Emma Angelica 8 uker gammel!

I dag er faktisk Emma hele 8 uker gammel! For akkurat 8 uker siden ble jeg mamma til verdens vakreste lille prinsesse

Tiden har virkelig gått unna, og hun trives og vokser masse! Ligger litt over gjennomsnitttet på vekstkurven, og lille snuppa veier nå hele 5395 gram. Noe som er en vektøking på hele 2285 gram siden fødselen... som vi selvfølgelig er veldig fornøyde med.

Hun er så utrolig nydelig og jeg er så utrolig stolt av henne! Storebror blir bare stoltere og stoltere for hver dag som går, og fra barnehagen får jeg høre at han omtrent hele tiden prater om henne der. Noe så utrolig søtt! Jeg har verdens to vakreste barn, det er ingen tvil. Vakre dattera vår 

 

Ellers har jeg vært hos superflinke Tina og hennes skjønnhetsalong Beautyalle og satt på meg vipper i dag, som sagt. Vippene var fantastiske og over all forventning, Tina var superhyggelig og jeg er fornøyd. Imorgen kommer det et helt eget innlegg om mine vipper med før/etter bilder. Kan si så mye som at det er STOR forskjell. Jeg har hatt vippeextensions to ganger før, men resultatet har ikke vært i nærheten av dette. Rett og slett fordi jeg tror Tina elsker jobben sin og gjør alt for at kunden skal være fornøyd :) Men mere om vippene i morgendagens vippe-innlegg!

Fornøyd jente med nye vipper! Ellers har vi ikke gjort så mye i dag, vært å spist på Casa Mia i Lillestrøm og fått en hel del pakker i posten. Hva er bedre enn pakker i posten, forresten?! Føles som selveste julaften i dag, haha. 

Blogges 

Hemmeligheten bak mine slikemyke legger - Vinn Acneskjerf og gratis barbering i ett år!

God morgen kjære blogglesere
Nå sitter jeg her for meg selv med kaffekoppen i mørket, og har nettop sendt kjæresten på jobb og gullgutten i barnehagen. Måtte ordne han litt ekstra i dag, for i dag er det nemlig fotograf i barnehagen. Jeg gleder meg noe helt sinnsykt til å se de bildene, han er så utrolig fin! I Emma syvsover ligger selvsagt enda å sover, noe jeg regner med hun vil gjøre en liten stund til. I 10 tiden drar jeg og snuppa til Oslo, skal nemlig dra å fikse vippene hos Tina og hennes salong Beauty Alle. I mellomtiden skal jeg ta meg litt tid til å lese i teoriboka til lappen, faktisk!  Men, over til noe annet.. 

I min forrige spørsmålsrunde fikk jeg spørsmål om hvilken barberhøvel jeg bruker. Vel,  etter å ha irritert meg en stund over at det tar sinnsykt lang tid å barbere leggene ordentlig, var jeg sjeleglad da jeg oppdaget Shai høvelen! Med sine revolusjonerende seks knivblader barberer den utrolig glatt og du slipper å stå å dra høvelen opp og ned irriterende mange ganger og får dermed bedre tid til andre, mere nødvendige ting.. Supersmart, sant ? Jeg som er mamma til to trenger hvertfall all den ekstra tid jeg kan få, døgnet har jo aldri nok timer spør du meg!


Det som er så fantastisk er at du kan få tilsendt Shai helt gratis! Du får det automatisk i posten, slik at du slipper å huske på det når du er på butikken. Du har alltid barberblader i badeskapet. Selv har jeg en hel dunge med barberbladene deres. Som om ikke det var nok, så er du i tilegg automatisk hver eneste uke med i trekningen om gratis barbering fra Shai i et helt år! 

Dersom du bestiller Shai gratis nå er du også automatisk med i trekningen av et deilig, mykt skjerf fra Acne i valgfri farge! Og hva passer vel bedre enn det nå som vi går mot kaldere tider? Alt du må gjøre er å gå inn her: www.shai.no for å bestille Shai gratis hjem til din postkasse! Deretter kan du gå inn her for å se hvilke farger du kan få Acneskjerfet i, og legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet under om at du er med i konkurransen og hvilken farge du ønsker dersom du vinner! 

 //Innlegg i samarbeid med Shai

Bruker du Shai ? 

Hva synes du ? Er du også helt frelst ? 

Stuen vår i bilder

Som jeg lovte i går skal dere få se bilder av stua vår.Tenkte det var på tide nå når vi fikk oss ny sofa og kastet ut de stygge svarte skinnsofaene. Synes egentlig det er blitt veldig koselig i stua og vi trives godt! Som dere kan se ELSKER jeg talgelys! Så blir en del av det, hehe. Men det er jo så fint!

Her er i alle fall bilder av hvordan vår stue ser utDisse to her insisterte på å være med! Haha :) 

Som dere ser har jeg tatt med inngangen til kjøkkenet og entreen på noen av bildene. Mere av det kommer i senere innlegg for seg selv tenker jeg. Tidligere har jeg lagt ut bilder av soverommet vårt som dere kan se her, og rommet til Nathaniel som dere kan se her.

Hva synes dere ?

Supersalg på rosa produkter hos Makestyle!

God morgen fra stuen

Her startet dagen veeeldig tidlig, nærmere sagt klokken halv fem... GJESP. Da mente nemlig storebror at det var på tide å starte dagen, og ettersom det er han som er sjefen for når vi står opp så ble det da sånn, hehe. Heldigvis er jeg jo hjemme med snuppa hele dagen og har det veldig fleksibelt sånn, så gjør jo ingen ting. Men, gjeesp... 

Skal straks gå å sove igjen, tenkte bare å tipse dere om noe helt fantastisk! Ettersom vi er i den rosa måneden av året, Oktober, har Makestyle innført supersalg på et stort utvalg av rosa produkter ut måneden. Kan det bli bedre? Don't think so.Hårføner her, krølletang her, rosa plast strikk til håret her, hårbørste her, parfymeflaske her, peachfarget neglelakk her,rosa neglelakk her, og rosa glitterneglelakk her

 

Shopper du også ofte på Makestyle ? 

Vil forresten oppfordre alle mine lesere til å støtte rosa sløyfe kampanjen her

Lik og del gjerne innlegget videre dersom du har støttet/har tenkt å støtte rosa sløyfe!

Tirsdags shopping

Hei kjære lesere

Må bare beklage for null blogging i dag. Har mye å vise dere, blant annet hvordan stua vår ser ut nå siden vi har kastet ut våre svarte stygge skinnsofaer og fått inn en beige hjørnesofa! Skal få prøvd å tatt bilder imorgen for å vise dere ,synes det ser VELDIG mye bedre ut her nå. Fornøyd mamma Rannveig!

I kveld har jeg sittet å klikket hjem litt ting til barna fra nett, og jeg kan nesten ikke vente til det kommer! I tilegg til tingene nedenfor har jeg blant annet bestilt litt av julegavene og adventspakkene til Emma og Nathaniel, men det forblir jo hemmelig til advent og julaften, hihi :) 

 

Bestilte dette kles-stativet til både Emma og også et til Nathaniel, slik at han som er så opptatt av klær for tiden, kan øvw på å begynne å henge opp selv. 

 

Målestokk til Emma. Har helt lik til Nathaniel i blått, utrolig fin!

Lampe til Emma

Lampe til Nathaniel

 

2 stk oppbevaringsbokser til Emma. Har helt like til gullgutten, i blått, og er veldig fornøyde med de.

Ooog smokkebokser til begge barna :) Alle tingene er fra Kids Concept, kanskje mitt favorittmerke når det kommer til barneinteriør. 

 

Hva synes du om innkjøpene ? 

Er du også fan av Kids Concept? 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits