INFLUENSA + RYGGPLAGER + VASKING AV BABYKLÆR + HENTESETT FERDIIG

 

Som dere sikkert har merket, har det ikke vært noe vidre mye blogging fra meg i det siste, men overraskende mange følger bloggen min framdeles ..    det er så koooseliiig å tenke på når man ligger syk, hostende, harkende og synes synd på seg selv, og vil helst bare vil dø !  

Ikke nok med influensaen,  ryggen min har visst bestemt seg for å ta livet av meg.  I det siste har jeg begynt å bevege meg som en gammel kjerring på 80 år med dårlig rygg.  Huff, det ser ikke bra ut i det hele tatt.  Stakkars lille tynne kroppen min takler ikke vekten til "lille" gutten min så veldig bra lenger, som legger på seg i stormfart om dagene ( rundt 300 gram i uka) .  Jeg trodde virkelig jeg kom til å sleppe unna ryggplager, men de kom å tok meg rundt uke 32 .  Triste greier :/  

Da jeg var å tok sol i dag for eksempel, tok det meg noe som lignet alvorlig mye på hele 15 minutter å komme seg opp igjen fra solsengen..   og det var ikke akkurat smertefritt !  Min første tanke var : nå må jeg bare ligge her..   men herregud, man kan jo ikke akkurat bare ligge der til noen kommer for å hjelpe deg ? IPhonen min lå på gulvet i lag med klærne mine, så kunne liksom ikke ringe noen heller.  Så jeg beit tennerne sammen, og klarte til slutt å komme meg ut derfra.. det var jævlig vondt, for å si det sånn.  AU, trodde virkelig at ryggen min skulle knekke.  

 

Og så lurer jeg på en ting..   har STORE mistanker om at jeg har fått bekkenløsning, men siden jeg aldri har hatt dette før så aner jeg rett og slett ikke hvordan det "kjennes ut "  ..   hvor har man smerter da liksom ?  For jeg har ikke bare vondt i ryggen , det er liksom fra ryggen og helt ned til lårene en plass.     

Synes så mange typer smerter bare kom å tok meg for fullt..   sykt kjipt, når man egentlig hadde trodd at man skulle slippe unna slikt.     Ryggsmerter, bekkenløsning, mensensmerter...  og u name it .   Nå mangler bare strekkmerkene, som sikkert dukker opp hvert øyeblikk.  MEN, vi krysser fingrene for at det IKKE skjer ;)  Ikkesant ? 

 

Ingen skal hvertfall få lov til å fortelle meg at det ikke er tungt å være gravid på slutten( da tenker jeg etter uke 30) .  Jeesus kristus.  Nå håper jeg virkelig at han kommer ut snart.  Si hva dere vil om at jeg er slem og egoistisk som sier det, men det er faktisk ikke noe gøy å føle seg helt handicappet.   Og det er ikke noe farlig i det heletatt for lille gutten min om han skulle bli født nå, alle organer fungerer, han ser ut som en lubben baby slik nyfødte ser ut, bare litt tynnere og bittelitt mindre.   SÅ DET SÅ.  

 

 

Uanseeett..   har drevet litt vasking av babyklær i dag,  og må bare få si at klærne var mye finere FØR vasken..   synes trykket på klærne gikk alvorlig fort av, allerede etter 1 vask liksom !   Men det viktigste er jo at det ikke sitter slike ekle stoffer de putter i klærne, igjen , slik at ikke lille gutten min utvikler allergi eller noe slikt :) 

Har enda en del klær som trengs å vaskes, blant annet en del ullklær.   Så blir jeg nok å kjøpe noe mere + at jeg jo blir å få masse gaver osv.  For de som lurer, så er alle klærne under i størrelse 50 og 56

 

  

Så forresten at noen spurte i spørsmålsrunden, om jeg kunne legge ut bilde av alt jeg har kjøpt, samt alt som skal være med i sykehusbagen. Såklart kan jeg det ! 

Legger ut bilde i dette innlegget av det jeg hittil skal ha med i sykehusbagen.  

 

 

TIL MILIAN MATHEO 

 
Dette er hentesettet hans, som han skal ha på seg når vi reiser hjem fra sykehuset.  Hvis ikke det hadde vært så kaldt, så hadde jeg tatt en I <3 MUM body istedenfor.. men , siden det er vinter og kaldt er det nok best med ull-body.  

 

I tilegg til ullbodyen, er det en blå ull-strømpebukse, hvite "im a little boy" sokker, verdens søteste bamsedress , verdens søteste lue ( i 100% ull)  med glitterhjerte forran og hjertemønster i stoffet,  bomullsvotter,  tøffler i babyull med swarowskikrystaller på forran  ( som jeg selv har strikket )  og verdens søteste selbuvotter i hvit glitter, med blått mønster på som bestemoren holder på å strikke :)  Kan legge ut bilde av de når de er ferdig ! 

 

Det er en utrolig rar følelse å vite at jeg pakker til sønnen min , som kan være i henderne mine om allerede 5 uker. Utrooolig merkelig, men helt herlig følelse !   Blir så glad av å styre med klærne hans, det hjelper bittelitt på babysyken min.  TENK , at snart er jeg mamma til en liten nydelig gutt ! Det hadde jeg aldri trodd..  

 
 

 

TIL MEG SELV 

 

Jeg kommer sikkert til å ta med hele verden til meg selv, kjenner jeg meg selv godt nok.   Giddet ikke ta bilde av alt, og slike enkle ting som tightser osv..     Men i tilegg til tingene under skal jeg selvfølgelig også ha med me

 

- Digitalkamera og lader ( vurderer å kjøpe meg videokamera da jeg skal ha fødselen filmet ) 

-Iphone og lader

- Shampoo, balsam, hårkur og dusjsåpe

- Min elektriske tannbørste og tannkrem

- Hårføner og GHD rettetangen min 

- Sminke og sminkefjerner

- Bodylotion og handkrem

- Selvbruning

- Penger

- Sjokolade ( høhø ) 

- Bærbarpc, filmer og bøker ( i tilfelle ting tar tid ) 

- Diverse andre klær jeg ikke har pakket enda.   ( slik som tights og sokker ) 

 

 

 

Supermyke kosetøfler og UNDERTØY jeg skal ha med.  

 ONEPIECEN MIN OG VERDENS MYKESTE MORGENKÅPE <3 


Litt forskjellige prøvegreier til meg selv, tena-greier , engangs-amme innlegg, brystvortekrem og kleenex :) 
 SYNES DU JEG MANGLER NOE I SYKEHUSBAGEN ( ENTEN TIL MEG SELV ELLER LILLEGUTT) ? 
 HVA SYNES DERE OM HENTESETTET ? 
Nå skal jeg legge ut litt magebilder fra i dag i et eget innlegg, så tar jeg og lillegutt kvelden.  Er nemlig utrolig  sliten etter noe som kan minne om en 95% søvnløs natt til i dag.   Er ikke så veldig lett å finne noen god stilling å sove i nå lenger, nemlig ( forsåvidt ikke lett å finne noen god stilling til noe... )   enten er magen i veien eller så ligger lillegutt og tråkker mammaen sin på blæra.  
MEN, jeg skal ikke klage.  Får verdens fineste gutt i belønning om noen få uker, og han er absolutt verdt noen uker til med litt plager og jeg hadde gjerne gått 9 måneder gravid på nytt for å få han   :)  

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 3

 

Ser nå at det var EN DEL spørsmål jeg ikke fikk med, så beklager så mye for det !    Så da blir det en DEL 3 også..   Og takk for at dere sier ifra, jeg hadde aldri lagt merke til deet selv !

 

 

 

 

Hvordan har du det? Har det igrunn helt greit for tiden, selv om svangerskapsplager er kommet for å ta meg .. I tilegg til at det har vært mye styr med BF fordi han tydeligvis aldri lærte seg at å gi beskjeder er alfa omega !  Men nå er jeg ferdig med å være mammaen hannes, og tenker ikke mere på det.  Så derfor har jeg det helt greit nå, men ikke for noen dager siden da jeg enda sleit med han ..  If you know what i mean

 Hva driver du med for tiden?
Babyforberedelser for det meste Hva liker du ved å blogge?
ALT..   å blogge er jeg blitt helt avhengig av, haha


Er du fornøyd med hvordan blogg verden er i dag? Nei, jeg synes det er andre som fortjener å være på topplisten mere enn diverse av de som er der nå.  For eksempel slike kjærringer som KUN skriver ting for å provosere, akkurat slik som ei som mente at å være gravid er ekkelt og stygt.. fyfaen.  Klart kom hun på topplisten, for det provoserer virkelig.. Hva får deg til å se på andres blogger?
Helt ærlig ? At de er gravide ! :D Av den enkle grunnen at det meste som foregår i hodet mitt for tiden, er tanker om graviditet og fødsel og så videre. 


Hvorfor er du så peeeen?  Så koselig at du synes jeg er pen !  Jeg gjør egentlig ikke så mye for å bli så peeen, det er liksom litt andre ting som er viktige nå


Har du følelser for exen din? Jada Roman, elsker deg <3 Smask ! 


Har du vurdert å melde deg på ungemødre? Ja, har meldt meg på , faktisk !


har du funnet ut hva du skal ha med i sykehusbaggen? Ikke alt, men det jobbes med saken Har du et lite håp om at du og bf skal bli sammen igjen?
Nei, enkelt og greit. Han har IGJEN vist hvor lite moden han er , og jeg er ikke på noen måter tiltrukket av umodne menn, noe jeg kanskje var når jeg var 15.. haha


Glede du deg til fødseln?  Ja, uendelig mye ! Ord kan ikke beskrive... Hva som egentlig skjedde mellom deg å bf?
Har forklart dette mange plasser, vi kranglet og det ble slutt , og hadde ikke kontakt med han på mange måneder, før jeg tok kontakt med han i håp om at vi skulle bli venner, han tok det for gitt og ga seg faen, og jeg giddet ikke å prøve lenger, fordi det sleit utrolig mye på meg og mitt humør å prøve , prøve og prøve og hele tiden bli skuffet fordi jeg hadde forventninger til han. Hvordan er det med en liten gutt i magen som sparker ?
HERLIG ! Jeg elsker det, tror ikke man klarer å forestille seg det før man selv opplever det.  Det er virkelig stort og utrolig rar, men herlig følelse , selv om det kan være ganske ubehagelig nå når han er så stor og sterk. -Hvilke blogger leser du ?
 Ingen, for tiden. Desverre , men har ikke tid til det.  


Hvordan er ditt forhold til barnefaren nå? Er dere blitt venner igjen? Jeg prøvde å legge til rette for at vi skulle bli venner igjen, dette tok han for gitt og jeg giddet ikke å prøve alene.  Så nå er det helt på ræva, for å si det sånn.  Og jeg kommer ikke til å prøve flere ganger, fordi det rett og slett gjør meg sliten. Når du har de tyngste tidene i graviditeten, angrer du noen gang på at du beholdt barnet?
Når humørsvingningene står på som verst, eller når jeg har avtalt noe med barnefaren og han ikke har holdt det ( slik som svangerskapskontrollen han skulle være med på på torsdag, men ikke dukket opp på)    Det var fælt..   Og det er ikke første gangen det at han ikke har holdt en avtale har skjedd, siden jeg tok kontakt med han igjen og prøvde å bli venner, så har jeg ringt å avtalt utrolig MANGE ting med han, men det eneste han klarte å dukke opp på var ultralyden..   av sikkert 10 andre ting vi avtalte. Og det værste av alt var at han ikke engang kunne gi beskjed om at han ikke kom til å dukke opp , eller si unnskyld for at han ikke ga beskjed for den saks skyld..    Takler ikke sånne folk, og hvertfall ikke når det er snakk om noe så viktig som sin egen sønn !  Nei, huff.  Umodenhet på sitt aller verste, desverre. 

 

Hvorfor er du så kritisk til røyk i svangerskapet MEN bryr deg ikke når du spiser kjøtt som ikke er gjennomstekt? Bryr deg ikke når du drikker burn, eventuelt andre energi drikker? Haha,  håper virkelig du køddet når du skreiv dette spørsmålet.   Røyking kan IKKE sammenlignes med å drikke burn, farge håret, spise roastbeef eller whatever ..    Ikke engang om jeg skulle drukket like mange burn om dagen slik en  gravid røyker røyker antall sigaretter om dagen.   Huff, verden altså.. 


Hvordan tror du det blir mellom deg og barnefaren? og hvordan tror det det blir mellom far og sønn?

 Akkurat nå er det vanskelig å si om det blir så mye kontakt mellom meg, sønnen min og barnefar, da barnefar tydeligvis ikke klarer å oppføre seg som en normal person. 

Hvilket redigeringsprogram bruker du ? Microsoft office eller piknic


Hvorfor Milian Matheo? Fordi jeg synes det er verdens fineste guttenavn 


Hvordan er det å bo så langt nord ? Helt greit,  før likte jeg ikke vinteren men nå ser jeg skikkelig fram til at det begynner å snør og slikt..  det KAN muligens ha noe med å gjøre at jeg forbinder det med fødselsterminen min :DHvis du skal flytte hvor tenker du da ?
Oslo, eller Bergen kanskje 


Har du tenkt å begynne å røyke igjen etter graviditeten? Nei, men man vet jo aldri


Hadde du denne bloggen før du ble gravid? NeiHvorfor lagde du deg blogg?
Fordi jeg ville ha muligheten til å se tilbake på svangerskapet mitt, siden alle sa at man glemmer det så lett. Og de har helt rett, jeg har allerede glemt mye. Heldigvis har jeg bloggen :) Hvilket kamera har du?
Canon Digital Ixus 9015 og iPhone .. bruker begge til bilder på bloggen, da jeg ofte glemmer å lade digitalkameraet mitt.. Hva står høyest opp på ønskelisten din til jul?
BABYGUTTEN MIN <3 Hva er det mest positive og negative med å være gravid?
Det mest positive er muligheten til å bære fram et helt nytt liv, og sparkene..  Det er utrolig mye herlig med å være gravid !  Men selvfølgelig mye negativt også, slik som at barnefar heller ville knulle rundt og drikke seg ihjel, det var ikke morsomt i det heletatt, men jeg kom meg over det.   Andre ville kanskje ikke klart det, men har en tendens til å være sterk når jeg vil det. Hehe :) 


Hvilkene blogger leser du? Ingen for tiden, desverreHvorfor blogger du?
For å kunne se tilbake på svangerskapet mitt og tankene mine, enkelt og greit Har du noen plager i svangerskapet?
De første 4 mnd var jeg utrolig plaget av kvalme, og kastet opp nesten daglig.   Så hadde jeg en utrolig herlig periode , uten noen plager what so ever..    men etter uke 30 kom HELT andre plager, slik som ryggsmerter, underlivssmerter( kommer at at når babyen "borrer" hodet sitt ned i bekkenbunnen for å feste seg, forklart av jordmor)  menssmerter,  stå opp 40 ganger om natten for å gå på do..  osv.  Hvordan reagerte du når du fant ut at du var gravid?
Jeg ble utrolig sjokkert, og visste ikke hva jeg skulle gjøre eller si.  Men da jeg så at barnefar var glad for det ,gikk det fort over til glede for meg også. Hvordan ser du får deg livet ditt om noen år?
Under utdannelse, og med en til baby og drømmemannen som forhåpentligvis gir meg et litt mere positivt syn på det å være gravid og faktisk er der for meg.. hahah :)  Hvorfor ble det slutt mellom deg og bf?
Har skrevet dette mange andre plasser nå.  


Kan du svare spørsmålene på en video? Da jeg ikke har webcamera, så blir nok det vanskeligHar du god selvtillit, og va synes du om deg selv?
Ja, det har jeg.  Liker meg selv , og ser på meg selv som en person som det er lett for andre og like også 

'

Er du sur på barnefar, synes du han er en idiot?
Ja, det er jeg virkelig, og ja , det er han som har fått en så stor sjanse til å begynne å delta, men kaster den vekk så lett.  Idiot blir vell mildt sagt, mere dickhead.. Hvor gammel er du?
Jeg er 18 år, blir 19 neste april :) Bor du i Alta? I såfall hvor i Alta.. :
Jeg kan si så mye som at jeg bor i Alta, men sier selvfølgelig ikke HVOR i Alta jeg bor, da jeg er veldig lite keen på å bli stalket.. Tror du at du og barnefar kansje kommer til og bli sammen ignen etter at Milian Matheo er født?
Nei, det tror jeg virkelig ikke. Er som sagt heller ikke videre keen på umodne mannfolkKan du bynne og gå uten klips ?
Du er myyye finere uten klips! Jeg bruker ikke clips, men keratin extensions, noe som sitter fast i mitt eget hår.  Om jeg slutter å bruke det vil bare tiden vise, men jeg trives best med langt hår egentlig

 


Hvem vil du gifte deg med?
Den mannen som behandler meg slik jeg fortjener å bli behandlet ( som  jeg enda ikke har opplevd  ) respekterer og elsker meg for den jeg er.  Og selvfølgelig mange andre egenskaper han må ha :) 


Hva var det som ble annerledes etter at du ble gravid? Og kan du vise alt av innkjøp til barnet? ALT ble annerledes.  Og da mener jeg tankegangen, måten du ser på andre folk på, man blir rett og slett generelt mere moden i både kropp og sinn :)   Kan lage et eget innlegg om alt jeg har til lillegutten min ja . 


Hvem sitt etternavn skal han ha? Han skal selvfølgelig ha mitt, altså Bottolfsen. Hvor stor aldersforskjell er det mellom deg og barnefar?
Han er 4 år eldre enn meg


Kan du legge ut bilder av aaalt du skal ha i sykehusbaggen i ett eget innlegg,plis ! Ja, det kan jeg !  Når jeg bare får pakket den ferdig, hehe :) Tok du scooter\moped lappen når du gikk på ungdoms skolen?
Nei, det gjorde jeg ikke. Men holder på å ta bil lappen nå :) 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2

 

 

Kommer familien og andre til å støtte deg framover ? Familien min kommer helt klart til å støtte meg ! Har verdens herligste mamma, som jeg blir å bo hos den første tiden.  Hun kommer til å avlaste meg masse , og det er jeg utrolig glad for .  Når det er sagt, så er jeg veldig klar på at mamma ikke skal bli mammaen hannes, du kommer for eksempel ikke til å se meg ute på byen noe særlig.  Synes slike unge mødre som får sin egen mamma til å bli mammaen til barnet er utrolig trist... 

Bildet er av meg og mamma i julen ifjor :) 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva liker du best med utseende ditt? Nevn 5 ting. Høyden, kroppsfasongen, rumpa, puppene ( selv om jeg ikke er helt fornøyd med størrelsen)  og ikke minst de lange slanke beina mine ! :) Hva liker du best ved personligheten din? Nevn 5 ting : 
 Ærligheten, selvtilliten, snillheten, staheten,  og min evne til å drite totalt i hva andre mener om saker og ting. 

 


Hvor gammel var du når du ble kvitt jomfrudommen?
Hvordan opplevde du det ? Har skrevet litt lenger opp om dette.  Synes det var utrolig vondt, og jeg var helt hysterisk fordi jeg trodde jeg var blitt gravid.. hahahaSkal du ha flere barn i framtiden ? 
Ja, absolutt. Skal minst ha 2 til !Hva synes du om leserne dine ? 
Synes dere er helt herlige ! <3 Er utrolig glad for at jeg har så mange flotte lesere, og dere gjør dagene mine bedre !  Men så har vi også de som kun leser bloggen min på leting (eller studering) etter noe de kan kritisere.. hahah, u can kiss my perfect ass !

 


Får du mange stygge kommentarer ?
 En del, men det var flere før i grunn. Drittslengerne fant vel ut at det ikke hadde noen hensikt, ikke vet jeeg 

 

Hvor har du kjøpt clipsene dine fra ?   Har ikke clips, har keratin extensions fra Pilus.  Men har hatt clips mange ganger, og da bestiller jeg fra SARAS. Anbefales på det sterkeste, dette er superbra kvalitet :) 

 

Vil du ha flere barn ? Ja, absolutt. Hva er dine planer for framtiden ?  
Leve livet sammen med sønnen min, og nyte babytiden med han ut til det fulle ! Som vi skal koose oss :)   Men etter det, skal jeg gå skole, målet er å bli jordmor. 


Synes du det er deilig å ha sex som gravid ?  Njaa..  fant ut for en liten stund siden at det ikke er så mange andre stillinger enn doggy som funker nå når jeg er så langt på vei.   Såe, det går mest i det.  Alle andre stillinger blir så "knødde", magen i veien, osv osv .. om dere skjønner :p Bruker du å holde "dusjhodet" nede ved underlivet for å få orgasme når du dusjer ? (det er deilig) 
Nei, det bruker jeg ikkeVilken vogntype liker du best ? 
Helt klart den jeg har nå, en splitter ny Emmaljunga Mondial duo white leatherette ! Fineste vognen jeg noen gang har sett, uten tvil.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er det første gang du er gravid ? Ja


Hva skal gutten din hete ? Milian Matheo


Redigerer du bildene dine ? Redigerer noen , spørs om jeg synes det trengsEr du forelsket atm? 
 Mihi (a)Synes du at du er en av de fineste?  
Hehe, vet ikke helt hvordan jeg skal ta dette spørsmålet. Blir vel litt klysete å påstå at jeg er finest i verden, men er veldig fornøyd med utseendet mitt jaTror du gutten din kommer til å bli veldig bortskjemt? 
JA..  Han får meg til mamma liksom.. 


Hva skjedde egenltig siden du måtte i avhør? Har du vært vitne til en forbrytelse, eller har du selv gjort noe kriminelt? Hvorfor måtte du i avhør?   Var vitne til sex med mindreårige for 2 år siden,  så jeg var altså bare vitne i en rettsak. Men det var ille nok det, var ikke akkurat så behagelige spørsmål jeg ble stilt.. 


Hvorfor vil du være SÅ brun? Ser jo bare unaturlig ut  Fordi jeg ELSKER å være SÅ brun ! Og jeg bryr meg egentlig fint lite om hva du synes om det .


Hva er dine 3 favorittserier på tv? Unge mødre, Greys Anatomy og Torsdag kveld fra Nydalen !Ser du for deg flere barn i framtiden? 
Jaa, helt klart.  Om 1-2 år kanskje :) Hva er din favoritt butikk, der du kjøper klær og accessories?  
Kjøper faktisk fint lite til meg selv for tiden,  alt går liksom i babyting her.. høhøHvor gammel er moren din?
 Hun ble 50 i år , faktisk


Hva er ditt forhold til sex når du er gravid?  Jeg har ikke noen problemer med å ha sex, siden jeg er veldig fornøyd med kroppen min selv nå som jeg er så langt på vei.  Men eneste er vel at det byr på litt oppfinnsomhet når det kommer til stillinger, for de som funket når jeg var 20 uker på vei funker IKKE nå..  :p Har du forslag om hvordan man kan tilfredsstille seg selv og partner når en har mensen? Har hørt at noen tar den i rompa, er det sant?  
Før jeg ble gravid hadde jeg sex hele tiden ( ikke misforstå, ikke hele tiden )  men liksom.. jeg hadde sex når jeg hadde mensen også, og det gikk helt fint .  Så om typen din ikke blir helt kvalm av det , så kjør på :)  Analsex kan være jævlig vondt, så anbefaler ikke deet ..Hva er din drømmejobb? 
Jordmor ! Hvordan er drømmemannen? 
GENTLEMAN , som behandler meg bra og holder rundt meg til jeg sovner hver kveld ! Aah :)  I tilegg må han ha gode pappaskills , og at gutten min digger han :) Hvordan ser du deg selv om 10år?  
Enten ferdig jordmor, eller under utdanning til det,  jeg skal også ha en til innen minst 4 år , da jeg ikke vil at det skal være så stor aldersforskjell mellom barna mine :) 

 


Hvem er ditt forbilde? 
 Vanskelig å si, har egentlig ingen

 


Hvis du kunne flyttet en plass i verden, hvor som helst, hvor hadde du villet flyttet? 
Maldivene, helt klart Peneste mannlig og kvinnelige kjendiser? 
Kjekkeste mannlig kjendis er nok Gerard Butler ( men det KAN ha noe med å gjøre at  jeg smelter helt av rollen hans i PS i love you...  griner hver gang)  Peneste kvinnelig kjendis.. hmm..  Adriana Lima er en utrolig pen dame da ! 


 


Har du noen gang prøvd narkotika, eller andre rusmidler?
 Ja, noe jeg absolutt ikke anbefaler noen å gjøre.  Bare tull og tøys !Hvilken sminke bruker du? 
Bruker mascara og litt solpudder til daglig, men om jeg bare skal være hjemme så bruker jeg ingenting .  Når jeg skal pynte meg bruker jeg sølv glitter eyeliner, dipliner :)  Kan lage et eget innlegg om akkurat hvilke produkter og sminke jeg bruker , om det er ønskelig. Ditt favoritt klesmerke/butikk?
 ZARA har utrolig fine klær, og Gina Tricot.  Så det er nok mine favorittbutikker.  Av nettbutikker har nok NELLY de fineste klærne :) Er du helt norsk? 
100% ;) Har du gått skole? Har du utdanning? 
Har gått Helse og Sosial VG1, men skal gå det året på nytt etter mammapermisjonen Har du tenkt å få flere barn? Hvor lenge er det til du får ditt neste, kan du tenke deg? 
Ja, skal helt klart ha flere.  2 til hadde vært perfekt, men det skal være med en mann jeg er sikker på at jeg kommer til å leve med en god stund framover iallefall, og som er voksen nok til å takle papparollen  ( noe jeg smertefullt har fått erfare at ikke alle er... )  Om alt går etter planen, så vil jeg ha min neste om kanskje 1,5 - 2 år for å ikke få så stor aldersforskjell :) 


Nå som du er gravid, klarer du å "trekke inn" magen?  Ja, det klarer jeg. Kan faktisk få ganske så liten mage om jeg gjør det, nesten så man lurer på hvor babyen blir av da... 

Dette bildet er tatt akkurat NÅ ( 33+3 uker på vei) , og her presser jeg inn magen så mye jeg klarer.

Har du prøvd narkotika eller dop noen gang? Har prøvd, og anbefaler ikke :) 

 

Hva skjedde med deg og barnefaren? Angrer han på at han gjorde deg gravid? Vil han ha noe med barnet å gjøre?  I korte trekk var det som skjedde at vi flyttet for oss selv siden vi skulle få barn ( vi bodde sammen hos moren min før dette )  Når vi da hadde flyttet for oss selv, tok det ca 1,5 uke til vi ikke var sammen lenger.  Så tror nok at det hadde mye med å gjøre at det ikke var en voksen person der som så til at man behandlet hverandre bra osv.. selv om man jo i grunn skulle kunne forvente en voksen oppførsel av barnefaren, da han er 22 år gammel. I tilegg ble han sur på meg tilbake når jeg fikk hormonelle utbrudd på han, dere andre gravide, dere kan jo selv tenke dere hvordan det hadde blitt om deres kjære klikket tilbake på dere når dere klikker på han.   Ikke særlig bra, nei .  

Jeg aner virkelig ikke om han angrer eller ikke, men barnet hans er på tur til verden og det er ingenting å gjøre med det, både jeg og han visste hva som KUNNE skje når vi valgte å beholde gutten vår, selv om ingen av oss kunne forestille oss at det kom til å skje .  MEN,  det skjedde og da må man ta konsekvensene av det.  Nytter ikke å angre iallefall..   Jeg angrer hvertfall ikke, og det har jeg aldri gjort uansett hvor mye jeg har hatet han og hater han !  :) 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

 

 

Hvor er en røde jakka di fra? Kjøpt i Alta ? Mange som har spurt meg om dette, så bra at noen tok det opp her.  Har kjøpt den i 2 etasjen på AMFI Alta, på en friludtsbutikk jeg uheldigvis ikke husker navnet på.
 

Har du fått strekkmerker ? Nei, det har jeg heldigvis ikke


Har du gjort noe for å "gli" unna de ?
Nei, faktisk ikke. Har kanskje smurt inn magen min en eneste gang i løpet av hele svangerskapet..   og det blir jeg nok å angre på om jeg eventuelt skulle få strekkmerker.  Men egentlig tror jeg at dette kun har med gener å gjøre.  Enten får man det eller ikke, it's as simple as that. 

Funnet navn til din lille prins enda ?
Ja, han skal aller høyst sannsynlig hete Milian Matheo. Det er bestemt, men det er heller ikke helt umulig at jeg ombestemmer meg etter fødselen. 

 

Er du fornøyd med babyutstyret du har kjøpt ? Helt klart, super fornøyd! Selv om jeg vil ha mere hele tiden..  babyshopping er blitt en hobby :>

Hvorfor blogger du så lite for tiden ? Har vært syk ( og det er jeg fortsatt)  i tilegg til at jeg har hatt masse å gjøre og tenke på. 

Hva har du tenkt til å studere etter hvert ? Ja, har tenkt å utdanne meg som jordmor, fordi det ser ut som et utrolig givende og spennende yrke.

Hvilket politisk parti stemmer du på ?
Stemte Arbeiderpartiet i år, og dette er første gang jeg kan stemme, da jeg ble 18 i år.  

Hvorfor bruker du clips ? Du er såå mye penere uten:  Bruker ikke clips,  derimot bruker jeg keratinextensions.  Men tusen takk for det ! 


Hvor mange kilo har du gått opp ? Av en eller annen rar grunn ble jeg ikke veid på 32 ukerskontrollen.  Men på kontrollen i uke 28 hadde jeg en total vektøkning på 17 kilo, altså veide jeg 67 kilo da.  Aner ikke nå egentlig, da jeg ikke har vekt.. Hvem går det ut over når hormonene dine herjer som mest ?
Meg selv, desverreEr du ikke nervøs for fødselen med tanke på revning, blod, bæsje seg ut og ikke minst smerten ?
Er nervøs for smerten, men det at jeg gleder meg sånn til å få gutten min tar egentlig over for redselen.. Om du skjønner :) 


Har du mye sex nå som du er gravid ? Nei, det har jeg ikke. Har hatt sex med kun en annen person enn barnefar iløpet av svangerskapet mitt ( som jeg også kjenner veldig veldig godt) og fornøyd med det.   Synes ikke man skal hore rundt når man bærer fram et barn.   Og det synes jeg heller ikke barnefaren burde gjøre, da han venter barn like mye som meg selv om jeg bærer det fram.  Meen , hans liv og hans valg :) 


Når har du termin ? 18 desember, altså om 7 ukerSkal BF være der når du skal føde ?
Veeldig usikker på det, time will show er det eneste jeg kan si her. 


Har du tatt sol gjennom hele svangerskapet,eller lot du være i starten? Har tatt sol gjennom hele svangerskapet, sol er IKKE skadeligHvor høy er du? 1.72 meter over bakken, og jeg elsker at jeg er så høy.  Borsett fra at det hadde vært koselig å kunne gå i høye sko uten å se ut som et tårn da , høhøh.  


Hva skjedde mellom deg og barnefaren siden alt gikk til helvete? Mye rart skal jeg si deg, og enda mere rart nå i det siste.. Er det heeelt umulig at dere blir sammen igjen ?
Dette ville jeg ikke svart for 3 dager siden, men JA. Absolutt helt uaktuelt. 


Digger attituden du har! Tusen takk for det !Tror du, og håper du at du og barnefar ender opp sammen? (Skal andri si aldri, dere kommer til å erfare at mye kommer til og skje når den lille kommer...)  
Nei, det tror og håper jeg absolutt ikke slik som han har behandlet meg i det siste, etter jeg tok kontakt med han igjen. Men klart, man skal aldri si aldri som du sier.  Men jeg kjenner meg selv, og jeg vet at slik ting har blitt de siste dagene så skal han faen meg sleike tærne mine i 1 uke i strekk for at jeg i det hele tatt skal vurdere å tilgi han.


Hva skjedde me deg og barnefaren, hvorfor er dere ikke sammen lenger? Har han tenkt til å vær med i live til deg og barnet?  Vi kranglet, det ble slutt, jeg tok kontakt med han igjen for å prøve å bli venner, han ga seg en god faen og tok det hele for gitt, og nå har han mistet sjansen sin.  


Ble det noe av at du skulle være med på ungemødre? Har meldt meg på, så det håper jeg ! :D


 

Kan du skrive om en sex opplevelse og når og hvor gamel du var når du mistet jommfrudommen, og andre sex opplevelser, hvor gamel var du da du fikk mensen ? Fikk mensen når jeg var 13 år, mistet jomfrudommen min når jeg var 14 til en gutt på 16 år , som virkelig brukte musa mi for alt den var verdt, noe selvfølgelig ikke 14 år gamle stakkars meg skjønte, som var hodestups forelska.. hahah, litt gøy å tenke tilbake på !   I tilegg til at jeg fikk helt panikk fordi vi ikke hadde brukt kondom, og jeg trodde at man automatisk ble gravid av å ha sex uten kondom.  Så han kjøpte angrepillen til meg,..  uheldigvis gjorde vi akkutat det samme 2 dager senere, så jeg tok 2 angrepiller med 2 dagers mellomrom.  Noe som ikke anbefales i det heletatt. 

For å si det sånn, så har jeg hatt et aktivt sexliv siden jeg var 14 år gammel. Så å dra inn en spesiell episode blir litt vanskelig ? ;O


Gleder du deg til lillegutten kommer ut? Herregud, ja..   ingen ord her i verden kan beskrive hvor mye jeg gleder meg til å møte han ! 

Hva skal han hete? Milian Matheo


Hvordan er det å bo i Alta? Trives du godt?
Jævlig trasig.  Hadde det ikke vært for at moren min bor her og jeg blir å trenge hennes hjelp når jeg får barn, så hadde jeg flyttet, for leenge siden.  Folk her er i grunnen ganske knødde, og det eneste folk gjør her i helgene, er å drikke seg dritings.  Hadde jeg ikke blitt gravid hadde jeg forresten gått helse og sosial vg2 hudpleier i år, laangt laangt vekke herifra.  Men jeg angrer ikke, for all del !Tror du at du og barnefar blir sammen igjen?
Nei, tror ikke og håper ikke etter den oppførselen han har hatt mot meg i det siste. Tror du at det blir vanskelig å finne en gutt som godtar at du har et barn fra før av ?
Kjærestegreier er ikke en prioritet i livet mitt for tiden, og det vil det heller ikke bli framover. Men jeg har aldri hatt problemer med å finne meg kjærester, så det skal vel ikke bli noe problem.  Eneste er vel at jeg kommer til å være EKSTREMT kresen denne gangen.   Hvem liker vel ikke å bli pappa til verdens fineste babygutt på kjøpet ? ;) 


Hva er det du gruer deg mest til ? Det jeg er mest redd for er å føle at jeg ikke strekker nok til som mamma.Hva er det du gleder deg mest til ?
  Når de legger sønnen min oppå brystet mitt, helt klart ! Jeg kommer til å bli så utrolig stolt og rørt !  Og selvfølgelig alt annet med sønnen min, jeg gleder meg til å få han ut til meg !Tjener du mye på bloggen ? Hvor mye ?
Ikke for tiden, da jeg ikke har fått ordnet bannerne på bloggen enda, etter at jeg endret design .. noe som er en good stund siden !  Men blogging har ikke vært min første prioritet den siste tiden, og det merkes nok.  Men jeg tjener på bloggen når jeg har bannere oppe, noe jeg har store planer om å få tilbake i nærmeste framtid.  ANBEFALER tradedoubler til alle som vil tjene penger på bloggen, for de er seriøse.  Nettsider som "sponsetblogg" osv, er bare TULL.  Man tjener ikke penger på det engang .. 


 

Har du mange lesere ? Ca 1300-1400 daglige lesere,kommer litt ann på om jeg har blogget eller ikke egentlig. .  Noe jeg i grunn er utrolig fornøyd med.  Liker at 1300 unike personer er interessert i livet mitt jeg :) Hvilke blogger leser du fast ?
Må nok skuffe dere og si ingen for tiden, faktisk.  Som sagt, blogg og blogging er ikke en stor prioritet for tiden.  Men har noen gravidblogger jeg jevnlig er innom å titter på, fordi jeg lurer på hvordan det går med svangerskapet deres og så vidrere :) 
MAGBILDER UKE 15 VS UKE 32
 

Hahah, sa noen stoor forskjell eller ?  Tenk , på første bildet va gutten min bare en noen centimeter langt foster , mens på 32 ukers bildet er han en stor babygutt inne i magen min ! Det rareste av alt er at det ikke virker så fryktelig lenge siden jeg var 15 uker på vei.   Jeg hadde hvertfall ikke begynt å få noen svær babymage da, da var puppene det eneste som hadde vokst , og de var svæære i forhold til kroppen min ! Nå ser de små ut i forhold til kroppen min, men det er jo fordi jeg har en svær baby derinne..  hihi, gleder meg sånn til å få han uuut til meg , gleder meg selvfølgelig også VELDIG til å bli tynn igjen !  Det skal bli hærlig å ikke bli sett på som " hun gravide"   Det er sant som de sier, man er utrolig fornøyd og kunne fortsatt i all evighet å være gravid når man er rundt 20 uker på vei, men når man bikker 30 uker så kommer utålmodigheten , ryggplagene, mensensmertene, og ikke minst ca 20 dobessøk i løpet av natten å TAR deg ;)  Så alle dere som er 20 +++ uker på vei og synes det er herlig å være gravid, bare vent..  det blir så mye mye tyngre når babyen bikker 2 kilo, skal love dere at det tar på ryggen min.   For tiden så går jeg som en gammel kjerring.. 

 

 

Noen flere som er lei av å være gravid nå ? 

 


Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits