Drama på Hoppe Loppeland

Hei og hopp kjære lesere! I helgen har jeg rett og slett vært for opptatt med alt annet enn blogging. Familiekos, baking, og juleforberedelser i og med at det er 1 desember imorgen! Alle sjeler gleder seg!

I dag har vi vært på hoppe loppeland og vært ute å spist med noen venner med en datter på Gullegutten sin alder. Var kjempe koselig! De er jo så utrolig skjønne sammen.

Dagens middag! Kyllingsushi, som var overraskende godt!! :)

Men over til overskriften.. Da vi hadde vært en stund på Hoppe Loppeland, fikk jeg plutselig en i overkant morsom kommentar fra ei dom hadde sittet ved et bord ved siden av oss og stirret noe helt jævlig. Jeg skjønte jo hvorfor , når en kommentar som lød som dette " Du sitt der på rumpa på Hoppe Loppeland å legg ut bilder på instagram, mens Willem springer etter ungen din" fra jenta, som nettop hadde dratt . Det skrev hun på dette bildet mitt, som jeg forresten hadde lagt ut lenge før vi bevegde oss mot noe lekeland.

Jenta her turte ikke engang stå for kommentaren hun hadde lagt ut ( etter hun dro, haha). Hun innså nok kjapt at hun dreit seh ut, og slettet den. Det er vel strengt tatt ikke mange mødre som løper rundt i lekeland mens de ammer, ellet hva kjære Kaja :)

Dagens latter altså! Men nok om det, nå skal jeg og min kjære se på The Hunger games - Catching fire, mens flinke Victoria passer våre skjønne små.

Så da tenker jeg vi blogges! Smask :)

Fokuserer du på kropp etter fødselen, kan du være sikker på at du blir kalt dårlig mor!

Det er nemlig hva jeg har inntrykk av at mange mener... men det er jo helt feil ?

Da jeg så over diverse nettaviser og logget på facebook, ser jeg at det reverserer et bilde tatt av Fotballfrue, som nettop fødte, bare for 4 dager siden. På bildet poserer en relativt tynn Caroline, og det ser ut som hun har kommet seg godt etter fødselen! Så bra for henne, tenker jeg da! Og til alle dere som kommer med usaklig dritt til henne, tror jeg bare er misunnelig fordi hun faktisk ser så bra ut etter fødselen. 

Men det jeg reagerte litt på var at en ekspert hadde uttalt seg i saken, hvor hun påstår at det er sjelden å ha flat mage 4 dager etter fødselen ? Det er nok ikke så sjelden som mange tror. Min mage var også så godt som flat, kun 4 dager etter fødselen. Det eneste som kunne vitne om en nylig fødsel var fødselstripen midt på magen, som jeg også ser Caroline har på bildet hun la ut på Instagram. 

Det at Caroline er opptatt av å se så bra ut så kort tid etter fødselen, er vel strengt tatt bare bra ? Det verste som finnes er jo mennesker som lar seg selv forfalle totalt kun fordi de fikk barn, og begrunner sin overvekt deretter.Jeg må rett og slett bare spørre alle dere som mener hun gjør noe grusomt galt ved å legge ut dette bildet, HVORDAN kan et bilde av henne gjøre henne til en dårlig mor for sitt barn?. Hvordan i allverden vet dere at hun ikke retter all sin fokus mot hennes nyfødte datter, noe jeg uansett er helt sikker på at hun gjør ?

Har man det bra med kropp og sinn, har babyen det også bra! Det er hvertfall helt sikkert.

2 dager før fødselen.. Dette bildet er tatt typ en halvtime etter fødselen. Og dette bildet 4 dager etter min andre fødsel ! Akkurat slik som bildet Caroline la ut. 

Jeg kjenner jeg blir litt provosert av at det liksom ikke skal være lov å se bra ut eller være tynn etter en fødsel. Helst skal man ha hengemage til lårene og ikke få lov til å titte i speil, helst skal man ha dype ringer under øynene. Dersom noe annet er tilfelle, ja da er man plutselig mere opptatt av sitt eget utseende enn av barnet sitt skal man tro kritikerne. Og GUD forby dersom du skulle finne på å sminke deg! ...

Nei, altså jenter... vær stolt av kroppene deres, og vær for alt i verden ikke redd for å vise det fram! Det ER lov til å være opptatt av å ta vare på seg selv og se bra ut selv om man er mor! 

Hva mener du om dette ? Hvordan så du ut etter din/dine fødsler ? 

Og hva mener du om dette med kropp etter fødsel. Hvorfor skal man ikke få lov til å være fokusert på kropp og utseende om man er blitt mamma ? 

Si din mening under og del gjerne dette innlegget videre!!

Har magen min vært så stor?

Nå er det jo en god stund siden Emma ble født, faktisk hele 3 mnd den 5 desember! Herregud, som tiden flyger..  Når jeg ser ned på magen min, så er det helt uvirkelig å tenke på at mine to flotte nydelige barn har bodd der inne, i hele 9 mnd hver! 

Her er noen bilder fra svangerskapet med Nathaniel.. 

22 uker på vei

25 uker på vei

38 uker på vei! 

Nathaniel i magen <3 

Og her er noen bilder fra svangerskapet med EmmaRundt 20 uker på vei..

36 uker..Og her er Emma i magen <3

Jeg er faktisk helt utrolig stolt av å ha gjennomgått to hele svangerskap, og at det i det hele tatt er mulig å skape to så små nydelige skatter.. og det uten så mye som en eneste skramme eller strek på magen! Evig takknemlig! 

Synes du også det er rart å se tilbake på graviditeten/graviditetene ? 

Ny-injiserte restylanelepper er det fineste som finnes!

..neidaa ! Nå lurte jeg dere godt. I dag har jeg vært å tatt 1 ml restylane i leppene, og som kjent er jo leppene ganske hovne den første og andre dagen, så akkurat nå ser jeg jo veldig... hoven ut. Er i tilegg ekstra hoven siden jeg sikkert ble stukket 40 ganger(ikke overdrivelse!) med tannlegebedøvelsen før den endelig ga virkning.. haha. Kanskje ikke bedøvelse fungerer på meg? 

Tenker at om en dag eller to vil dette se veldig bra ut! Nå må jeg bare få farget min altfor, aaaltfor lange ettervekst så er jeg superfornøyd! Ellers har jeg fått satt kakemanndeig, slik at vi kan bake kakemenn imorgen, i tilegg til at jeg har vasket og støvsugd deler av huset! Og så har jeg nesten fått gjort ferdig julekalenderprosjektet mitt til barna. Er så fornøyd, og gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet ! Har lagt ut sneakpeak på Instagram tidligere i dag av hvordan den ser ut foreløpig. Instagram'en min finner dere HER ! 

Så, nå kan Desember bare komme! Jeg gleder meg som en liten unge!!

Har du prøvd restylane? Hva synes du? 

Hvis ikke, kunne du tenkt deg til det? 

Prosjekt julekalender er i gang!

Som jeg har nevnt for dere tidligere, har jeg lenge tenkt på å lage en selvlaget julekalender til mine to skjønne barn. Mange har reagert på at også Emma, som ikke er 3 mnd engang, også får pakkekalender. Vel , jeg ville nok ikke gitt henne kalenderpakker om ikke Nathaniel fikk. Men i og med at han får, så mener jeg det vil være rett og også gi minstesnuppa. Uansett synes jeg det er en utrolig koselig ting å gjøre, og jeg kan nesten ikke vente med å ha ferdig kalenderen og henge den opp til 1 desember, som allerede er førstkommende søndag! 

Nå som min kjære handy mann endelig har vært å skjært ut en finerplate(?) til meg og pusset den, så er jeg klar for å begynne med malingen. Jeg har det helt klart for meg inni hodet mitt om hvordan jeg vil den skal se ut, og jeg kommer til å dele resultatet med dere her på bloggen! 


Dårlig kvalitet på bildene, i og med at speilreflekskameraet mitt ikke hadde strøm og jeg måtte ta de med iPhonen.

Men, her ser dere hvertfall litt hva jeg tenker. Først skal hele platen males hvit , deretter skal jeg male på 24 røde sterner (ved hjelp av en stjerneform og sånne stempel-pinner) Og så skal det festes en krok inni hver stjerne.  I tilegg til dette skal jeg, som dere ser, ha på røde silkeband, blondeband, glitter og stjerner osv. Hvor og hvordan, får dere se når den er ferdig! Herregud som jeg gleder meg til å se sluttresultatet! #julestemning #DIY ! Alt er kjøpt på Panduro.

Pakkene til barna ligger inni boden å skriker etter å bli hengt opp! Jul <3

Skal du lage kalender til barna dine selv ? Eller har du gjort det allerede?

Selv synes jeg det blir ekstremt upersonlig med sånne ferdigkalendere man kjøper i butikken, billig ja kanskje.. men ikke nødvendigvis bra ? Hva tenker dere ? 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits