Godt nyttår alle søte lesere !

Nå har vi spist spist nyttårsmiddag, jeg, Nathaniel og hans gudmor og min beste venninne, Marita ! Og lille skatten er i seng, han ble veldig grinete på slutten så stelte han og la han litt før tia. Har ikke blogget på et par dager, pga personlige ting og diverse. Har fått med meg at jeg lå veeeldig høyt på topplista her om dagen, med ca 10 000 lesere. Og det kan jeg KUN takke dere for ! Så tusen takk for alle fine kommentarer og dere som faktisk orker å lese denne bloggen som for tiden kun inneholder dårlig kvalitet dritt iphonebilder. Beklager for det altså !

Så vil jeg bare ønske alle dere fantastiske lesere et godt nyttår ! Jeg og Marita skal dra ut litt senere, men jeg skal, desverre, være edru i dag :) trenger vel ikke alkohol jeg ! Blir nok en bra nyttårsfeiring uansett ! Blogges <3

Nyttårsaften 2012 berga !

Da var nyttårsaften for i år berga, hadde mine tvil, men rakk polet ! JESS. Skuffelsen var derimot stor da jeg kom på at jeg ikke finner bankkortet mitt, altså min eneste gyldige legitimasjon på at jeg er 19, og ikke 10 år. I og med at jeg kan gå for å være 14 eller noe(selv om jeg er ganske så høy) , så tror jeg ikke det ville hatt noen hensikt på å prøve seg uten leg, haha ! Følte meg virkelig som den drittungen da jeg måtte få min far til å gå på polet for meg. Mamma og snart 19 år som jeg er ! Kom hvertfall hjem med et par cava'er, hverken øl, rusbrus eller sprit er helt min ting. Sprit fordi folk har en tendens til å bli så jævla tåpelige av det, og det er helt ærlig ikke helt min ting å miste all selvdisilplin :p Vin og billigboblevann er tingen ! :D

Så nå gleder jeg meg bare masse ! Skal bli utrolig godt å komme seg litt ut nå etter å ha vært handicappet i to uker..  eller, er vel ikke fult så handicappet nå lengere, men gjør fortsatt vondt å sove på siden, men jeg MÅ bare gjøre det selv om, jeg bare MÅ. Gleder meg mye til jeg kan sove på magen og ! Uansett.

På nyttårsaften er planen at jeg skal spise middag og feire først med familien min og min kjære lille vakre nydelige perfekte sønn, og så drar jeg ut etter leggetiden hans. En ting som gjør meg ufattelig glad, er at jeg alltid har noe helt fantastisk å vokne til, i motsetning til de aller fleste andre på min alder. Jeg har aldri mulighet til å tilbringe en hel dag i senga dagen derpå, jeg må opp å hoppe med min lille skatt jeg . Og vet dere hva ? Jeg har faktisk ikke noe imot det. Elsker livet som mamma !! Kunne virkelig ikke tenkt meg å ikke være mamma ! Og tenk at jeg har vært mamma til verdens vakreste gullgutt i et helt år nå :D Bare helt fantastisk !

Og dere ! Guess what ? Jeg har endelig funnet ut at jeg har et klesplagg som i tilegg til å se ganske så OK ut, matcher den utrolig stygge støttebhen min jeg er blitt belagt tvang på med å gå med i minst 6 uker til... fuck my life ! Det er nesten så ille at jeg begynner å føle meg som en bestemor. MEN dere, på nyttårsaften skal den av ! Ikke snakk om at jeg skal gå¨med en kjole som ligner burka bare fordi jeg har verdens styggeste bh på meg. Høhø ! 

Her ser man jo nesten ikke min fantastisk stygge støttebh engang ! Men derimot ser man hvordan det endelige resultatet er etter operasjonen, jeg er så utrolig fornøyd at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg ! :- D Selvtillittsboost x1000 !

Meen dere, nå skal jeg avslutte her, rakk aldri å kjøpe noen kjole så var innom leiligheten min i ste å røsket med meg et par hundre. Så nå står det kjoleprøving på timeplanen for kvelden, og sikkert litt tv titting og kjeding, som alltid :- ) Håper dere har en fantastisk kveld videre, og takk til ALLE søte lesere som levner igjen så fine kommentarer. Det varmer mitt hjerte 

Blogges :- * 

19. plass på Blogg.no !

God "morgen" alle søte lesere der ute ! 

Er flere timer siden jeg våknet, har sovet ekstremt lite natt til i dag. Slik går det når man tenker aaaltfor mye, når man egentlig ikke burde tenke i det hele tatt. Huff, jeg er flink til å tenke altså ! 

Etter gårsdagens artikler om meg på Nordlys og Side2, har lesertallene på bloggen steget i været ! Hadde nesten hele 6500 lesere i går, og nå, allerede kl 13 på dagen, ligger på straks 5000 unike lesere. Sykt ! 

Jeg synes jo selvfølgelig det er BRA at bloggen min blir mere lest pga. en sånn sak, og jeg er glad det er så mange som støtter og bryr seg om dette. For netthetsing av barn er virkkelig ikke greit, på noen måter. Og jeg er sikkert ikke den eneste som har opplevd det. Det er riktignok bare to kommentarer som har vært direkte onde og rettet mot Nathaniel, og som sagt, kommer det flere, VIL jeg slutte å blogge evt. stenge kommentarfeltet for alle og enhver. Som sagt, for å beskytte han :- ) 

Og så vil jeg benytte dette innlegget til å takke ALLE dere som har sendt meg brev på facebook og mail, dere er helt fantastiske ! Jeg har til vanlig ikke mulighet til å svare alle, langt ifra, og hvertfall ikke nå som det bare har tatt helt av. Men etter julen så skal jeg gå igjennom både mail og facebook og prøve å svare så mange som mulig, jeg lover.. for det er såå koselig å vite at så mange støtter meg ! Det setter jeg virkelig utrolig stor pris på 


Sååå, i og med at jeg har sovet ekstremt lite ser jeg litt ut som en junkie ! Synes jeg forresten har blitt riktig så flink å legge ut bilder av meg selv, sminkefri, extensionsfri... kommer det med alderen tro ? Hahahah.. eller bare ren latskap ! Men så fort jeg har skrevet ferdig dette innlegget skal jeg hive på noe krigsmaling, pakke sakene, ta med meg ungen og forhåpentligvis få min venninne med meg på "city", har litt ting jeg skal kjøpe, blant annet en ny kjole til nyttårsaften.. tror jeg ! Ikke helt sikker om jeg gidder å bruke penger på det siden jeg har så mange fra før av.. Må hvertfall kjøpe champis , det må man jo ha på nyttårsaften :- D Og ikke kom med at jeg er en dårlig mor nå og den regla, please... er rundt 2 mnd siden jeg sist var ute nå :- ) Synes egentlig det er et passe bra tidsrom mellom hver gang, reagerer selv på mødre som drikker ofte , dvs annenhver helg eller noe..  det synes jeg er altfor ofte !

Men nok om det. Vi blogges kanskje senere ! Smask 

Artikkel om meg i Nordlys om hetsing på nett !

Artikkelen ligger forresten ute på Finnmark Dagblad og Side2 også ! Trykk her for å komme til artikkelen ! Det som er viktig å få med her,som han glemte å ta med i artikkelen sin, er at jeg sa at, OM det i framtiden blir stygge kommentarer rettet mot Nathaniel, så vil jeg slutte å blogge av hensyn til han, fordi det ikke er forsvarlig av meg som mor  å blogge om han dersom han får slike kommentarer rettet mot seg. Det er noe jeg vil beskytte sønnen min mot ! Stygge kommentarer mot meg selv er noe jeg nesten ikke gidder å tenke over to ganger, uansett hva det står det, pga at jeg er så vant til det. Det er rett og slett hverdagslig og jeg tenker slik; din jævla taper !

MEN. Kommentarer mot min sønn, som rett og slett er onde, det godtar jeg overhodet ikke. Det er syke, syke mennesker som gjør slikt og jeg klarer overhodet ikke fatte det ! Dette er en stor grunn til at jeg ikke blogger så mye om Nathaniel lengere, slik som før. Jeg vil beskytte han mot disse syke menneskene ! Tenk litt over det , kjære drittslenger.. har du det egentlig bra med deg selv, og SÆRLIG når du føler å slenge dritt til en forsvarsløs baby ? Nei, tror ikke det.. 

 

Anbefaler alle å lese artikkelen og tenke seg om to eller ti ganger om på hvor mye og hva man velger å legge ut på nett om ungen sin  :- )

Del gjerne dette innlegget videre ! 

Er jeg den eneste som har slanket meg i jula ?

I jula er det jo meningen at man skal dra hjem til foreldrene sine,spise masse feeeeit mat og legge masse på seg ! Men slik er det nok ikke for alle , jeg har for eksempel spist enda MINDRE enn jeg til vanligvis gjør, altså har jeg gått NED i vekt istedenfor opp. Ikke at jeg har noe imot det, for all del.

Vet ikke om det er bivirkninger fra operasjonen eller noe, men har bare vært helt sykt utmattet, sliten, trøtt og kvalm. Har sovet mere enn jeg har gjort på leenge !! Som i sin tur fører til ekstremt liten matlyst, haha ! Føler jeg ikke får gjort noe som helst annet enn å bare daffe liksom. Dette er også grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig, rett og slett ikke orka. Heldigvis har jeg verdens fineste gullegutt som gjør dagen min perfekt selv om formen ikke er heeelt på topp.


Mitt alt ! Mamma sin lille skatteskatt <3

Gleder meg forresten noe enormt til nyttårsaften ! Da skal jeg nemlig feire inn 2013 med min beste venninne, Marita ! Skal bli herlig å se henne igjeen :) Og å komme seg litt ut ,og riste seg litt løs etter en laaaang stund hvor jeg ikke har kunnet gjøre så mye å pga formen min. Haha !

 

Meen ! Nå skal jeg avslutte her, så kanskje vi blogges om ikke så altfor lenge !  Kommer forresten i nettavisen til Nordlys i dag om jeg ikke tar helt feil, så der må dere gå å lese. Er en sak om de stygge kommentarene jeg får på bloggen min, ble oppringt av de i ste. Er sikkert 5-6 gangen jeg er i Nordlys , eller noe.. Morsomt ! 

Blogges :- * 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits