hits

Julete outfits - Inspo

Annonselenker

Hei alle sammen! Håper alle har det bra denne fine onsdags morgenen. Her har det vært, og er, som alltid, full fart. Og ekstra mye er det å tenke på nå som desember sniker seg inn på tampen av uken. Desember dere, herregud! Bare for å ha sagt det, sånn i tilfelle jeg ikke har nevnt det før. Jeg ELSKER Desember! Bursdager, jul, bursdager, nyttår og så videre. Og med julen, så følger julebordsesong for de aller fleste av oss. En sesong full av festlige anledninger, som krever sine outfits. Jeg personlig skal nok ikke delta på så veldig mange festlige lag av ganske åpenbare årsaker, men det er jo likevel mange andre som skal! 

Åh, denne kjolen er virkelig så nydelig,virkelig en av mine favoritter. Passer perfekt til sofistikert julefeiring med familien, som jeg jo absolutt skal ha. Denne fine kjolen blir nok dette årets julaftens outfit. Dere finner den HER! (PS, denne er allerede utsolgt i noen farger, så her må dere være raske!)

//Fluffy jakke liknende HER // Skjørt liknende HER // Topp liknende HER eller HER // Verdens fineste klokke HER

 

//Glitterkjole med spaghettistropper HER  // Lårhøye boots HER //Vest i fake fur liknende HER. Dette hadde jeg på meg da jeg var ute forrige helg, elsker kjolen og bootsene!

//Paljettkjole går virkelig aldri av moten. Det er perfekt for denne glitrende sesongen vi befinner oss i - liknende finner dere HER

Alt kan snu i et øyeblikk

I dag fikk jeg meg en støkk. Og da snakker vi skikkelig støkk. En aldri så liten realitycheck. Jeg måtte haste til skolen til størstemann, da han angivelig hadde falt ned fra et tre, slått hull i hodet sitt, og at ambulanse var på vei. Det var heldigvis ikke slik det forløp da alt kom til alt. Takk gud! Han hadde lekt med en kompis i et tre,med en pinne, for så å ha fått pinnen i hodet med skikkelig kraft. Så da ble det en tur til legevakten sammen med ambulansepersonellet. Nathaniel med bandasje på hodet og fullt av blod i alt det fine blonde håret sitt. Episoden endte heldigvis, og han slapp unna med å "lime igjen hodet" sitt, i stedet for å sy. Jeg er ganske sentimental av meg, så jeg begynte selvfølgelig å gråte da jeg kom på skolen og så han satt der full av blod. Man skal selvfølgelig være sterk for barna sine, det er viktig. Men - å¨se sitt eget barn full av blod, når du har fått beskjed om at de har falt ned fra et tre - vel, den følelsen er ikke god. 

Dette endte utrolig bra, og allerede etter å ha fått lappet igjen hodet var han hundre prosent, aldri noe snakk om skader inni hodet.  Så vi var på pepperkakebaking med klassen i ettermiddag, hvor flere av hans klassekamerater hadde laget "god bedring-brev" til han og lagt i hyllen hans. Så utrolig gode. Så disse har vi lest i kveld, veldig, veldig koselig! Men selv om det gikk kjempefint denne gangen, får man seg en liten støkk. Det er ikke alltid det ender bra,som det heldigvis gjorde her. Det er viktig å ta vare på hver eneste dag, og alltid leve i nuet. Vise at man er glad i de man er glad i, ikke ta ting som en selvfølge. Lettere sagt enn gjort, men likevel så uendelig viktig. 

 

Å velge å ha barn er litt som å velge å ha ens hjerte vandrende rundt utenfor kroppen sin. Det kan være så skremmende til tider. Det mest dyrebare du noensinne kommer til "eie" og ha her i verden skal selvfølgelig få lov til å oppdage den, etterhvert på egenhand. Og det kan innby på ubehagelige og skremmende situasjoner. Heldigvis går det som regel bra! 

Ha en fin kveld!♥

For mye av det gode

Jeg sitter her igjen med en følelse av å ha hatt en sinnsykt morsom helg, samtidig som jeg tenker at det nok har blitt litt for mye av det gode den siste tiden. Jeg merker at jeg er sinnsykt sliten, men at det samtidig er verdt det. På en måte, om det er mulig å si det på den måten? 

Jeg hadde en helt utrolig morsom kveld i går. Først var jeg selvfølgelig på kundekveld hos Beautyalle i Oslo, hvor jeg tok med meg Annekari, og hvor vi også møtte min gode venninne Ingvild. Deretter var det Botox som sto for turen. Jeg var ganske spent, for å si det sånn, da sånt kan gjøre ganske vondt. Til min store overraskelse, var dette svært lite smertefult, ikke et lite rynk på nesa engang. Jeg har tatt en god del fillers opp gjennom tiden, og det ligger en HELT annen plass på smerteskalaen, for å si det sånn. Så nå venter jeg egentlig bare på resultatet som man ikke begynner å se før 3 dager etter injeksjon. Jeg og Annekari dro hjemmom en tur, og deretter rett på vors med noen kompiser. Og så endte det som det gjerne gjør - ute på byen.

Nå er det fullt fokus på absolutt alt annet enn fest og moro, i allefall fram til romjulen da jeg er invitert på et arrangement med ei venninne. Men når jeg ser tilbake på disse barnefrie dagene jeg har hatt de siste månedene, klarer jeg ikke la vær å smile, eller glise, ville vel vært mer riktig. Det gjør noe med humøret ditt, å få lov til å være deg selv fullt ut for en eller to dager, og ikke bare mamma hele tiden. Jeg mener bestemt at jeg blir en bedre mamma når jeg får litt tid til meg selv, og litt annen imput i hverdagen. Er dere ikke enige? 

Black Weekend hos Daniel Wellington!

Da var den her, dagen vi alle har ventet spent på - Nei, jeg snakker ikke om julaften, selv om man selvfølgelig kunne konkludert med det, i og med at det er tilnærmet den fineste dagen i året. Men, jeg snakker selvfølgelig om BLACK FRIDAY!

Annonse

Og hos Daniel Wellington er det intet unntak! De kjører en unik kampanje i dag, hvor alle som bestiller klokke akkurat denne fantastiske fredagen og til og med mandag får med en GRATIS reim med på kjøpet. I tillegg kjører de 25% på hele den nydelige Dapper kolleksjonen. Den kan dere sjekke ut HER

//Classic Petite Bondi HER

Vi går inn i en veldig hektisk og stressende tid hvor et uendelig antall julegaver skal kjøpes inn. Men for meg personlig, er det utrolig viktig å gi noe spesielt til alle, fordi jeg synes det passer til vedkomne. Ikke bare fordi jeg må gi de en gave. Og dette vil jeg helst kunne gjøre på nettet, for å slippe det enorme stresset og svetten som pipler i panna i det du står i en milelang kø, sammen med et antall andre mennesker som er der i akkurat samme ærend som deg. Nei, da er det bedre å sitte i comfyklærne dine hjemme, med kaffelatte i handa,og gjøre akkurat det samme i rolige omgivelser. Og dere, i dag er dagen til å gjøre dette!

I tillegg til de fantastiske tilbudene som allerede er i dag, så vil dere med min personlige rabattkode "RANNVEIG" oppnå ytterligere 15% avslag til og med mandag, og det gjelder hele nettbutikken! 

PS: Det er selvfølgelig GRATIS shipping verden over! 

Plutselig ble det stille

Mitt liv er litt sånn alt eller ingenting. Nå har jeg hatt alle barna siden forrige fredag, som jeg har annenhver uke. I går dro Emma til sin pappa, i dag kjørte jeg min lillestore Nathaniel til Gardermoen,fulgte han inn på flyet med en halv tåre i øyet, og i morgen drar Sienna. Riktignok bare for èn dag. Så, i dag har jeg faktisk bare èn av tre. Det skjer relativt sjeldent, for å si det sånn. Jeg og lille frøken snupp har koset oss masse i dag, er altså ikke ofte jeg er alene med noen av barna egentlig. Det føles så utrolig deilig å kunne gi all oppmerksomhet til ett barn av gangen, letter litt på den konstante dårlige samvittigheten man føler når man må dele seg selv på tre hele tiden. 

Og så gleder jeg meg kjempemasse til imorgen! Først skal jeg på kundekveld hos Beautyalle (se forresten mitt forrige innlegg for en god deal) deretter er det vinkveld med min gode venninne Annekari som står for tur, og som jeg ikke har sett på alt for lenge. Sånn er det når man har tre barn hver og et liv på hver sin kant. Men - jeg gleder meg så masse! Mulig det også blir en tur ut etterpå, sånn i og med at jeg faktisk har muligheten. 

BabyNathaniel og atten år gamle meg! ♥ Og i dag reiste denne babyen til andre kanten av landet helt alene, tenk det!

 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?