Jeg stenger kommentarfeltet

Jeg takler drittslenging i ganske stor grad, men noen ganger, NOEN ganger, blir det rett og slett for høy bullshitfaktor i kommentarfeltene. De siste dagene har vært en av de gangene. Jeg er helt sikker på at jeg hadde vært den første til å vite det dersom mine barn luktet urin og avføring når de blir levert i barnehagen om morgenen. Eller hva ? 

 

Dette skriver jeg ikke for å gi oppmerksomhet til dere undermennesker som i det hele tatt presterer å lire noe slikt ut av dere. For det er klart, det er jo oppmerksomhet dere er ute etter, og oppmerksomhet skal dere få. Dette skriver jeg fordi det overhodet ikke burde være greit å skrive slike ting som anonym, om andres liv, og i dette tilfellet, andres barn.  

Det jeg er interessert i å vite, er hvordan i helvette det er mulig å gå så langt for å prøve å sverte noen dere overhodet ikke vet noe som helst om? Hvordan er det virkelig mulig å bli så slem og ond som menneske? Jeg lurer oppriktig og ærlig talt på hvor det gikk galt i livet deres, i barndommen deres, dere som har behov for å sette ut slike vonde rykter om en person dere overhodet ikke kjenner. Dere må først og fremst være fryktelig usikker på dere selv, og så ligger det nok en god dose misunnelse og sjalusi bak i tilegg.

Jeg mener helt ærlig at jeg er meg selv hundre prosent hele tiden, jeg er en snill og omgåelig jente med menneskene rundt meg. Jeg smiler, jeg er glad, jeg elsker min familie, mine barn over alt her i verden, og gjør, og har alltid gjort alt for de. 

Jeg stenger kommentarfeltet på grunn av dette. Orker ikke mer. Jeg har det veldig bra for tiden og er veldig lykkelig, jeg har verdens vakreste barn, og livet smiler også på veldig mange andre måter. Dere skal ikke få lov til å spre deres ulykke i livet over i mitt liv. Takk for meg! 
Den beste julegaven

Nå er det veldig straks senga for ho mor. Alle gavene ligger pent og pyntelig under juletreet, og jeg vet om to små som kommer til å bli sjeleglad når de våkner! I dag har vært en fantstisk koselig dag med familie, og imorgen blir nok like koselig. Jeg bare elsker jul! Det har nok også mye med å gjøre at jeg fikk verdens fineste julegave for 3 år siden. Alt jeg hadde ønsket meg og så utrolig mye mer! Før var julen bare mat og pakker , men nå, med to skjønne små, er det den herligste tiden.

Familien min er alt!  

Ha en fantastisk julaften kjære lesere! 

Home for Christmas

Hei igjen alle haters,  followers og ikke minst, lovers! 

Nå er det igjen gått noen dager siden sist, noe jeg egentlig bare må beklage. Her har det vært fullt opp med flytting, 3årsdag til verdens beste gutt, og en del personlige ting som jeg rett og slett ikke føler for å dele med hele Norge. 

Akkurat nå sitter jeg faktisk hjemme hos kjære mor/bestemor i Alta. Jeg og ungene er her for å feire jul, og så skal de til hver sin pappa i romjulen for å feire nyttår. Det vil si at jeg har barnefri hele 8 dager om ikke så lenge, noe som kommer til å bli helt vanvittig uvant... og kanskje litt ensomt? Men heldigvis har jeg gode venner så da blir det nyttårsaften med venner i år. Blir nok bra uansett!

Men, først skal jeg ha en fin jul her i Nord med verdens beste unger! I dag var jeg og Nathaniel å hentet juletre, så imorgen får ungene pynte juletre og legge alle pakkene under. Og så skal vi til pappa og stemoren min og spise lutefisk imorgen. Kjempekoselig!  Tror ikke det er noen tvil om det det er noen små her som gleder seg VELDIG til julaften og alle gavene. Haha! Blogges!

Alt blir feil

Dette er egentlig noe jeg har tenkt på ganske lenge, i og med at jeg faktisk mottar direkte drittslenging hver eneste dag. Egentlig er jeg flink til å se forbi slikt, men noen ganger blir det rett og slett for mye, tilogmed for meg. 

Så hva er det egentlig jeg gjør som tilsier at jeg fortjener å bli rakket ned på, uansett hva jeg foretar meg? Uansett hva jeg sier, skriver eller gjør, vil det alltid bli feil for noen. Jeg kan skrive om sunne og kreative matpakker, og få hets for det. Verden er virkelig syk! Heldigvis(eller uheldigvis?) har jeg blitt nokså vant med denne typen bitre mennesker i og med at jeg har drevet med dette sirkuset i snart fire år. 

 

Helt ærlig forstår jeg det ikke helt selv. og jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg gidder det. Men bloggingen er på en eller annen merkelig måte blitt en del av min hverdag. Jeg gjør mitt aller beste hver dag. Jeg er bare 21 år. Likevel har jeg 3 forskjellige jobber, jeg forsørger og oppdrar to små barn helt alene, langt langt vekk fra all familie og det som er. Jeg lever langt fra det man vil kalle et A4 liv, men jeg er fornøyd med ting slik de er. Mine to små har det som plommen i egget, de har alt de trenger, og mye, mye mer. Jeg får stadig vekk høre hvor flink jeg er med de, også fra mennesker jeg egentlig ikke kjenner.  Dette sier jeg ikke for å skryte av meg selv, men for å prøve å få slike mennesker som har et konstant behov for å dra meg ned i dritten, til å forstå, at det kommer dere aldri til å klare! Snarere tvert i mot, fordi...  

4 år med daglig drittslenging har gjort meg til en sterk jente, rent psykisk. Jeg har opplevd mange nedturer der andre kanskje ville strøket med. Jeg vil faktisk tørre å påstå at dette har gjort at jeg har taklet de på en veldig bra måte i forhold til hva mange andre hadde gjort! 

 

Så helt egentlig.... bør jeg vel si TAKK! Ikke fordi det er en OK måte å oppføre seg på mot andre mennesker, langt i fra. Men fordi deres oppførsel faktisk har ført til noe positivt. Jeg har virkelig bein i nesa, og det er noe jeg har fått takket være dere. 

Blogges! 

3 år har gått!

For akkurat 3 år siden gikk jeg å vagget rundt verre enn en pingvin, ingen anelse om hva mammatilværelsen innebar. Jeg ante ingenting om hvilken kjærlighet det ville føre med seg, det eneste jeg hadde var en hel haug med forhåpninger, og helt ærlig, disse tre årene har gått over all forventning. På fredag fyller verdens fineste lille gullegutt hele 3 år, og jeg kan nesten ikke vente! 

Rart å tenke på at det har gått så lang tid, når det likevel virker som det ikke er så lenge siden. Tiden flyger virkelig! 

 

Verdens fineste lillestore Nathanielmage!

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits