hits

Bambina.no

 

Jeg tenkte bare å komme med en anbefaling til mine kjære lesere, om en veldig fin nettbutikk med et bredt utvalg av barne/babyprodukter. Alt fra sprinkelsenger til klær ! 

Jeg vet at det er mange gravide/mammaer som leser bloggen min så det kan jo være lurt å ta deg en titt om du ikke allerede har vært inne på denne siden .  

 

HER er nettsiden deres

 

København - bilder

Jeg tenkte egentlig å lage et ganske langt innlegg om hva vi gjorde i København ogsånn, men etter mye om og men så fant jeg ut at jeg ikke GIDDER det, rett og slett.  Så da legger jeg heller ut noen bilder fra turen, for som kjent så sier bilder mere enn 1000 ord ;- ) 

Dette er forresten bare bildene fra digitalkameraet mitt, de fra Iphonen min kommer veell engang de også, når jeg får den feite ræva mi i gir å gidder å ta dem inn på pc'en .. 

 

ENJOY ! 

 

 I love copenhagen, Måtte jeg bare kjøpe  !  hahah


Å gå på do for dansker er tydeligvis en fest ! Jaaja, hvorfor ikke ? ;)

 

 
 

 

 

 

 


 

Som dere ser, så har vi gjort litt av hvert !  Dette er langt ifra alle bildene, resten kommer som sagt når jeg får tatt dem fra Iphonen til pc-en .   Vi har vært på Copenhagen Pride , en festival for homofile , etter som jeg forsto ..   det var litt spess da, men kult !   Jeg har blitt spandert øl på ( noe jeg selvfølgelig ikke drakk) , jeg har blitt kalt EGOKJERRING,  jeg har blitt fortalt at jeg har Københavns beste pupper (kommer bilde), blitt tegnet på, fått klemmer fra helt random folk,  en hel gjeng med mennesker begynte å klappe når jeg gikk forbi dem på en restaurant i Nyhamn, devar alt i alt, long history made short,  en veldig bra ferie !  

OG JA, DET ER ALKOHOLFRIE DRINKER SOM ER PÅ DE BILDENE , TIL DERE KJÆRE TAPERE SOM KUN LESER BLOGGEN MIN PÅ LETING ETTER FEIL Å KOMMENTERE PÅ .  SORRY, MEN SPAR DEG BRYET  ;- ) 

 

Grunnen til at jeg ikke har bilder fra Sverige-delen av ferien, er rett og slett av den enkle grunnen at det var PISS kjedelig og jeg kan trygt si at det er det grusomste jeg har vært med på på lenge , det var nippet før jeg kjedet meg ihjel og det som verre er..  så vet dere det !  Gidder ikke å begynne å forklare hvorfor, meenneeee..  Kommer mere bilder fra København etterhvert, så bare følg med på bloggen :- ) 

 

 

Håper dere likte bildene ! ♥

KNAW ! 

   

Hihi, det var så søtt sagt, så det fortjente en plass på bloggen min ! 

Bollemagen som jeg elsker !

Jeg har egentlig for lenge siden kommet over det stadiet der folk som ser meg i det hele tatt er i tvil om at jeg er gravid, i København f.eks, så stoppet random folk meg for å kose med magen ! Hahh..    og en helt random fyr som kom til meg å sa at jeg kler bollemagen, JA, han brukte faktisk ordet "bollemagen"  

Jeg tar bilder av magen heele tiden, er så stolt over den !  Jeg går også i klær som framhever magen min, siden jeg uten tvil kan si at jeg har VERDENS fineste mage med VERDENS fineste lille gutt inni, og det må jo vises fram !

 

Her er noen bilder som jeg tok i dag, 24+4

  

  

 

♥  Hva synes dere om bildene , og er ikke magen min fiin ?  

♥ Til dere gravide : tar dere ofte bilder av magen deres ? 

♥ Jeg har lenge tenkt å lage et inlegg hvor jeg legger ut magebilder fra før svangerskapet, og bilder fra hver uke i svangerskapet mitt hittil.  Er det interesse for dette ? :-  ) 

 

Babytøffler
Jeg har nå bestemt meg for å strikke disse søte babytøfflene jeg fant på bloggen til  deardiary85.blogg.no

Det er hennes bilde og tøffel, bare så dere vet det.

 

 

Siden jeg nå ikke jobber eller noe, så vil jeg ha noe å gjøre som får dagene til å gå litt fortere -  da er jo strikking perfekt  

Var å kjøpte babygarn , sløyfe og knapper i ste-  knappene kostet faktisk hele 100 kr tilsammen, pga at det er ekte swarowski krystaller .  Hahah, snakk om luksusgutt han kommer til å bli ♥

 

Men jeg kan jo dele oppskriften med mine kjære lesere ! 

Garnet er babyull med pinne nr 2,5.

Legg opp 34(36) masker og strikk rillestrikk (bare rette masker) 8 (9) cm. Strikk så kun over de midterste 10 maskene til hele arbeidet måler 12(14) cm. Plukk deretter opp 12(14) masker på hver side av de siste 4(5) cm du har strikket.  Da har du 58(64) m til sammen. Strikk til du har alle maskene på én pinne. Nå skal du strikke 12 pinner over alle maskene. Etter disse 12 pinnene skal du begynne å felle. Det gjør du slik:

Start på begynnelsen av pinnen. Strikk 33 (36) m rett og strikk de to neste maskene rett sammen. Snu arbeidet. *strikk 9 masker og deretter 2 m r sm, snu*. Sånn fortsetter du til du totalt har 18 m igjen på pinnen. Strikk ut pinnen, og fell av alle maskene. Sy sokken sammen bak og inntil hælen 

 Nå skal jeg og lillegutt kose oss !  Hi hii ♥

 

Håper dere har en fortsatt fin kveld blogglesere ! 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?