Fantastisk alene

Dere hørte ikke noe fra meg i helgen som gikk, i alle fall ikke for dere som ikke følger meg på snap. Jeg hadde en helt fantastisk helg, hvor jeg faktisk følte meg som tjuefire, og ikke femti år. Det var jo i seg selv ganske digg. Jeg hengte med venner hele helgen, og var faktisk ute på byen både fredag og lørdag. Som dere sikkert skjønner, er jeg ca aldri ute. Så det følte jeg at jeg virkelig fortjente, selv om fornuften tilsier at jeg kanskje heller burde slappet av og sovet hele helgen i stedet. Men - jeg hadde time of my life, og det angrer ikke en eneste celle i kroppen min på. Jeg er litt der at jeg lever et rutinepreget liv så til de grader, at når barna mine er borte og har det bra en annen plass, slår jeg meg løs, og er bare meg. Takk gud for at jeg av og til har muligheten til å gjøre nettopp det. 

På fredag var jeg som sagt med en god barndomsvenninne av meg, og vi var noen timer i Oslo før vi dro hjem til Lillestrøm og hjem til meg. Der fikk jeg oppgradert vippene mine litt, med en blanding av klassiske og volumevipper, hos min faste vippesalong Beautyalle, og de dyktige damene der. Jeg fikk benyttet meg av deres helt unike halloweentilbud de kjører akkurat nå. Jeg er som alltid kjempefornøyd

Som sagt, HALLOWEENTILBUD! Dere kan for eksempel få mega volumevipper for kun 1500,- nytt sett, samt gele eller akrylnegler for kun 550,- ! Det er noen knallbra tilbud, spør du meg! Hva med noen kule negler i halloweenstyle til den store dagen i morgen? Bare kreativiteten setter grenser! 

Hjemmesiden til beautyalle finner dere her: www.beautyalle.no

Facebook: https://www.facebook.com/Beautyalle-1426803817539522/

 

Merk alt - alltid! + 10% rabatt på navnelapper!

Annonse

Hei alle sammen! Med barn i barnehage, er det èn ting som er utrolig viktig:  merk alt - alltid! Rett og slett fordi det gjør at du slipper å miste barnas klær, og i tillegg at det forenkler de ansattes jobb betraktelig. Når du merker klærne, forsikrer du deg om at barnet ditt alltid får sine egne klær på seg, og ikke mister plagg.

Da barna fikk nye vinterdresser nylig, var det veldig viktig for meg å få merket disse godt. Ikke bare fordi de ansatte skal vite at det er barnets dress, men rett og slett fordi det hadde vært utrolig surt å miste en kostbar vinterdress. 

Se på disse fine merkelappene! Jeg oppdaget nylig en helt unik og nyoppstartet nettside, Lappeliten, som fører merkelapper som endrer design etter motiv du velger. Altså, det betyr med andre ord at navnelappene alltid vil se fine ut, uansett hvilket design du velger. Hvilket gjør at navnelappene alltid vil se fine og flotte ut, uten skrift som omtrent ikke synes. 

Jeg har vært så heldig å få dele ut en rabattkode til dere fine følgere!  "SUPERLAPP" Den gir dere 10% rabatt på alle merkelapper, både styrkelapper og klistrelapper, fredag 27.10 og lørdag 28.10! Jeg er helt forelsket i disse merkelappene, så jeg ville absolutt anbefalt dere å ta en titt på disse!  Absolutt alt av fine, smakfulle navnelapper finner dere på www.lappeliten.no

Håper dere har det bra! Jeg har faktisk barnefri hele helgen, og har hatt en barndomsvenninne helt fra Sarpsborg  på besøk i dag. Nå skal vi dra ut på byen i ekte Halloweenstyle. Følg meg på snap og Insta for å få latest update!  Ha en fin fredag alle sammen! 

Tidene som forandrer seg

Er det ikke merkelig det der, hvordan barna våre er i konstant forandring. Alt er faser. Den bittelille babyen din er blitt en uke gammel, og du tar deg selv i å tenke hvor fort tiden går. Plutselig har det gått to år. Fire år.Seks år!  Plutselig er de bare blitt store liksom. Samme gjør det med barnas lekepreferanser. Da Sienna var baby, var det "Do do di" AKA Little Jack, og Fantorangen som var det store. Men denne frøkna vokser jo kontstant, og nå i det siste har hun hatt en voldsom interesse for Paw Patrol. Eller, som hun sier selv... "Pashal"

Annonse

Jeg skjønner det jo godt da. Hun har både en storebror og storesøster som har hatt hver sine perioder med denne søte, bjeffende gjengen av noen helter. Storesøster Emma er raskt på plass med å fortelle hva de forskjellige medlemmene i Paw Patrol heter, hva de kan gjøre og hvor kuuuuule de er. Hva skulle man vel gjort uten en god storesøster? 

Disse var veldig lykkelige da det dukket opp en gigantisk eske på døren med Paw Patrol innhold. Esken med det spennende i inneholdt to ting - En pakke med Paw Patrol bilbane og utkikkstårn, og en pakke med Paw Patrol togbane. Sammen utgjør de Adventure Bay, og det beste av alt - de kan faktisk kobles sammen! 

Begge jentene deltok i monteringen, som gikk lett som en lek. Så var det bare å hive seg i leken med Marshall og alle vennene hans! Det er så herlig å høre de leke så rolig og fint. Nå er alle sammen faktisk så store at de kan interessere seg for èn og samme ting, og det er ikke rent sjeldent storebror Nathaniel hiver seg med i leken heller. 

In action! Med toget som går av seg selv, blir Adventure Bay plutselig vekket til live! Dette var en skikkelig braksuksess for de små. Det var litt morsomt å se på fredagen som gikk, da Emma hadde barna fra barnehagen hjemme her på bursdag. Absolutt alle barna satt klistret rundt mini-Adventure Bay i stua vår. 

For å se mer av Paw Patrols magiske verden kan dere trykke dere inn på deres nettside HER

Vinn gavekort på 3 000,- hos Jollyroom!

Herregud som jeg gleder meg til helgen som kommer. Altså, wow... jeg mener bare... wow. Vet dere hva? Jeg skal faktisk ha en totalt barnefri helg, det har jeg ikke hatt på et par år for å si det sånn. Eller, jeg det var i utgangspunktet planen, men det spøker litt for min barnefrie helg, for å si det sånn, haha.

Nå er nemlig andremann i rekken kommet opp med dette, så både i går og i dag har jeg og størstefrøken vært hjemme, da utbrudd av omgangsyken kom i bilen i går morrest, på vei til barnehagen. Det var heldigvis det eneste tilfellet av oppkast og den slags, og det betyr med andre ord at det er barnehagedag imorgen. Så, nå krysser jeg bare det som krysses kan for at jeg og minstefrøken holder oss friske. Selv om jeg anser sannsynligheten for det til å være tilnærmet lik null. Vel, vi lever i håpet. 

 

Avslutningsvis, akkurat nå har dere mulighet til å vinne et gavekort fra Jollyroom på 3 000,-  på min Instagramkonto!

Trykk her for å delta!

Emmas Frozenbursdag i bilder!

Nå er min kjære mamma reist hjem igjen, og det føles så uendelig tomt. Barna ble litt lei seg, og jeg ble litt lei meg. Men, vi ser henne igjen snart, da hun kommer for å feire jul hos oss om akkurat 2 måneder. Det gleder alle hjerter seg til! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men når mamma er her føler jeg på mange måter at jeg har "en i ryggen", en som jeg vet støtter meg, som jeg kan betro meg til når det meste føles håpløst, kanskje den eneste personen jeg virkelig stoler på.Jeg vet at det er helt umulig for noen andre å forstå helt hva jeg mener med det, jeg er faktisk ikke helt sikker på om jeg vet nøyaktig hva jeg mener med det selv.. men den følelsen gir meg en helt unik følelse av sjelefred. Det siste jeg sa til henne er at hun er verdens beste mamma, og det mener jeg med hele mitt hjerte ♥

Vi tilbragte vår siste dag sammen på Teknisk Museum i Oslo, stor suksess for både liten og stor! Sienna begynner å bli så stor nå, at hun også får stort utbytte av å være der. Dere skulle sett henne, prater som en foss og nye ord omtrent hver dag! Så i dag har hun lært om kroppen, og sett på fly, sammen med hennes to favorittstoresøsken.

Som jeg nevnte for dere i mitt forrige innlegg ,tenkte jeg å vise dere bittelitt bilder fra Emmas Frozenbursdag som gikk av stabelen på fredag. Jeg er ingen proff kakebaker, selv om jeg må innrømme at jeg synes det er utrolig gøy å holde på med det. Og ikke for å skryte, men jeg ble meget tilfreds med Elsakaken jeg laget for anledningen! Elsakaken ♥

To supersøte mini-Elsaer klar for Elsafest ♥

Pinata full av godis er alltid stor suksess i bursdag!

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits