HAHAH

Siden jeg ikke før nå har sjekket hverken blogg eller facebook på et parr dager,  så hoper det seg jo helt opp med kommentarer , og jeg har ikke sjans i havet til å svare på alle.   MEN, slike som det her legger jeg merke til, og serriøst...  Anonym , denne skal du få svar på ! ;) 

 

 

"Slutt å innbill deg at du passe knøttsmå bukse. du svir jo brennmerka inn i hoftan pga dem :) ikke bra for babyen heller med klær som presse på.


huff, lagt på deg 17kg og du har de "feiteste" månedan igjen. dæven du kommer til å revne/måtte klippes. og få svære strekkmerka.

syns synd på deg! "

 

 

SVAR:


 

Påstand nr 1:  Jeg passer ikke klærne mine ?    JO, det gjør jeg.  Hahahh.. og jeg får absolutt ikke noen brennmerker i huden min av klærne mine.

Påstand nr 2:   Det er skadelig for babyen min om jeg bruker trange bukser ? NEI, det er det ikke, dette har jeg pratet med jordmor om. Skaff deg litt mere informasjon før du påstår noe sånt som dette. Flaut for deg.


Påstand nr 3 :  Jeg er feit, fordi jeg har lagt på meg 17 kilo ?   Lille venn, jeg veide stakkarslige 50 kilo før jeg ble gravid. Jeg er ikke på noen måter feit.  Hvis jeg er feit så må nok du sjekke inn på FATCAMP.  Sorry.   Om jeg legger på meg 17 kilo til, så gjør det meg ingen verdens ting ! Babyen står i fokus hos meg, og han's beste.  Ikke hvor mye JEG veier... 

 

Påstand nr 4:  Jeg må klippes og kommer til å revne ?  JA vell, om det er det som må til for å få ut babyen, så gjer jeg meg egentlig en god faen.  

 

Påstand nr 5: Jeg kommer til å få SVÆÆRE strekkmerker ?  HAHAH, du har problemer.  Om jeg får strekkmerker, hva så ?  Det er 50/50 for at jeg får det eller ikke.  Det vil kun tiden vise

 

Påstand nr 6:  Det er synd i meg?  På en måte, så er det jo synd i meg siden jeg er alene i svangerskapet mitt, så du har nok litt rett der..   MEN, det er ikke synd i meg på noen andre måter !  Jeg har verdens beste familie som støtter meg, og har verdens fineste sønn inni magen min som ser verden om knappe 2 mnd ! Jeg kunne ikke drømt om noe annet liv akkurat nå.  

 

DERIMOT, så er det ganske synd i deg som må kommentere slikt.  Om det får deg til å føle deg bedre med deg selv,  vell.. da har du litt av et problem !  Dette var bare usaklig og dumt , og det er sånne som deg som gjør bloggingen liiitt morsommere.. høhø  :)  

 

 

 


Artikkel om bloggen min på KLIKK.NO

 

 

KLIKK.NO har skrevet en artikkel om 7 populære gravidbloggere, inkludert min blogg.  Fikk en mail fra de, en del spørsmål som jeg da svarte på.  Så det var jo veldig spennende å lese resultatet av artikkelen da ! :)

 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL ARTIKKELEN 

 


 


 

29 uker

♥ I dag er det fredag 30. september, og du er 29 uker ut i svangerskapet. Det er 11 uker og 2 dager igjen til din termin, søndag 18. desember ♥

 

 

♥På vei:  29 uker og 0 dager (29+0) 

 ♥Igjen til termin:  11 uker og 2 dager ( 77 dager )

Kjønn:  Prins <3 

Utålmodig:  JA..  jeg vil ha han ut nå!  Litt smålei av å være gravid kan man si.. haha. Og så gleder jeg mer selvfølgelig MASSE til å se gutten min ! 

Navn:  Milian Matheo <3 

♥Innkjøp: Har alt nå, bortsett fra bilstol

Vektøkning: 17 kg

Melk  i brystene:  Masse råmelk

Strekkmerker: Nei, faktisk ikke ( Det var ikke et strekkmerke, som jeg først trodde) 

Hevelser og vann i kroppen:  Nei

Hodet ned:  I think so

Aktivitet:  Masse, men mest romstering, han har stakkars ikke så mye plass å sparke på lengere

Tungt:  Merker at jeg bærer 1,5 kilo inni magen for å si det sånn.. 

Kynnere: Ja, blir bare mere og mere av dem

Hodet festet: Nei

Barnerom:  Han skal sove på samme rom som meg

Sulten: Nei, ikke egentlig

Matkick:  FRUKTSALAT ! 

Plager: At jeg må disponere 2 timer til shaving, fordi jeg ikke ser en dritt.. haha 

Humør: Opp og ned ,as usual

Sykehusbaggen:  Har jeg nok ikke tenkt på riktig enda

Høygravid: Nei, men ikke lenge igjenn til nå

Fødselsforventninger:   Gruer meg med tanke på at ting nærmer seg med stormskritt nå ( tenker på fødselen... )    Men jeg gleder meg mere enn noe annet til å se sønnen min for aller første gang <3 

OKEI... hvor ble tiden av ?  Jeg har 11 uker igjenn av å være gravid, kanskje mindre ..  SERRIØST ?  Det er jo bare å tenke på hvor fort de første 11 ukene gikk, så får jeg nesten litt panikk.  En god trøst er jo at jeg har alt klart til han, så han kan jo forsåvidt bare komme nå ! Men jeg håper han holder seg der inne i hvertfall noen uker til slik at han får tid til å bli heeelt ferdig :)  
Jeg har forresten begynt å gå på en jævlig spesiell måte, kan det være fordi han har snudd seg med hodet ned nå ? Noen som vet ?  Når jeg går, så er det akkurat som at jeg "vagger" om dere skjønner ?
.

                                

  Vekt: 1350 g 

CRL: 25,5 cm 
Full lengde: 35 cm


 

 

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 27 uker gammelt. Studier har vist at når mor slapper av ved å lytte til rolig musikk, blir også barnets bevegelser og hjerterytme roligere. Ettersom barnet blir vant til denne musikken, roer hjerteslag og -rytme seg raskere.

Dette er en indikasjon på at barnet har utviklet hukommelse og kan kjenne musikken igjen. Barnets hode har nå omtrent riktig størrelse i forhold til kroppen.

TIL MOR: La kroppen bestemme!

29 uker gravid

Det er flott om du føler deg sterk og levende. Har du dager hvor den følelsen ikke engang streifer deg, så bruk dem til å la kroppen fortelle deg hva den trenger. Du kan få spennende beskjeder tilbake!

Kanskje vil barnet ditt også ha et ord med i laget. Det kan i hvert fall føles slik for mange som til stadighet får nattesøvnen forstyrret og kanskje ikke får sove igjen. Juniorsjefen er våken. Det er natt! Du er trøtt! Men hvem bryr seg om det? (I alle fall ikke partneren, for han sover.) Heller ikke det ellers så deilige lille barnet. Hun har kanskje ventet lenge på at mor skulle våkne. Det lille trollet er kjempeglad, og deler gjerne gleden sin!

Har du mulighet til å sove litt lengre denne morgenen, eller vet at det er fleksibilitet rundt deg, skaper nødvendigvis ikke disse situasjonene bare stress. De kan til og med føles gode hvis du har vært så travel i løpet av dagen at det ble liten tid til kontakt med barnet.

Kanskje gikk du til sengs med en vag liten uro: "Når kjente jeg egentlig spark sist?"

Blir du periodevis veldig sliten, sover dårlig og har plager som tar på humøret og energien, er det kanskje på tide å se etter alternative løsninger? Dette bør ikke være tiden der du overanstrenger deg! Noen opplever at kroppen er klok og sier i fra. Ta signalene på alvor, og del dem med menneskene rundt deg.

TIL FAR: Gi litt blaffen!
Forestill deg at du i løpet av en dag skal følge alle eksperters råd om veien til et bedre liv. Da skulle du gjort yoga ved soloppgang, tatt tran til frokost, gått i minst 30 minutter med staver i parken og vært en tur innom helsestudioet for å stramme opp magen. Selvfølgelig skal du på jobb, og du må for all del ikke glemme at familie og venner skal ha sitt. Følelsen av utilstrekkelighet ville meldt seg allerede før lunsj.

En parallell kan trekkes til småbarnslivet. Eksperter mener noe om alt fra svangerskap til amming og barnestell. Enkelte vil ha deg til å tro at babyer for all del ikke må gå glipp av babymassasje, babysang eller babysvømming. Det er lett å bli stresset av alt dette man bør og skal gjøre for at barnet skal ha det best mulig.

Skulle det dukke opp utfordringer, stiller det seg annerledes. Får barnet kolikk, søvnvansker eller andre plager, bør man søke råd i bøker eller hos folk med erfaring. Helsestasjonen er en oppdatert støttespiller.

Lær dere å gi litt blaffen i hva andre måtte mene. Så lenge barnet vokser og utvikler seg normalt, er det ingen grunn til bekymring. Kunne babyen velge, ville verken babysang eller oppdragelse etter boka stått øverst på ønskelisten. Det viktigste er mye kos og masse tid med mamma og pappa.

 

 

29 uker

Fiine babymagen min 28+5 !

Jeg måtte bare knipse et bilde av fine babymagen min med fine babyen min inni, før senga kaller !  Skal nemlig opp tiiidlig i morgen, så wish me good luck ! 

 

Dette er da babymagen min i dag, 28+5 .  Jeg går altså inn i uke 30 om 2 dager ! TENK det :) 
 

Nå skal det sies at jeg gleder meg EKSTREMT mye til å bli smekk igjenn ! Og med det mener jeg at jeg kan begynne å trene for å bli tynn igjenn, og slikt , og at jeg ikke bare blir sett på som " hun der gravide" .  GLEDER meg til å kunne bruke kjolene mine i str XS igjenn.   Det skal bli herlig :D 

Jeg har fått meg leilighet !

 Jeap, du leste riktig ! Jeg har nemlig vært å sett på en leilighet i dag, som jeg aller mest sannsynlig skal ha .  

Den ligger i Alta,  ganske landlig, men fordeom nært sentrum i Alta (1,5 km borte fra "city" ) Jeg liker at det er landlig, slik at katten min kan bo sammens med oss, og det er fint for gutten min å være utendørs der og også fint for han å vokse opp med dyr. 

Det er egentlig helt greit, for jeg holder jo på med å ta lappen, og er forventet å ha lappen før jul ifølge kjørelæreren.   Også skal jeg få søsteren min sin bil, eller kanskje jeg blir å kjøpe egen.  Time will show.  

IAFF...     Leiligheten koster 7 500 /mnd og det er inkludert strøm.  Den har 2 soverom, en stoor stue, 2 bad, kjøkken. Altså helt perfekt for meg og lille gutten min.  Så det blir altså godt med plass til vognen hans, babygymmen, vippestol, stellebord, seng.. ja , perfekt !   Eneste var at det var litt slitt, men det fikser jeg fint :)  

Skal prate mere med han i morgen, så da får vi se om jeg skal ha den eller ikke ! Dette blir spennende :D Jeg er så glad for at ting fikser seg ! Bitene begynner å falle på plass nå, og det er jeg kjempeglad for :) 

 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits