Welcome December

Hei igjen kjære lesere! I helgen har jeg faktisk hatt barnefri, og har fått gjort en del ting jeg vanligvis ikke gjør. Jeg lever i den troen om at jeg faktisk må "leve livet" på en litt annen måte enn jeg gjør til vanlig når jeg bare har meg selv å tenke på, som nå i helgen. Jeg er tross alt fortsatt veldig ung, og jeg lever bare en gang! 

Helgen har virkelig vært helt fantastisk fra begynnelse til slutt! Vært ute her i Lillestrøm, vært med venner og bare hatt det gøy. Og var superherlig å se gullegutten min igjen i dag da jeg hentet han hos pappaen sin.Herlig helg med masse herllige venner! 

I morgen er det jo faktisk første Desember. Igjen! Hvor i alle dager ble tiden av? Denne måneden kommer hvertfall til å bli helt fantstisk , jeg og ungene skal nemlig hjem til kjære mor i Alta og feire jul med familien. Noe jeg ser stort fram til. Nå er det ikke lenge siden jeg hadde besøk av henne, men jeg kjenner det skal bli deilig å ha litt mammatid igjen. Bor jo laaaaaaangt vekke fra all familie, så når vi først møtes, er det utrolig koselig. 

i og med at jeg har ungene på julaften, så skal fedrene deres ha de på nyttårsaften. Så jeg aner faktisk ikke hva jeg skal finne på da, men det får tiden vise. Blir nok bra uansett, selv om det naturligvis hadde vært veldig koselig å ha de da også.

Nå er det natta her! Gleder meg veldig til imorgen tidlig, når ungene skal åpne første pakke i adventskalenderen!

Sov godt , så blogges vi snart!

You only live once

Mange mennesker streber etter ett eller annet, hele livet. De prøver hele tiden å oppnå nye ting, enten det gjelder jobb, hus eller den perfekte kroppen. Omtrent fra vi er født utsettes vi for propaganda, der alle eldre mennesker enn deg selv forteller deg hvor særdeles viktig det er å gå tre år på videregående og deretter 5 år med høyere utdanning, for å bli et verdig menneske. Og skal du oppnå kremen, må du satse på allmennfaglig utdanning.. 

Personlig tror jeg at et menneske kan føle vel så stor lykke av å jobbe i kassa på lokaldagligvarebutikken. Så vel som for eksempel en sivilingeniør kan føle. Hvem har sagt at høy utdanning utgjør total lykke? Høyere utdanning passer ikke for alle, likevel er det dette vi er vokst opp med til å tro. At vi må streve med en mangeårig utdanning for å lykkes i livet.  Og skulle du være så uheldig å få barn før du har oppnådd høyere utdanning, kan du bare vinke hadebra til absolutt alle sjanser i livet ditt. Sies det. 

Jeg er så utrolig lei av det. Lei av mennesker som ser ned på medmennesker som ikke har de samme høye karrieremessige ambisjonene, som vedkomne selv har. Lykke kan som kjent ikke måles i hverken penger,suksess eller en perfekt kropp. Positive menneskelige relasjoner og hvordan du er mot andre, tror jeg derimot er en avgjørende faktor for hvordan du har det med deg selv.  Bare ta deg litt tid til å tenke deg om når det gjelder akkurat dette. Vi kommer alle en vakker dag til å ende i kista, enten du utelukkende spiser lavkarbo, inntar 5 maccernmenyer om dagen, er sosialklient, eller har en toppjobb i ett eller annet toppselskap. 

Så hvorfor ikke nyte livet, gjør det som gjør deg glad? Slutte å strebe etter det uoppnåelige? Selv om det er et velkjent utrykk at "man lever bare en gang" så føler jeg virkelig for å understreke definisjonen av det! Og det er absolutt ikke å telle hver eneste kalori du kan innta. Om det ikke gjør deg ulykkelig, så vil det neppe noen gang gjøre deg lykkelig heller. 18 år og alenemamma

Sitter å blar gjennom gamle bilder, og finner selvfølgelig mange fra den tiden jeg gikk gravid med sønnen min og tiden etter at jeg var blitt mamma for første gang. Det bringer fram så utrolig mange minner!

Noen vonde, men aller mest herlige minner! I svangerskapet synes jeg en del ting var tungt. Jeg var 17 da jeg ble gravid, og helt alene. Aller verst synes jeg det var at jeg ikke kunne dele gledene et svangerskap fører med seg med noen. Når han sparket, når jeg dro på ultralyd og fikk se han, og kanskje aller verst fødselen. I svangerskapet var jeg redd for alt framtiden skulle bringe, at jeg helt alene skulle ha ansvar for et annet lite menneske når jeg egentlig var å regne som et barn selv.  De fleste 18 åringer går skole, henger med venner, drikker, fester og gjør normale ting de aller fleste 18 åringer gjør. Jeg gikk rundt med stor kul på magen og skulle snart bli mamma. Lykkelig, redd og spent på en og samme tid. 

Nå feirer gutten i mitt liv snart 3 år, som også har vært så heldig å fått en lillesøster på veien! Jeg har stått på og gjort mitt aller beste for de to som betyr hele verden for meg. Tenåringsmamma er ikke synonymt med dårlig mamma! Og det mener jeg virkelig at jeg, og forsåvidt mange andre unge jenter, har bevist. Hele 3 år har gått siden jeg gikk gjennom den tiden av mitt liv som helt klart har vært tyngst, men også helt unik! Mammarollen har gitt meg et verdigere liv på så utrolig mange måter. Jeg kan i motsetning til mange andre med handen på hjertet si at jeg vet hva ekte kjærlighet er, og jeg opplever det hver eneste dag! Jeg lever livet, akkurat som deg, jeg lever det bare på en litt annerledes måte enn andre på min alder. 
Tips - Finn julens drømmekjole!

Da er barn lagt, hus ryddet og vasket, klær vasket, og klær brettet. Med andre ord kan jeg puste lettet ut etter å ha fullført dagens husmorplikter! Deeeeilig. Nå tenkte jeg å vise dere mine favoritter fra Nelly! Det kan nemlig av erfaring være litt vanskelig å spotte de fine kjolene uten å bruke timesvis på nettop dette. Derfor har jeg gjort det for dere! 

Vi går for alvor mot jul, julebordsesong og vi har i det hele tatt en tid for party og fine kjoler i møte. En herlig unnskylding til å gjøre noe jeg og mange, mange andre jenter liker veldig godt, nemlig å pynte seg! For hvilken jente-jente elsker vel ikke det? 

Og sist men ikke minst, HUSK å gjør som meg,  bruk Startshop som mellomledd når dere shopper på nett, for å få tilbake penger for shoppingen. Det tar ca 10 sekunder å bli medlem, helt kostnadsfritt. Bli medlem HER! 

 

Partykjole med paljetter HER

 

Partykjole med paljetter HER

 

 

Partykjole med paljetter HER

 

 

Sexy og elegant på en og samme tid. Dette er kanskje min favoritt!  Hvertfall ut av den litt lengre typen. Dere finner den HER

 

Partykjole HER

 

Nydelig partykjole HER

 

Nydelig partykjole HER

 


 

 

Partykjole HER

 

Partykjole HER

 

Partykjole HER

 

Nydelig partykjole med paljetter! Finner den HER


Classy partykjole HER

 


 

Partykjole HER

 

Enkel, men likevel fin kjole.  HER

Elsker denne! HER


 

 

Partykjole HER


Partykjole HER

 

Supersøt partykjole HER

 

 

Babyrosa elegant partykjole HER


 

Partykjole HER

 


Partykjole med paljetter HER

Partykjole HER


Elsker denne! Dere finner den HER

 

Klassisk grå partykjole HER

 

 

 

Hva synes dere? Nå er det avslapping på sofaen som står på timeplanen, før det er tid for den berømte skjønnehtssøvnen. Ha en fantastisk kveld videre alle sammen! 

 

Dum, dummere, dummest?

Etter innlegget til Sophie Elises kjæreste, om jenter på 50kg+, har det i ettertid desverre florert av unge gutter som prøver seg i samme kategori. Rakke ned på jenter der de har erfart det treffer mest. Kropp, utseende og overvekt. Et sensitivt tema for så mange jenter der ute.  Det har ett mål for øyet, og de tråkker gjerne på tærne til samtlige av Norges kvinnelige befolkning for å oppnå drømmen.  Hvor vanskelig er det egentlig å forstå ?

Jeg har snart blogget i 4 år. Snart 4 år med mer eller mindre daglig blogging. Blogging og mentaliteten bak det er noe jeg kan. Det tar meg under ett sekund å spotte et innlegg som er skrevet med ett mål for øyet. Å provosere, og dermed som en konsevens av det klartre oppover topplista. Og, de lykkes så det suser. Voksne, oppegående mennesker deler videre i det vide og brede, og bedyrer gjerne hvor dum det går an å være ved å skrive noe sånt. Men ett spørsmål, hvor mye smartere er du egentlig? 

Helt ærlig. Hvem er dummest? Du, som voksen oppegående person som tror på dette pisspreiket og gledelig deler videre på facebook, eller bloggeren som skrev det? Jeg går for førstenevnte. Dere går fem på, og dere gjør vondt verre. Det disse unge guttene erfarer , er egentlig bare, at ved å disse og hetse helt normalvektige jenters utseende og kropp, vil de komme opp og frem. De erfarer, at ved å provosere, vil de nå formålet sitt. Å få PR og oppmerksomhet. Og som sagt, de lykkes. På grunn av deg som deler videre. Bare en liten tankevekker.
Ha en vakker mandags kveld kjære lesere! :) 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits