Nytt til iPhonen

Nå er det igjen tid for å vise dere noe nytt og fint stasj til telefonen  Nemlig dette søte dekslet og disse freshe earplugs'ene. Alltid gøy med noe nytt da man fort blir lei det gamle, kan i alle fall snakke for meg selv der! 

Earplugs med mic og fjernkontroll i hvit og rød, pluss mange andre fine farger finner du HER til  den nette sum av 99 kr siden de er på salg akkurat nå!

Dekslet kan du kjøpe  HER til kun 179 kr! Fornøyd mammarannveig ! 

Kroppen 3 uker etter fødselen - bilder

Siden mange ønsker at jeg skal lage innlegg om kroppen etter fødselen, så tenkte jeg å være så snill å  gjøre det.  Er vel ikke akkurat store forskjellen fra forrige gang jeg la ut magebilder, siden jeg jo faktisk ikke har trent en eneste gang etter fødselen ( og ikke skal man gjøre det heller før det har gått 6 uker... ) men DA, da skal jeg legge meg i hardtreningen og DA skal dere få se resultater! I promise ;) 
Ikke stor forskjell med andre ord, fra forrige magebilder for et par uker siden. Aner heller ikke hva jeg veier da vekta vår er blitt ødelagt. Tipper rundt 58-59 kg, som er ganske langt i fra mitt mål egentlig. Men det tenker jeg ikke så mye på nå, koser meg jeg og tenker FINT lite på fitspo og thinspo. Det er forresten veldig oppskrytt ! Kan heller dra å faktisk trene i stedet for å overbevise alle andre om at du gjør det, sant?! ! Så får vi ta treningen å tenke på det når den tid kommer! Altså om noen få uker.  Nå går det jo for det meste i trilleturer og andre koselig ting man gjør når man er nybakt mamma, herlig :)

 

New in til barna

Ble lite blogging her i dag, men denne dagen har visst bare flygd avgårde! Var som sagt en tur på besøk hos fetteren til Willem i Oslo i dag og hans lille familie, der vi var en god stund. Var veldig gøy, siden de har barn på begge våre barn sin alder. De to største leker i alle fall utrolig godt, og litt krangel innimellom. Men slik blir det jo bare! 

Etter vi var der dro vi en tur innom Storosenteret for å få tak i litt vinterklær til størstemann siden gradestokken synker kraftig om dagen. Snart er det jo vinter jo! Og siden jeg har liten tro på at H&M vinterklær og lignende gjør susen,så er det bedre å betale litt mere for (mye!) bedre kvalitet! 

Ticket To Heaven vinterdress, Reima vinterlue og reima vinterjakke. Alt er kjøpt på Babyshop.Bodyer fra Hust&Claire, og ullsokker til både snuppa og storebror :) Alt her er også fra Babyshop. Kjøpte også et stativ til badekaret til Emma  vi har fra Babyshop, siden det er mye mere praktisk å bade henne stående i stedet for at det må stå på bakken. 

Duker i hvit og sølv, Welcomeskilt, pynteugler i sølv glass,  badehåndklær til både Emma og Nathaniel, Mickeymouse badekåpe i fleece, smurfene pysjamas og fantorangen skåler  til Nathaniel, Fikk også gave til både Emma og oss fra fetteren til Willem

Rødvin til oss og klær til Emma. Veldig koselig gave fra koselige mennesker! 

Altså svidd av en del tusener mere enn planlagt i dag, men slik blir det bare noen ganger. Vi har i alle fall hatt en super dag i dag, og nå har nettop jeg og min kjære spist en bedre kvelds med biff og bernaise! Namnam. Nå blir det nok en film og litt snop før det er kvelden her i huset :) 

Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre! Deeet skal vi ha ;) 

Smask til dere

Finfin lørdag!

Hei på dere kjære lesere! 

Stikker bare innom en kjapp tur for å ønske dere alle en flott dag videre, håper dere koser dere! Nå skal vi til Oslo på besøk til noe familie av Willem, noe som helt sikkert blir kjempekoselig!

Dagens outfit! Ha en flott lørdag alle fantastiske lesere  

#mammablogg

HELG!

Endelig er det helg dere! I dag har jeg og snuppa for det meste bare ryddet og vasket her hjemme, i tilegg til at vi har bakt sunne rundstykker og sunne banankjeks. Tommelopp!

MammaRannveig er fornøyd med dagens innsats med andre ord. Nå venter jeg og Emma bare på Willem og storebror Nathaniel og så er det tid for middag! Ønsker alle dere fantastiske lesere en flott fredag videre og en god helg, det skal nemlig vi ha !

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits