Emma's stemor

God kveld i stuen! Nå har jeg akkurat satt rompa ned i sofaen. Fikk plutselig besøk av Katrine, ei venninne som jeg ikke har sett på kjempelenge, og det var utrolig koselig! Greit å "catche" litt opp igjen, når man har så mye å snakke om.

Ellers har jeg vært å hentet ny vogn og ny bilstol til magesnuppa i dag. Eget innlegg om dette kommer i nærmeste framtid. Har "montert" vognen nå i kveld, og den er bare såå fin. Jeg kan nå si at jeg er stolt eier av hele 3 duovogner. Haha! Har lenge ønsket meg en svart vogn (det enkle er ofte det beste) og nå har jeg endelig det. I tillegg til Emmaljungavognen min i hvitt skinn, og Uppababyvognen i grå. 

Jeg må jo ærlig innrømme at jeg ler litt når jeg leser kommentarfeltet. Hva i alle verdens dager er det enkelte av dere tror dere oppnår ved å komme med slike påstander som virkelig ikke har rot i virkeligheten? Som om dere skulle vært flue på veggen eller noe? STEMOR? Jeg kan love dere alle og enhver, at om Emma hadde hatt noen stemor, så hadde jeg visst om dette. Tro dere meg! Hva hennes pappa foretar seg når han ikke har Emma, bryr jeg meg meget lite om. Men jeg lover dere, at jeg blir den første til å vite det dersom noe sånt skulle være tilfelle. Det er nemlig ikke "hvem som helst" som får være "stemor" til min datter. Og dette vet hennes pappa utmerket godt, og tror virkelig ikke han ville prøvd seg på holde noe slikt skjult for meg, for det ville konsekvensene for han vært litt for store.  Det stemmer at han har barn med ei annen, da vedkomne ble gravid mens vi var sammen. De er ikke sammen. Med andre ord, så vidt meg bekjent er hun ikke noe stemor for Emma, og skal overhodet ikke være det heller. Det er ikke det at jeg har noe i mot at Emma skal ha en stemor, noe jeg tenker bare er fint for henne og betryggende for meg. MEN, jeg stiller en del kriterier til dette, For det aller første, og kanskje aller viktigste punkt.. DET SKAL IKKE HOLDES SKJULT FOR MEG! Dermed, så kan dere som skriver dette tullet gå å ta dere en jævla bolle eller noe. 

Jeg skjønner jo at dere som skriver dette skriver for å provosere meg, og jeg kan fortelle dere at dere treffer akkurat de knappene dere prøver på å treffe. Bare at jeg vet at det er skrevet for å provosere! Det er forskjellen. Jeg er vant til dritt, men å komme å påstå at min dyrebare datter har en stemor som holdes skjult for meg, er bare for drøyt. Jeg tror at hennes pappa kjenner meg meeeeget dårlig dersom han tror det er en bra ide å gjøre noe slikt, derfor betviler jeg veldig sterkt at det er tilfelle.  Så neste gang dere prøver på noe slikt, kanskje prøve på noe litt mer troverdig?! 

Nå tar en provosert, overhormonell mamma snart senga fatt for litt skjønnhetsøvn! Og håper det blir færre komplette idioter her i verden når jeg våkner i morgen. Det hadde vært så fantastisk! Imorgen starter jeg forresten på min graviduke 32. Som tiden flyyger! 

Blogges 

#gravid #hormonell #mamma #mammablogg #blogg

Inspo - /Leke/kjøkkenkrok til barna

Er det en ting jeg synes er utrolig gøy, så er det å ordne og styre hjemme. Ting kan flytte plass opptil flere ganger i uka, ettersom jeg finner ut at det og det passer bedre der og der. Og sånn går det. Hele... tiden. Det er nemlig ikke bare-bare å ha et kreativt sinn. 

Jeg tenker så mye. Og avogtil henger ikke kroppen min helt med i tankene - eller omvendt. Men jeg merker at energien min kommer snikende tilbake etter bare en natt hvor jeg ikke har blitt vekt av Emma. Selv om jeg savner henne veldig mye, så er det faktisk utrolig deilig å kun bli avbrutt i søvnen av mine mange tissepauser. Tenk, nå sitter hun på et fly til Italia. Til Siena, for å være nøyaktig. Litt morsomt det, siden lillesøster også heter Sienna. Og til dere som kommenterer at Italia ikke er på andre siden av jorden, så vil jeg bare informere at jeg som regel tar utgangspunkt i at det jeg skriver på denne bloggen ikke alltid blir tatt blodseriøst. Men noen må kanskje ha det inn med teskje for å forstå. Vel, "på andre siden av jorden" var et utrykk på at hun er altfor langt unna hva som er innenfor min komfortsone. Men, det går nok bra, som alt annet! 

I dag har jeg ordnet og oppgradert kjøkkenkroken til barna litt! Satt opp en ny dukkeseng (vugge) blandt annet. Ettersom den gamle tok veldig mye plass. Så nå er det ei lita snuppe som blir veldig glad når hun kommer hjem igjen! Dette er nemlig hennes favorittsted i huset, hun styrer og ordner med middagslaging, baking og mating av dukkene sine. Veldig gøy! Hva synes dere? 

Nå er det straks henting av storebror på planen, og så må vi innom Biltema en tredje gang (!) for å prøve å skaffe riktig tv-kabel, denne gangen. Tror jeg tar med meg hele Getboxen for å være helt sikker denne gangen! Jeg har nemlig omøblert stua, og skrudd opp TV'n litt for langt unna hva som er innenfor hva Getboxen synes er OK. Og det skjer bare ikke at jeg monterer ned tv'n igjen, nå får den bare være der inntil jeg har klart å oppdrive en lang nok kabel. Haha, sånn er det når man ikke har mannfolk i huset! Jeg brukte sikkert to timer på å få skrudd den TV'n opp der jeg ønsket den, så da forstår dere kanskje hvorfor jeg ikke tar den ned igjen? Haha.. 

Ønsker dere en fin dag videre! Blogges

#Interiør #interiørinspo #inspo #barnerom #mamma #gravid #mammablogg #gravidblogg

Gullkorn på løpende band

Det ble et noe sent blogginnlegg i dag, men bedre sent enn aldri! I dag har jeg vært hjemme med begge ungene, siste dag vi ser Emma før hun reiser bort en uke. Utrolig trist, og det ble faktisk verre enn jeg engang hadde forestilt meg. 

Jeg er jo ganske hormonell om dagen, og gråter for omtrent alt. Uansett hva det måtte være. Og da sier det seg selv at det er fullstendig grusomt for meg når min lille datter på to år reiser vekk i en hel uke. Hennes far kom å hentet henne i 2 tiden, og etter det har det bare vært meg og Nathaniel ,slik det skal være i omtrent en uke til. Som vi skal kose oss! Det blir, til en forveksling, en rolig hverdag. 

MEN,  vi har mye å se fram til! For det første litt alenetid med mamma, og så kommer søsteren min og ungene hennes som bor i Målselv, sørover imorgen! Så regner med vi skal være litt med de. Og, for å ikke glemme, verdens beste mamma/bestemor kommer til oss om akkurat en uke. Alle hjerter gleder seg, vi elsker nemlig bestemor! Det er vi alle enige om.

De siste dagene har jeg hørt så utrolig mye morsomt fra Nathaniel. Jeg glemmer jo veldig fort hva han sier, men noe fester seg selvfølgelig. I dag fikk jeg blant annet høre "Du, mamma? Mennesker og barn liker penger. Muser også

Og i går; "Jeg har en god og vakker mamma" og det kommer ofte " Mamma, jeg elsker deg helt til verdensrommet" Det kommer liksom helt ut av det blå, og det er så utrolig koselig å høre. Han begynner å bli så stor, og virkelig verdens beste og vakreste gutt! Så mye godhet, og omtanke for de rundt seg. Så opptatt av at andre har det bra. Tenk, fire år om bare to måneder. Hvor ble det av min bittelille, nyfødte baby? Han som lå i sykehussenga med meg, en dag gammel? En heeeeel dag, gammel? Tenk, om jeg bare hadde visst...  ord kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker han her

 

Vanskelige følelser

Nå sitter jeg i senga, med pcn på fanget, og.. ikke for å nevne det igjen, igjen og igjen.. men.. jeg holder på å hoste meg i hjel. Jeg gruer meg rett og slett til å sovne, fordi jeg hoster så vanvittig mye at jeg våkner med panikkangst fordi jeg ikke får puste. Aner ikke om det er normalt, men jeg har hvertfall aldri hatt det slik før.

Imorgen reiser Emma til pappaen sin, og videre til Italia på onsdag. Hjelp! Altså, det spinner hodet mitt skikkelig å tenke på at min lille baby skal være i det store utland UTEN meg.... i en HEL uke. 

Jeg tenker konstant på alt fra tørrdrukning ( som pappaen ikke visste hva var engang.. betryggende) til dårlig bilsikring (det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at bilsikring i utlandet, og da spesielt sydligere strøk,  er omtrent ikke-eksisterende) Og så tenker jeg på kidnapping! Alle andre sier jeg må nyte en uke "fri"  (jeg har jo ikke barnefri, da jeg fortsatt har storebror hos meg) men selv så klarer jeg ikke tenke på annet enn alt som KAN skje, og at det kan skje mens jeg er på andre siden av jordkloden. Pluss at jeg kommer til å savne henne noe vanvittig utrolig og inderlig mye. Jeg betrygger meg hverttfall litt med at hennes pappa nå har fått en leksjon innen det meste jeg synes er viktig å påpeke. Og det er jo ganske mye, haha. 

Hjelp, hjelp, hjelp.. jeg har prøvd å susse henne halvt ihjel før jeg la henne til å sove i dag, sånn at hun skal være helt sikker på at mamma er "der", selv om jeg strengt tatt ikke er akkurat der.  Det høres kanskje veldig ulogisk ut, men vanvittig logisk for meg.  Nå skal jeg klappe igjen pc'n, og ta meg litt skjønnhetssøvn ( dette er å skryte voldsomt på seg, ettersom jeg omtrent ikke sover selv om jeg fysisk ligger i senga.. ) Jeg nevner i fleng; hosting til jeg får pustebesvær, utslett jeg våkner jevnlig for å klø på,  dobesøk hvert andre minutt, minstesnupp som våkner om natta (og gjerne vekker storebror også..) og det faktum at jeg våkner hver gang jeg snur meg i senga. Dere kan selv prøve å kalkulere ut antall minutter med søvn ut i fra det... 

Blogges 

 

#mamma #gravid #mammablogg #gravidblogg #mammahverdag #hverdag #følelser

DIY inspo - Sienna's navn på veggen

Da har jeg akkurat fått i meg en bedre lunch, og tenkte jeg skulle vie tid til et lite blogginnlegg. Dagen i dag har ikke vært så veldig annerledes enn alle andre dager. Ungene sto opp i 6 tiden, så har vi lekt litt, spist frokost og de er nå i barnehagen. 

Før vi dro dit, så kom naboen med selvplukket blomsterbukett til oss på døra. Haha, veldig søtt! Sånn utenom det har jeg omtrent hostet lungene mine ut, om ikke jeg hoster på meg en fødsel snart vet jammen ikke jeg. Våknet av DET hosteanfallet i natt, lite koselig. Burde vel strengt tatt vært en tur hos legen, kanskje.. ? Jeg er så lite hypokonder når det kommer til meg selv ( noe helt annet med ungene.. ) Haha. 

Akkurat nå tenkte jeg å vise dere mitt siste DIY prosjekt. Male bokstavene til Sienna! Akkurat som jeg har gjort til både Storebror og Storesøster  ( Se innlegg HER og HER ) 

FØR... ETTER... Hva synes dere? 

Maling og bokstaver fra Panduro. Det jeg har gjort er å male bokstavene annenhver i mørk og lys rosa. Deretter har jeg malt en glossy gullmaling over de lyse bokstavene. De er hengt opp med dobbeltsidig tykk "teip" som skal tåpe 1 kg, så de er sikre og ikke detter ned.  Synes det ble såå fint! Er så fornøyd med den fine soveplassen hennes. Nå mangler bare lille prinsessa, som kommer om ca 2 mnd 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits