Min ønskeliste til jul !

Siden så mange gjør det samme, så tenkte jeg å legge ut alt hva jeg ønsker meg til jul. Og jeg skal love dere, jeg har hverken ikke billige eller få ønsker.. :p Tingene nedenfor er bare de jeg kommer på i farta, er nok myyye mere jeg ønsker meg enn det jeg har bilde av her ! Vi får bare håpe julenissen er snill med meg i år :)

1. Kitchen Aid kjøkkenmaskin i rosa, tror den koster rundt 6-7 000

2.iPhone 5, litt usikker på prisen, men hvertfall jævla dyr !

3.Neglelakker i alle merker og farger, men har veldig lyst på Deborah Lippmann !

4.Ka'oir leppestift, med glitter ! 

5. Rosa skål ( og egentlig det meste annet av kjøkkenutstyr) 

7.Penger

8. Kjole fra Bubbleroom ! Åh, så nydelig den var .Skalha ! Kosta rundt 2500

9. En mann ! Satser på at han er gratis og like fin som han på bildet ! 

10. Pynteputer, får aldri nok

11. Sånn støvsuger uten ledning. Smart for meg, som må plukke opp mat fra gulvet 10 ganger om dagen

Sist, men aldeles ikke minst, silikoon ! Åh.. skal hvertfall ha ! 


1. Kjole fra Bubbleroom

2. En villa, med basseng 

3. En bil, BMW nærmere bestemt ! 

4. Dolce Gusto kaffemaskin i hvit farge

5. Lysekrone til villaen min, det skal helst være swarowskikrystaller på den

6. Deksel til iPhone i swarowski krystaller, fra Mirabling til 4500 ca. 

6. Macbook !

7. Sånn greie til å ha under pcn, og den var billig i tilegg :D 150 kr eller noe ! 

8. Rosa kandelaber ! Husker ikke hvor jeg fant den nå, men det var på en eller annen interiørnettbutikk og den kostet rundt 800 kr :) 

 

Materalistisk, JEG ?! Haha,huff.. jeg passer virkelig ikke til å være fattig ! Eller rettere sagt, jeg passer ikke til å ikke være millionær ;)

 

 

Unge Mødre sesongstart !

Da er det endelig klart, sesong 10 av programmet Unge Mødre, som jeg og Nathaniel er med i, har sesongstartt onsdag den 16 januar 2013 kl 21:30 ! Da vil det gå doble episoder, slik at dere vil få se hele to episoder med oss hver uke ! Hva er vel bedre enn det ? Hiih... rart å tenke på at vi skal være på TV om to måneder. Helt egentlig så var det meningen av sesongstart skulle være allerede i August, og så fikk vi beskjed om November. Vet ikke hva som har skjedd, de har sikkert blitt forsinket. Det er jo MYE filming i forhold til hva som egentlig vises på TV, altså må det jo masse klipping til, pluss at det også noen ganger må til restfilming hvis de finner ut at de har for lite materiale, fikk jeg beskjed om. Dette har da ikke skjedd med meg i alle fall, men de har jo filmet oss MASSE så det er kanskje ikke så rart. Fikk høre fra produsentene at jeg er en av de mødrene som er mest med, og at jeg gjorde meg veldig godt på TV...  så gleder meg til å se :D Har jo sett noen episoder, men det er jo mange måneder siden.

Rart at når det kommer på TV, så er det nesten et år siden de startet å filme, og over et år siden jeg fikk vite at jeg skulle være med i programmet. Nathaniel var under 4 mnd gammel, og i januar vil han jo være over 1 år ! Men det blir gøy, er så glad for at jeg har sagt ja til å være med. Jeg vil jo få alle episodene på DVD slik at jeg kan vise Nathaniel når han blir gammel nok til å forstå sånt.. det hadde hvertfall jeg synes hadde vært gøy, å sett mine første levemåneder på film ;) Det skal også sies at hverdagen vår fra de begynte å filme, til nå, er totaalt snudd på hodet. Jeg bodde jo hjemme da de startet å filme, og var relativt ny i mammarollen. var hjemmeværende og han var jo bitteliten ! Nå bor jeg jo for meg selv og Nathaniel går i barnehage osv ... hehe :) Kan desverre ikke røpe så mye, da jeg ikke har lov til det.  Så resten får dere egentlig bare vente i spenning på ! 

Legger ved noen bilder som er tatt i forbindelse med opptak og generelt i forbindelse med programmet. Pressebildene blir nok også offentliggjort snart tenker jeg, for nå nærmer det seg jo! 

En av produsentene bak Unge Mødre, kameramann og hun som sto for regi under filming. Kjempefolk ! Bestevenninnen min Marita er også med i mange episoder !

 De filmet mens jeg var på en fotoshoot men etter som jeg har hørt så skal de ikke ha det med i programmet ? Ikke vet jeg, det får vi bare vente å se på ! Tror jeg er like spent selv som det dere andre er :D 

 

Skal DU følge min og Nathaniel's hverdag i sesong 10 av Unge Mødre ? 

Latter en tirsdags morgen !God morgen alle fans, stalkers og ikke minst, alle haters ! Nå er gullet mitt i barnehagen, og jeg har ryddet og styrt litt i leiligheten fra jeg leverte han til nå. Dagen i dag startet helt perfekt, jeg våknet av at Nathaniel satt i sengen sin å så på meg og ropte " mamma"  flere ganger. Herregud så stor han er blitt ! Uansett hvor trøtt man er da, så går det likevel ikke an å la være å bare hoppe opp å gi han et ordentlig kyss i panna og ta han opp. Å være mamma er virkelig helt fantastisk, å når babyen din begynner å kalle deg for det også.. ja .. DEN følelsen ! 

Vi sto da opp, ordnet oss, og gjorde han klar for atter en dag i barnehagen.og gjorde alt vi ellers gjør en vanlig morgen. Etter at jeg ble Mamma er morgenene virkelig min favoritt-tid <3Verdens aller fineste gullegutt ! :- * Enkelte altså....   Satt å ga Nathaniel frokost da denne jenta skreiv til meg, og tenkte med meg selv ; hva er mere meningsfylt ? Å mate sønnen sin, eller å sitte å skrive random shit til en du ikke kjenner ? Hahahah, nei nettop. Men som jeg sa, hun skal få lov til å tro at hun har et mere meningsfylt liv enn meg. Jeg har ikke konkurranse med noen, og jeg bryr meg ikke i og med at jeg ikke kunne drømt om et annet liv enn det jeg har nå! 

Nei altså.. det er alt for mye hat i denne verden ! Er det noe rart at det er krig over alt ? Jeg mener ærlig og oppriktig at man skal være snill og grei mot andre, og å unne andre lykke ! Slik blir man lykkelig selv. Og ja, jeg er, tro det eller ei, en utrolig snill og søt jente mot de som er snill med meg. Og det burde kanskje andre også vurdere å være ! Hva med å ikke bry seg så altfor mye om mitt liv og hva jeg gjør, men heller kanskje ta fatt i sitt eget og sin egen selvfølelse ? For man har det ikke godt med seg selv om man må gjøre slikt som dette.. det er jo psykologi for dummies :) 

Hva mener dere ? 

Må forresten legge med en sang jeg hører utrolig mye på for tiden ! Den er så utrolig fin, elsker den ! Hun er så vanvittig flink :)  

<3

There's no greater love than a mother's love for her child

God kveld alle fantastiske søte lesere ! Nå har jeg nettop våknet fra den "lille" powernapen jeg tok, når jeg la Nathaniel kl 19. Vell, det endte med at jeg sov til nå. Jeg er bare helt gåen etter helgas sprell ! I dag var jeg veldig takknemlig for barnehagen, for å si det sånn.. hehe ! Hentet han i barnehagen da i 4 tiden, og dro hjem å lagde middag og bare koste masse ! Nathaniel var ekstremt mammakosesyk når han kom fra barnehagen i dag, for eeen gangs skyld. Så det må man jo bare utnytte til det fulle. Han har nemlig ikke et sekund til overs for å kose, til vanlig. Han er en gutt som har femtentusen tonn med energi. Det er jeg egentlig utrolig glad for, men det kan bli litt slitsomt avogtil også, spesielt før han begynte i barnehagen og jeg var alene med han på fulltid, dag inn og dag ut i 8 måneder. Jeg ser tilbake på de månedene som et stort spørsmålstegn.. HVORDAN går det an? Jeg var helt alene om ansvaret og den daglige omsorgen, de daglige gjøremålene, bekymringene, gledene... ja, alt ! Jeg kan telle på en hand hvor mange ganger jeg hadde barnevakt iløpet av de månedene. Jeg er bare glad jeg var 18 og ikke 40 da jeg fikk han. Tror det hadde vært slitsomt asså.. 

Dere kan si hva dere vil, har ofte fått kommentarer som "slutt og bæs, du har valgt det selv". Da må jeg først få begynne med at dette er min blogg, jeg skriver akkurat det jeg føler for å skrive. Og så er det nå slik da, at jeg aldeles ikke har valgt det selv. Jeg har for det første ikke valgt å bli gravid, og jeg har heller ikke valgt å bli forlatt. Jeg var sammen med pappaen til jeg var rundt 4 mnd på vei, altså ikke en one night stand for de som tror det. 

Vil heller ikke si at jeg "bæser" så voldsomt, jeg vil bare understreke og få fram at det å være mamma,helt alene, det er ganske så tøft. Og hvorfor skal man skjule det? Enkelte ting irriterer meg grusomt at det er så tabubelagt å snakke om. Selv om man skriver at det er slitsomt, så betyr vel ikke det at det ikke er verdens herligste ting ? 

For det er det ! Å bli mamma er det beste som noen gang har skjedd meg, til tross for hvordan ting ble og at jeg endte opp med å bli alenemor ! Jeg vet ikke om noe annet, så det utgjør ingen forskjell for meg. Å våkne opp til barnegråt, det skjærer i ørene.. men likevel blir man glad innerst inne i hjertet ! Glad for at jeg er så heldig og hver dag kan våkne opp til dette lille vidunderet som ligger i sengen ved siden av meg. Glad for at jeg er så heldig og får oppleve hvor stor den kjærligheten er og hvor stort det er å bli mamma. Jeg har aldri i mitt liv elsket noen slik jeg elsker Nathaniel Chrisander <3 

Var så utroolig herlig å få han hjem i går, og hele gutten min lyste opp selv. Han er jo så utrolig glad i mammaen sin ! 


Og han er jo blitt så stor nå ! I morrest når jeg gikk inn til han,siden jeg hadde stått opp før han, og tror dere jammen meg ikke at den lille luringen min satt på rumpa oppå puta si!  Det første som slo meg var, guuuud... tiden den går virkelig fort ! På denne tiden i fjor var jeg høygravid, og ante ingenting om hva som skulle komme. Og nå er han blitt så stooor, er bare litt over en mnd til lille skatten min fyller et helt år !


There's no greater love than a mother's love for her child <3 

Festbilder

Her er da som jeg lovet, bildene fra helga ! Tenkte egentlig å redigere de, siden jeg synes det er så kjedelig med uredigerte bilder.. men er så sykt slapp så de får bare være slik de er. Ble ikke tatt så mange bilder, i og med at jeg var ganske full allerede da vi dro hjemmefra. Geleshots var med andre ord en suksess ;) '

Orker ikke å si så mye mere egentlig... var morsomt å se alle de stygge blikkene jeg fikk fra andre jenter ! Høhøh!   hva synes dere om bildene ? Hva gjorde dere i helga  :- ) 
Blogges :- * 
Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits