Godt nyttår!

Tusen takk for et fantastisk år! 2016 har vært et helt unikt og veldig spennende år! Jeg ønsker dere alle en fin nyttårsaften med deres kjente og kjære! Måtte 2017 bli like fantastisk som 2016 har vært! 

GODT NYTTÅR!♥ 

Kjærlighet i luften

God ettermiddag lesere!

Nå ligger lillefrøkna å sover luren sin, og de to andre koser seg og ser på film. Vi har ingen store planer i dag, forutenom å åpne et drøss av julegaver, og så får vi besøk av Emmas pappa om litt. Det er så herlig å se kjærligheten mellom de små. Sienna er ganske vant med å bli raset med, og har vel vært det så lenge hun har levd. Så her går det i hundreogførti, og hun er heeelt med. Det var et skikkelig gledelig gjensyn for alles del i går! Og siden hun begynner å bli stor nå, så leker de faktisk sammen, og krangler selvfølgelig også sammen. Haha.. Det hører med! 

Det første Nathaniel spurte om da jeg hentet han, var om Sienna hadde lært seg noe nytt mens han var borte. Det er storebroren sin det! Jeg hadde nesten glemt hvor hektisk livet mitt faktisk er, etter nesten en hel uke med bare èn. Men jeg vet at disse små kommer til å ha så mye glede av hverandre, og få et veldig nært forhold, ettersom de er så nære i alder og tilbringer mye tid sammen, både hjemme og i barnehagen. Det varmer et mammahjerte å se!

Se som de koser seg! Sienna fikk denne marihøne-bilen i bursdagsgave, og den har blitt veldig populær! Hun greier enda ikke å dytte seg selv på den, og da er det jo greit å ha to storesøsken som mer enn gjerne gjør det for henne! Fine, fine barna mine!

Ønsker dere en fantastisk fredag og nyttårshelg videre! ♥

Endelig er vi gjenforent!

Jeg vet ikke med dere, men i disse høytids-juleferie-dager, føler jeg på en måte at tiden går bittelitt saktere. Det er bare en uke siden jeg så min lille Emma sist, men så har vi vært en tur innom Tromsø siden den tid, og da virker det plutselig så mye lengre. Som flere uker, på en eller annen merkelig måte! 

Men, i dag så er vi alle gjenforent. Både Nathaniel og Emma har kommet hjem i dag, og siden sist jeg så Nathaniel, har han blitt fem år! Vi har tilbragt ettermiddagen på juletrefest, gått rundt juletreet, og barna har lekt med venner fra barnehagen. Veldig koselig!

 Fra i dag, blir hverdagen hundre prosent mer hektisk, men det er vel det som er litt av sjarmen, eller hva? Det er jo det livet jeg er vant til å leve, og det livet jeg elsker. Det er jo faktisk det som er meningen med selve livet, våre små. Og jeg er så heldig å ha tre av de! Det er ikke alle som ville definert meg som heldig, men det er jo godt at vi alle er forskjellige og har forskjellige verdier. Noen er ganske spente på pakkene under juletreet! Legg merke til at det er så godt som ingen pynt nederst på treet, haha! Sienna har nemlig tatt på seg jobben med å fjerne pynt, ganske gjennomført jobb må jeg si. 

Imorgen skal vi feire "julaften". Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kjøre julaften og nyttårsaften i ett, men fant ut at det kanskje blir litt forvirrende for de for de kommende nyttårsaftener og julaftener.

Jeg har tilogmed godsnakket med nissen, så han kommer også! Det blir stas, det! Ikke alle som får besøk av nissen hele tre ganger i løpet av en jul, ei heller så veldig mange som får feire julaften TO ganger. Og det er en god del pakker som skal åpnes også ,haha! Ganske sikker på at det vil være noen fornøyde barn her imorgen. Og så lurer jeg litt på hvor jeg skal sette alle de nye greiene deres. Nå er nemlig både Emmas rom, Nathaniels rom OG stua stappfull av nettopp deres ting og leker.  Det skal hvertfall ikke stå på det - stæsj har de hvertfall nok av! 

Ønsker dere alle en god natt!

Blogges

Familien min trodde jeg hadde spiseforstyrrelser

Da jeg var "hjemme" i jula med Sienna nå for litt siden, fikk jeg meg en ganske stor tankevekker. Jeg mener. Samtlige i familien min påpekte hvor utrolig tynn jeg har blitt. Eller, mager var vel ordet de fleste brukte. Og helt ærlig, jeg ser ikke det selv sånn umiddelbart. Men når jeg ser bilder av meg selv, får jeg en liten støkk.

Så begynte jeg å tenke. Har jeg faktisk en spiseforstyrrelse? Eller er det bare et resultat av hverdagen generelt med tre barn? For hverdagen med tre små går i en voldsom fart, og den innebærer ikke noe spesielt mye tid til meg selv. Av og til må jeg velge. Skal jeg spise, eller skal jeg rydde, for eksempel? Jeg underprioriterer faktisk å spise selv, men innser at jeg kan ikke gjøre det lengre. Jeg fikk meg et lite sjokk da jeg gikk på vekta, og den viste 5 kilo mindre enn for bare en måned siden! Den vekta jeg har nå, i forhold til min høyde, tilsvarer i forhold til BMI klasse undervektig grad 2. Ganske skremmende, nåt min matchvekt, i forhold til høyde, ligger på rundt 64 kg...  

Ikke misforstå, jeg har ikke en spiseforstyrrelse. Tror jeg hvertfall. Jeg er bare utrolig dårlig til å prioritere meg. Jeg elsker mat, og har gjort så lenge jeg kan huske. Jeg bortprioriterer bare meg selv,  å ta meg tiden til å faktisk få i meg mat selv. så da tror jeg rett og slett mitt nyttårsforsett skal være å ta bedre vare på meg selv, og høre på min familie- rett og slett å ta meg tiden til å spise mer! Selv om jeg i utgangspunktet synes de fleste nyttårsforsett er litt teite! 

Har dere noen nyttårsforsett? 

Ekstremt rolige dager...

Det føles så veldig merkelig. Jeg mener, jeg har en konstant følelse av at det er noe jeg skulle ha gjort, men som jeg ikke får gjort. Jeg snakker selvfølgelig om at mine to største gull har vært borte en ukes tid nå Jeg er vant med full rulle i hverdagen, og nå er det bare.... rolig. Ekstreeeemt rolig. Nesten litt sånn at jeg blir rastløs, men likevel ikke, for jeg har, utrolig nok, masse å gjøre likevel. 

Det har vært veldig deilig, det er ikke det. Og ikke minst koselig å kunne fokusere fullt på Sienna noen dager. Men nå ser vi fram til å få hjem storebror og storesøster, og at alle pakkene som bare ligger å venter på å bli åpnet under juletreet, skal bli åpnet! Og jeg tror det er en liten frøken her som kommer til å bli veldig glad for å få hjem sine storesøsken! 

Vi har koset oss masse, jeg og lille tuppa. Og se så stor hun har blitt! Og ikke minst, så utrolig flink, og selvfølgelig, verdens nydeligste!  

 

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits