har vært like stor suksess begge gangene. Så da valgte vi å gjøre det denne gangen også! Vi var tilbake på Hunderossen ca kl 20:30, og fikk kjørt eventyrkarusellen, samt trollfallet (som ingen av barna ville være med på, så da gjorde mor det alene, haha) og dere skulle sett det bildet som ble tatt av meg under "karusellen". Jeg ser helt vettskremt og direkte gal ut

Pizza var godt etter en lang dag!Vi så på trolldanseshow på "slottsplassen", og Nathaniel ble god kompis med et troll, som han hengte med resten av kvelden. Så da satt han sammen med trollet når det var klart for Espen Askeladden teater på slutten av kvelden, og han snakker enda om det, og savner trollet. Så søtt! 

På veien hjem sovnet alle søte små, og rett i seng når vi endelig kom hjem etter en lang, men utrolig koselig og minnerik dag for både store og små! Håper dere har det fint ♥ Blogges!

 

Da det gikk opp for meg ble jeg fryktelig trist

Da jeg sto der og leverte skjemaer om hva jentene liker best å spise, hva de liker å leke, og hvilke rutiner minstesnupp har rundt sovetid på dagtid,  gikk det plutselig opp for meg, og det var ingen god åpenbaring. 

Her, på dette stedet, skal nå også minstefrøken tilbringe de fleste dager de neste fire årene! Hele dager. Fra å ha vært med meg omtrent bokstavelig talt hver dag sine to første leveår, til å være borte fra meg på daglig basis. Jeg vet hvertfall at jeg kommer til å slite med en voldsom separasjonangst. Jeg får separasjonangst bare av å levere henne fra meg for en liten stund, som et engangstilfelle. Jeg, for min egen del, gruer meg mer enn jeg gleder meg, selv om jeg selvfølgelig er lykkelig og glad på hennes vegner. Det blir helt sikkert bra, men jeg gruer meg mer for hver dag som går, det må jeg ærlig innrømme.  Det blir sikkert lettere med tiden, men jeg synes helt ærlig det er trist å tenke på at vi ikke skal tilbringe dagene sammen lengre fra august av. Det er liksom bare sånn det er blitt. Hun er med meg på alt fra bloggmøter, tannlegetimer, vippeextensionstimer, til fjellturer. Generelt sett har hun vært med på omtrent alt jeg har foretatt meg på disse snart to årene, forutenom ytterst få ganger hvor jeg har hatt barnevakt. 

Når man tenker over det, er det fryktelig trist at barnehagen tilbringer mer tid med ens egne barn, enn hva man gjør selv. Bare prøv å regn det ut! Når det er sagt har jeg ingen ting imot barnehage på generell basis, men synes det er et utrolig flott tilbud som barna er heldige å ha! Det er bare det at det blir en voldsom overgang. Jeg er jo så alt for vant med dette livet, og helt ærlig, jeg elsker det  ♥

Bilderesultat for rannveigheitmann sienna

Her fra dåpsdagen til Sienna ♥Ta godt vare på tiden med de du er glad i, for den går alt, alt alt alt for fort! 

Blogges♥ La familia er veldig klare for heldag på Hunderfossen imorgen, som avsluttes med trollnatt på kvelden, tradisjon tro! 

 

Baby nummer 4 ❤

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette på en vettig eller fornuftig måte... men dere vet det der med små babyer og kjæledyr - man har liksom sin helt særegne stemme som man prater til disse med. Noe annet ville jo vært sykt merkelig. Og nå har vi jo en ny baby i hus, som får gjennomgå av sukkersøt stemmenivå!

Jeg vet dette høres helt sinnsykt ut, og mange tror sikkert at jeg har blitt gal og at det blir psykiatrisk avdeling neste stopp for meg. Men katten vår elsker "So Ro Lillemann", som jeg alltid synger på sengekanten til alle barna.. Og nå også til baby nr 4, katten vår! Han blir så rolig, og begynner å male. Det er ordentlig søtt! ❤ Katten vår er ordentlig søt!

Imorgen stikker vi på stranda, og på torsdag er hele dagen satt av til roadtrip til Lillehammer og dagen skal tilbringes på Hunderfossen ❤ Alle hjerter gleder seg, forutenom katten, som må bli hjemme. Blogges ❤

Katten er borte...

Jeg må desverre ta til meg alle ekspertrådene jeg har fått i mitt kommentarfelt om kattehold - katten er blitt borte! NEI da, jeg tuller selvfølgelig. Kjenner jeg blir litt oppgitt over alle besserwissere som mener både det ene og det andre om hvordan man bør gjøre det med en katt i hus, etter mitt forrige innlegg. Vår katt trives utrolig godt og løper inn og ut av verandadøra som stort sett står åpen når vi er hjemme. Katten er ikke ute når vi ikke er hjemme, men jeg ser det virkelig ikke som et problem at den får gå ut i hagen når vi er der sammen med den. Tviler sterkt på at lykkelige dyr blir oppfostret i fangenskap, altså sperret innendørs.

Nok om det. Vi har hatt atter en fantastisk dag i dag. Barna har fått badet på Stampetjern, vært på lekeplassen, og jeg har vært en tur innom tannlegen, Marianne hos Tannlegene i Concordiabygget i Lillestrøm! Så fornøyd med både sevice og behandling. Kan absolutt anbefales! (dette er ikke en annonse)  Ellers har vi koset oss hjemme på terrassen, og Nath har hengt med sin nye venninne som han også starter i klasse med om ikke så lenge!


 Blogges ♥

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits