Som mor, saa sønn

Dagen i dag startet som normalt. Nathaniel løp inn i sengen og la seg sammen med meg for aa kose slik han gjør hver morgen. Denne morgenen var derimot noe annerledes. Etter aa ha ligget ved siden av meg en stund, utbryter han plutselig, eller... hyler er vel et mer treffende ord:" MAMMA!!!!! EDDERKOPP!!!!! ÆÆÆæææsjjjj"

Jeg, som har fobi for edderkopper, og har hatt saa lenge jeg kan huske, spratt opp kjappere enn jeg rakk aa tenke. Og joda, med de 3 meters avstand jeg hadde naadd aa faa fra sengen paa 0,1 millisekund, var det ikke vanskelig aa spotte den. En svær jævla ekkel edderkopp..... PAA puta mi! Jeg ba en liten bønn til høyere makter der og da for at jeg ikke merket edderkoppen to sekunder etterpaa, da hadde det nemlig vært store sannsynligheter for at den hadde kravlet rundt  i haaret mitt i stedet.

Med en mor som er mer redd for edderkopper enn noe annet i verden, er det vel ikke veldig unaturlig at ogsaa han er redd for de. Joda, jeg skulle gjerne ønske jeg var i stand til aa staa aa beundre edderkoppen med han og fortelle at de ikke er farlig og hvor interessant de er, men fobier... de faar man gjort lite med. Og jeg synes hverken edderkopper er interessante eller morsomme. Jeg ser paa de som en trussel! Selv de bitte smaa gir meg frysninger paa ryggen.

Bortsett fra denne grusomme starten paa morgenen, har dagen vært fantastisk! Faatt ordnet en del praktiske ting, og naar jeg var for aa hente ungene i barnehagen var det foreldrekino hvor de hadde lysbildeframvisning av maaneden som har gaatt. Kjempekoselig! Ungene har ogsaa faatt ansiktsmaling, noe som var VELDIG stas! Saa stas var det, at Nathaniel mente at jeg ogsaa burde faa litt ansiktsmaling. Saa da fikk jeg ogsaa et søtt blaatt hjerte paa kinnet! 

Tjuvstartet ogsaa helgen i dag med hjemmelaget pizza til middag! Nam!

Her sier han; " Mamma skal ogsaa ha maling!" 
Jeg er saa heldig! Har verdens to fineste skatter og hver dag er en velsignelse! Naa avslutter jeg her, saa faar dere ha en fantastisk kveld videre!

Selv skal jeg se Torsdag kveld og bare slappe heeeelt av. Imorgen skal jeg blant annet dra aa søke paa noen jobber. Har jo som dere vet allerde jobb ( og nei, jeg er ikke sparket... haha!) Det er tross alt en av mine bedre venninner som er sjefen min, og saa vidt jeg vet, er vi fortsatt venner, og kolleger.. saa.. ja. Haha. Men jeg jobber ikke fulltid der, noe jeg veldig gjerne ønsker aa ha. 

Blogges! 

 

 

Eplet faller ikke langt fra stammen

God kveld! Naa er det egentlig alt for sent, og jeg skal finne sengen veldig snart. i dag har jeg tilbringt dagen i Oslo. Har blant annet satt paa vipper og fikset neglene hos flinke Kasja paa Lashes By Kasja. Er saa fornøyd! Fine lange fyldige vipper og perfekte rosa gelenegler som ikke sliter paa mine egne negler. Superduperfantastisk! I tilegg til veldig koselige jenter paa salongen. Noe som alltid har mye aa si i og med at man skal sitte der en stund! Kjole HER //Clutch HER

 

Aaaaah jeg bare ELSKER det nye haaret mitt. Det er sa vanvittig deilig aa slippe aa sette paa clips hver dag, at jeg faktisk ikke kan beskrive det med ord. 

Ellers har jeg og Nathaniel hatt kosekveld siden Emma har pappadag i dag. Vi gjør alltid noe ekstra koselig de dagene det er bare oss to, i og med at han da kan faa ha oppmerksomheten min helt for seg selv, noe som selvfølgelig er kjempestas! I dag har vi sett paa Brannmann sam mens vi spiste ostesmørbrød til kvelds, og lakket litt negler. Man kan se at han er min sønn, for aa si det saann! Han elsker aa lakke negler, haha. 
Graviditet er ikke synonymt med hengemage og strekkmerker

Etter at Caroline Eriksen Berg aka. Fotballfrue la ut bilde av sin mage 4 dager etter fødselen med sin datter, har det nesten blitt en slik ikonisk greie aa gjøre. Og det er vel helt greit aa være stolt av kroppen sin, uansett hvordan den ser ut. For kroppen vaar har tross alt klart det mest fantastiske som gaar an, nemlig aa ha gaatt gjennom en fødsel!

Det jeg synes blir litt feil, er at naar de som er relativt slanke etter fødselen sin, blir dømt Nord og ned, samtidig blir damer som har litt mere fett paa kroppen, hyllet som om de skulle vært en slags gudinne eller noe. JA, man skal være stolt, men hvorfor er det slik? Hvorfor tror jenter automatisk at de vil faa hengemage etter et svangerskap? 

Et soleklart eksempel paa dette er Fotballfrue og Komikerfrue. Jeg leste et innlegg paa sistenevntes blogg i dag hvor hun legger ut bilde av seg selv 4 dager etter sin fødsel. Noe som i og for seg er helt greit. Hun ser flott ut! Men denne damen blir altsaa bare hyllet i kommentarfeltet, noe helt annet enn hva førstenevnte ble da hun gjorde akkurat det samme, og noe helt annet enn hva jeg ble naar jeg la ut bilde av min kropp etter mine fødsler. Det er som om det er mer akkseptert aa være tjukk enn tynn etter en fødsel. La meg bare ha en ting helt klart, begge delene er høyst normalt. Jeg selv gikk tilbake til min "gamle" kropp nærmest umiddelbart etter begge mine fødsler, og jeg hadde hverken sultet meg eller trent. Det er rett og slett bare slik min kropp er, og slik kroppen til mange, mange andre kvinner der ute er! 

Jeg vet jeg kommer til aa faa mye pes og kritikk for dette, slik jeg alltid faar naar jeg skriver om mine meninger. Og det er helt greit, dere skal faa lov til aa mene hva dere  vil om meg. Men jeg dette maa jeg bare si! Strekkmerker er ikke noe man automatisk faar som konsekvens av graviditet, og det trenger ikke ta ett aar før du naar din normalvekt etter et svangerskap. Jeg fikk absolutt ingen strekkmerker, noe som er like normalt som de som faktisk faar strekkmerker.  I likhet med at det er fullt mulig aa ha flat mage 4 dager etter en fødsel uten aa anses som unaturlig av den grunn. Faktisk, saa veier jeg akkurat like mye naa, som hva jeg gjorde da jeg ble gravid som 17 aaring. Eneste forskjellen er at jeg elsker kroppen og formene mine mye mer naa! 


Bildene, noen dager etter min andre fødsel. Ikke hengemage, og ikke strekkmerker. I aller høyeste grad like naturlig og normalt som aa ha det. 

Hva mener dere? 

50% paa extensions og mye mer for de 20 første som bestiller!

Etter helgens lille store drama, har ikke blogglysten vært veldig tilstede for a si det saann. Følelsen av aa ikke ha telefon er ubeskrivelig, jeg mener... virkelig Ubeskrivelig. Det er naa jeg merker hvor avhengig jeg faktisk er av den lille Apple dingsen. Skummelt avhengig, faktisk! Jeg lurer paa om det jeg kjenner er abstinenser. Kan det være det? Haha. 

Det jeg egentlig ville fram til , var at dere har ikke faatt sett mitt nye haar ordentlig! Jeg var jo som sagt hos flinke og flotte Noushin paa Noushins Beauty Center her pa fredag, og fikk meg lengre haar. Og jeg er saa vanvittig fornøyd! Det er akkurat passe lengde til at det ser helt naturlig ut og blir som mitt eget naturlige haar. 

i tilegg har hun hatt keratinbehandling paa haaret mitt før hun satte i extnesions, slik at jeg slipper rettetang! Deilig! Har ogs piercet begge ørene mine helt oppe paa øreflippen, utrolig søtt! 

Piercing oppe i øreflippen. Elsker det! Keratinbehandling. Det foregaar ved at hun har keratin i hele haaret, for saa aa føne haaret del for del helt til det blir helt rett. Deretter gaar hun over med rettetang, før hun skyller ut keratinet fra haaret. Og voila, helt rett haar! Hun fønet haaet mitt paa helt vanlig maate etter behandlingen, og vet dere hva, ikke en eneste bølge. Vanligvis er jeg avnengig av aa føne haaret mitt paa en spesiell maate for aa faa det slik jeg vil ha det, og deretter rettetang. Men ikke naa lengre! Jeg kan beskrive dette med ett ord, tidsparer i min noksaa hektiske hverdag som alenemamma til 2 smaa. 

Og deretter, keratinextensions for aa faa litt mer lengde paa haaret. 
 

Det er ogsaa viktig med riktige produkter for aa holde haaret helt rett. Disse er helt fantastiske! Og du faar tak i de paa Noushins Beauty Center. 

Hva synes dere om haaret? 


Mange tror keratinbehandlingen sliter paa haaret og forveksler dette med anti-permanent(og det er det IKKE!!) Behandlingen sliter ikke paa haaret. Tvert i mot, saa styrker det haaret ditt, i og med at behandlingen kun bestaar av Keratin, som er det haaret vaart for det meste bestaar av naturlig. Saa denne behandlingen bygger opp haaret ditt, samtidig som det blir helt rett. Eventuelt, hvis du har rett haar men vil ha fall/krøller, er dette ogsaa fullt mulig.  Noushins Beautycenter ligger sentralt til i Oslo redd ved Raadhusplassen, i Tordenskioldsgate 7. De har kjempefine, store og lyse lokaler. Det er en sann fornøyelse aa være der, og Noushin er rett og slett superkoselig. Kundeservice staar sterkt paa denne salongen!  

 

Og naa kommer vi til det beste av alt! Jeg har en helt heeerlig gladnyhet til dere. I og med at jeg var saa fornøyd selv, saa er det en glede for meg aa meddele at dere lesere fra og med i dag kan faa hele 50% avslag paa farge/striping, utglattende keratinbehandling, piercing i ørene, og extensions paa Noushins Beauty Center. 

MEN, dere maa være raske! Dette gjelder kun de 20 første som bestiller time og oppgir bloggen min som referanse.  Deretter vil de neste 20 etter det faa 25% avslag paa disse behandlingene. 

Dere kan enten booke time online HER, eller ringe Noushins Beautycenter paa telefonnummer 99437243. Og HUSK aa oppgi bloggen min for aa faa rabatten. Kommenter ogsaa under her etter du har bestilt time! :) 

Første til mølla!

 

Kunne like godt bodd i Amazonasjungelen

Hei kjære lesere!

Det ar seg nemlig slik at min kjære trofaste iPone 5, som ar vært ved min side naa i omtrent ett aar, brutalt ble tatt av en frekk kleptoman av en mamma eller pappa,som fant det for godt aa la den ligge i fred eller levere den tilbake. Vi var nemlig som sagt paa Leos i gaar, og i et svakt og stresset øyeblikk ar jeg klart aa legge den fra meg paa vasken paa oalettet mens jeg var der for aa bytte bleier paa ungene. 1 time etterpaa, søkk vekke! Avslaadd var den ogsaa, saa Find My Ipone kommer man naturligvis ikke langt med.

Men, jeg aaper du, kjære kleptomane jævel, som ar tatt min kjære iPone, koser deg videre med den, og med visstet om at du er bladt samfunnets verste avskum! Men,jeg velger  se positivt paa det. Dette ga meg egentlig bare en enda bedre unnskyldning for aa gaa til anskaffelse av iPone 6! I tillegg tilgir jeg deg for aa være saappaas sosialt tilbakestaaende at du ikke klarer aa skaffe deg din egen telefon, men maa ty til aa stjele andres. Og saa synes jeg synd paa barnet ditt som ufrivillig er bærer av dine kleptomane gener. 

Ikke nok med dette, naar vi kom jem, streiket den 1,5 mnd gamle pcn min ogsaa. Og i og med at jeg er som en gullfisk , usker jeg selvfølgelig ikke passordet til verken mailen min eller facebooken i og med at jeg ar slik automatisk innlogging paa baade pcn og telefonen min, to ting jeg ikke ar lengre. Er ikke dette utrolig fantastisk? Kunne jo like godt levd i Amazonasjungelen naar man sitter der stuck uten noen muliget for  aa ta kontakt med andre mennesker. Og telefon faar jeg jo ikke før tidligst mandag! Takk gud, saa fikk jeg laane en pc midlertidig. Ellers tror jeg faktisk det adde snappet totalt for meg. Eneste er at alve tastaturet paa denne pcn ikke funker, og derfor blir ca 95% av dette innlegget aa se ut som det er skrevet av en som lider av en alvorlig form for dysleksi, eventuelt skrevet av en 8 aaring. Men det faar saa være! 

Til tross for at jeg lider av savn etter min kjære ipone, saa ar jeg att en superfin i dag med mine too smaa skatter! Blandt annet bygget togbane, malet, og att koselig lunc besøk! Naa ligger de begge aa sover luren sin ettersom vi sto opp før 05 i dag, saa det var to slitne smaa. For resten av dagen aar vi egentlig ikke store planer, blir nok mest bare aa gaa ut en tur og være er jemme. Skal faa prøve aa skrevet det innlegget jeg pratet om for et par dager siden i kveld, men det er jo meget komplisert aa skulle skrive et innlegg naar det man mangler alve tastaturet liksom!

Uansett, a en superfin dag videre kjære lesere, det skal vi! Blogges

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits