Koselig søndag + Nytt piercinghull !

Hei alle mine søte fine lesere ! I dag har jeg bare vært supertrøtt i trynet, Nathaniel bestemte nemlig at å starte dagen kl 5-halv 6 var en god ide ! Det var jeg ærlig talt ikke helt enig i, men her i huset er det kun en sjef når det kommer til sånt.Så da tyr jeg til min kjære venn, KAFFE! Hva skulle man gjort uten kaffe ? Synes hvertfall synd i Marita , som har barnefri, og måtte ligge å høre på skriking. Kanskje ikke det man har mest lyst til når man endelig har litt fri fra sin egen unge ? Heheheh , neida.. tror nok det gikk helt fint !

Hadde egentlig tenkt å blogge litt i formiddag, men tiden gikk så fort så det ble ingenting ut av ! Har egentlig vært ganske så slappt i dag, men slik skal jo søndager være ? Har hvertfall kosa meg masse ! Slækka på sofaen her hjemme og hadde besøk av Marita, før søsteren min kom , vi kjørte Marita hjem, så dro jeg, Nathaniel og henne på besøk til pappa og Angelica, stemoren min ! Vi var nemlig invitert på middag ! På menyen var det kjøttsuppe og pannekaker, må si det var utrolig godt ! Skikkelig søndafsmiddag, heheeh.. og Nathaniel bare ELSKET kjøttsuppe. Det var virkelig yummy synes han ! Tror aldri jeg har sett han spise så mye middag før, hehe :p 

Var da på besøk hos pappa i noen timer, dro vel hjem i halv 7 tiden siden det var leggetid for min søte lille sjarmør da ! Vi hadde det kjempekoselig der, spesielt siden jeg ikke ser dem så altfor ofte ! Angelica er også utrolig grei, for ikke mange dagene siden kom de plutselig innom meg med en sånn batteristyrt lekehund til Nathaniel ( som har fått navnet Chanelle ) og i dag så fikk Nathaniel nye klær av henne ! Et deilig fleede-sett og sokker fra Lindex. Sånnt fleece sett er jo helt perfekt for barnehagen ! Så det satt jeg veldig pris på :) Nathaniel synes forresten lekehunden er utrolig morsom, han flirer veldig av den siden den hopper rundt å bjeffer. Hihi :D 
Å Jaaaaaa! En ting til før jeg avslutter ! Gjeett hva ? I dag har jeg faktisk skaffet meg en ny piercing, i der oppe i øret. Har hatt piercing der to ganger før, som jeg selv har stukket. Har faktisk hatt piercing både i nesen og i leppene, både under og over, flere ganger. Omtrent alle har jeg stukket selv, ellers så har venninner stukket på meg. Var helt rå før, å stikke hull i leppa si var akkurat som å bytte sokker :P Må ærlig inrømme at jeg har blitt myyye mere pysete siden den gang ! Så ja, sto i speilet og fant plutselig ut at jeg ville ha piercing oppe i øret igjen ! Da ropte jeg på Marita;" Duuu, Marita ? Har egentlig veldig lyst på piercing i øret ! " Da kom hun på badet, jeg fant fram nåla og satte meg på doen, og ikke mere enn 5 minutter etterpå hadde jeg en jævla nål gjennom øret mitt. Heeerlig ! Var drittnervøs før hun stakk, men det er faktisk ikke noe vondt. Vondt kun akkurat da man stikker ! Skal love dere at det er myyye verre med leppa, og spesielt tunga (!!!) Huff og huff, tunga var grusom. Derfor skal jeg aldri la min tungepiercing gro, for jeg vil ikke gå gjennom det der igjen :p 

 Såe, ja ! Nå har jeg 4 hull i hvert øre ( 3 helt nederst og ett oppe) , tungepiercing og navlepiercing ! Er veldig fan av slike som ikke synes , egentlig. Men så har jeg også tenkt på at jeg muligens skal ta piercing i overleppa igjen ? Time will show ! Blir i så fall å gjøre det hos noen profesjonelle, kommer ALDRI til å risikere å bli lam i halve trynet..  heheheh ! Ja, man kan faktisk være uheldig å treffe en nerve.. og da sier det vel seg selv hva som skjer !

 

Nå skal jeg bare slappe max av forran tvn, leiligheta seg heldigvis sånn noenlunde ok ut, etter litt stormshinings etter Nathaniel hadde lagt seg. Ja, for når man har barn så blir det jævlig rotete hver eneste dag, så det er faktisk ingen hensikt i å gå å små rydde hele tiden.. selv om jeg er fæl til å gjøre det også ! Men rydder alltid etter Nathaniel har lagt seg, ellers ser det ikke levendes ut her..   Men nå skal jeg avslutte, har "palledate" med Marita imorgen :D Hahah, altså.. vi skal pusse paller mens ungene er i barnehagen !  Sånn , siden vi skal ha hver sin pallesofa :)  Lagde forresten verdens herligste cupcakes i går, som jeg legger ut bilde og oppskrift av imorgen !

Blogges :- * 

Nathaniel har reist seg opp for første gang ! ( bilder)

I dag overrasket skatten min både mamman sin og gudmor Marita med å plutselig reise seg opp ! Så virkelig ikke den komme, var helt rart å se at han tok tak i bordet og bare dregde seg opp. Ble sååå glad, var helt i hundre og ropte ! Fikk jo desverre ikke med på bilde første gangen han reiste seg, men helt siden han gjorde det første gangen har han bare prøvd å reist seg opp etter ting hele tiden... han forsøkte seg på sofaen, men den var nok litt for høy for han :)

Hey mamma, se hva jeg kan ! 

.....

Må bare sjekke at du følger med på meg

See nå, hvor flink jeg er er!

Og til slutt sto han nesten helt strakt, men det var ikke lange stunden.. 

Sååå stolt Mamma Rannveig i dag ja ! TIden går virkelig fort unna, synes ikke det virker som så lenge siden han ble født og bare lå der... nå blir han et helt år om bare 2,5 mnd. Mamma sin store gutt , verdens aller vakreste og fineste !!  Nå ligger han såklart å sover, gudmor Marita skal også overnatte her i dag.. så da blir det spakveld og cupcakes-baking som står på planen idag ! 

 

-Hvor gammel var ditt barn da h*n reiste seg for første gang ?

- Hva har dere gjort, og hva skal dere gjøre i dag ?

 

GOD HELG VIDERE ! 

 

Fotoshoot bilde !Fant dette bildet på pcn min, og tenkte å dele det med dere ! Bildet er fra tivoli-fotoshooten jeg var på med Sunniva Munkelien for en liten stund tilbake ! Skal ta nye bilder i November, å gleder meg masse : -D 

Ser så siiint ut ! Jeg lover, er ikke så sint til vanlig ! 

Streeess dag !

I dag leverte jeg ikke Nathaniel i barnehagen før i 12 tiden, pga at jeg sovnet av sammen med han da han tok en lur rett før vi egentlig skulle til å gå i barnehagen .. men jaja ! Er vel litt deilig for han å ha en skikkelig kort dag i blandt, han var jo der i under 3 timer.. hehe :) Vanligvis så leverer jeg han i 9-halv 10 tiden, og henter han i 2 tiden. 

 

I aallefall..  dro da rett på "city" ( byen her i Alta.. ) etter jeg hadde levert Nathaniel, for å møte Marita. Hun har barnefri helg, og må ærlig inrømme at det var ganske deilig å være litt i butikker uten ungen med seg. Brukt en del penger i dag, huuuuff :p Ikke bra ! Var der i et par timer før tanten til Nathaniel kom å hentet meg for å hente gulle i barnehagen. Marita skulle dra å hjelpe en felles venn av oss å vaske på taxisentralen eller noe.. såe, ja..  da dro vi å hentet han, han var som vanlig såå glad for å se meg ! Skatten <3 

  

Dro da hjem med alle mine steeeintunge poser og gullungen min, og spiste middag og ryddet litt rundt i leiligheten mens han lekte på gulvet ALEINE( herregud for en dårlig mamma jeg er .. ) før det var stelle og sengetid på han ! Ikke lenge etterpå kom Marita hit, hun skal overnatte her, siden hun som sagt har barnefri. Såå da blir det jentekveld i kveld ! Hun sitter forresten i skrivende tidspunkt å svarer på spørsmålsrunden hun har hatt på bloggen sin ! Såe, alle mine kjære lesere, HER er bloggen hennes -- hun legger ut videoen om noen strakser:)  Jeg kommer forresten til å svare på min også, mest sannsynlig imorgen eller på søndag :) På viiideoo, siden dere var så flinke å spørre ! :) 

Nå står lasagnen i ovnen, har vært en SKIKKELIG stressende dag i dag,og vi skal bare slappe helt av og prate shit!  Ha en herlig kveld videre alle sammen, og goood helg :) 


Litt av tingene jeg kjøpte i dag ! Orker ikke ta bilde av alle smågreiene, hehe :) Bokstaver fra Kremmerhuset, dynetrekk og "Vår lille Prins" skilt fra fra Princess,  ny, større dyne(100x140) til Nathaniel fra Princess, Snacks skål fra Kremmerhuset, kaffekopper fra Clas Ohlson, og vannkoker, luktelys, cupcakesformer, cupcakebrett og brødform også fra Clas Ohlson 

 

Marita svarer på spørsmål ! :) 

Bittelitt innkjøp + anbefaling !

Tenkte bare å lage et lite innlegg om hva jeg har gått til innkjøp av de siste dagene ! Bare eelsker butikker som Cubus og H&M, siden det er så billig ! Passer perfekt som meg som er fattig alenemor ! Og bitch please, vær så snill å ikke kommenter her at alle alenemødre har fett med penger. Slik er det faktisk ikke.  Da hadde jeg hatt både bil lappen og silikon i skrivende tidspunkt ;) 

Tights og cardigan fra Cubus, Undertøy, sminke og det andre er fra H&M. Rooosaaa <3 Jeg er en skikkelig rosa-jente ! Dere skulle bare sett leiligheten min, høhøhø.. 

Klærne er fra Cubus, babysafe feeder for å kunne gi barnet mat uten å være redd for at det skal sette noe fast i halsen, genialt ! Her på bildet er det bare posen med, handtaket har jeg fra før av.  Og så til anbefalingen jeg skrev om i overskriften ! Nemlig EasyTran, som er noen heeelt geniale "sprøyter" til å gi barnet ting som f.eks tran.

Det blir minimalt med grising, og som alle vi mødre vet så er ikke akkurat tran-søl noe særlig kult. En til ting som er skikkelig bra med disse, i forhold til andre "sprøyter" , er at de er helt avrundet i tuppene. Så om ditt barn er som Nathaniel, som vrir å vender seg bare han ser tran flasken, så slipper man å være redd for at de skal skade seg på tuppen. Har hatt disse sprøytene for en god stund siden, men så var jeg så smart at jeg fant ut at jeg skulle koke dem for å rense dem... kanskje ikke så smart i likevel, de endte i søpla :p Så, ikke kok dem ! Tror det holder med å bruke en oppvaskebørste beregnet til flasker, rør og slikt :) 

Noen som også er veldig fornøyd med Easy Tran ? Fåes forresten kjøpt på Apoteket :) 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits