Nathaniel har begynt i barnehage !!
Nåå er det mange dager siden bloggen har blitt oppdatert ! Har nemlig skjedd en del i livet vårt de siste dagene. Mandag morgen fikk jeg nemlig en telefon fra barnehagen som er 3 min å trille til herfra, om at Nathaniel har fått plass og kunne begynne allerede i går! Ble jo sjeeeleglad, for det så virkelig mørkt ut for meg når det gjaldt å ta opp fag siden jeg hadde fått beskjed fra kommunen om at Nathaniel ikke kom til å få barnehageplass, og hvertfall IKKE på Aronnes barnehage (som den Nathaniel går i nå heter.. ) fordi der var det stappa fullt.  Men mirakelet skjedde ! Hehe, neida.. var nok ikke noe mirakel. Det var en som hadde sluttet, og siden jeg er alenemor er Nathaniel høyt prioritert.. så han fikk plassen ! Jeg var så lykkelig, hele mandagen gikk jeg bare å smilte ! Haha. 

For jeg vil jo bli ferdig med utdanningen ! Vil jo ikke leve på staten, det er så lavmål..  Liker ikke NAV snyltere, så da vil jeg ikke ende opp som en selv ! Vil tjene mine egne penger, og kunne forsørge Nathaniel med MINE penger. Ikke staten sine :p  Enkelte mennesker her i Norge er bare så jævla kyniske , og tror at de bare kan hente masse penger fra NAV uten å yte en dritt til samfunnet tilbake ! Guess what, slik er det ikke. Men nå skulle ikke dette innlegget handle om NAV snyltere, men om hva som har skjedd i det siste ! Skal forresten prøve å få meg en deltisjobb nå mens Nathaniel går i barnehage, siden jeg bare skal ta opp fag fra nå av og til etter nyttår, så blir jeg å ha unormalt mye fritid ! Herregud, blir så raaart.. jeg synes tanken er både deilig og skremmende ! Deilig fordi jeg endelig får litt tid til å være bare Rannveig, og skremmende fordi jeg har vært  hundreprosent fulltids alenemamma til Nathaniel 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, i snart 9 mnd. Jeg er vant til å ha stålkontroll over hvordan han har det, hva han gjør, om han får i seg nok mat, får nok pleie og oppmerksomhet, ja.. alt.. uff, blir så rart å bare gå fra han. Men jeg vet de er kjempe flinke på avdelingen hans, så det er ikke det at jeg ikke stoler på dem, for det gjør jeg. De kommer til å ta kjempe godt vare på han ,det er jeg sikker på ! Men det handler om at jeg er liiiivredd for at det skal skje han noe .. :p 

Nathaniel begynte altså i barnehagen i går, så da var jeg sammen med han der hele tiden. I dag har vi også vært i barnehagen i hele dag, dette er fordi han skal bli vant til de ansatte , de andre barna og til barnehagen i seg selv. Imorgen blir det nok derimot ikke noe barnehage, siden Nathaniel fikk nærmere 39 i feber i kveld. Var på legevakta med han , og han har fått seg øyebetennelse, samt halsbetennelse. Så da blir mandag neste barnehage dag ! Vet ikke om jeg skal være sammen med han hele dagen da og, det får tiden vise.. vil jo ikke gå fra han om han ikke er klar for det ! En dag må han jo derimot bli vant til å være der aleine, så får ta det som det kommer.. helt ærlig ror egentlig dette skal gå rimelig greit,  

I går kveld fikk jeg besøk av ei venninne jeg ikke har sett på flere år ! Var kjempekoselig, og vi satt bare å pratet shit i flere timer. Mye om våre gode gamle dager ! :D I dag kom hun faktisk med sjokoladecupcakes til meg ( MEG , som ikke spiser godis lengere... )  må ha vært med vilje ! Hahaha :) De var hveertfall kjempe gode !  Men siden jeg skal ned til 50 kilo, og det er 6 kilo til.. så skal jeg fortsette å ikke spise noe godteri. Jeg er ekstreeemt fan av sjokolade, så det å slutte med det var nesten slik som det var å slutte å røyke da jeg ble gravid.. hææhæ.

Imorgen skal vi nok som sagt bare være hjemme fra barnehagen hvis ikke Nathaniel har blitt veldig mye bedre, såklart.  Såå, får se an formen, men tror nok det blir hjemmedag. Stakkars lille gullet mitt, han har det ikke bra nå. Var på legevakta tidligere i kveld, siden jeg har fått beskjed om å ta kontakt med lege ved enhver anledning Nathaniel får feber ( pga nyrebekkenbetennelsen han hadde i mai)  men alt var heldigvis helt okei, ingen infeksjoner i kroppen ! Han har derimot øye og halsbetennelse, mest sannsynlig har det nok sammenheng med at han er begynt i barnehage. Meen men, det går nok over. Inntil da får jeg prøve som best jeg kan å trøste han, og gi han ekstra masse mammakjærlighet ! <3 Men nå skal jeg faktisk gå å sove sammen med lille gullet mitt, har fått så sykt lite med søvn i det siste så er egentlig helt utslitt. Er vel også en av grunnene til at jeg ikke har orket å blogge ! Og en ting tiiil, gleeder meg til helga ! Da skal det nemlig inntas alkohol, som forøvrig er godt over 4 mnd siden sist gang for min del hvertfall( siden jeg var ute.. ) Så det blir jo gøøy ! :D 

God natt alle sammen ! Sov godt og drøm søtt , det skal virkelig jeg gjøre nå når jeg for en gangs skyld på flere dager får lagt meg forholdsvis tidlig.  Legger med noen bilder av meg og Nathaniel, og Nathaniel i barnehagen ! I dag var han mere opplagt og hadde mere energi enn i går, så da bare elsket han å være der ! Det er så herlig å vite at han kommer til å trives :) 
Elsker rett og slett bare å bade! Her ligger han å chiller, soom dere ser  ! :D

Nathaniel og bestefar Jan ( min pappa) 


Første dagen for Nathaniel i barnehagen ! <3 '

Skal på foreldremøte den 18 september, hehe..føles bare så rart.. at nå er det JEG som er mammaen. Forrige gang jeg hørte ordet foreldremøte var det møte der jeg var "barnet". Haha, men blir vel sånn når man blir mor i så ung alder. Alt jeg selv opplevde for ikke mange årene siden kommer nå tilbake, der jeg er en annen rolle enn forrige gang.. nå er jeg mammaen ! :D <3  Det kommer også en fotograf til barnehagen hans den10 september, så da får jeg sikkert mange fine bilder av gullet mitt med hjem ! Gleder meg masse 

Nathaniel har allerede fått seg egen spisestol med navn på, egen hylle med navn på, og i dag tok de bilde slik at det kan henge på plassen hans.  Dette blir nok bra ! 

Konkurransene avsluttes forresten imorgen kveld, nå er det like før jeg sovner sittende.. NATTA ! 

Mmmmm..

Vil bare viderformidle til alle mine lesere at dette godteriet er såå mye bedre enn all slags usunt snop... 

 

...OG MYE SUNNERE ! Kan det bli bedre ? Naam <3 

Nå har jeg nettop sett på Unge Mødre DK og Unge Mødre ( gamle episoder). Har vært en utrolig lang dag i dag, da Nathaniel bestemte seg for å starte dagen kl halv 6. Så ting har gått helt i ett siden da ! Har blant annet shina hele leiligheta, noe som ikke er så veldig enkelt når man må være 100% tilstede for Nathaniel samtidig. Men er han ikke så redd for støvsugeren lenger, noe som gjør hverdagen min VELDIG mye enklere. Før måtte jeg ta han ut i vogna når jeg skulle støvsuge..  andre som har unger som er/har vært redd for støvsugeren ? 

Nååå skal jeg bare slappe av forran TV'n og mest sannsynlig sovner jeg nok her ! Er alltid helt utkjørt etter jeg har lagt Nathaniel, men det er vel naturlig. Går jo mye energi nå som han ikke bare ligger der lengere.. han er jo overalt, og siden jeg har så liten leilighet er det lett for at han kan få tak i ting han ikke burde ha.. som f.eks i dag, så holdt en av spisestolene på å dette oppå han fordi han spente i den. Heldigvis er jeg rask i refleksene ( det ligger vel i hormonene elns når man er mamma.. haha) så jeg SPRANG dit for å redde han fra stolen.. huff .  Gleder meg til å flytte til en større leilighet så jeg slipper å være så redd for slikt. Å være mamma er ikke bare veldig koselig, men som dere ser, myye bekymring for lille gullet. Nå ligger han å sover søtt i sengen sin, han er blitt kjempe flink de siste ukene og sover hele natten gjennom ( 19:00-07:00) noe som er kjempe deilig for meg ! 

Men nååå, er det max avslapping ! Ha en fin mandags kveld videre kjære lesere, blogges ! :- * 

Lære meg poker ?

//bilde henta fra google

Nå skal jeg skrive litt om poker ! Har egentlig veldig lyst til å lære meg det, men har ikke giddet å prøve å satt meg inn i reglene - før nå ! Har nemlig aldri prøvd det før, så aner egentlig ikke hva det går ut på. Synes det høres så sykt komplisert ut, men det er jo litt spennende da.. hvertfall når det er snakk om å vinne penger ! Jeg ELSKER å vinne, og hater å tape..  er nok derfor jeg er så sta som jeg er, hehe. 

Har flere enn et par ganger fått spørsmål om jeg vil være med å spille, men da må man jo pent takke nei.. for jeg kan det jo ikke? En ting er jo å lære seg reglene, men man må jo kunne ha pokerface ? Pokerface er nok det siste jeg har, jeg haater virkelig å bløffe/lyge , det er ikke min sterke side for å si det sånn.  Nettpoker, der i mot, trenger man ikke ha noe pokerface. I noe som heter Video-Poker spiller man kun med seg selv, og det er om å gjøre å ha den beste handen.  >>LÆR MERE OM VIDEOPOKER << 

Dette må jo være perfekt for slike som meg, som ler så fort noen ser på deg om du ikke forteller sannheten ? Uansett.. vanlig poker eller video poker ! Det ser ut som et veldig gøy spill og noe jeg vil lære meg bedre :) 

- Har DU prøvd video-poker før ? Anbefaler du det ? 

Husmor Rannveig !For tiden skjer det absolutt ikke noe spennende i livet mitt ! Dagene går for det meste til det samme, nemlig å være hjemmeværende mamma ! Ikke det, jeg synes det er kjempe koselig, og å være husmor er jo litt gøy.. hvertfall når man bare er 19 år ! Skal tidlig krøkes ! Nå mangler jeg bare bil, hus og ikke minst mann for å bli en fullverdig husmor... hahaha ! Elleer ikke :D

KAN jo hende husmorstilværelsen tar en brå slutt hvis jeg får skoleplass, får se hva som heender i de kommende dagene ! Er jo også avhengig av Barnehageplass til Nathaniel om jeg selv skal gå skole. Uansett ! I dag har egentlig vært som alle andre dager, men Nathaniel har smakt noe nytt i dag ! Til middag spiste vi nemlig kyllingfilet, potetmos og grønnsaker ! Det synes han var kjempegodt ! Han har jo smakt kylling på middagsglass før, men herregud.. det er jo ikke det samme ! Han synes hvertfall det var kjempegodt , så da skal vi begynne å ha kylling litt oftere ! 

Ellers, så har vi hatt besøk av Marita og lille søte Odin i helga, det var kjempe koselig ! Nathaniel er jo blitt så stor nå, så de klarer å leke litt sammen. Utrolig morsomt å se på ! 

 

 

Her er de to snuskebassene ! Hadde egentlig tenkt å legge ut maaange bilder, men pc'n min har visst tatt kveld..  så det får bli en annen gang ! Nå skal jeg gå å sove, er stuuuptrøtt ! Tidlig opp med gullet mitt imorgen som vanlig. Så tror jeg at jeg skal bake kanelsnurrer ! Kjekt å ha når man får besøk, ikkesant ! Selv har jeg sluttet å spise søtsaker, for nå er det virkelig heia sprettrumpe som gjelder ! Savner rumpa mi jeg..  og magen ! Ikke det , jeg skal ikke klage på den kroppen jeg har nå for det blir bare feil. Men  det må være lov å skulle ønske at alt var litt "strammere" etter 9 mnd som ei bolle og en stressende småbarnsmamma hverdag  i snart 9 mnd nå ! Wææ, tenk det dere ! Nathaniel har snart levd like lenge utenfor magen som han har gjort inni magen min. Hahah !  <3

Uansett God natt ! ;- * 

Intervju om Unge Mødre i avisa !
Hei alle søte lesere ! I dag var jeg i avisa Nordlys , igjen faktisk ! Denne gangen intervjuet de meg om min deltagelse i TVNorge serien Unge Mødre, som kommer på TV i midten av November.  Har vært mye intervjuer og slikt de siste dagene, men jeg synes bare det er veldig veldig gøy ! Tror vel de fleste vet at jeg er med i neste sesong av Unge Mødre ? Hvis du ikke visste det, så vet du det hvertfall nå ! Link til intervjuet:  http://www.nordlys.no/nyheter/article6201844.ece

- Skal DU følge meg på TV ? :- ) 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits