Happy 2014!

Her er nå unger i seng, nyttårsmiddag inntatt og verdens beste gulrotkake(link til oppskrift) er i ovnen! Lukter herlig! Har også laget ostekake,men den skal vi ha imorgen, sammen med pinnekjøtt! Nam, gleder meg allerede. Mat er så herlig! Har aldri skjønt de som sulter seg osv, det er jo helt sykt... you only live once ;) Da må man unne seg visse gleder i livet! 

Denne dagen har vært utrolig koselig, vært å kjørt damplokomotiv (?) med Nathaniel og kjørt hest og slede, samt spist pepperkaker som bare det og drikket gløgg. Herlig med litt alenetid med bare han, og jeg tror også han setter stor pris på å være alene om Mammas oppmerksomhet av og til.. Ellers vil jeg bare ønske dere alle et GODT NYTT ÅR! Herregud, tenk at det er 2014 om 2 timer...

Måtte det nye året bringe dere alle uendelig lykke og glede! Det har hvertfall 2013 gjort for meg, så håper og tror 2014 vil bli like bra, med min herlige lille familie

Fra zombie til energibombe over natta

Hei kjære lesere!Etter å ha vært veldig syk omtrent hele julen, rettere sagt siden julaften, måtte jeg bare innse nederlaget om at jeg ikke kom til å bli frisk på paracet, ibux og nesespray, og kom meg til legevakten hvor jeg satt å ventet i over 3 timer! Syke tider...  men jeg fikk endelig min sårt trengte og etterlengtede antibiotika! Elsk over antibiotika... 

Fordi... må bare få si, FOR en forskjell! Fra å ha vært nærmest en zombie i over en uke, føler jeg meg som et helt nytt menneske i dag! Jeg føler meg rett og slett som meg selv igjen! Full av energi! Og det er så deilig å ha masse overskudd til å leke med ungene, og rett og slett være der for dem hundre prosent i stedet for å ligge syk. Rakk nesten å bli litt deprimert av den dårlige samvittigheten man får når alt man ønsker å gjøre er å lage en koselig jul/nyttår for familien, men ikke orker å stå oppreist engang. Det har virkelig styrket selvfølelsen min å bli frisk, rett og slett fordi jeg klarer å være en bedre mamma og kjæreste, og ikke minst husmor, haha! Står i skrivende stund og lager Ostekake som vi skal spise til dessert i dag, på selveste nyttårsaften. Ble ikke noe pinnekjøtt, som først planlagt, men kalkun i stedet. Willem er jo halvt Amerikansk, så det passer jo bra ;)

Sååå.. har egentlig ikke så mye mer å tilføye! Litt senere skal vi dra til Sørumsand for å kjøre gammeldags damptog. Nathaniel fikk jo 2 sett med togbaner i julegave, og vi var å kjørte sånn damptog for noen dager siden også. Alt han har pratet om siden da er tog, tog og tog! Mammas lille skatt. Tror det blir en meget glad gutt i dag når han får vite at vi skal kjøre tog igjen;) 

 

Hva skal dere gjøre på årets aller siste dag ? Ønsker alle mine fantastiske lesere en fantastisk nyttårsaften! Og et godt nytt år. Og, må bare få tilføye, at 2013 har vært helt AMAZING! Fått meg en fantastisk samboer, født verdens skjønneste datter og lillesøster til Nathaniel, fått oppleve enda et år med verdens vakreste sønn, og blitt mere sikker på meg selv som person, i tilegg til at jeg har nådd mitt mål om å kunne leve av blogging Hurra for det!! For visste dere at det finnes millioner av blogger i Norge? Jeg vil faktisk gi en klapp på skulderen til meg selv fordi JEG har kommet meg på TOPPEN! Av mine nyttårsforsetter for 2014 må det være å ta lappen, få meg egen bil, og kanskje hus ? Hvem vet! Måtte 2014 bli like bra som året som nå har gått :) 

Svar på spørsmål

Hei kjære lesere!

For en liten stund siden hadde jeg en spørsmålsrunde her på bloggen, da jeg tenkte det var på full tide å svare! Har desverre vært mye som har skjedd siden det, og jeg ligger blant annet fortsatt syk med skikkelig ekkel bihulebetennelse, da det er helt umulig å komme seg på en legevakt nå i disse juletider, og få medisiner når jeg har barn å ta vare på og det er 3-4 timers ventetid omtrent til enhvertid... men sånn er det når man er mamma, er mye rart man må finne seg i når man har barn, blant annet at det ikke er særlig gunstig å sitte på en legevakt og vente  i flerforlige timer. 

Så her sitter jeg da, og biter tenna sammen og knasker Paracet og Ibux. Hurra! Or not...  så da tenkte jeg at jeg like godt kunne ta meg tiden til å svare på noen av spørsmålene som kom inn. Som sagt har jeg hverken tid eller energi til å svare på alle, så under her har jeg valgt ut noen spørsmål! 

 

Hvordan er forholde til deg og kjæresten din? Forholdet vårt er faktisk utrolig bra! Man hører jo om mange som går fra hverandre når de får barn pga alt slitet osv, men synes vi har klart oss bra. Selvfølgelig har vi også våre opp og ned-turer og krangler, som alle andre par. Jeg synes faktisk tvert i mot, man får helt andre følelser for en person man har fått barn sammen med. De følelsene kan egentlig ikke beskrives, men kun oppleves <3

Hvordan starter dere morgningen når hele familien er samlet? Dagen starter i det Nathaniel står opp, som er alt fra kl 5 til kl 6 om morgenen. Da står jeg opp med han, lager matpakke, steller han og finner klær for dagen. Deretter koser vi litt og ser gjerne på litt Byggmester Bob, eller attabom som Nathaniel sier...(haha!)  og Willem og Nathaniel kjører til barnehagen. Som oftest sover Emma gjennom alt dette og jeg går å legger meg med henne igjen etter de er dratt på jobb og barnehage, selv om det også hender hun våkner av lydene og vil stå opp.

 

Kan samboeren din beskrive deg med 3 ord, hvilke?  Han sier snill, omtenksom, og...  deilig... haha :) Hva er den største forskjellen som du merker mellom N som baby og Emma? Det er egentlig relativt store forskjeller mellom de! For det første hadde Nathaniel omtrent ikke noe hår da han kom ut, mens Emma ble født med hodet fullt av masse svart hår. Ellers så hadde blant annet Nathaniel ingen problemer med flaska, og elsket smokken fra dag 1! Emma hater både smokken og flaska, og nekter blankt å ta noen av dem. Emma sliter også mye med magevondt og gulper mye, og Nathaniel var helt omvendt. Gulpet ikke noe, og sleit aldri med magen. Så alt i alt må jeg nok si at babytiden med N var mere ukomplisert til tross for at jeg var helt alene.  Men, begge har vært helt fantastiske og vi koser oss masse hjemme sammen! 


Vil du påstå at du har gått glipp av ungdomslivet litt ettersom at du ble mor så tidlig? Tvert i mot. Jeg føler ikke jeg har gått glipp av noe som helst. Det å bli mamma som ung har bare gjort meg sterkere som person og vist meg helt nye dimensjoner innen kjærlighet. Man kan si man elsker en person, men personlig viste jeg overhodet ikke hva det å elske en person betød før jeg ble mamma. Jeg er generelt ingen fan av alkohol eller festing. så det gjør meg absolutt ingenting at jeg ikke har mulighet til å gjøre dette lengere. Jeg foretrekker heller en koselig kveld i hjemme med barna og mannen! Det er de som gir livet mitt mening og gir meg noe! 


Og jobber du noen sted utenom bloggen? Har jobbet litt som modell i det siste, noe jeg egentlig synes har vært utrolig morsomt! Så definitift noe jeg vil fortsette med i tilegg til bloggingen. 


Hvorfor legger du ut bilder av Emma og ikke sønnen din? Først og fremst må jeg bare si at jeg ønsker å skjerme mine barn fra offentligheten og media så godt som mulig. Når det er sagt er datteren min enda så liten, og er med meg hele tiden, derfor tenker jeg det er greit med et bilde av henne i ny og ned. Sønnen min derimot, er blitt en stor gutt, omtrent fått sitt endelige utseende og ville være gjenkjennelig for andre f.eks i barnehagen. Jeg ønsker ikke at han skal kunne bli gjenkjent fra bloggen min på noen måte. Derfor ingen bilder av han, og dette kommer jeg ikke til å endre mening om.  Jeg elsker mine barn akkurat like høyt, uansett! 

Fina <3

Hvor langt har du kommet på lappen, av kjøretimer, langkjøring osv? Har faktisk kommet meg godt i gang med lappen og tar kjøretimer jevnlig! Tipper jeg vil ha den innen et par mnd i alle fall, noe som er helt sinnsykt deilig å tenke på! Hverdagen vil bli SÅ mye enklere med tanke på at vi har to barn og det er greit når vi bor såpass langt ute på "landet".

 

Hvilken verdier er det viktig for deg å videreføre til barna dine? Dette er noe jeg er utrolig opptatt av! Det er viktig for meg å vise uendelig med kjærlighet, men likevel sette grenser der det er nødvendig. Ellers vil jeg de skal sette pris på det de har. Når det kommer til folkeskikk er jeg streng. Selv har jeg blitt oppdratt med å alltid spise opp det jeg hadde på tallerkenen, alltid si takk for maten til den som sto for matlagingen, aldri si "jeg liker ikke" så dette jobber vi mye med. Det er virkelig avskyelig med mennesker uten folkeskikk og manerer! 

 

Hva syns familien din og willem sin om at du er toppblogger? Hva de synes, spiller vel egentlig ikke noen rolle. Dette er jobben min, akkurat som at noen velger å bli lærer eller advokat f.eks. Man må jo bare respektere andres valg.

 

Hva synes Willem om måten du fremstiller deg selv på bloggen ? Tror ikke Willem synes noen ting, han ler like godt som meg hver gang det stormer som verst her på bloggen! Han kjenner meg slik jeg er i hverdagen, og det er det viktigste. Han vet det er jobben min og han respekterer det.


Vil du oppfordre ungdom til å holde seg borte fra alkohol til de er 18, eller er det greit at 13-15 åringer drikker? Absolutt! Man må ikke innta alkohol for å ha det gøy. Jeg synes egentlig det bare er trist med unge jenter(og gutter) som vanker rundt fulle og ute av stand til å ta vare på seg selv. Jeg har selv vært en av de, og når jeg ser tilbake på det, så ler jeg litt, samtidig som jeg egentlig bare synes det er trist å se hvor utrolig dum jeg var! Nei, jenter. Tør å være litt nerd. fullfør skolen med GODE karakterer, fremfor å være kul på ngdomskolen, og stå der uten noe som helst så snart den er ferdig. Det er MITT råd.  Det er de som faktisk fulgte med på skolen som sitter igjen som vinnere senere i livet ;) 


Hva veier du? Hvor høy er du? Jeg veier 56 kg og er 1.72 høy. Helt perfekt egentlig, jeg er hvertfall veldig fornøyd med kroppen min slik den er nå og spesielt med tanke på at jeg faktisk har gjennomgått to fullgåtte svangerskap på 1,5 år. Det er noe å være litt stolt av! 


 

Du har jo sagt du ønsker å bli jordmor. Når tenker du å fullføre vgs? Neste høst skal Emma begynne i barnehagen, og jeg skal ta et år voksenopplæring som vil si alle 3 årene i 1 år. Det kommer til å bli skikkelig tungt, når jeg har to små å tenke på i tilegg, men jeg er en utrolig sta og målrettet person , som nesten alltid får til noe jeg virkelig har bestemt meg for. Så dette tenker jeg at jeg skal klare! Det å ha en utdanning i bakhånd er en sikkerhet både for oss og barna, og det er ganske viktig for meg. 


Kan du legge ut bilde av deg med mørkt hår?


Sånn, det var alt jeg orket å svare på! Nå er det tilbake i fosterstilling i sofaen, kjennes virkelig ut som at hodet mitt skal sprenges eller noe. Håper på mindre ventetid på legevakten imorgen.... 

Kommer også ut med et innlegg om vippe-extensions litt senere eller imorgen, så bare følg med!

Blogges <3 

Et år siden jeg fant ut at jeg var gravid på nytt!

I dag er det faktisk akkurat et år siden jeg satt med graviditetstesten i handa og det lyste to tydelige streker mot meg! Det var en blanding av et enormt sjokk og en del frykt som gikk gjennom hodet mitt i det jeg fant ut av jeg var gravid for andre gang på under to år. Sjokkert, fordi det overhodet ikke skulle vært mulig å bli gravid, men jeg ble det. Frykt fordi jeg rett og slett ikke ante hva jeg skulle gjøre i og med at jeg var alenemamma fra før av og var veldig redd for å oppleve samme situasjon med å bli forlatt igjen. Jeg tok egentlig testen kun for å utelukke at jeg var gravid, da mensen min var to uker på overtid.

 Jeg turte ikke si noe til noen utenom min beste venninne. Likevel spredte ryktet seg raskt, noe jeg syntes var litt leit med tanke på at jeg var ganske sikker på at abort var den beste løsningen tatt situasjonen i betraktning. Ringte og fortalte det til pappaen på selveste nyttårsaften, da jeg hadde tatt en til test og var 100 prosent sikker på at jeg var gravid. Han tok det faktisk overraskende bra, og vi pratet masse i telefonen og diskuterte hva vi skulle gjøre. Da jeg og pappaen til Emma bestemte oss for å beholde da jeg var 9 uker på vei, bestemte jeg meg også for å fortelle det til omverdenen for å unngå ryktene som hadde gått den siste tiden. 


For å lese blogginnlegget jeg skrev om kunngjøringen av graviditeten, kan dere trykke HER!

Som dere ser var jeg egentlig gravid med tvillinger, der den ene hadde dødd og Emma fortsatt levde. Ble egetlig ikke lei meg, det bare kom som et stort sjokk og jeg begynte å gråte litt. Jeg slet med en del blødninger og sterke, nesten rie-aktige smerter, i begynnelsen av svangerskapet, og nå fikk disse smertene og blødningene sin naturlige forklaring. 

Det ble jo også tid for ordinær ultralyd etterhvert, da vi fant ut at vår lille mageboer var en liten PRINSESSE og lillesøster til Nathaniel!  På bildet under er fra undersøkelsen da jeg var 18-19 uker på vei. 

For å lese innlegget jeg skrev etter den ordinære ultralyden, kan dere trykke HER

Etter dette kom sommerferien og tiden bare fløyg avgårde i takt med at den store fine Emmamagen vokste seg litt større for hver dag som gikk. Som mageboer rakk faktisk Emma å være med på både det ene og det andre, blant annet opplevde hun å være med på Innspilling av Charterfeber inni mammas trygge mage! Må faktisk inrømme at jeg savner bollemagen litt <3 

 

Tid for 3D ultralyd, 23 uker på vei <3

38 uker på vei ca! 


 

På bildene over er jeg 39+5, altså bare en dag før Emma kom til verden! 

Charterfeber premierefest,kun 3 dager før jeg fødte! Dere kan lese fødselshistorien HER


I dag sitter vi her med vår vakre lillesøster Emma Angelica, som nærmer seg 4 måneder med stormskritt! Hvor i alle dager har tiden blitt av? 

Å bli mamma kan jeg si er det største som har skjedd med meg, og jeg har fått oppleve det hele to ganger! Jeg føler meg utrolig priviligert, da det ikke er alle som kan eller har mulighet til å få barn. Det største som kan skje en jente er uten tvil, å bli mamma. Og det var akkurat like fantastisk andre gangen som første gangen. Og det å se den kjærligheten mellom mine barn, det er helt ubeskrivelig! Det gjør meg så lykkelig! Nathaniel Chrisander og Emma Angelica <3 Og for å ikke glemme min fantastiske kjæreste og pappa for barna! 


Jeg elsker min lille familie! 

 


Helt jævlig..

Hei kjære lesere! Grunnen til mitt fravær fra bloggen de siste dagene er rett og slett av jeg har ligget helt strøken ut og SYK, på omtrent alle mulige måter..  Her snakker vi øyebetennelse, halsbetennelse, og nå også, bihulebetennelse.Dette har vart omtrent siden julaften, men i går ettermiddag og helt til nå nettop har jeg vært i helt fantastisk form, og vi har tilogmed fått deltatt på en utrolig koselig julelunch hos vår slekt på Ås! Uheldigvis er jeg helt gåen igjen nå, og kjenner bihulebetennelsen snike seg på igjen sakte men sikkert. Hurra...  

Dette er meg her om dagen: 

Helt ferdig med andre ord.

Uansett! I forbindelse med at mange har fått seg ny telefon i julegave, så tenkte jeg  også at det er viktig å minne mine lesere på å huske at det er viktig å bruke skjermbeskyttelse på telefonen deres! Er du en av de som fikk ny telefon til jul, eller bare har glemt å beskytte din gamle, så vil jeg anbefale deg å gå inn på Handelsportal sine sider. De har nemlig alle typer skjermbeskyttere til kun 29 kr for øyeblikket! Selv har jeg skjermbeskytter med speil, noe som passer meg helt perfekt når man skal friske opp sminken ute på farten , eller om man skal ta selfies, hihi ;) 

Skjermbeskyttere finner dere HER! Og hvorfor ikke slå til med et par earplugs?

Akkurat nå har Handelsportal satt ned disse fine og klassiske earplugsene(link) fra 99 til 19 kr!! Løp og kjøp, det skal i alle fall jeg :) 

 

Hvordan har dere hatt det så langt i julen ? Fikk du ny telefon til jul? 

 

 


//innlegg i samarbeid med Handelsportal

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits