SMERTER "DER NEDE"
Blir veldig dårlig med blogging nå for tiden, siden jeg har litt andre ting og tenke på for tiden.  Men jeg altså fortsatt like gravid som sist ...  desverre :) 

Speaking of gravid..   har hatt smerter som kommer og går i livmorhals-området siden i går kveld.   Har også veldig nedpress og mensensmerter nå i dag... wiii, håper noe er på gang ! 

 

 

Har sprunget litt i trapper i dag og i går kveld før jeg gikk å la meg til å sove. Noen som opplevde dette jeg nå opplever og fødet i rett etterpå/dagene etterpå ?  Har også hatt kramper i lysken de siste dagene, noe jeg leste på nett at kunne være tegn på at noe er på gang. Skal forresten spise pinnekjøtt til helgen , så håper det har noe effekt for seg ! Var ei gravid jeg leste bloggen til,  som spiste pinnekjøtt, og dagen etterpå fødet hun..   Såååe.  Er jo verdt et forsøk  ! :) 

 

Neeei... lille søte ********* ********** nå synes jeg du skal komme uuut til mammaen din  <3 

 


 

Noen andre koser seg hvertfall veldig i sengen til lilleprins ! Blir nok sjokkert når hun oppdager at det ikke er hennes seng ;) 

 


MAGEBILDER 37+5

Store stoore magen ! Nå kan det umulig være noe særlig lenge igjen.  Det er ubehagelig å bare være meg, uansett hvordan stilling jeg sitter eller ligger i, og uansett om jeg nettop har vært på do kan jeg få en følelse av at jeg nesten tisser på meg, fordi lilleprins gjør en liten bevegelse.  Synes så synd i han som må ligge SÅ knørvet der inne.  Han er jo stoooor babygutt, men likevel får han plass inne i "lille" magen min .

Ellers har jeg egentlig veldig lite ( nesten som jeg skulle sagt ingenting) av plager.  Eneste det der med å gå på do..  og krampe ! AUCH sier jeg bare ..  her er krampe i både legger og lysken en daglidags ting.  

Gleder meg sånn utrolig mye til å møte lilleprins ( altså, han HAR et navn, men det er en overraskelse og hemmelig til gutten er født)  Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til riene starter, vannet går, eller uansett hvordan fødselen min vil komme til å starte.   Synes tiden bare flyyyger avgårde nå, selv om tiden på en annen måte bare snegler seg avgårde..   

I natt drømte jeg faktisk at jeg fødte.  Det var helt ubeskrivelig !  Jeg husker enda lykkefølelsen jeg hadde når jeg våknet.  Eneste dumme i drømmen var at mamma ikke hadde tatt NOEN bilder what so ever av fødselen, eller når de hadde lagt han på brystet mitt.   Herregud.. drømmen var så sykt virkelig liksom ! Barnefar var faktisk også med i drømmen, han sto på siden av sengen å smilte mens de la lilleprins på brystet mitt . Helt merkelig drøm, men yet..  den var så utrolig nydelig og ikke minst skikkelig virkelig !  <3  Håper jeg er sanndrømt, og at lilleprins velger å melde sin ankomst i løpet av de nærmeste dagene... hvem vet ?

Han har vært utrolig aktiv i dag, noe som er litt slitsomt fordi hele magen min endrer form bare han vrikker litt på tærne omtrent.. hahah.

Tenkte forresten å være så sprek å ta litt trappeløping i morgen, selv om jeg har mine sterke tvil til at det vil ha noen særlig effekt.  Noen som har positive erfaringer med det ? ;)  

 

Nå skal jeg gå å pakke ferdig alt som skal i sykehuskofferten, slik at den er helt klar.  Så blir det nok Greys Anatomy og senga  !

 

Nattaklem til alle mine lesere der ute fra meg og lilleprins i magen  

 

 

KROPPEN FØR OG TIDLIG I SVANGERSKAPET

 

Å få kroppen jeg hadde før svangerskapet tilbake, er noe jeg kommer til å jobbe hardt for !  Har faktisk lagt på meg 13 kg i svangerskapet, og det skjønner jeg veldig godt når jeg ser disse bildene ! Kroppen min var jo DRITFIN !  

Ikke det altså, jeg er fortsatt veldig slank og sånt, men jeg har jo selvfølgelig fått litt mere former og slikt, og hoftene mine er blitt bredere enn de var før svangerskapet.  Noe jeg eeegetlig ikke har noe imot.  Men det med magen og hvordan den blir å se ut etter den har vært sååå strakt ut over lengere tid, er faktisk noe som bekymrer meg litt.. selv om jeg ikke tror det vil bli noe problem egentlig, siden jeg ikke har strekkmerker eller noe slikt. 

Litt former er fint, og FOR tynn er ikke bra heller.  Men slik kroppen min var før svangerskapet er jeg utroolig fornøyd med, trente utrolig mye den perioden.  Eneste jeg ikke vil ha tilbake er størrelsen på puppene mine.  DEN er jeg utroolig fornøyd med just now ! :- D

 

 

 

Dette bildet er tatt på en fest rett før jeg fant ut at jeg var gravid.   Sjekk hvor tynn jeg var da !  Husker hvor elendig dårlig samvittighet jeg hadde da jeg fant ut at jeg var gravid, og jeg visste at jeg hadde drukket en good del.     Var ekstremt bekymret fram til uke 12, siden jeg tenkte jeg hadde større risiko for å abortere enn andre fordi jeg hadde drukket.

HELDIGVIS klarte lilleprins seg gjennom det, og nå er han en ferdig , perfekt liten babygutt som kommer ut om bare dager eller uker  !  <3 

 

  

Dette bildet er tatt når jeg var ca 12 uker på vei, om jeg husker rett.  Da var det omtrent bare puppene mine som hadde vokst, eller... jeg hadde faktisk en søt liten kul nederst på magen min som dere ser !  

Stor forskjell til nå...  nå er det magen som er større enn puppene, og ikke omvendt.  Skal bli fantastisk godt å få flat mage igjen ... og JA, jeg tror faktisk jeg kommer til å få flat mage, jeg har aldri hatt problemer med vekt ellernoe. Er så lei av sånne klagefetter som kommer å kommenterer hvor stygg mage og kropp generelt de fikk etter svangerkskapet, og at jeg bare kan se LANGT etter å få kroppen jeg hadde før svangerskapet !  Jesus.. 

Javisst har jeg båret fram barn, og det er jeg stoltest av i verden  .. , men jeg trenger jo ikke ha en dritstygg kropp bare for å "bevise" det  ?  Det blir akkurat som å si at strekkmerker et fint bare fordi det beviser at du har vært gravid.. ehh . nei..

Noe jeg også reagerer på er småbarnsmødre som klager over at de ikke får trent fordi de har barn.  Hvem sa at trening MÅ skje i et trenigsstudio ? Man kan for eksempel løpe med vogna, det har jeg sett mange mødre som har gjort, og det er nok noe jeg kommer til å gjøre også.   Det handler om å PRIORITERE , folkens.   Vil man ha tid til å trene, så får man tid til det !  Nytter ikke å sitte på ræva i sofaen å klage, for guess what ?  Drømmekroppen vil aldri komme rekende på ei fjøl.  

 

Noen flere gravide som er ivrige etter å få sin gamle kropp tilbake !? ;) 

 

Legger forresten ut magebilder senere !  Blogges 

 

 


KONTAKT

  

Siden jeg ikke har oppgitt noen av mine e-poster her på bloggen, tenkte jeg det var på tide slik at det er mulig for andre å kontakte meg , uansett hva det måtte være.   Har da to forskjellige e-post adresser ,en til de som er interessert i sponsing og slikt, og en annen til alt annet.

 

 

 


Slik at det skal bli enklere for meg, har jeg en egen e-post for sponsing og samarbeidspartnere. Om du/dere er interessert, kan du/dere kontakte meg på :   rannveigheitmann.sponsor@hotmail.com


 

 

 Da kan du sende meg en mail på min ordinære e-post adresse som er : rannveig-93@hotmail.com

 


 

Jeg er også på facebook, så det er mulig å kontakte meg der også, selv om jeg desverre er altfor dårlig til å svare . 

Det er også en del som legger meg til som venn på facebook, og får veldig ofte mld på chatten fra vilt fremmede mennesker som

 "  heeei, gjør ?  "

Slikt er jeg utroooolig dårlig å svare på, rett og slett fordi jeg ser på det som urelevant om jeg ikke kjenner personen

Sååee.. da vet dere det ! Så håper jeg dere ikke nøler meg å kontakte meg om det er noe dere lurer på iallefall! :) 

 


GOD "MORGEN"

 

 

Heehah, god "morgen" kjære lesere <3 

 

 

Nå har jeg nettop spist frokost bestående av to knekkebrød med ost og majones, FAKTISK..  dette var faktisk det første i hele svangerskapet jeg hadde dilla på, spiste KUN dette.. og nå er det blitt slik igjen, haha.. gøy ! Laget også hjemmelaget kakao med kreeem og mandariner til, så nå tenkte jeg å sette igang med å se begge de 2 siste Harry Potter filmene ( ELSKER Harry Potter )

 

 

 

 

Så forresten på reprisen av Torsdag kveld fra Nydalen mens jeg spiste..   og , serriøst. er det bare meg som omtrent dauer av latter av det programmet ?  HahahM, syke folk !

Mens jeg lå der lå som vanlig lilleprins og turnet i magen ( han blir veldig aktiv når jeg ligger på rygg ) og han vet altså virkelig å bruke plassen sin sidelengs, og egentlig alle veier han enda har plass til å strekke på de søte små føtterne sine  !  Lille søtingen miin <3

  

Sa du skeiv mage ?! Er ikke vanskelig å se at han ligger med stumpen rett i været her nei..    Nå synes jeg forresten han kan komme ut til mamman sin ! For hun venter veeeldig på han.. <3

Senere blir det nok litt rydding og vasking, muligens.  Får se hva formen  og energinivået sier til det ! For det er den som er sjef nå om dagene..    Skal også se om jeg får tatt noen magebilder å lagt ut på bloggen :) 

Skal også prøve å få pakket sykehuskofferten min ferdig, for det er virkelig på tide nå ! Ting kan jo egentlig skje når som helst nå...   sykt å tenke på at om ikke lenge holder jeg min lille etterlengtede gutt i armene mine <3

 

Hva skal dere gjøre i dag ?  Uansett, ha en superkoselig dag videre, så blogges vi sikkert senere !  Smask Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits